Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Перший день в садіку. Я трохи вражена, трохи розгублена і напевно я не готова якось морально. От сиджу за чашкою каву, пробую знайти якиїсь позитив. Дитина бавиться в хаті і повторює що в садік більше ходити не хоче. Заспокойте мене, скажіть що то все нормально....

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

То абсолютно нормально. А скільки часу там була?

3. Halina

Halina Well-Known Member

Були десь годину при тому що і я була. Сама була може хвилин 15. Але то я таки більше не готова. Не могла залишити, бо в групі було 6 дітей з соплями і кашлями ну і в групі діти які вже закінчили садік але ще ходять (трохи малих не сприймають).

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

мама мені казала, що я була не "садиківська дитина", власне тому мене і відвезли до бабусі в Донецьку область, де і гледіли мене, а мама приїзджала раз на рік. Бо тут не було з ким лишати. Та я не про те.
    Мені здається, всі дітки через таке проходять. Вже навіть коли була я старша, то вранці мене водили "хто не вспів втекти" :girl_crazy: на роботу, бо я всю дорогу плакала і т.д. Зате коли приходили за мною - просила "ще 10 хвилин".
    Але певно що треба дивитись по дитині, може мотивувати якось, класно, якщо знайде друзів там, колегувати))

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Що б то вам таке розказати? Ааа!
    Сьогодні втекла з роботи на 20 хв раніше, бо мене забирав з роботи свіжий кандидат. Та:girl_yes: Десь тижнів зо два я (как всігда) познайомилась по дорозі додому з мужчинчиком. Ги-ги! Остатньо ми зідзвонювались. Позавчора йшли разом додому, бо мужчинчик працює десь біля мене. А сьогодні він галантно забрав мене з роботі на своїй вишневій маздІ (то я сі хвалю, жи машинка непогана), відчинив мені двері, коли я сідала в авто. Турбує його питання, коли ми сходимо на каву (або на яке пиво), але я - в режимі сніжинки, тобто падаю на мороз у рубаю лєбєдя.
    Режим сніжинки, ібо я ще сі смущаю. Чьо то оно мене не пре. Але! Для того, щоб розвіятися, най буде. Час покаже, нє?
    Так що старий диван я виношу по шматках. Ну бо він великий, а я - мала і тендітна...Ги-ги! Мушу розібрати на запчасті і викинути то всьо діло.
    Во!
    А ще нарісовалось мій старий малий кавалєр... Ясєн пєрєц, шо то не майо. Але, мала зараза, міє так файно говорити і налити масла на груди, і то всьо розмастити... Казав, жи є жінки на єден день, а я з тих, про яких не забувають.
    Ну, а Рудий, в своєму репертуарі. Люблю, скучаю, помню... То я собі рішила, най жиє, як хоче і пильнує свою ср...ку.
    Тішусь, що попереду три вихідних. І я нарешті висплюсь (як не піду в загул) і попрацюю в хатинці. А то скоро в холодильнику всі миші перевішаються, а в хаті заведуться крокодилячі хащі.

6. flame

flame невгамовний експериментатор

Життя без газу виявляється має ї позитивні моменти:girl_crazy: По-перше: сходила в перукарню (мало того, що помили мені голову, ще підстригли, підживили і вклали гарненько). По - друге: чоловік мене кілька років підряд постійно довбав, що надворі літо, а в нас не виключається підігрів підлоги (неекономно), але сьогодні сказав, що без підігріву капець повний і надалі ми теж ніколи відключати його не будемо. УРААА Я ПЕРЕМОГЛА (дякую Пустомитівській газовій конторі):girl_blum:!!!
    Трохи попересаджувала вазонки і зробила гарне (я так сподіваюся) "озеленення" в коридорі. Після дощу захотілося погуляти мені набосяка по мокрій траві:girl_smile:, що з успіхом і зробила, заодно зробила кілька фоток, поїла черешень навипередки з псюрами:girl_haha: і добре змерзла. День не дуже добре почався, але виявився в результаті класним. Ще тільки запакувати посуду в мийку і можна спатки.

