Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

А у мене сьогодні перший день моєї першої в житті офіційної відпустки! :girl_cool:І провела я його... на роботі. Потрібно було здати купу звітів, і виявилося, що ніхто, крім мене, підготувати їх не зможе. Ну та нічого, зате не сиділа цілий день вдома, бо в таку погоду без потреби навряд чи висунула б носа на вулицю. Загалом так собі порахувала: з 56 днів відпустки майже два тижні доведеться подарувати роботі. Але і тут знайшла свій плюс: он який я цінний і незамінний працівник! :connie_pull-pigtail А взагалі день пройшов класно і продуктивно, а ввечері ще й незаплановано потрапила на святкування дня народження своєї співробітниці. Ех... добре тиждень почався, побільше б таких понеділків! :)
    P. S. Моїй роботі присвячується :)

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава
    Збираємось до пришкільного табору. Дітьо аж пищіть і каже, що коли табір закінчиться він буде сумувати. Друге дітьо також пищить, але взяти його з собою не можу.
    Вчора свєршилась - чоловік розгріб гараж до стану - можна штукатурити, і білити))) сьогодні маю клопіт вивезти мукулатуру і металобрухт, і випити 50гр з коліжанкою) враховуючи, що обидві за кермом то це знову буде латте)
    Погода тішить)
    Новини також. Як не буде пмс - взагалі буде добре)))
    Всім гарного дня!

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ранкова кава, після ранкового сніданку, і ранкового півгодинного солодкого досипання під мультики.
    Всім Доооброго раночку!
    Купа справ, купа хатньої і городньої роботи, а я їду до Львова. Маю сьогодні забрати свої торбинки з замовлення, купити продукти і скоренько додомцю, бо БО! Ще отака манюсінька крапулька, і мій коханий чоловічок буде дома. Тому хатка має бути чистенька ідеально, подвір*ячко теж має бути чистеньке, не дуже ідеально, ну так, наскільки зможу :girl_crazy: Ну і на городі треба свої грядочки прополоти капітально, бо той дощ, споганив всі мої плани, вже все давно мало бути прополене! А коханий, мені пообіцяв з бурячками кормовими розібратись. Вже сусіди з мене сміються, кажуть, що я стільки буряків насіяла, що мабуть буду корову купувати. А я нє, не буду точно, то я їх стільки посадила, щоб часом не замало було :girl_impossible:
    Не можу ніяк натішитись своєю форумляночкою з Сонячного обміну, вже два дні ходжу в ейфорії :girl_in_love:

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ранкова кава, після важкої ночі і підйому о 5 ранку замість 6 :8:
    голова як банячисько, діти щасливі, виспані і готові до пригод, а мама готова до сну)))
    їсти наварено, прибирати не хочу, роблю відкритку з того всього:) і мрію про відпочинок
    погода намічається гарна, але старша на етапі виздоровлення, тому не факто, що десь вийдем, бо маєм завтра здибанку з сестрою в центрі, то хочу 100% піти
    усім сонячного дня та позитивного настрою!

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Моя ранкова кава була на балконі з квіточками і з таким смаколиком , так класно коли все цвіте). Швиденько зібрала 2х старших і відправила до праці). Хочу сонечка, планів багацько(і відпочити треба і доробити ще одне замовлення треба). Малий тирорист Володя мене постійно мучить, якийсь такий став що навіть не знаю як описати, одним словом маю хвостика). Всім гарного дня!

6. Музик

Музик Мартуська

кава-кава-кава, а в мене знову м'ятний чай з медом.
    багато роботи, але сонечко засвітило і я розлінилась.
    з прози на сьогодні робота і похід у поліклініку за бланками.
    а врочистість - ми з чоловіком нарешті приступили до оновлення маминого ноута - зробили йому нову кришу - тепер він бджілка :) мама правда ше не знаю про то. казала, що хоче мати серйозний комп'ютер. ну не сподобається - то не так довго ту плівку здирати. доставили ше трошки начинки туди.
    а ще я нарешті зробила замовлення на подарунок сестрі на ДН і приступаю до планування вихідних.
    і ще пожаліюсь краплю - мала плани на полуницю+черешні+секс і місто з файною компанією, але на роботі вчора вияснилось, що маєм влаштувати забаву саме в той день, і зла полуниця ще не червона, сонечка їй мало.

