Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. oksumoron

oksumoron Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

то ж сьогодні п"ятниця 13 (правда італійці більше бояться числа 17, ото диваки), і так все гарно сьогодні в мене йшло, і на роботці була, ні виспалась зранку, і побачилась з подругою, віддала нарешті подарунок за її серпневе ще ДН, випили (кави):girl_tender:!
    написала багато разів чоловікові, що скучила за ним і щоб привіз багато подарунків, він нічого не відписує, або не скучив, або не хоче щоб я продовжувала тему подарунків!:girl_yes2:
    прийшла додому вся піднесена і тут бачу рахунок за нет прийшов! я вся в злості, якісь нереальні суми, абсурдні перерахунки послуг, не можу до них додзвонитись, і так я себе знервувала тим, то певно гормони мене так в тім"ячко б"ють!
    ех, все буде добре, ще встигну їх вичитали з понеділка!
    йду пити чай, в мене новий гарнющий чайник, от пробую! завалюсь в ліжко, буду наминати шоколадний торт, і щоб крошки добре всюди розлітались (останні тижні сплю на половині коханого)! сьогодні буде так!:girl_wink:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я нині трошки зла. Мала великі плани, а з них вийшов цілий пшик. На роботі так і не вийшло піти з пів дня, як мало бути. В результаті пропрацювала цілий день. Хата не спрятувана, ще навіть і не починано. Їсти не зварено, а завтра свято і я не планувала нічого варити, ну і відповідно в неділю також. Чоловіка не буде, бо він поїхав колеса вставляти ну і за одно вечеряти з хлопцями. Люди будуть в хаті вже НИНІ!!! Одним словом, дуже розстроїлась!!!:girl_devil: Але я все зможу і Бог мені поможе, то я знаю.

А ще той мій муж мені вчора заявив... Кажу, що маю ідею фікс і страшенно захотілось мені піти на курси одні. Він мені ніц не сказав, аби не йшла чи відмовилась від ідеї. Тільки сказав, на таких професіях грубих не беруть. Маєш бути худа, інакше в твою сторону не глянуть. Підтримав називається.

Часами маю досить з того мого правдомовного Зевсо-Посейдона. Проте йому повезло, що я у нього саме така. Інша то вже б певно затовкла. :girl_phone1:

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

такий настрій, такий настрій:crazy: пропадає ( після 2-х чашок кави). хоч город перекопуй:girl_crazy:

4. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

У мене 10 сотихк некопаної картоплі..Можу заїхати по Вас вже..Пишіть,куди..Взуття,мотику і кошик маю...:girl_wink::girl_wink::girl_wink:.Маруся-мама, якби Ви жили ближче, я би допомогла- спекти,зісмажити,поприбирати,салатики нарізати:ed4d70def841dc74b57- але Ви там, а я тут:girl_yes2:

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой, і не кажіт... але Ви така добра душа. :girl_tender:

6. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

:girl_angel::girl_angel:То тому,що Ви далеко,а були б близенько- не знаю,що моя душа би хотіла....

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Абсолютно лінивий, непродуктивний день проведений вдома - не люблю такі дні..

8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А я от тільки щойно дійзналась, що то сьогодні такий день.:confused:Зате день пройшов класно - зранку, дивлячись в вікно, ще раз переконалась як то добре в декреті і заснула з синуліком в обнімку:) Потім прогулялись, відмітились в поліклініці, купили все необхідне і на вечір бабуся нам спекла ну дуже смачну піцу. Балує вона нас:)
    Я так любила відвідувати книжковий форум ще зі студентських років. Щороку це була вже як традиція, а цього року це дійство мене оминає:sad:

9. Heureuse

Heureuse вірю...

добре, що та п'ятниця 13 нарешті скінчилась, для мене цього разу вона справдилась на всі сто
    цілісінький день промучилась з адськими болями в шлунку, то куняла, то просто валялась, а як вставала, то за стіни треба було триматись, бо було враження, що від'їду...і сплакалась добре, так мені шкода себе було, що навіть чаю нікому було подати. за це заочно образилась на чоловіка, що так на довго лишив мене саму. аж ввечері прийшла мама, пожаліла і трохи мене врятувала сухариками)
    тішусь одним словом, що той день позаду і зовсім не тішусь, що спати не хочеться. почуваюсь виснаженою..хочу заснути і прокинутись здоровою