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

день як день. Як завжди проснулась "та що так рано" і вирішила здрімнути на хвильку, та так здрімну що чуть на третю пару не запізнилась. В інституті як завжди літала по корпусах в пошуках автографів. Потом налялякалась з однією старою знайомою мого нового знайомого(канешно що про того знайомого). Потім мене вирішили підвезти на машині(в марках машин я тлумок, знаю що вона біла і що то там Фієста(вроді)). Ну мій водій не дуже був вкурсі що Сахарова перекрита, так що я з ним ще півгодини каталась Львовом. Потом мене розболілась голова і я вирішила поспать. І тут почалось найцікавіше. Подзвонив зоопарк...Можливо якби я не була сонна, то б нічого і не було. Я не поняла як, але погодилась погуляти, да о 22 30 ;) ну не геній я?! Короч вигуляла я своє звірятко, отримала відповідь на своє питання і тепер какгби треба було тішитись, але...але я ще не встигла ото всьо переварити в голові. Прийшла з гульок і треба іти спати.
    Всім гарного дня і щастя ;)

8. Музик

Музик Мартуська

ех, вчора навіть сил щось писати толком не мала.
    вчора районні змагання, нині змагання для табірних дітей - і то все в такому темпі, що я не встигаю дихати, іноді. і то так, що мушу бути одночасно в кількох місцях, інакше люди зляться, що я не виконую своїх обов'язків. а ще до всього застудилась, температура чомусь вище 35 не піднімається. кепсько мені, хочу відлежатись.
    ну але нічо, ше нині відпрацюю і на завтра до вівторка скажу папа роботі - ото як відісплюсь!!! надумала сьогоднішню гру в партизанському стилі провести - певне на древі прапор УПА приб'ю. хоча вони, певне, на ходулях і не ходили, але то деталі :)

ага, так оммммм, м'ятний чай з медом рятує світ, м'ятний чай з медом рятує світ, м'ятний чай з медом рятує світ, м'ятний чай з медом рятує світ

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Я так захопливо читала допис Divchyna vesna , що аж мені кабачки смажені пригоріли , то хіба по запаху згорілого пригадала про них :girl_crazy:
    Кожен день схожий на попередній, бо в нас карантин і за межі подвір"я ні ногою :girl_cray:
    Синочок вже ниє, що хоче в ліс на роверчику їхати , а як можу відволікаю його , тільки от за 5 дів вже фантазія закінчується((
    Хочу поближче до води, шашличка, овочів гриль і того шампанського смачнющого, що муж заникав для гостей ( і чому гостям все найкраще? :girl_crazy:), а мені? )))
    З врочистості, то це те, що прийшла нарешті смска про прихід нашої першої посилки з дит.одягом, що попала до сепаратистів - УРА! тільки хто тепер її забере - нема на кого синочка залишити, а чоловік до 21.00год на роботі((( буду чекати вже до суботи..

10. Holly

Holly Moderator

Що за день, що за погода?
    Прокинулась в 6 від того, що малий задихався і намагався щось відкашляти. Я перелякано трусила його, доки він не заплакав. Тоді поцицявся і заснув. Я вже, звісно, не лягала. Коли нас та зараза покине? Має він і Оленка типу закладеного носа, соплі не витікають. І коли довго полежать, починаюсь сильно кашляти. Треба йти до ЛОРа, але в нашій поліклініці до нього попасти, те саме що в космос злітати. Ще треба вирішувати щось з садочком. Купа проблем і жодного вирішення. З того всього насмажили з дітьми налисників. Діти як могли заважали - Маркіян товкся на лівій руці, а дівчата бились за млинець із сковорідки. В результаті з 800г молока є лише 6 млинців:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams: Щоденне прибирання мене теж не оминуло. Треба йти на вулиці, але бажання жодного. Мене так нудить просто капець. І точно не знаю, що саме мені пошкодило

11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Про млинці- щоб насмажити гору треба добряче вистоятися біля плити..Бо...хтось любить зі сиром,хтось з нутелою,хтось з капустою,хтось з повидлом, а ще хтось без нічого...Так от ..при випіканні млинців Вікторія несе на кухню свою маленьку кухню,імітує випікання- Я насмажу декілька штук, вирішу стаканом такі малесенькі , і дитина вже спокійна- ість,перемащує, складає.. Дякуючи нашій газовій службі(добре,що попередили),насмажила налисників з 1 літри молока і перемастила сирковою масою...-Це було у вівторок...нині вже нема...А газу ще нема...Є гречка,макарон,трошки зеленого борщу, салат,компот...а я хочу бісквіта з полуницею..