7. poetka

poetka Well-Known Member

Замовили торт і трубку не беруть,що маю робити і як маю???Щось якось двояко себе почуваю,але то таке.Зараз треба поприбирати і вилізти на двір з малм погуляти по базарі,хотіла дитину відправити в табір, але мене відрадили, сказали що умов жодних але це вже жилетка і якась певне злюча тема...
    Випила чайок з полуничним рулетом,нарешті щось своїм спекла і моя дитина вигадала мені новий крем,то був його експромт, але який смачний вийшов полуничний крем,просто бомба!!!! тепер буду такий робити за рецептом свого малого :)

8. Shamna

Shamna Мамуся

В мене сьогодні дуже важкий день, як і весь цей тиждень в цілому. Але якщо все буде добре, то буду сьогодні мати 4 заліки з 6. Доця зробила сьогодні мені підйом в 5.30, але десь близько 8 ми обоє позасинали знову, що навіть не чули, коли наш татусь побіг на роботу. Маю плани спекти сьогодні щось смачненьке, вже навіть вибрала що саме, але то вже буде залежати від мого настрою, після повернення зі Львова. Мрію, щоб вже швидше настав липень, щоб я просто насолоджувалася проведенням часу з донечкою і нікуди постійно не бігла, одним словом хочу спокою. Чого і всім вам бажаю.

Останнє редагування: 3 Червень 2014
  9. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Вже 5 день хлопчина Василь , який зараз під Слов"янськом не виходить на зв"язок. Знаю що там погане покриття, але раніше за добу СМС доходила... Втішаю себе, як можу, що все добре, що він живий і здоровий... Довіряю Богові, що збереже йому життя...Попри тривогу намагаюся тішитися сонечком і тим, що нарешті можна буде порозгрібати завали брудного одягу :girl_crazy: А ще потроху готуємося до приїзду сестри чоловіка з двома мацьопами, хата буде гудіти :girl_in_love:

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

гг ;) і я не можу натішитись ;) один подаруночок уже готовий. Точніше майже, я його вже давно хотіла подарувати, а тут така можливість ;)

ну що ж, врочистість - я нарешті здала екзамени і сьогодні відпочиваю!
    А ще я дитина то ж вумна і хочу бути красива, за порадою однієї хорошої людини роблю різні масочки. От вчора вже писала на ДП про свою маску, балділа ще цілу ніч, а сьогодні я зрозуміла що ще 2 тижні буду красива. А ще в мене розпочались КД...скрутилась клубочком, і помаленьку похникую. Стільки було планів на сьогодні, але ні з красивою мордочкою, ні скрученою в клубочок я нікуди не вийду :)
    А ще я знаю, як можна "викликати" КД. Мені треба з кимось домовитись займатись спортом, спрацьовує на 100%. Сьогодні ранком мала бігати...

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

але мені сьогодні доня далал жару вночі:girl_crazy:зранку ледве відірвала себе від подушки. добре, що коханий зготував нам сніданок:girl_in_love: трохи побавлися з К і знову заснули. і от нарешті в мене почався повноцінний день - 13.45 на годиннику, дорого всім ранку!:girl_haha:
    пообідали і йдем вигулюватися з малявкою, бо вже 2 дні не гуляли і то тяжко. тоді поїдемо навідатися до нашої бабусі-"костяної ноги" ніц нині не готую-доїмо ,що маємо. завтра буде кухонно-прибиральний день :ed4d70def841dc74b57