10. Holly

Holly Moderator

Проза
    Яринка вчора прийшла з школи з температурою, на вечір вже була 39,5. Як я не хочу щоб вона хворіла... вона найгірше з дітей переносить температуру, і їй одній я її збиваю. Мали в планах поїхати на дачу. Тепер я з Маркіяном і Яринкою залишаюсь дома, а чоловік з Оленкою поїде. Добре їм, шашличок, природа. А в мене прання, прасування, прибирання, готування.... Але єй супер-пупер врочистість. Завтра йдемо на хрестини, і я вже пристроїла дівок)))) Можна сказати, відпочинемо. Скоріше б завтра

11. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Нарешті я добралася до посиденьок...
    Заходила часто,а от ні читати, ні дописувати не було коли.
    Останні 3 тижні суцільний згусток енергії, емоцій і вражень!
    Тиждень до весілля це було щось:girl_impossible: Я наївна думала, що хоч перед днем Ікс ляжу спати раніше, ага, це раніше було о пів на 3.:girl_cool:
    Проте, саме весілля... тут бракує слів, щоб описати враження. Скажу лише, що вночі, коли приїхали додому і знімали плаття, я розплакалась. Ну не могла я змиритися з думкою, що все! Я більше не буду нареченою, не треба буде більше вишукувати якісь ідеї, придумувати декор, домовлятися з кимось, завозити/відвозити щось кудись... І, чесно кажучи, не хотілося просто знімати плаття - воно було ж таке казкове!
    Потім ми декілька днів кайфували домашнім затишком вдвох і за один день зібрали валізи і полетіли у весільну подорож. Відпочинок був просто суперовим! Ми не думали ні про що, лише розслаблялися і насолоджувалися морем, прекрасною країною і один одним.
    Правда, не обійшлося без ложки дьогтю в цій бочці меду - в останню ніч мене схопила нирка і то так круто. Тому дорога назад видалася дуже веселою. Приїхали і одразу в лікарню... Зараз вже легше, але курс лікування треба знову проходити:girl_mad:
    П'ятниця 13 мала бути дуже особливою - в коханого чоловіка був дн. Але, на жаль, я зараза злягла, тому ми весь день прокаталися по лікарнях і аптеках. Ще й на вихідні мали їхати на гриби... Ну нічого, головне поправити здоров'я і я йому ще влаштую свято:d23:
    Усім гарних вихідних!

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я сьогодні осталась вдома сама і купа розпочатої роботи з мамою.
    Вчора в нас влив дуже сильний дощ і ранком 100% вологість не передбачала що моя сусідка захоче вибирати картоплю. Мама рано-вранці пішла до лісу назбирала відро маслюків, намила помідорів і прийшла будити мене щоб я ішла помагала на кухні, а тут сусідка прийшла кликати картоплю вибирати! Куди діватись.
    Добре що мама хоть кролика розібрала для готування, а то я б з тим сама не впоралась точно. Одним словом я сьогодні господиня. Маслюки почистила, відварила і зараз буду варити маринат. Наготувала їсти, нагодувала кролів.
    Зараз трішки перепочину і треба буде помідори закривати, а то мама ще в середу купила і руки до тих помідорів ніяк не доходили.
    Вчора з мамою через равликів посварилась. Ну що за любов, вичитає вона щось в газеті і вже їй того треба! Буде тепер мама мати домашніх улюбленців - равликів. Жартувала, що напишуть в газеті що крокодили лікувальні, то в мене в ванні буде крокодил жити:)
    Ну і ще маленька вихвалялка. Облаштовуємо мені кімнату і є в нас одна дуже стара шафа(як бабця казала що то ще за часів Австро-угорщини куплена), люблю її страшенно. Мама її дуже сильно хотіла позбутись, ну і як ремонт в тій кімнаті затіяли, то і причина зявилась. Пішли вибирати щось нове - натрапили на досить схожу, відреставровану ну і за космічну суму. Тепер мама шафу реставрувати буде:) Ну і по дизайну вона мені в кімнату підходить:)

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Пройшла гроза. Нє, пройшла грозище! Вийшло сонечко, але вітерець піднявся такий, що на пляж вже не тягне.

Маринується червона рибка. Ввечері плануєм святкування завершення літечка для нас.