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Настрій очікувально-приготувальний :girl_claping: Скоро захист диплому, відразу ж моє третє повноліття (а то і в один день все буде, мені не звикати :girl_wink:), а там і подача заяви в РАЦ.
    Усі весільні клопоти забирають купу часу, але це так приємно, ммм... :girl_in_love:
    Сьогодні погода зі мною жартує: зранку дивлюсь вроді сонце, думаю йду розкладу ті копички сіна, які вчора склала перед дощем. Через півгодини вилітаю з хати стрімголов, щоб скласти їх знову, бо на небі хмари чорнющі. А дощу так і не було! Все, сьогодні більше не піду до того сіна :beee:
    Зараз візьму гітару до рук, піду на гойдалку і буду собі бринькати :connie_pull-pigtail

п.с. А ще маю свято - зібрала сьогодні півлітри суниць! Завтра смакуватиму якийсь суничний десерт :nyam2:
    п.п.с. З карми: третє повноліття - тобиш 21 рік :) Перше у 16, друге - 18 років :)

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і я смажу зараз. але в нас будуть з м*яском, точніше з тушкованими сердечками курячими. то я така стала працьовита, бо коханий муж приїздить з відрядження не завтра, а сьогодні:girl_crazy: тож вирішила побалувати його смачненьким. добре, що сестрінка моя гуляє з дітьом:)
    мали веселу нічку, бо до 2ї я вишивала:d64:, а потім К чогось так запісялася, що поки перебрала, поки погодувала, поки приспала...:d25:
    добре, що обідній сон в нас був спільний і я трохи ожила :girl_dance: але спали ми не вдома, бо знову сусідоньки:girl_devil: щось бурували. тому ми покатулялися спати до бабусі. як добре, що живемо за 5 хв ходу.
    поки все. чекаю мужа з Кийова. скучилааа...:girl_in_love:

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

і я!! скоро полуниці закінчаться, а я ще тільки готуюся пекти:)

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава
    Стан: напівзаграний:girl_devil:трохи надоїв дитячий режим і отово ням-ням о 6й ранку
    два дня сплошних поїздок, вчора чуть не заснула за кермом під час дощу(((, позавчора ночувала в свекрухи, посварились:girl_devil:в баби зовсім дах з"їхав
    Приїхала додому і почалось - зробити то, зробити інше...
    І ще, від сьогодні на моїй кухні розпочинається сезон П
    морозилка помита-включена, електросушарка приготовлена, баночки-кришечки намиті, рецепти витягнуті, у ванній стоїть 2 торби кропу, цибулі, часнику. Починаємо з приправи 10 овочів в домашніх умовах)) і заморозки кропу
    З врочистості - намічається поїздка на сосиски-барбекю)))з прози - спати таки нема коли)))

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ранковий інтернет. Кава буде після сніданку. Сніданок буде після інтернету.
    Сьогодні і завтра - шалений темп. Наготувати багато смачної їжі, подоробляти все, що до того часу не встигла, ну і привести себе в порядок. То план мінімум. А план максимум буде тоді, коли комп*ютер буде виключеним :connie_pull-pigtail
    Зараз йду смажити млинці, потім складання в деяких тумбочках. Настрій хороший, хоча знаю, що в обід він буде зіпсований через певні обставини і через певних людей. Так-так, отака я вся загадкова.
    Вчора була в своєї Лілюхи, і в малого Ілюхи. То братик і сестричка. Сьогодні ще до них піду, тільки б викроїти годинку зайву.
    Хлопченята мої вже двіжують, з самого ранку, знов щось не можуть поділити. А я йду сніданочок робити.
    До речі, на недільку плануємо шашличок. Ух, чекаююю )))

