Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

В нас сьогодні теж перша маленька дата - нашій солоденькій пампульці виповнився місяць. А ще сьогодні ми охрестили нашу донечку, і я хоч втомлена після насиченого дня, але така щаслива і втішена своїми дітками.
    Тим часом щоденні відвідини продовжуються. Завтра обідцялись коліжаночки забігти познайомитись з Дарусею. Так приємно, що не забувають про нас і приходять. Конхфет вже ми наскладали - пів комода.
    Доця солодко сопе під боком, хлопці читають казочку, завтра буде сонячно і тепло, і взагалі скоро літо.
    Вірю, що буде мир і спокій.

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Останні дні якісь сумбурні.
    Проза, вчора мала шкандаль зі свекрухою, точніше я була спокійна, а кричала вона.в мене до неї претензій нема, як не дивно)))
    Сьогодні їду забирати дітей, п"ю каву і їду
    Більше ніколи не лишу їх там, як би тяжко не було.
    І нехай тепер чоловік робить, що хоче, а за тиждень часу має мати роботу, яка повністю нас буде утримувати, а я кидаю все, крім в"ялотікущщего бізнесу, і займаюсь дітьми.
    Отака я зла і не добра
    А всім гарного сонячного і теплого дня!

---------- Додано в 08:24 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ----------

ПС. На всі іронічні запити в карму з серії чи дійсно я, автоман, пересяду на ровер, відповідаю, я набагато більший веломан, ніж автоман і, так, пересяду, вже пересіла)))

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

От мені цікаво чи буває врочистість прозовою?
    Забрав вчора чоловік мої права, ну ніби і врочистість, але права тимчасові на 2 місяці-а це проза. От виходить якось так. Думала візьму права буду мега щаслива, а тут така "падстава":girl_cray: В кінці 4, напевне треба купити собі 4 пляшки шампанського і зробити собі міні свято
    Єдине бажання на сьогодні-це здоровий Володя, а все решта то просто будні

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

проза суцільна-наше сімейство 3-й тиждень хворіє....я почала ще від свят,потім Марко4 дні з 40 Т,далі Любік з напухлими гландами/39/пропуском школи..через день муж-кашель/38....думала вчора,що хвороби вже "посвяткували" в нас і після свята в садочку завела малих на піцу з нагоди Маркових іменин...пиво було смачне,але зимне-нині я з страшно болючим горлом,ломотою в тілі, розбитою головою...відправила Любіка в аптеку, а скільки планів було на вихідні-манікюр/фарбування/вилазка на природу...тепер усьому відбій((((((((

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Приїхали з Темусиком зі Львова. Втомлені, розпарені, але задоволені. БО! Маємо полуницю (Наталю, тобі облом, бо я її купила за 31 грн) , маємо суперкрасиву картинку на торт, маємо цілий кульок цукерок з горішками, не треба мити посуд, і завтра Артемкові виповнюється сім рочків!
    Вже майже все готове, кульки буду надувати ввечері сама, щоб вранці синульці зробити сюрприз. Торт буду пекти трошки пізніше.

Спооогади... Поки вранці готувала сніданок - ревіла безперестанку. Згадувала, що я робила в цей час, сім років тому. І такі ті спогади теплі...

Найвиразніше пам*ятаю, коли вже народжувала, вночі, в 3 годині, подзвонив мій чоловік, і санітарка принесла мені телефон зі словами "На, скажи йому, всьо шо про нього думаєш", а я взяла телефон і кажу "Я знаю, що ти будеш найкращим татком в цілому світі!". Санітарка нервово відібрала телефон, повернулась до медсестри і каже "Ти бачиш яке то мале дурне - мучиться, ледве родить, а всерівно каже, що він найкращий". І таки він найкращий татко, найкращих малюків :girl_in_love:

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сиджу відпочиваю, відпочиваю від самої себе. Стільки всього в голові треба розкласти, посортувати, а дещо викинути. Вчора отримала відповідь на деякі питання, які довго мене мучили і зрозуміла що зробила правильний вибір.
    Зрозуміла що треба мінятись, міняти все - стиль життя, себе...давно вже пробувала, а зараз ще маю стимул. Так що зараз качаю свою попу, +підшуковую мовні курси і якусь класну путівку на море ;) так що світ, тримайся ;)
    А в загальному - п'ю другу каву, зажовую шоколадкою, зібрала валізу і буду їхати додому. Таке враження що їду кудись далеко і більше не повернусь...Хотілось б. Хочу відпочинку, десь далеко від всіх і всього.

