Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Так чекала тих вихідних, а тепер не знаю чим зайнятися і що ще придумати. Вчора до обіду їздили в Шевченківський гай, а потім наш тато поїхав в Остріг (аж до неділі) і ввечері ми з дітьми мотали круги на Сихові. А ще вчора після прогулки зробила генеральне прибирання, тому ні сьогодні, ні завтра цього робити не буду.
    Сьогодні до нас приїхала мама і буде в нас ночувати. А завтра, можливо, поїдемо в срийський парк.

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А ми нещодавно лише прокинулись. Обожнюю вихідні, але ненавиджу через те, що в мене повністю через них збивається графік прокидання/лягання спати. Вчора до 3-ї ночі в друзів грали карти, я вже їх 100 років як не грала, та й, якщо чесно, не дуже те діло і люблю, бо завжди в "дураках" в свого чоловіка. А тут ми з подружкою обіграли своїх мега "проффесіоналів" чоловіків з рахунком 20:17. Казали якщо ми в них бодай разок виграєм це вже для нас перемога. Короче, взуми ми їх ..., з чого тішусь безмежно і маю сьогодні гарний, піднесений настрій.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Не день а суцільний стрес:girl_cray:
    Я б зараз покурила якоїсь конопельки (замість валерянки)
    Чекаю чоловіка, треба щось думати на вечерю, а мені не думається:girl_sad:
    Хочу отої форельки з мангалу що в сусідній темці, але реально треба чекати з/п чоловіка(транжира я, цього місяця щось "провтикала" ліміт. А так хочеться безліміту:girl_in_love:Ждю коли такі часи настануть)
    Якась я депресивна сьогодні, аж самій від себе зле

4. irushka

irushka Well-Known Member

Були сьогодні з дітьми в зоопарку в Меденичах, але загубили там Матвійкову курточку улюблену джинсову і таку модну :girl_cray:. Щойно дзвонила, кажуть знайшли якусь куртку. Дівчата, може хто планує днями туди поїхати - була би безмежно вдячна, якби прихопили нашу курточку. За файні цукерки.

Останнє редагування: 2 Травень 2014
  5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А я з ПХ пролітаю. Про те погуляли з чоловіком і на площі Ринок, і на Великодньому ярмарку попили пива, напроти головного корпусу універа поїли морозива) а потім поїхали до дому, арбайтать(

6. Багіра

Багіра Well-Known Member

якісь два перші дні вихідних вийшли суцільним суботніком, але ще таки лишився кусень роботи( аж голова розболілася
    продуктивність моя знизилася майже до нуля, тому кажу чоловіку що більш ніяких працювань, хай мене від завтра розважає))) може на наступні вихідні ще вдасться щось переробити

7. AilataN

AilataN жива

щойно вклала малу, отже день офіційно закінчився.

Ранок: новини з тб, фб, дп, ЛФ... Посилення негарного передчуття, нехороший мандраж, противно- липкий.
    Обід: поїхали з малими в дендрарій на Кубанській. не очікувала, таак класно ( може то тільки я там не була і всі в курсі :) ) Багато різних тваринок/птахів/навіть рептилій/і ще всяких, рослинки цікаві і гарні, виставка несамовитих кактусів!
    от частинка :

потім додаткова прогулянка і ...мала вдома вирубилася поки я балакала з кумою ( казань. рефе)
    ех, краще би я не балакала, і мала би не виспалась і скорше на ніч мені вляглася, і мені би тиск не прийшлося внормовувати..
    Вечір: новини тб, фб, ...всередині противно трусить, калатає і тисне.

8. Маруся Іванова

Ще раз наголошую!
    Залізниця є об"єктом підвищеної небезбеки!!!
    вот
    Проза) Ранкова кава, робота (бо субота) повна офігєзація від потоку і кількості інформації, але нічо. Завтра напевно поїду забирати малявок з села, а може і не поїду))) бо їм там добре, цілі дні на вулиці
    А, ну i Morning by Greeg саме те на ранок

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Хто спить? :girl_impossible: Я спить? Я не спить. Росіл з когута вже вариться. В планах поїсти і повалятися.Люблю в суботу нічого не робити. Але боюсь, щоб не накрило. Тому зараз я буду смітити,а потім прибирати...

