Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Вчора в малого незнати з чого пішла кров носом.. Думала від жари то помила його в прохолодній воді і на , маєш, нині має соплі і знов кров з носу..
    А ще залили татків ноут чайком, ото нині з малим заробимо по повній...
    А ще так достав мене переізд.. Вже мало не місяць возимся, добре що то вже фінальна стадія! Тепер врочистість :) думаю як я маю в новому помешканні приробити ящик на вікно з квітами.. І як всі лахи поскладати в нові меблі...

2. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Я далі воюю з слимаками... Скільки слимаків як сьогодні в своєму житті не бачила. Після нічного дощу і тепла їх сила-силенна.Обробила компостну купу вапном ,посипала сіллю,пройшлася сіллю по газону ,кожному слимаку ,який попав на очі,щедро посипала спину сіллю. Мої втрати--- відро вапна ,2 кг солі і купа нервів і часу.От така врочистість з понеділка. ... ... ...

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Фсьо, маю врочистість - відремонтовану машину, нічого не тріщить, не скрипить і не клацає. ттттт, жиби не врікти. Порожній гаманець зпишемо на прозу)
    поким ремонтувалась машинка я зробила ціновий аудит в єбіцентрі, людьов нема, ціни огогого. А потім мене бавила тендітна і симпатична весняна дівчинка з ДП))))
    Дитина викрошила цілий багет на шлюбне ліжко, так що мушу пилососити.
    Всім гарного вечора!

4. Shamna

Shamna Мамуся

А вгадайте що я зараз роблю. Ніхто не догадається. Пишу загадочки :) І писати мені ще їх ой як довго, але якщо не напишу, ніхто не напише цього за мене.
    А якщо про серйозне, то сьогодні вся в бігах як то кажуть. Ніякої врочистості. Проза, то наші фінанси, які співають романси. Чоловікові зарплату затримують вже 10 днів, а жити на щось треба. Будемо надіятися, що покращення прийде вже завтра :) Всім гарного вечора!

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Сьогодні вдень чуть не сталась пожежа в нашого сусіда по спільному коридорчику.
    Після обіду вкладала малого спати, тут чую сирену і пожежна машина підїхала. Ну мало лі думаю... малий вже майже спить, тут дзвінок в двері, пожежники, питаються чи все в мене добре, виявляється в сусіда з вікна дим валить... а в коридорі і не чути...
    Пробуєм до нього додзвонитись, достучатись, все марно...
    Дим валить далі, пожежники походили під вікнами, приходять знов, кажуть вдягніть дітей і вийдіть з хати, бо може будуть вскривати двері, якщо там є вогонь і дим, щоб не вийшов в коридор і не пішов до вашої квартири. Я як ошпарена давай дітей бігом вдівати, документи/гроші в сумку і на вихід, тут ще чоловік щось подзвонив, я йому одним пальцем в скайп накніпала "у сусіда щось горить, пожежники приїхали..."
    Вдогонку до пожежної ще міліція примчалась, в решті достучались до сусіда....
    Виявилось дідуля собі трішки накатив на грудь, поставив щось смажитись мьясне і відрубався, а воно там так круто горіло що дім пішов аж на 2 поверхи наверх, сусіди викликали пожежників, бо хто зна що ж горить... коли двері відкрили, вонь стояла нестерпна, у нього в хаті все в диму, він там сам дивом просто не угорів від того диму..

Чоловік до нас рванув з роботи, з Городка долетів додому за 12 хвилин, каже валив 140 не глядя, то як по городоцькій біля патруля даїшників промчав, то ті не встигли навіть роздивитись що за машина і яка машина. Я такою шумахерською майстерністю певно ще не скоро оволодію )))

В общєм обійшлось переляком, але яким....

Ну і користуючись тим що тато наш раніше ніж звичайно опинився вдома, пішла в басейн, який то кайф в таку спеку поплавати, як заново народилась))

Останнє редагування: 27 Травень 2014
  6. Маруся Іванова

Ранкова кава)
    Всі сплять, вітерець прохолодний, пташечки цвірінькають, я виспана! Це врочистість. Проза буде сьогодні і то така жорстока. В черговий раз будемо вивозити сміття і барахло з гаражу. В черговий раз буду просити чоловіка зробити там полицю.
    Зара розвішаю прання і треба щось на сніданочок придумати))
    городик мій знову затягує травою...ну ви поняли. День обіцяє бути насиченим)))

7. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Настроюю себе брати в руки пачку солі і виходити на АТО з слимаками...Ще від вчорашнього АТО нудить... А врочистість -- в четвер у внука випускний в садочку ,думаю ,який невеликий подаруночок йому зробити ,бо великий буде через тиждень на ДН.

