Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

А мій коханий взяв декілька днів відпустки по догляду за дитиною, такщо у нас цього тижня довгі вихідні! Зараз буде сімейний сніданок, а потім напевно кудись помандруємо: по парках, або по магазинах. Буде лінивий сімейний день :)

2. Holly

Holly Moderator

ми як вийшли з хати в 12 годині, то тільки в 19 прийшли. І це врочистість. Були в Стрийському парку, додому йшли пішки. Зайшли на пошту, забрали посилочку. А потім в макдональдз на морозиво. Ноги гудуть, але день пройшов чудесно

3. Orman

Orman Модератор-бомба

ого! Ви герої!

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

День пролетів чудово, а от ввечері почалось.. Коханий "тєжко" захворів, а я... От знаєте, як буває, коли перший встаєш і намагаєшся нікого не розбудити? Я так хотіла швиденько двері закрити, поки коханий не проснувся.. Так влетіла ногою в стіл, що лише і встигла собі язик прикусити, щоб не закричати. Тепер сижу, чекаю чи нога спухне... Гррррр... Зла на себе:girl_devil:

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ех, добігає останній день нашого четвертого року спільного життя. Завтра вже п"ять. аж не віриться). Багато цікавого і файного, і не дуже було за цей час ( відсотків 93 файного) . І буде завтра врочистіть)

6. Shamna

Shamna Мамуся

Сьогодні мав бути мега важкий день ( принаймі я так думала). Зранку мала здачу найважчого заліку і захист практики, " відстрілялася " за 40 хв і вийшла довольна як слон. Цілий день майже ні на хвилинку не присіла, зате переробила багато роботи, яку довелося б робити завтра. Отже на десяту годину вечора маємо такий результат : цибульник і тортік спечено, хата вимита, доця вигулянапокупанаобцілована спить. Я втомлена, але задоволена. До повного щастя ще б чоловіка з роботи швидше відпустили.
    Всім доброї ночі і гарних снів:girl_bye2:

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вранці прокинулась від дикого крику на вулиці. Як виявилось, нікого не вбивали, а то діти так бавились :girl_haha: Повернулась на інший бік і заснула. Прокинулася наступного разу за годину від гуркоту екскаватора, який щось рив біля новобудови по сусідству. Вирішила, що далі поспати не вийде :confused:. Випила чаю та й пішла в душ. Миюся собі і нікого не чіпаю, аж раптом згасло світло. :ninja: Ми чекали кілька днів на початку тижня, що вимкнуть електрику, поки будуть ремонтувати на 9 поверсі щитову, а вчора-сьогодні на це якраз вже не очікували :girl_crazy: Чоловік пішов на роботу, я погнала на базар по черешеньки :nyam2:. Решту часу, аж поки муж не вернувся, валялася в ліжку і переважно спала, а ще жувала ягоди і книжечки дитяті читала ))). Ця нічка у мене знову буде весела :gamer:. Зараз думаю, чим би то зайнятися, бо спати ще не хочу :biggrin:

• Подобається Подобається x 1
  8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Оооо! Нарешті я сюди добралась, аж руки зачухались.
    Я нині лінива, але таки господиня, правда, не дуже широка.

Зрання ледве пролупила очі, бо Рудого тре було спровадити домів. Пішов як зомбі. А драпав так, що навіть їсти не хтів. Але, баба з воза - коням легше. Я ще задрихла (в тому плюс самотнього життя), а потім пішла на базар. Купила всякого-різного, а тепер думаю, коли я то маю їсти. Бо очі наглючі хтіли всього: помідорів з базиліком, салату з капусти, полуниць зі сметаною, смажених кабачків, а ще салату з вогірків і помідорів. В обшем, то всьо є, а забацати - нема кому.
    Постіль попрана, друге прання допирається. Щавлевий борщ зварений. Хтіла спекти пляцка з полуницею, але немаю ані міксера, ані блендера, то вже перехтіла того пляцка. Тепер треба змусити себе зжерти хоча б полуницю, бо грошей витрачених шкода, особливо, коли мама вдома відрами за бездурно вибирає...
    Зараз дивлюсь Роксі. Вже навіть троха сплакнула, бо вона вмерла... (Перепрошую, кому перес...ла перегляд).
    Але сонечко і вихідні попереду мене вельми тішать. І навіть нікого мені до кумпанії не тре, бо я нарешті висплюсь і відпочину.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

я тихо позаздрю))
    Нині відправила чоловіка з молодшим на села, думала все перероблю, в обід подрімаю, вечором врятую світ....ага, поки перемила, перепрала(сьогодні було купа ручного прання, так-так, таке буває) потім зі старшим малювали картинку діду в подарунок, потім ще щось..потім робота ,яку ніхто не відміняв, а потім 18-00 і тихенький голосочок збоку - мааааам, а ми поїдем кататись, поки Діми нема....
    фсьо. занавес)))

10. Veselka alj

Veselka alj New Member

А я замучилася від постійної біганини, робота, дім замахуюся, вічно треба щось робити, ахочеться просто безтурботно відпочити!