12. amaretto

а в мене сьогодні) і це при святі, причина банальна-оголошення на будинку що завтра з 9.00 до 20.00 води не буде. Тому сьогодні працюю+прибираю+перу і готую, а завтра напевне відпочину. Сходила на Винники на базар, зробила корекцію брів, прийшла і напхалась канапкою з білого хлібчика+помідора малинівки+російського сиру та свіжого базиліку(чисто випадково купила сьогодні 2 шт в горщиках). Кайфанула так що просто капець.....як для щастя мало треба:girl_crazy:доброго сиру і смачного помідорчика

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Як я не люблю отак тупо сидіти в хаті, та щей в гарну погоду :girl_cray:
    Але в малюка вітрянка, то на вулицю ні ногою(((
    щось шеф не дзвонить з роботи - передасть через когось мені документи на опрацювання чи ні? Ждьомс :girl_in_dreams:
    І синочок як на зло не спить в обід, думала хоч дозакінчу грядки-квіти полоти за час його сну...
    доварюю їсти, паралельно сиджу на ДП, малюк складає лего - одним словом лінивий день)))

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора цілий день чекали, що вимкнуть світло, аби щиток і проводку на 9му поверсі поміняли, бо за логікою мали б почати ремонтувати в понеділок і вимикають електрику/воду у нас без попередження. Отак чекали-чекали, і не дочекалися :girl_crazy: :girl_crazy: :girl_crazy:. Муж навіть не роботу не йшов, аби якщо щось - виправити наслідки вимикань/вмикань світла для техніки і акваріумів.
    Нині погода - чудова, тому вирішила трохи прогулятися з користю. Зробила навіть більше, ніж планувала :girl_cool: Зараз придумую, чим би то зайнятися увечері :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  15. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і в мене тепер є хвостик ))) хоча іноді він неймовірно швидко переміщається. вчора взагалі до смішного дійшло: тільки побачила його в кімнаті біля розетки, вбігаю, щоб забрати, а вже нема! я в щоці, де дитина, шукаю, а він вже біля душової кабіни стоїть, питання, як ми розминулися :girl_crazy:
    Проза, попри те, що надворі сонечко... настрій в мене нестабільний. Діти тішать, синочок, попри те, що так шустро дає про себе знати, вже сам стоїть (тримаючись лише за іграшку, яку він сам тримає в рученятах :girl_in_love:), донечка помічниця, вже така самостійна, але й допомагає іноді так, що після того мені справді допомога потрібна :girl_in_dreams: весело, ні хвилини нудьгувати.
    Сьогодні в мене цілий день "гаряча лінія" - телефон заряджала вже 3 рази. З одного боку трошки веселіше, зважаючи на те, що ми вже 3 день без прогулянки, бо усі похворіли... але деякі розмови наводять на мене хмару роздумів... Можу дозволити собі вже трошки полінуватися, бо багато роботи встигла переробити в першій половині дня. Шкода, що донечка так і не поспала в обід, тепер важко буде до вечора дочекатися.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дитина спить, я валяюсь поряд на ліжку. Чекаю поки малеча прокинеться і підем гуляти з моєю подругою, яку вже тиждень не бачила і дуже скучила! Дні так швидко летять. Стільки всього стається, що ліньки все описувати. А ще в мене з'явилась мрія побачити Аляску і я вже починаю заражати нею чоловіка. Надивилась фото в інтернеті і просто не виходить це мені з голови. Колись мушу там побувати обов'язково!

