Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

то точно))) але я не купляю, бо мені потім свекор мішками дає, то навіть не знаю де подіти їх
    нам тепер буде ближче їхати)

а в нас що? - а в нас проза - дівоньки мої засопляні, товчемося в хаті, то такий жестячок, але все так не буде))
    здорової музи нема, то є кулінарна, тусуюся на кухні від самого ранку:)
    чекаю вихідні, а завтра екстрім - здача документів на дит. гроші)

2. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А нам сьогодні аж 9 місяців..така ось дата, стільки він був в мами в животику - і стільки от тішить нас) Хотіла щось спекти - та грошей зась..Купили рис - та й по всьому. Де ж би то ще чоловікові роботу знайти. А так - все добре. Всіх люблю! :girl_wink:

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я займаюся мазохізмом вже пару днів - розглядаю страви з "знимок смаколиків". В холодильнику гречка, і навіть ту малий не дає зїсти. Хочу смачненького.
    А малюк спить тільки біля мене, добре що планшет є.
    Менший на дощ так капризує, що жах. Але все так не буде.

4. poetka

poetka Well-Known Member

Ага і в мене таке, просто на електронку лист прийшов такий,але це вже жилетка швидше....Нічого все буде ок!!! Всім дівчатам,хто мене підтримав велике ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!Я вас справді полюбила :)Йду до роботи,скільки можна ревіти :)

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

День проходить під гаслом "Ми із татом два вар*ята". Правда не з татом, а з мамою, і не два, а три, але, ну ви зрозуміли, правда?
    Знов не маємо себе чим зайняти в дощовий безшкільний, кашляючий день. Почитали книжечку про дитячого лікаря, зробили інгаляцію, пермазюкали дві розмальовки, порозв*язували трохи прикладів і дуркою маємся
    Кидались подушками, потім всі разом пилососили, а потім забули, що попилососили і їли в хаті печиво, понакришували :girl_haha:
    Потім знов пилососили.
    І, поки мої хлопці сіли дивитись мультик, я сіла пити чайок. Згадала, що ще є одненьке печиво, хотіла його забрати, а там два маленьких злосних пірата хотіли мене атакувати. Закрила їх в півлітровій банці, нема чого, печиво моє і всьо.

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Вчорашній вечір в мене був втрачений. Ну нащо я починала бавитись в ту 2048??? Руки б повідривала тому, хто придумав цю гру. Разів зі сто казала собі, що це останній раз... Чоловік прийшов, побачив ту картинку - в хаті бардак, я сиджу граюсь, вечерю не несу, довелось самому собі готувати. Але нині сказав, щоб до його приходу все поприбирала, ото я і думаю зіграти разок-другий чи одразу до прибирання братись :girl_blum:

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

такими страшними речами краще так голосно не ділитись - тільки зараз зрозуміла, що я просиділа 2 (!!!) години, аби просто подивитись, що ж то за гра така :girl_haha:, але мені можна поки чоловік у відрядженні, тишина і спокій, а поприбирати і завтра встигну, ще б собаку хто за мене вигуляв... Все, ми гуляти і спатки (ну максимум ще книжку годинки 2-3 почитаю :girl_wink:
    Ех... По плану на сьогодні було довишивати комірець сорочки... Ну але я тепер знаю, яку гру неможна жодним чином навіть починати ;).