---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

Всіх секретів писати не можу ,бо крім доньки ,виявляється ,читає ДП мій 34-річний син.І хоч читає в основному Євромайдан ,но мало лі что.:girl_bye::girl_blum::girl_blum:

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

капєц як заріс травою і треба вже і негайно щось робити
    була на вулиці. На сходах пила кавусю, милувалась своїм пахучим квітником, їла маленький шматочок пирога з вишеньками і дивилась як літають чайки . О так, до нас в село прилетіло п*ять чайок. Такі вони гарні!

якщо я не розлінуюсь і не знайду собі якогось серіалу.
    Але, якщо я розлінуюсь знайти серіал, то мабуть буду працювати.

Врочистість - ще трошки і кінець домашнім завданням! Ура!
    Ще трошки і я нарешті побачу свою кумаську! І я не буду вам казати, що я її буду бачити лише один день.
    Так, далі врочистість - взула я вчора своїх хлопченят по повній програмі і в прямому значенні цього слова! Купила Темусикові сандалі і мешти, а Данусикові тільки сандалі. А мамусик залишився і без сандалів, і без грошей, але з фарбою для волосся. Ну хоч щось.
    Далі. Далі врочистість в тому, що мої нігтики покриті гарненьким лаком помаранчевого кольору, а середні і безіменні - грейпфрутового кольору. Милуюсь ними :girl_tender: Ну прям не могла не похвалитись!
    Ще врочистість - маю в вазоночку декоративні маленькі гвоздички. Їх би треба було пересадити у квітник, але вони тааак пахнуть, що я не можу наважитись і винести їх з кімнати.
    І ще врочистість - в мене дуже хороший настрій! Не знаю чого, просто дуже хороший. Чого і вам бажаю :girl_yes:

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Проза: дитина другий день хвора, спати не може, їсти не може. Починає кашляти і плаче(( Щей моя мама ниє, що то я її простудила, бо вже перевела на літній гардероб. Ну звичайно, то ж байдуже, що на вулиці +28, ще травень і тому дитину треба в колготи і куртку вбирати. Нехай ліпше париться і потіє. Дурдом!
    Врочистість: поки сиджу дома, то вже купила малій в інеті 2 пари нових гарненьких босоніжок, 4 пари шортиків, декілька суконочок і футболочок, та панамку. Виздоровіє мою красуня і будемо гуляти в обновках.

10. poetka

poetka Well-Known Member

Воду вимкнули і це з моєю роботою....Сиджу нічого не роблю,поскладала трохи в шафі,розгрузила що називається. Всі речі нарешті пороздавала, аж легше дихати,не люблю збирати хлам,на випадок,якщо раптом.... З прози трісла кришка в унітазі, зла.бо треба купупвати нову....І спека така,добре що хоч зранку допекла бісквіт.

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

і в нас і з моїми то дітьми, одна активно малює фарбами, другу треба оосвіжати, бо душно їй, їсти зробити не можна, прибрати теж, кароч відпочиваємо по повній програмі. Зранку скупилися на базарі і я там купила сьогодні таку велику гарну домашню курочку за 45грн, для мене то добра ціна,бо деколи такі манюні так дорого продають. А ще дитина збила мене з пантелику питання "де у Мікі піся?" ееммм я, якби не очікувала так швидко такого питання:) отаке то ми робимо з моїми дівочками, головне, що я собі на сьогодні стіко напланувала, а тут взяли і викл. воду
    всім гарного настрою!

12. Маруся Іванова

13. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Ласкаво просимо !!!