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

День почався з поцілунку :girl_tender:
    Сьогодні нашій сімейці 5 років...
    За врочистим сніданком пригадали всі найменші дрібниці нашого свята 2009 року)))

потім почалася проза - прання, готуваня, часткове прибирання... щастя, що вже дуже тепло і малюк півдня провів на подвір"ї.
    Мої мужчинки пішли спати, а мені дали указ за цей час навести марафет, щоб потім мене не чекати по дві години :girl_crazy:
    йдемо в лістаран)))

8. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Проза, бо моя голова зайнята не тим, що треба. хочу ні про що серйозне не думати хоч трошки, але чомусь мені то не завжди вдається.
    Врочистість, бо чоловік дома, точніше не так, вихідний і гуляє з дітьми, і то так далеко від дому, що починаю переживати, що буде, коли менший захоче мами.
    Маю забагато планів як на 1 день, але врочистість таки буде, якщо я хоч більшу половину того встигну.
    Якось пропустила я сама поміж іншим, що нашому синочку вчора виповнилося вже 8 місяців, ах, як то швидко, незрівнянно швидше, ніж із донечкою летить час. І яка я щаслива знову прислухатися до тої "розмови" і чути перші ма-ма-ма :girl_tender:, та-та-та (чомусь пошепки :girl_tender:) та решту багато незрозумілого, але такого милого! Ото і є справжня врочистість, перед якою відступає всяка проза.

9. Маруся Іванова

В мене проза. гхм, трохи необічная))) напевно 2 км за ровером пробігла сьогодні)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ходили за мною пельмені, вже деякий час. І таки вчора я вперлася, купила кілограм м'яса на фарш і ввечір засіла то все діло робити. Вже в процесі того всього я заріклася ще коли-небудь робити пельмені без пельменниці! Таки не моє то кожен пельмень руками ліпити, сумую за своєю пельменницею, яка стоїть без діла в Брюховичах...
    Ну але вчора було важко і довго, а нині смачно пообідали так давно бажаними мною пельменями. Давно я вже себе так не тішила :).

11. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

мабуть не мені одній здається, що сьогодні неділя, чи якась дуже довга субота ще від учора :girl_smile: добре, коли чоловік вдома, але для дітей ще краще, лазять по ньому, товчуться, бавляться, вільної хвилини не дають. і проза, бо зі сном обіднім така катастрофа на вихідні... кожне спить коли захоче, а як тут захочеш, якщо татко вдома? от і доводиться засинати, як в тій рекламі: "Я заряджаюся".
    згадала собі про фотографії, скільки мені потрібно часу, щоб впорядкувати то все, що маємо, щось надрукувати, і записати...:girl_mad: ніяк не наважуся взятися до тої роботи... і є багато всього терміновішого.
    я сьогодні навіть на розвиваючі заняття відправила з донечкою чоловіка ))) а що, субота там завжди "батьківський день", бо всі мами користуючись нагодою, виряджають з школу татусів. і буде в нас наступного тижня свято до дня матері, тішуся, що моя дитина гарно співає, вчора потішила мене довгою пісенькою, отак сама захотіла заспівати, ніхто її не просив (слова там трошки іноді "цікаві", на власний манер, але то тішить неймовірно).
    я завжди намагаюся більшість домашніх справ завершити впродовж тижня, щоб на вихідні більше часу мати на відпочинок, і так мені подобається, лише готувати їсти - то трошки проза, але приємна.
    всім гарного вечора, поменше новин, і доброго настрою!