17. flame

flame невгамовний експериментатор

2 дні не було мене вдома але були гості. Що в мене в хаті творилося описати важко:girl_crazy: Вчора цілий день розбирала бардаки: постіль, посуду, роботу. Такий дурдом був, що навіть не відчула, як день збіг.
    Сьогодні часткова врочистість - їздила до батьків і трішки відмітили мій пройшовший д.н. Отримала від них такий подарунок, що сама обалділа:girl_in_love: Подарували мені фінанси:girl_crazy: і сказали витратити тільки на подорож до Греції або Італії. Я давно цього хотіла, але постійно щось заважало. Якщо не поїду до кінця літа, сказали гроші повернути:girl_crazy: Ю-хууу. Поїду, ще не знаю толком куди, але поїду. Знають вони, як мене стимульнути.
    А ще купила горщики і землю. Буде завтра велике пересадження:girl_curtsey: Чоловік подарував мені "вимагану" стійку на квіти, але не на 5,а на 11 вазонів. Трохи завелика, але "дарованому коневі в зуби не дивляться". Хоча деякі мої рослинки треба було давно пересадити і поділити. А ще сьогодні в мами взяла Традесканцію (зелено-біло фіолетову) і якусь осочину ( не знаю як називається), теж треба пересадити.
    Вже частково достигла черешня, така добра:girl_dance:, всі стиглі ягідки я сьогодні повибирала, завтра будуть нові і так щодня на протязі місяця!!!
    Чоловік, "гад", косив сьогодні і заїхав в молоді Дамаскські троянди.:girl_mad: Повибирала обрізки і спробую проростити по методу Буріто. Чи вийде не знаю.
    День був класний, сподіваюся завтра буде кращий.:girl_cool:
    Змінила "Двічі в одну річку не ввійдеш" на "А я на небі":girl_dance: Оскільки телефон дзвонить "мульйон" разів на день, буду насолоджуватися:girl_in_love:

Останнє редагування: 4 Червень 2014
  18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Тільки восьма, а я вже все проспала. В шостій ранку приїжджав дядько, який мав картопельку підгорнути. І сусідка дзвонила до мене, і чоловіка колєга до мене дзвонив, бо бачив в мене на подвір*ї коней, а я спала. І такий паршивий сон мені снився, ну чому б не прокинутись? Нє, спала і все.
    Ну а тепер весь день з дому ні ногою, бо треба того дядька виглядати, коли ж він надумає знову до мене приїхати.
    Завтра їдемо з класом в ляльковий театр, нарешті вчителька до мене дослухалась, бо весь літній табір передбачався тільки в класі, а так хоч кудись виберемось.

Після вчорашнього городу спинка болить, ручки-ножки болять, ще й кд на підході, як все то зразу. А я ще трохи маю попорпатись в грядочках, і як я то з тими моїми болячками маю зробити.... Але є одна дуууже хороша врочистість. Вчора в село на кілька днів приїхала моя булочка-мій кексик-моя похресничка, тому сьогодні я йду її цьомати і тіскати.
    До речі, вчора купила собі парфуми і формочки для кексів.

19. amaretto

Сьогодні ранковий чай, без цукру, бо ота вчорашня ранкова кава дала такий приступ печінки що на вечір схлопотала уколи, заснула пізно, замовлення не доробила, а зранку прокинулась з відчуттям ниття знову в печінці. Цілий день отримувала привітання+чоловік прийшов з квітами та шоколадкою.А головне вітали такі люди що я й не чекала, але була надзвичайно рада почути їх. А сьогодні міні проза-нема води. Я ще зранку помила голову, набрала воду...на 15 на англійську. В планах лише доробити замовлення і можливо щось зготую на вечерю(вчорашній борщик за ніч загадково щез:girl_crazy:)

20. Holly

Holly Moderator

Мами школяриків мене зрозуміють - КАНІКУЛИ. Це однозначно врочистість, бо не треба рано вставати, допізна сидіти з уроками, можна в будь-яку хвилину піти гуляти. І це врочистість. А ще включили вчора гарячу воду. Тепер стабільно чисто і на кухні. Бо гріти воду заради 2 тарілок якось не виходило) Ну і трохи прози є. Зареєструвала Оленку онлайн в садок. 1 черня прийшло підтвердження. Я втішилась. що все так просто і саме головне без хабарів. Пішла на збори, а там оголосили суму першого внеска. Особисто для мене він не виправданий, бо планувала водити на кілька годин і то не кожен день. Ще якби я хотіла полегшити собі життя за рахунок садочка, то може б шукала ті гроші. А так жодної мотивації :girl_haha:

Статус теми:
Закрита.