8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я збираюсь сьогодні об*їздити пів Львова. Саме на сьогодні маю купу справ. За вікном - казка. Страшна така, мокра казка, з сильнющим вітром. Добре, що діток маю на кого залишити.
    П*ю зараз гарячий чайок, слухаю музику класну, тобто класичну (з дабстепом, ггг) і морально налаштовуюсь на день грядущий. Нігті помаранчеві, плащик тепленький, туфельки на каблучку, парасолька над головою і сонце в голові.
    Всім теплого і сухого дня :girl_curtsey:

9. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я три години грала поки мала спала, дійшла до 16384 і мало, що залишилося, щоб скласти 32768 (288184балів):girl_dance:. Ви б бачили моє обличчя, коли я залишила свій телефон, щоб дати дочці пити, вертаюся, а вона соває своїми дрібосенькими пальчиками по екрану (1,5 рочку ) і каже: "мама, киці ціці" (мама, включи кицю), і з таким розумним обличчям, що я напевне 15 хв сміялася (був би то чоловік, то получив би).
    Чекаю вихідних і денного сну дитини:girl_crazy:

10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Погода радувати не може, і як результат- ми другий день не гуляємо, а другий день в хаті з двома розбишаками, то щось:girl_crazy: в старшої стільки енергії, що я інколи дивуюся її фантазії і винахідливості , а я тільки з шфаброю цілий день ходжу і утилізовую її винаходи, менший спить препаскудно і тільки хоче руці, руці, руці...
    Чоловік на лікарняному, а мене болить вухо, щось все на нас навалилося, і щоб якось розігнати погані думки і настрій я релаксую на кухні, щось би готувала, пекла:girl_in_love:,

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Буває 3 категорії поганого дня
    -капець
    -піпєц
    -повний піпєц
    Ото сьогодні останій варіант як на мене. Чоловікові вчора тріснув патрубок в системі охолодження, Ібіза на ремонті до суботу. І відповідно я сьогодні без машини. Англійська накрилась мідним тазом так само як і усі плани.
    І я би щиро втішилась тій погоді якби не безліч справ. В дитинстві любила сидіти біля вікна і дивитись як падає дощ, але я вже не дитина і маю багато роботи)
    Всім гарного дня!

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Хоча погода поганенька, мені вона подобається - муж нині цілий день вдома завдяки їй :). П'ю каву з шоколадкою - яка ж то смакота! Я вже забула, що від їжі можна отримувати задоволення :dance2:
    СЬогодні почуваюся чудово, як було б класно, щоб так було і надалі :good:

• Подобається Подобається x 1
  13. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Минулий тиждень був просто мега-насичений. Тричі святкувала день народження, добре що чоловікова мама допомогла з приготуваннями, а то й не знаю як б раду собі дала. Ще мала купу справ, які вирішували між святкуваннями:) Зате свята вдались, і я досі любуюсь надарованими подарунками. А цей тиждень значно спокійніший - за рахунок погоди є можливість зробити всі незакінчені справи вдома. Вчора була вперше на святі в школі в племінничка, як працювала - то не мала можливості попадати на свята. Племінник так гарно розказував віршики, а синулька так гарно підспівував діткам:) Сьогодні врочистість - наша річниця шлюбу, час так скоро біжить. Чекаю чоловіка з роботи, і будем символічно святкувати.

14. jylanda

jylanda занууууда

Шалений день, шалений тиждень, вилазять якісь постійні скриті проблеми на роботі, постійні завали, ох... Дякувати Богу маю мудру шефову, яка вміє слухати і чути.
    Хочу на безлюдний острів і сонечка :girl_cray:
    Хоча не все так погано, знайшла в шафі сукню і сьогодні отримала мільйон компліментів від колег. А Славко в навушниках співає все голосніше і голосніше "Я їду додомуууууу!"
    Всім гарного вечора! Всіх люблю :girl_curtsey:

15. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Через погоду - голова, як чавунний баняк. Ніколи не була такою метеозалежною, а от з народженням малого стала.
    То тільки я поки нагодую малого - використовую 3-4 ложки? 1 пластиковою годую, 1 велика в нього в руках, і зо 2 чайних на підміну великій. :) А як поїсть, то на підлозі можна ще прогодувати кота, собаку і маленького кабанчика. ;)

