Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Нє, ну ти знайшла з чим порівняти. Я, правда, не знаю яка на смак та славнозвісна "10 овочів", але домашнє завжди краще.

Ну і з карми
    Знач треба терміново отовово, або принаймні три кілограми полуниць :girl_curtsey:

2. oksumoron

oksumoron Active Member

От знаєте, приїдеш у Венецію там продають полосаті майки, як у гондольєра, у Флоренції- фартух з голим Давидом, у Пізі- горнятка з вежею, ще є сумки з написами назвами різних міст, і тільки я натрапляю на сімейку кричащих людей, які фактично силою виштовхують мене з дитиною з ліфта, і у всіх, як не майка, то кепка з написом Рассия! Ну от поясніть мені, їм ті шапки поголовно ще в літаку видають, чи вони їх самі добровільно привозять!

3. AilataN

AilataN жива

вони з ними раждаюцца)))

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Насолоджуюсь.
    Насолоджуюсь кожним днем, насолоджуюсь кожною годиною.
    От цікаво, скільки людині потрібно для щастя? Не так і багато: чоловік, синочок, донечка, дах над головою і тарілка з міксом з полуниць і суниць під носом.
    Класно, що завтра понеділок - а вихідні і далі триватимуть, класно що погода сонячна і настрій такий жеж, класно що вікенд котрий майже минув - таки вдався.
    Вчора відкрили купальний сезон. Вода - бодрячок, але хіба дитину це спиняло? По класиці жанру, витягували Романа з води щоразу з десятої спроби і з синіми губами.
    А сьогодні Ромаха з татком покатався на каруселях в Парку Культури, наїздився на ровері в Стрийському парку, а ми з Дарусею їх супроводжували. Доця чемно то сапіла, то гамала маму...чудовий день.
    І на завтра теж вже є плани. Сподіваюсь вони справдяться і день видасться не гірший ніж минувші два.
    А..Щодо прози - комарі цього року особливо люті і ненажерливі. Чи то тільки мені так видається?
    Ну і врочистість - Даринці два місяці. Росте.

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я розгублена.
    Отримала запрошення поїхати за Львів, на дачу. Ги-ги!
    Нє-нє, то не Рудий і не новий знайомий. ТО давній малий. Але автівки нема, і я не знаю, чи варто воно пертись за 10 км, якщо у вівторок до праці...
    Поніжитись на сонечку охота, але...потім після сонечка перти назад у Львів громадським транспортом...

6. Holly

Holly Moderator

Шалено люблю свого чоловіка і не перестану то йому повторювати. Але все по порядку. Вчора мали шаленний день в Карпатах. А нині не менша врочистість - в Яринки день народження. І хоч іменинниця наразі відсутня, ми нічо так святкували на дачі і продовжили дома з тортом і шампанським. А тепер про мою любов до чоловіка. Вчора щось мені встрілило, що я хочу постріляти. І нині я вже стріляли в тирі з воздушки. Дядечко трохи косо на мене подивився, коли я сказала, що заряджати не вмію. Але з п"яти спроб, я тричі вцілила в середину (перші два рази я тестувала рушницю, бо до сьогодні не стріляла). Сумарно мене було 32 бали, а в чоловіка 36. Я собою пишаюсь. А завтра хоч і понеділок, врочистості бути. Чоловік вихідний і запланував нам екскурсію. Я вже казала, що люблю його сильно? :girl_in_dreams:

7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а вот ана і проза...не було ніяких шашличків-сочків.
    ще і малі вивели з себе так, шо дай дорогу. Постійно торочу, щоб конструктор не розкидали, бо по ньому ходити БОЛЯЧЕ, тепер маю дірку в нозі.
    В чоловіка страшно спечена спинадобре, що є пантенол((( молодший жорстоко покусаний комарами і так само жорстоко роздертий самим собою, ніякі псилобальзами не допомагають.
    і що ті хлопи такі безпомічні самі...
    Жорстка проза - кухня. При святі мушу переробити всіх кур-качок привезених з села і запхати до морозилки, а ще часник, кріп, салат, цибуля...
    Врочистість - замовила собі нові парфумчикі на тестування. ну маю ж я собі якось компенсувати всі стреси:girl_cool:

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

вигулялись конкретно, відпочили, напхались різного м"яса, я за кермом тому на сухо:girl_cray:,гарно відпочили.Завтра чоловік до роботи, а я з малими(напевне будемо гуляти на площадці і їсти(читати жерти)морозиво). А далі ремонт, чи то врочистість чи проза ще не знаю, але думаю проза, а от коли закінчиться і я буду плавати у новій ванні тоді буде врочистість. Планів ого-го, самій деколи страшно від себе:girl_haha: Всім гарного понеділка!

9. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Якось так склалося, що останнім часом я більше читаю аніж дописую, а в цій темі в ролі автора я "виступаю" взагалі дуже рідко, але сьогодні захотілося написати тут:girl_yes2: сьогодні дуже гарно провели із сімейством день, оскільки не часто нам таке вдається , бо чоловік частенько (читайте, практично завжди) на вихідні дні іде на роботу, а сьогодні цілий день разом. Вранці до церкви, на обід поїхали до чоловікових батьків (дівчата, яка то благодать коли хтось подасть під "ніс" і пізніше прибере із столу:girl_claping:), погуляли всі разом, на нас напала якась морозивоманія, пізніше з чоловіком і синочком мали вилазку/прогулянку на Алтайські озера, в центр і завершили гарно вечір в піцерії. Бажаю собі і всім побільше таких спокійних, водночас цікавих гарних сонячних днів і в душі і за вікном)))

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Йшов третій день без води в крані. Половину посуду після вчорашніх гостей я помила вчора в мисці, ще половина чекає до вечора сьогоднішнього. Їсти є наварено, тому на кухню ходимо лише, коли вже щось дуже треба. Решту часу вона закрита, щоб нікого не муляв той бардачок. Бардаком називати не буду, бо тільки посуд не помитий, все решта прибрано. Чоловічок мій коханий зараз збирається до свого похресника, а я буду засмагати, а потім піду до своєї похреснички, або підемо всі разом, коли коханий приїде.

Хочу морозива, і навіть знаю, що муж мені зараз його привезе. Хоча він про це ще не знає :girl_blum:
    Хлопченята в палатці зробили собі пікнік-перекус, Міланчик, бідося наша пухнаста, лежить на сходах і попиває водичку.
    Отакі в нас врочисті будні.

11. nattsol

nattsol Well-Known Member

Вчора увесь вечір мене на кухні переслідував запах чогось горілого, ніби розпеченого металу. Попринюхувалась до всіх розеток, до техніки, а десь опівночі помітили з чоловіком легенький димок між плитою і тумбочкою, а за плитою чулося періодичне потріскування (як при електричних розрядах).
    Коротше кажучи, відключили ми плиту, перекрили газ і, схоже, дуже вчасно, бо газова труба на дотик була вже як кип'яток :scare:, а я досі думаю, що було б, якби ми всі заснули.
    Добре, що все добре закінчується; а плиту ми батькам пропонували замінити ще рік тому (навіть подумували "сюрпрайзово" купити нову, поки вони були у відпустці), так що найближчим часом нас чекає оновлення техніки, хай не дуже бажане, але від нього вже не дітися.

12. Музик

Музик Мартуська

Знаєте є такий відпочинок, від якого потрібен ще відпочинок.
    Тільки врочистість вчора-сьогодні.
    Дістала я мужа і ми з друзями поїхали в метро-затарились. накупили пива і чіпсів. і отаборились в нас - пити пиво і дивитись кіно (Лего-муві, то було вчетверте цього тижня). не встигли ми відіспатись від одних гостей, як прийшли другі :)
    Круті друзяки-гостяки, багато пива, смачна їжа і пиво, кіно (Зоряні війни, Сутінки і знов Лего-муві, гиг, вп'яте) і пиво. А, ну і як я забула про ріки пива :)
    набалакались, нареготались, фоточок трошки наробили. кльово було. мусим повторити.