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ех, коньячку би. Але банячити зранку не полагається, тому завдання на нині:
    - виконати все, що було сплановано раніше,
    - придумати свято і створити святковий настрій
    - отримати ввечері привід для 50 грамів :)
    і все б нічо, але в мене алергічний кон'юнктивіт чи то блефарит чи то що, ну загалом, надвір не вийдеш і друкую майже всліпу. Макіяж не допоможе, носові хусточки вже всі випрані сохнуть,і чого їх так мало було?

Перлиночка моя теж соплива, по ходу з тієї ж причини. Або з приводу зубів, які вже видні крізь натягнуті бідолашні ясна.
    Хлопці активні і засмаглі. І загалом день навіть дуже непоганий! За винятком хіба що того, що я вже 2 дні нічого нормально приготувати не можу - чогось все пересолене і якесь незрозуміле

11. Людок

Людок New Member

Настрій святковий, хоч погода за вікном бажає кращого, бо рік тому народилась на світ наша доня.
    Чекаємо в гості хресних, і будемо святкувати.
    Доречі, кому шматочок авторського торта від нашої форумлянки:)?

12. Megan

Megan Well-Known Member

А я пам'ятаю коли ви народили, бо мені здавалось що я наступна. Після того, як відбула на Батальній 2 тижні, лікарка мене дуже просила доносити хоч до 12 травня. Тому я дуже боялась не народити передчасно, і тим більше на Великодні свята. Але Бозя нас послухав, і ми народились аж 6 червня, як нам і було призначено. Вітаю вас і дівчинку вашу - здоров'я і радості від кожного дня!

В нас проза - погуляли, дитьо спить, в планах нема нічого. А, є врочистість - приїхали наші екко. Маю багато такого взуття, але такі маленькі ще не купувала, такі крихітні, і такі файнючі.

13. Divchyna vesna

Знаєте що? Я сьогдні ніц із запланованого не зробила. Тіко росіл зварила. Нічо такий получився, правда когут який такий жирнуватий попався... В хаті я не насмітила, і прибирати не буду.
    Вискочила в магазин, погода брррр. Добре, що форумівка вчора була. Я би сьогодні точно не пішла.
    Мучить мене одне питання: маю домашні (мамині) пельмені в морозилці. То пуредно виглядало би, як би я їх наніч ся натлумила? Бо принцеси ввечері вже не їдют. А я і принцесою хочу бути, і пельмешків підтоптала б...
    Нині буду дивитися новини, бо я за тими вихідними з Роксі всьо проффтикала. А Нітріотка мене заб"є :) за два дописи на день. Ги-ги!

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Тихо, не страш людей!
    Не знаю хто там королєва, а мене сьогодні дівчинкою назвали. Купувала на Шуварі капусту, а продавець каже "Вибирайте, дівчинко!". Я аж оглянулась, бо думала що то не мені. Але таки мені. Артемко цілу дорогу з мене сміявся, бо дядького маму дівчинкою назвав, а то ж мама! Мусила купити йому велику цукорку, щоб не говорив багато :girl_crazy:
    А день сьогодні хороший. Вилажу трохи з своєї мушлі, навіть час від часу спілкуюсь з людьми. З самого ранку привітала одну чарівну леді, а друга чарівна леді підступно не піднімає слухавку. П*янствує вже напевно. От безсовісна.

А я зараз буду робити голубці. Рис доварюється, фарш готовий, листочки вже чекають. Ну а завтра стандарт - вареники.
    Чоловік втішив, що побачимось швидше, ніж в серпні. То вже добре. А, і описав мені мій коханий, як виглядає мій сюрприз.
    Тако - довга жужжаща паличка, трошки груба. Так і написав. Два дні думала. Стільки пошлостей в голову прийшло, а блендер не згадала. А то таки буде він.