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. Divchyna vesna

Йой, та я то в принципі за. Але не постійно. Бо інколи так бісить, що прибити хочу в прямому значенні того слова. А раз бісить, то зачєм воно мені нада?!!!
    Але це питання риторичне до самої себе, вірніше, до бошки.
    А серце і душа... Вони тануть...
    Чьотта я апаять путірялась...
    Зара голову висушу і знайду себе.

13. Маруся Іванова

значить ви нє умєрлі (ц) :connie_pull-pigtail

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

А в мене взагалі день такий собі. Прийшла після доби з роботи, замучена, спатки хочу. В першу чергу спустошила в дома всю мінеральну воду, страшно пити захотілося))) Спала я сьогодні так цілий день аж до 10 вечора, а на дворі така шикарна погода була... ех, як не щастить так не щастить. А ще завтра треба знову на роботу:girl_sad: Ще як на зло зуб болить коли їм... відвідини до стоматолога не загорами(((
    Зате в мене велике свято в дома: включили теплу воду і нарешті не буде того банячкового купання)))

15. Divchyna vesna

"В пянке замечен не был, но по утрам жадно пил холодную воду".:girl_wink:

16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

нєєєєє)))) на моїй шикарній роботі немає води, або ти сам купуєш собі воду, або мучайся.... так сьогодні вже купила літрову водичку, можна пити скільки хочеш

17. Holly

Holly Moderator

Сьогодні ніякої прози. Ранок почався зі слів чоловіка "збирай дітей, готуй їсти, ми їдемо в Карпати" Ну мене двічі просити не тре. Відпочили чудово. Була думка залишитись ночувати, але чоловік сказав, що в понеділок ще кудись нас повезе, тож завтра треба файно відпочити. План на завтра - дача, сонце і басейн. Хоча, хто його знає...

18. AilataN

AilataN жива

невже день пройшов? як три години, ніби тільки но прокинулась))
    Набігалася

ми сьогодні перший раз ( оце на мою сиву ( блондинисту) голову) пеершиий раз сиділи у фонтані біля Оперного і пхали туди свої брудні , запилені, лапи.. Прасті нас, фонтан!! Бо так класно було сидіти, каайф)) Обов"язково ще піду посидіти! :)

Потім з подругою ( і малявками) малювали майбутні столик і лавочку для дітисьок, дітей годі було в чергу вишикувати , всі рвалися до малювання, і, таки гарно малювали! Кольори : зелений, рожевий, блакитний і помаранчевий, стіл затягнули жовтою цератою, а лавка- ггг, зроблена з двох старих стільців, притягнутих з горища, і між ними планки, з героїчно вкрадених ( але по домовленості :) ) палет з Нової пошти:girl_smile: Шкода що процес прикручування відміняється до вівторка, бо свята. Наші двері вдало замасковані зелениною, ніякий сєпаратіст їх не знайде ( цитую свою сусідку)))
    Потім у дворі їли смажену картоплю, всі хором.
    Потім вання-відмивання.
    і юж, день пройшов, правда файно?:girl_wink:

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Звичний день, звична врочистість, яку я чекала більше, ніж три місці.
    Хлопці щось там шаманять біля машини, я п*ю капучіно з вафелькою, слухаю якусь крикливу тьотку з колонок, і так мені добре, так мені тепло, що аж дихати на повні груди боюсь. Таки людині для щастя, крім трьох кілограмів полуниці, треба ще дещо.
    І хоч води немає вже два дні, і ще два не буде, але шашличок ми сьогодні робити будемо точно! Зараз їдемо до Львова всі разом. Хлопці мають якісь-там чоловічі справи, а я просто катнусь з ними.
    Гарного, веселого, сімейного і солодкого вам усім дня!

20. Маруся Іванова

Ранкова зимна кава.
    Головне, що знайшлись ті пара хвилин, щоб її попити
    Сьогодні маю врочистість, сьогодні мій старший виступає на концерті, концерт власне до свята, паралельно звітній))) а потім буде маленький шашличок, або щось таке, ну або просто дитині сік\батькам пиво
    якось так) заготовки на зиму продовжуються) зелень сушиться-пресується-морозиться-консервується в пузі)))
    Я вам скажу, що домашня приправа і поряд не стояла з отими 10ю овочами
    зеленого всім свята))))

Статус теми:
Закрита.