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Мала йти сьогодні на город. Лишилось досадити кабачки, огірки і гарбузи. Але зранку тиск мене підвів((( 90\40!!!! Пів дня в ліжку з головною білью.
    Зараз трошки попустило.
    Врочистість: спекла хлібчик. Вперше. Вийшов смачненький)) Спакувала торби, завтра в путь на Волинь до мами

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

День сьогодні називається "Мокре горить". Вчора мала посиденьки з коліжанцьою, яка хоч і мешкає біля мене, але бачила її вже дуже давно.
    Коротше, лазила сьогодні по хаті, десь з десятої. І то я тільки стушкувала картоплю з м'ясом і прибрала в хаті, без прання, а часу зайняло до п'ятої по обіді. Одне добре, що я нарешті "добила" Роксі, так мені здається
    А зараз я вже після ванни, в своєму халатику насолоджуюсь "Американською історією жахів" під пивас з сиром.

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Екватор сесії, ще два "автомати" і кінець :girl_claping:
    Сьогодні мене чекав маленький сюрприз - букет яскраво фіолетового бузку, мріяла про нього давно . Тепер запах на цілу хату :girl_tender:
    Виконано 90% диплому, а отже, я великий молодець! Вже підкрадаються думки, як те 130 сторінкове (орієнтовно) чудо захистити? :girl_in_dreams: Але відганяю поки їх, щоб не заважали.
    Ні, не Вам одній :girl_wink: Забагато вихідних, важко налаштуватись на повноцінну роботу. А ще як погода за вікном хороша, то взагалі - прощавай робочий настрій! :connie_pull-pigtail
    P.S. Вечір вдався - любувалась салютами з Гетьмана, типова субота :) Це означає, що сезон весіль розпочато!

Останнє редагування: 10 Травень 2014
  15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ранок розпочався із радісного крику синочка:
    - мама, мама!!! В тебе сьогодні свято - вставай - я буду вітати!

Потім сонну мене хлопці зацьомали і вручили подаруночок)))
    За що я зробила їм сніданок та дитині дозволила товктися на незастеленому дивані, а чоловіка відправила на роздачу)))
    Судячи із погоди день буде ліниво-сонно-домашній, хоча маємо квитки на концерт в Шевченківський гай. але в таку погодку не хочу ніде синочка тягнути кашляючого...
    Зустріч із подругою та її сімейством відміняється, але то ненадовго, бо скоро в мого синульки ДН...

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

довго мій допис блукав між жилеткою і вихвалялками, але можливо краще йому побути тут :)
    ну що ж, знову отримала відповіді на питання, які мучили. Жорстоко, боляче, обідно, але я більше не живу у світі ілюзій. Вчора проревіла цілий день, сьогодні ще мала право, але написала коліжанці дуже слізне повідомлення, 10 хв сліз, а потім намалювалась і сказала що плакати нізя, потече туш і я буду не файна. Вибралась і пішла гуляти містом(мама на мене глянула і сказала що такої доці вона ще не бачила). Правда нікого не зустріла, але то таке, тараканів вигуляла зато.
    Зараз сиджу на ліжку, попиваю шикарне червоне хфранцузьке вино, згадую як його мені подарували і насолоджуюсь гарним вечором.
    Думаю ще на один день вдома остатись, бо у Львові мені далі буде дах зносити, а тут плакати не можна і про всяких лосів думати також заборонено.
    А ще я виберусь на вихідних в клюб, вот. То для мене велика подія, бо в клюбі я за все життя була аж разів 3-4, і то було автепаті після ДН.
    А ще в мене на одному дурненькому сайті завівся провидець. Задає досить підозрілі питання. Я відповім на запитання, а десь через день-два відбувається подія, яка стосується того питання (про ті події я навіть не здогадуюсь і сумніваюсь що хтось з мого оточення міг би про то знати). дивно якось...може просто співпадіння.
    Знову пакую чемодани і знову в дорогу...Ех, як хочеться пакувати чемодани на море!