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну що ж, нарешті я вже відстрілялась і можу хоч на 2 місяці бути спокійна що нікуди не треба їхати. Думаєте заспокоїлась? ага, щас...вчора була рада, але у вечері на мене напала паніка, як то можна бути вдома, що робити?! Одним словом ніяк мені не вгодиш.
    сьогодні влаштувала генеральне прибирання, вимили все, вичистила і сиджу балдю! А ще проходжу купу психологічних тестів.
    Склала список справ, які треба завершити, зробити...ех як того всього багато і все повязано з нашої рідною бюрократією.
    Вчора мала шикарну прогулянку в магазин, десь так о 20 год. Такий гарний проливний дощик був. Не повірете, вибралась, змокла і на душі стало легше.
    Якось так...проза-проза і щераз проза. Хоча вчора була врочичстіть - я пекла піцу. Тільки прикол в тому що я дітьо гуртожитське і духовки в мене немає. Лише сковорідка і плитка, трішки пригоріло правда моє творіння, але було їстівне(сказали що навіть дуже смачне) і ніхто не отравився:)

17. Shamna

Shamna Мамуся

Не так щоб проза, а печалька...
    Сьогодні був останній день моєї шкільної практики:girl_sad: Якось навіть не віриться, що більше не побачу то мацьопство, які ж дітки добрі мені попалися, такі щирі і чесні. Кожен день з ними був для мене наче свято.
    Погода нарешті викликає посмішку:girl_tender: Плануємо з донечкою вибратися трохи в гості до мами, заодно погуляємо, бо вчора з хати ні ногою. А ще поки доця спанькає мама що робить? правильно, грає гру 2048 і кажу відразу, хто не хоче втягнутися, краще взагалі її не включати, бо час за грою летить тю-тю
    А якщо в цілому, то причин сумувати немає, бо попереду вихідні і скоро літо:girl_wink:
    Всім гарного дня і побільше сонечка!!!

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

невиспана і трохи через то недобра, бо мале моє таке вредне ці 2 ДОБИ. спить паскудно вночі, не їсть ніц з прикорму, не хоче бавитися ... словом товчеться по мені цілий день. от зараз спунькає в мене на руках :girl_tender: і то моя врочистість, бо хоч трохи можу відпочити. тому лежу, посиденькую, може якесь кіно гляну :) ще б хтось чайочку з цуцькою приніс...
    одним словом в нас далі ЗУБКИ:girl_crazy:

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

До 2.00 працювала+прибирала. Лягла, включила тв, а там таке класне кіно. Але не витримала і в 2.40 заснула. В 8.00 підйом, доробила замовлення, спакувала чоловікові повну машину всього+список в руки і як я кажу "на калим"(коли чоловік питає а який буде розрахунок то відповідаю "натурою":girl_crazy:). На диво я виспана. Кайфую коли чоловік в суботу вдома, зараз пиїде і позачіпляє мені москітні сітки(вчора 2 рази муха в кухню залітала і я її ловила). Потім в планах сімейна прогулянка, надіюсь погода не підведе. Проза-хочу суші, а рису нема, треба поъхати на Львів купити. Всім гарних вихідних!

20. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Вчора ввечері я з чоловіком потрапили в аварію. В'їхали в нас бусом. Мій чоловік врятував мене, оскільки натиснув вчасно на газ і удар був не в ті двері, де я сиділа, а в кінець авто. Сказати, що я пережила - то нічого не сказати. В мене така істерика була, я навіть не знала, що я така буваю. Найперше, як тільки вийшла з авто, я сказала: "Боже, дякую, що живі." Бо машина то лише метал, який можна поремонтувати. Розійшлись по-мирному, об'їздивши купу сервісів. Як наслідок після аварії - мене дуже болить рука - потягнула під час удару. На сьогодні мала купу планів і роботи, але нічого не можу робити. Ну, нічого. То все переболить і зробиться. Головне, як у назві фільму про Висоцького - "Дякую, що живий" :girl_wink:

Статус теми:
Закрита.