Відчуття двоякі. Скучила за домом, близькими, ліжечком нашим, попереду стільки приємних турбот - зустрічі з друзями, облаштуння дитячої, побачення з мацьопом на узі...Купа планів і шалене бажання цим всім займатись.
    А з іншої сторони - осінь, очікування опалювального сезону, який вічно запізнюється, тай татко наш вже не проводитиме з нами стільки часу...а я за це літо так звикла до його уваги, доведеться відвикати)))

Останнє редагування: 14 Вересень 2013
  14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Мерзну і діти мерзнуть, хочу щоб включили опалення. Зранку взагалі нема бажання вилазити з під ковдри. Але таки вилізла, попрала, поприбирала, зготувала їсти, закручую гриби. Зараз буду працювати(мене трошки закидали що не розгребу)

15. AilataN

AilataN жива

Як же я на гриби хочу...
    Хочу побродити по лісі, листячко поперекидати, наароматитись запахами... Так скучила за осіннім лісом:girl_in_love:
    Може би хто взяв зі собою цілком свійську і небалакучу дамочку?
    Піду дзвонити, кому би то на фіст впасти.
    Цілий день нема води. Я в шокови. А майже всі плани на сьогодні були пов"язані з водою.
    Зауважила, що у мене новий , осінній, барабашка з"явився. В хаті з"являються каштани, жолуді і листя невідомого походження. Причому у дуже дивних місцях. Я викидаю, а він знову приносить:girl_impossible:
    Маю нову проблему: хочу знайти ідеальну аватарку, таку щоб дууже мені сподобалася. Скажу вам , що то тяжке зайняття:girl_in_dreams: причому, підозрюю, не зовсім адекватне. Так шо ви не дивуйтеся, що ава змінюється щогодини, майже)).

Останнє редагування: 15 Вересень 2013
  16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мужчина мій мене намагається змусити йти з ним завтра шукати гриби. Але я не ведусь. Такщо - якщо маєте бажання - можу вас спихнути своєму мужові. Ревнувати не буду :)
    Сьогодні був важкий трудовий день. Я копала в сусідів картоплю. Мені було важко, часом жарко, часом холодно, але я протрималась до кінця. І навіть за це отримала обід. Не скажу що смачний, але, який вже був. Може для когось і моя їжа несмачна, то таке.
    З жахом дома поміряла температуру, і побачивши відмітку 38,2 я зрозуміла - спокійно сьогодні спати не піде ніхто. Але діти виявились хитрішими за мене і позасинали ще до того, як я їм сказала, що я "смертельно" хвора. Чоловік відмазатись не встиг. На то він і чоловік, щоб підтримувати в мене в здоров*ї і в хворобі, бідною чи багатою, в істериці чи під час ПМСу. Везе мені суші. Я рада. Йду картоплі почищу на завтрашні вареники. Завтра буде радий він.
    Прилягла собі після городу, закрила очі і бачу кошик. А в кошику картопля. І біля кошика картопля. І в руках картопля. Мда.... Наніч без сто грам спати не ляжу. Страшно.

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Хоч в жилетці вже багато таких дописів, але я не хочу в жилєтку, тому пишу тут - болить у мене горло ((( а завтра так хотіли десь погуляти. я не здаюся, вірю що до завтра мине.

а ще у мене міні-вихвалялка. зробила кабачковий тортик (дякую кВітці за перепис) і такий гарненький він у мене вийшов, аж сама від себе того не чекала )))

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і мене теж+страшний біль в мязах, ломота у всьому тілі,ле змушена була зробити з малим уроки(чуло піврайону...геть чисто дитина літає ще поміж хмар), наварити їсти,бо завтра за традицією всі після церкви у нас, а тоді відправила своїх в справах (причіпом кекс в свекрухи хлопці спекли), а я залізла в ліжко в піжамних штанах з немитою головою і махнула 160 сторінок книженції (наукової до того ж...повертаюсь до дисертації...правда, за рік..ги-ги)..завтра мушу одужати,бо в понеділок на роботу

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Незрозумілий вірус тихенько швендяє посиденьками і всі хворіють.
    В мене вчорашня врочистість, чоловік наготовив їсти, гречаний суп, ліниві вареники, картопля...сьогодня якби не ота консервація варення - взагалі файний день. нічого не потрібно робити, тільки лікуватись )))

20. Halina

Halina Well-Known Member

Ранок... На столі ще теплий білий хліб з маслом, посипаний сіллю і гарячий чай з лимоном. Дитина складає пузлі з татом. Це мене дуже радує, люблю такий початок дня. Тепер відправила своїх гуляти і маю важливу справу яку вже стільки часу відкладаю (вибрати фото на друк). Копніть мене хтось звідси бо точно нічого не виберу. А фото дитини зроблені лише до 6 місяців, а нам уже 2. Ну і хто я після цього??

Статус теми:
Закрита.