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Хороші вихідні починаються з хорошої пятниці, а чудовий тиждень - з чудової неділі. П'ятниця була прекрасна. Ніби і нічого особливого, але під вечір відбулось всяке хороше і приємнонесподіване, і ми на крилах влетіли у вихідні. Дачно-городньо-пісочно-допомагальні. Я собі думала дістати трохи засмаги на ноги, в четвер наскрабувалась кавою до дірок, в пятницю ще більш-менш нормально виглядала роздягненою (при +20), а в суботу півдня чемно мерзла в шортах і всім розповідала, що ультрафіолет пробивається і черезззз хмммаррри тежжж.
    Вчора було свято. Зранку пішли до Церкви, потім смачно пообідали, потім заснули всі троє дітей одночасно - і кращого подарунку на День Матері вони мені зробити просто не могли :) потім ми з чоловіком, відпочивші і виспані навіть ще встигли спокійно попити кави з малесеньких білесеньких горнят, потім вигуляли хлопців на стадіоні з роверами. А тоді чоловіча частина сім'ї пішла додому їсти морозиво, а ми з Ву пішли мені за косметичним пензликом, якого, звісно, о 18.00 в неділю не знайшли, і все ж чудово пройшлись.
    А потім абсолютно неочікувано прийшла моя стара знайома, з якою ми домовлялись зустрітись ще у ПБ на Джамбула, коли ми з Вірунею там були. Ото тоді сказала, що зайде до мене - і от вчора зайшла :) І ми класно посиділм, потім вона поїхала, а мій чудовий чоловік прибрав на кухні і ми пішли спатоньки.
    А нині от дощ, і я з тим дощем розмовляю і раджу йому закінчитись до 12.00, щоб ми з малюками нормально забрали Дми з садочка. Думаю, він послухає. Бо ж лиє з 03.00, вже міг би до того часу свої прогнозовані 5 мм вилити.
    Ага, ну і ще - прорізався у мене 2й зуб мудрості, отже тепер маю я кругле число зубів - 30 :)
    З початком нового весняного тижня!

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тащусь від такої погоди.
    Цілу ніч нас з Даринкою заколисував звук дощу, який тарабанив по підвіконню. Чим не раманЦіка? Мацьопа так і спить досі під цю музику, а я вже переробила купу справ, відправила хлопців кого-куди і маю час на себе. Чай, кексик і всесвітня павутина - мій релакс.
    Вчора гарно погостились з коліжанками, познайомились нарешті з нашою пампушкою, а Ромчик набавився з Хресною, каже - стороків її не бачив:connie_pull-pigtail. Правда та мала пампушка переважну більшість часу проспала в слінгу, але то нам зовсім не заважало.:girl_yes:
    Сьогодні на двір ні ногою, і на кухню теж заб"ю болтик, буду валятись під ковдрою, поїдати смаколики і слухати зливу.
    То коли, кажете, тепло буде?

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Вчорашній ранок почався з привітань і квітів, а потім ми з моїми батьками поїхали в Гошівський монастир, постояли на службі (дуже мені сподобалася проповідь про призначення жінки як матері), купили смачного меду, набрали води і поїхали на шашлик. Гарно посиділи, діти набігалися, а я милувалася краєвидом і дихала свіжим повітрям.
    І наша подорож закінчилася поїздкою на Скелі Довбуша (де зустріли одну красуньку-форумлянку). Краса неймовірна. Вражень набралися на цілий тиждень.
    А сьогодні вже запустила прання, ще мала повно планів, але через дощ доведеться сидіти вдома.

20. Маруся Іванова

Трохи пізня сьогодні в мене кава.
    Малий пішов до школи, але не знаю чи надовго бо покашлює так недобре.
    Дякувати погоді включили опалення, враховуючи ціну це такий собі лоукік по гаманцю
    переживемо
    Два дня маю жилєтку, прозу і сусідів.
    Значить порядка місяця часу ганяємо сусідських курЬОв в себе з городу. Сваримося з усіма сусідами, щоб пильнували, два рази пересаджуємо розсаду капусти, цибулю, кукурудзу та горох по новій. Просимо сусідів пильнувати курей далі.
    Короче пасти корову і курей в нас на землі це нормально, бо ми тут недовго (10 років) живемо і в нас там бур"ян
    Пообіцяли при купі свідків відірвати голову чоловікові. Маємо тепер дамбас місцевого масштабу в дворі.
    І що саме цікаве - вчора було те саме, табун курей на городі. І це ті люди які кричать, що треба міняти країну з себе)))
    Отака проза під дощик.
    А врочистість - це дитяча сідушка на раму ровера і перші прогулянки з молодшим. За старшим поки що тільки бігаю, ще трохи підтримую, але в загальному - прогрес)

Статус теми:
Закрита.