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Попала я сьогодні зовсім неочікувано на ставок. І не громадським транспортом, а автівкою. І не на дачу, а зовсім у протилежну сторону. Вже встигла підсмалитись, і виглядаю, як рожеве порося.
    Ще хочу в душ, пива... Але так мені ліньки до того всього. Та й на роботу завтра.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я сьогодні прокинулась в 6 ранку і це мене дратує :) п'ю каву під хропіння чоловіка з донечкою і тихенько їм заздрю. Ну чому мені не спиться? Питання риторичне...
    На день маю досить багато планів, сподіваюсь встигнем їх втілити в життя.

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

нашій сім*ї 2 роки. як то файно!:girl_tender::girl_in_love::kiss3:

16. AilataN

AilataN жива

Тільки відкрили очі зранку, а мар каже- ма, я таак хочу щоб ми нарешті поїхали на озеро.. і я у відповідь: як я тебе розумію, як же я хочу на озеро... а тут, у відповідь, дзвонить тф, і коліжанка ( як добра фея) питає: а ви хочете, щоб ми вас завезли на озеро? ( чесно, так і було :) )
    ну поки тенди-сєнди, пробіжка на базарчик, сендвічі запеклися, і о 12-й ми були на пляжі. і до п"ятої. Але то не на мої нерви, я люблю о дев"ятій вже активно купатися і о 12-й бути вдома.
    Але вже дітиська накупалися!
    Привіт рожевим поросяткам! я теж підсмажена, але так, по людськи))
    з кайфом зробила перший гарний заплив в цьому році, м"язи розрухані.
    приїхали і відвалилися спати на пів години.
    уу класно :)
    а завтра у мене супер наглий план- поїхати САМІЙ. беру пляшку води, рушник і вйо.

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Знову холодна кава і невиспаний ранок
    Можна було б написати в жилєтку, але спишу все на прозу)))
    Чоловік спати не може, все болить, маємо опік якогось там ступеню а в молодшого алергічна реакція на комарині укуси. Хворіє мама - мама не спить, хворіють хлопці - мама не спить.
    в цілому - все нічо))) на сьогодні знову планів, як у супермена по порятунку світу)))
    поїду на розборки з НП,
    Дуже-дуже хочу поїхати до батьків(((
    Отака пмсна проза:sad:

18. Mammy

Mammy Well-Known Member

Як мені страшно, до сих пір відійти не можу :sad:
    Моя шустра доця умудрилася залізти з дивану на підвіконник, встати у відкритому вікні і тішитися. Правда, там була сітка, вішак з одягом і ще трохи місця, але все рівно страшно... І це, буквально одна секунда, як я відвернулася:girl_sad:
    До сих пір в голові крутиться як вона там стояла, одним словом, в мені купа страшних емоцій і дяка Богові, що все ок)
    А так все класно, готуємось до відпочинку, працюю (вже намітила собі, на що витрачу гроші))))
    Які ж вони шустрі, ті дітлахи :girl_yes:

19. Музик

Музик Мартуська

ех. ранок. ну чому він останнім часом приходить так швидко?
    п'ю холодний м'ятний чай, доїдаю рештки полуниць (дякую, Лянко!) і лінююююсь. хочу багато зробити, але робити нічого не хочеться. отак добре було би клацнути пальцями і віник сам підмітає, книги самі складаються, робота сама друкується. а, нє, працюй, Марта, не в ту епоху родилась і не в тому вимірі, не видать тобі магії.
    планували на той тиждень поїхати десь поподорожувати трішки. ага, як завжди вилізла причина, і мусим сидіти вдома :sad:
    всім гарного короткого робочого тижня і смачних прохолодних напоїв!

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

і так, оскільки нині день морозива, то ми з доцьою по-справжньому святкуємо, маємо півкг смачного морозива:) в таку жару в сам раз:)
    вихідні пройшли чудово у батьків чоловіка, Оріяся суперово бавилася, засмагала і т.д з дідом і бабусею, а мама з татом відпочивали з меншою
    на наступні 2 тижні їдемо в гори з дівочками своїми, до другої бабусі:) отак то в нас проходить літ все в подорожах
    всім сонячного настрою!

Статус теми:
Закрита.