14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Зранку спільний підйом, мегашвидкі збори і - і вперед- перший робочий день тижня..
    Дитина з татом та двома кульками цукерок в одну сторону ( в садочок), мама в протилежну.
    8 годин праці, прогулянка ( а для мене пробіжка :girl_haha: за синочком, який вперше сів на вже майже дорослий роверчик), трохи праці на ДП, тепер готую вечерю та паралельно почитую ДП, попереду водні процедури, ТВ та сон))))

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

Мій старший зараз активно вивчає тіло. Вчора зустрілись з коліжанкою і її восьмирічною донькою. Чую краєм вуха дитячу розмову: мала щось говорить, що вона дівчинка. А Антон у відповідь "ти дівчинка?" і так ствердно "в дівчат немає пісюна" :girl_wink:. Це я йому так пояснювала чим дівчата від хлопців відрізняються. До речі, може хтось мені порадить хорошу дитячу книжку по анатомії, а то я все на якісь пародії натикаюсь.
    Ніхто не хоче до мене піти попрацювати суворим наглядачем наді мною? Бажано так, щоб з 6-ї ранку вже в мене, і щоб я чемно вставала вранці як собі задумала і виконувала протягом дня все заплановане чемно і організовано. А то моя самоорганізація сховалась кудись під плінтус і не вилазить звідти. Може як хто покомандує мною так зразу я і виправлюсь:girl_devil:
    День пройшов безтолково. Пів дня сиділи вдома, а другу половину дня Дімулік спав. Зараз він хрумає огірок, зате Антошик тепер спить. От і день пройшов :girl_impossible:

16. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ми виросли - зрозуміла я, коли приїхала з 2-денного вікенду, виявивши в підписці пару десятків дитячих тем, в які мені не цікаво заглядати... разом з питанням "чому" катруся задає відразу "куди" "кому" :), а ще щоп"ятнадцять хвилин питає "яка година" :girl_crazy:, може без наслідків пропустити денний сон і казитись до 22 год.
    почуваюсь дуже втомленою і починаю ненавидіти львівське літо - липка спека, "пахнючі" люди, повсюди порохи.
    мрію про море і навіть знаю, що вже скоро ;)

17. Музик

Музик Мартуська

а я певне з прозовою врочистістю прийшла!
    важкий емоційно день, АЛЕ! м-м-м-медовий масаж, від якого шкірка така гарненька, і весь день так приємно, корисні покупки - роздобула чоловікові аж 3 пари штанів, бо бідака голенький ходить на роботу (жарт, звичайно, але в зимових джинсах трошки зажарко вже, а літні виявились незашиваємі втретє), побачила кумаську, сумну і депресивну, але то діло житейське, враховуючи ситуацію в країні. і найбільша врочистість мій манюнький Андрійко згодився побути з хресною майже годину! і то лише з 4 спробами поістерити! такого раніше не було. тішусь з того неймовірно. може скоро і гуляти разом вдасться, щоби мама могла відпочити трішки від тої п'явочки :)

18. Альона

Альона Well-Known Member

Так, медовий масажжжжжж... я б ваше АЛЕ поставила після слова масаж! Я сьогодні після воскової депіляції ніг ( як же боляче :sad: ). А завдячую я депіляції саме медовому масажику. Після нього звичайно стала дуже гарна шкірка і пружні м'язи- АЛЕ не надовго, а пушок на ніжках вище колін ТААК удобрився- що став пухкеньким і густеньким, і, як я зрозуміла, назавжди. Тепер депіляція, болюча депіляція,- моя постійна процедура.

19. Маруся Іванова

Ранкова кава
    Потихеньку рухаємось, тільки не знаю куда.
    ))) Вчора мала коломийки з сусідкою
    То була сусідська проза. Сьогодні має бути городня врочистісь))) ну, я врочисто піду полоти грядки))) Свято наближається, тільки не знаю яке, але весь організм в передчутті чогось доброго і великого)))
    надіюсь, що перемоги))

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і я , треба ставити в кімнаті басейн
    . Вчора притулилась до подушки і вирубалась. Зранку встала,посудомийка не загружена, їсти чоловікові на роботу не зварено. 1 год гонок і все майже готово, тепер сиджу і думаю робити каву чи ні бо я б ще поспала а Володя вже бавиться і точно не дасть заснути. Цілу ніч снилося що йшла війна а я біля Винниківського і тут виключають світло, заставляють виключити мобільний, транспорт не ходить.....одним словом в такі моменти краще бути вдома. І дай Боже нехай усе нарешті закінчиться! Йду в душ, потім кава, потім робота і на 15.00 англійська, а далі знову робота та спати, а де кінець тим будням навіть не знаю....Чекаю відпустки(а вона в мене по плану в липні). Всім гарного дня, спокою, миру та позитиву!

Статус теми:
Закрита.