Ну і наостанок. Дівчина Весна - піднімай свою Жозефіну і газуй до мене, шашликів хочеться. Маруся Іванова - я зроблю тобі пельменів, тільки приїдь. Але одна умова - пива не п*ю, але чвертка (так-так, Маруся, то я до тебе) може би згодилась.

15. boshik

boshik New Member

Наробився нинька, як кінь. Вторгував аж 192 грн. А ви дівки, ніби спеціяльно дразнитеся.
    Зара впаду в голодний обморок:khomyak: Шашлик, голубці, пальмені + чвертка і пиво. Холєра ясна, йду хоть води нап'юся, бо так їсти хочу, шо переночувати нема де.

16. Divchyna vesna

Най вострат, шо мают до роботи...
    Пожартували, і харе. Дивлюсь новини і випадаю в осад, потихеньку. Недурно депресняк вертається, ой, недурно! І так все. Два дні без телебачення, і на тобі. Най би то вже скінчилось!

17. Shamna

Shamna Мамуся

Сьогодні майже цілий день нічого не робила,прибрала,зробила обід, потім повалялися з доціком на ліжку і пішли до мами. А мама зготувала таку смачненьку курочку:nyam2::nyam2:
    Доця вже спанькає, а нас з мужом чекає попкорн і перегляд фільму, побільше б нам таких вечорів:girl_in_dreams:
    Всім спокійної ночі і гарних снів :)

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

1-2 травня пройшли в роз"їздах по Львові, гуляли, їздили на шашлики до кумів :), а сьогодні я від самого ранку вирішила присвятити час своїм вазонам, бо частина вже дуже така підозріла виглядала, а частину треба було пересаджувати...Бавилась я з ними аж до 4 години...Так не люблю потім ту землю прибирати та інші наслідки порпання в землі..Погода якась нельотна виглядала, то я решту дня "чистила пір"ячко". Ввечері муж трохи настрій підпсув, бо пішов ніби на 10 хвилин з хати, а прийшов аж через 1,5 год, а в мене були плани..:girl_crazy:

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

ех, вчора звинуватили мене що я від сім'ї відбилась , але з того всього є один плюс - натринділись по телефону.
    ну щодо того як я...для початку, моя однокімнатниця сказилась на ніц і влаштувала кавалєрку о 4 год ночі, вот зараз сиджу відговорюю щоб не понятно до кого о 5 00 не їхала на квартиру...ну але дітьо зільоне, все в сльозах - "бо то моя доля", так що маю блок-пост на дверях, поки дітьо не піде спати.
    Ну і в загальному - живу я депресивно-хандрично-піднесено-святковому настрої. Розвела шикарний зоопарк, від чого і сама ж мучусь. Може десь там в червні місяці буде велика історія в щоденнику про долю, життя і тваринок. Але поки що воно ще живе у моїй голові.
    ще я як завжди тиняюсь по світу. Уже набридло жити в двох країнах...Замучена тою дорогою і українською бюрократією. Але не зважаючи ні на що я щаслива. Щаслива бо отримала те чого хотіла. Правда якою ціною...це вже нехай історія замовчує.

20. Маруся Іванова

Смачна, корисна та яскрава у мене знов ранкова кава. То нічо, що прокинулась я в 4-й))))) дещо зробила в хаті, дещо не зробила)))
    Сьогодні дуже важливий день для мене, маю отримати купу відповідей та пропозицій, від яких буде залежати наступний тиждень, все літо і пів мого життя)
    І вупше, наступний тиждень то буде щось і з чимось.
    Стала ребром потреба меншого в ліжку, бо те, що ми маємо не наше, мусимо вже віддати))) але то таке. Треба ліжко-чєрдачного типу)))) вибрати не проблема, проблема за що вибрати. Як я кажу тепер - грошей не було, нема й не буде)))тому щось придумаємо.
    Всім гарного дня

Статус теми:
Закрита.