16. Музик

Музик Мартуська

Ох, всі кудись біжаааать, а я нині нарешті спокійно можу полінуватись. Вчорашній маразм закінчився (ну от скажіть якого милого домовлятись, що ти приведеш на заняття 10-12 дітей, а привести 35??? я розробила завдання, все продумала, а їх виявилось таааак багато, що ледве давала собі раду з тим всім. і крім того, як ви привели дітей на спортивну секцію - будьте добрі не сидіти на лавці, дивитись як я намагаюсь за всім прослідкувати, а страхувати дітей хоч на кількох снарядах. тут навіть неозброєним оком видно, що травмуватись можна на кожному з 7 видів, які я приготувала. і одне стежити за 4 командами, а зовсім інше, коли їх 12). ну але той день скінчився, ну і Бог з ним.
    Знаєте, минулий тиждень навчив мене не братись за роботу з людьми, які мені не приємні, таки того треба дотримуватись.
    ну але маю аж 2 приємні знайомства з красивенними молодими людьми (там таааакаааа харизма), муж далі вихідний, то може на вихідні ми десь виберемось потринькати гроші і поклацати себе коханих на фоні гір.
    а загалом - ну п'ятниця, ех, кінець тижня робочого - і вихіднііііііі, з чим всіх поспішу привітати

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

аналогічно)) [​IMG]
    лиш би погодка була..

наш ранок з малюком розпочався о 10.30год зі слів : " Мама, вставай!" :girl_crazy:
    Потім був дзвінок від нашого татуся із запитаннями чи його сплюхи вже поснідали - почувши, що так - сказав де шукати його сюрпрайз солодкий - приємно :girl_tender:
    Планів на сьогодні не може бути ніяких, бо карантин продовжується(((
    зате завтра маю купа поїздок за місто вже з 6.30год, в обід назад і поїздки по місту, а оскільки то все громадським транспортом, то я вже наперід злюся як в таку жару маю то все відбути і не простудитися від відкритих люків-вікон(((
    Але то буде завтра, а сьогодні лафа [​IMG]

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Афігєнно в мене день проходить. Ще би вечір так пройшов.
    Я... на роботі... вже п"яна!!! Котився повз мою робочу домівку руденький колобочок, викликав на квас. А вийшло сто грам і поважна причина. Дитина пішла на роботу по спеціальності. І закидайте мене тапками, колючками і всім решта, але я мовчки сиділа і слухала, як тато гордиться своїм сином.
    З точки зору жіночої гордості - це неправильно. Але з моєї крапочки людяності - це в сам раз. Ну раз прийшов з бажанням поговорити, то я вже стану доброю феєєю і вислухаю. Ага Бо ж відьмою завжди встигну.
    Коротше, настрій п"яно-веселий. Головне, ввечері не сумувати. Але надіюсь на здибанку. А як її не бу, то сама собі зроблю акцію зорганізовану.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

попросіть допомогти винести диван а тоді на каву)

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Кави не п"ю вже 3 день, тиск скаче. Зовсім трохи попрацювала і чемно займаюсь неробством. В 18 починаю літати(не подумайте, не на мітлі) і готувати вечерю, потім чемно падаю на мужні груди (чи то плечі) свого чоловіка і далі займаюсь неробством. Іван втік на 2 дні до баби, ще б кудись сестру відправити:p

20. Mammy

Mammy Well-Known Member

А в мене почались активні дні, завтра в малого день народження, матиму два заходи гостей, тож сьогодні... збираюся мити, готувати, прибирати:girl_haha: Правда тільки збираюся ;)
    Чоловіки мої, з нагоди свята їздили в Аквапарк, а дівчата куди? На шопінг)))
    Довго і нудно шукала доці босоніжки, але такі, як я хочу і її розмір, як виявляється, поняття несумісні. Але я не здаюсь :girl_blum:
    При нагоді купила собі сонячні окуляри і прасочку для волосся:d23:
    Зараз (як завжди в моїх дописах в даній темці ;) дітки сплять, чоловік шукає необхідні продукти, а я морально готуюсь приводити кімнатку до ладу:yes:
    А, і ще!!! Моя вихвалялка - ми цього літа поїдемо в Шацьк!!! Неплановано, неочікувано і так класно:girl_crazy:
    Давно я не мала такого хорошого настрою, чого і вам бажаю :dance2:

Статус теми:
Закрита.