Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

А в мене така врочистість! Я замісила сврю першу паску!
    Все робила сама від А до Я під керівництвом мами. Мама сказала, що тісто замісилося навіть краще, ніж її. Я мегагорда собою! Тепер спокійно можу вручити Нашу паску мужу, коли приїде з робити. А то він іронізував, що я буду "туніяднічати":)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Уррааа, щойно віддала останнє замовлення і тепер до свят я вся лиш для дому, для сім"ї...)))
    Вклала малятко спатки і почала з миття вікон, але щось воно мені не надто вдається, помила одне саме менше, друге до половини і прийша знов на посиденьки.:girl_blush2:
    Проза- я розспухла чогось і під очима висящі мішки, такам собі супер краля:girl_emo:, до того ж ацько болить живіт і... дайте мені хтось робочу клавіатуру, бо на тій електронній мене вже шляхи трафляють тицяти...
    :girl_cray:

Ну, ось впринципі і все, повертаюсь до роботи.

Ой, вже би скорше ті свята...:girl_in_dreams:

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мала купу планів на день.. Пів дня пролетіло, а нічого не зроблено:girl_in_dreams: Через пів год буду мати або вихвалялку або жилєтку, але тсссс!
    В планах все-таки помити холодильник, а на вечір вже маю чудові плани:girl_flirt: Почала дивитися новий серіал і паралельно вибираю собі купальник. Треба ж себе хоч якось потішити:girl_yes2: Якось мені в голові не вкладається, що то вже Великдень на носі...

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нарешті всілась з тарельою смакоти на хвилинку. Ну і день...Продуктивний - одним словом. Тепер наша донечка офіційно зареєстрована:girl_yes:, пів годинки гуляння в Стрийському парку і Дарія Віталіївна отримала свій перший докУмєнт:girl_curtsey:
    Цілий день з нами проїздила по місту, а зараз відсипається, поки хлопці поїхали лікувати зубки. А в мами ще купа роботи: зготувати вечерю хлопакам, пересадити балконні квіточки в горщики, випрати Дарусині лашки... Кажуть завтра буде тепло.
    Всім гарного вечора.

5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Проза - чистий четвер в розпалі. Сьогодні зранку перемила гору вчорашнього посуду , вимила плиту і кухню. Потім повалялася трошки поки моє дитя спало з цицькою в роті.:d25:
    Попилососили – Влада поки що дуже дивує звук пилососа – тому він сидів тихенько в свому ліжку, спостерігав за процесом і не намагався нікуди втекти.:girl_crazy:
    Вазонки, підвіконня, прання… Потім мені вдалося вкласти дітьо в люльку від возика і забрати його з собою на кухню. І там, безперервно гойдаючи ногою люльку, зварити суп і напекти кексів. Правда Влад проспав всього 40хв – то другу партію кексів довелося заливати в формочки з ним на руках. Ага потім ми з малим ще зварили компот і макарони паралельно розмовляючи по телефону з кумою. От.
    Врочистість - сьогодні чоловік раніше прийшов додому, повечеряв і я торжественно передала йому естафету прибирання. :girl_wink: А ми знову дрімаємо на дивані.

6. poetka

poetka Well-Known Member

Тюлі ,штори попрані і одні вже попрасовані і розвішані, прасувала мабуть з годину,за цей час відварилась горохова кашка в мульті ( але то смакота,що їв би і їв) потім підсмажу цибульку до неї і багато кропику, і м"яса не треба,салат з капусти і вечеря,що треба. Залишилось випрасувати штори а вони в мене на люверсахтому треба чекати чоловіка,щоб допоміг повісити,бо то важко.Планую замісити тісто на медовик і щоб на ніч відстоялось,завтра хіба спечу коржі,бо я вчора таки не могла вибрати,що б то спекти, гадала-думала 2 дні, бо я все більше по тортах,тому вирішила спекти простий медовик,як колись по селах пекли,хочеться простої і смачної випічки,без зайвих заморочок накшталт галяреток,бізе і т.д.

7. Gorgona

Gorgona Member

Ну що дівоньки, а тепер беріть ручку, зошит, зручно сідайте і записуйте! Буду вас вчити пекти паски під назвою «Курям на сміх»!
    Значить так: вранці плануєте купу всякої різної роботи (чим більше – тим краще) :ed4d70def841dc74b57!
    Потім можна посваритись з чоловіком. Почати бажано з простого, типу «Чого не прибрав за собою тарілку», далі плавно перейти до «Скільки можна! Надоїло!», трохи крику, шуму, а під кінець можна «надутись» і закінчити перепалку улюбленою фразою «Ой, всьо! Добре!» :beee:.
    Далі помалу приступаємо до пасок. Якщо на цей момент починає боліти голова – це буде «вобше» чудесно.
    Поки займаєтесь паскою – не забувайте паралельно робити інші справи: закинути/вийняти прання, варити обід, мити холодильник, пильнувати дитину (тобто бігати по хаті з криками: «то не можна», «віддай», «не лізь, бо впадеш», «пече» і т.д.).
    Якщо в той момент подзвонить чоловік, захоче примирення, почне задавати дурні питання, типу «А що тобі купити? А може ти чогось хочеш?» - а вам хочеться відповісти «Хочеться, шнурок на шию» (вибачайте, але з рецепту слів не викинеш) – це означає лише одне: Ви на правильному шляху! Ви все робите правильно :girl_yes:!
    В якийсь момент вам може навіть здатись, що план провалився! Тісто буде м'яке, ще й може навіть гарно виросте! Не спішіть розчаровуватись! Всьо буде по рецепту :agree:!
    Таких паскудних пасок більше не буде ні в кого - 2 згорять, 1 «здується», одна може впасти на підлогу, коли її виймати (головне взяти мокрий рушник, замість сухого. Коли попечете пальці - забудете що і куди викидаєте :shok:!), а ще одна паска, на яку будуть великі надії – обов’язково намертво прилипне до форми (а той час у вас вже буде відповідний настрій. Тому гарантую, що ви спочатку повністю наштрикаєте її ножем, а потім почнете теліпати тою формою, поки кусок паски таки не випаде :xaxa:.
    А якщо серйозно, дівоньки, то таких пасок я ще в своєму житті не мала :girl_cray:. А печу їх вже купу років!!! Цілий день витратила, а навіть в кошик нема що поставити. Хотілось плакати, але потім взяла себе в руки. З чоловіком знов «любов», дітьо виспалось і ніби чемно бавиться, я налаштована на «пазітів»! Кисне нове тісто :d23:!
    Всім хорошого настрою і гарних пасочок!!!

8. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Я господиня широка. Пробіглась по магазинах-базарах і напекла АЖ! три пасочки :girl_dance:.
    Насправді день сьогодні паскудний. Від вчора маю застуду. Сьогодні заледве виповзла з ліжечка, але треба, то треба. Потім напланувала собі походів по магазинах-базарах. Ага! Вже :) Чоловік весь день працював, їздив по місту і я з ним, тому лише після 16:00 потрапила на закупи. Ну, що сказати. Ціни - просто капці!!! Але то вже в іншу тему. О! Нагадала! Сьогодні мала черговий шкандаль з Коханим мужом. Виявляється, в понеділок до нас в гості його батьки і брат зі сім'єю прийдуть. Я про це навіть не здогадувалась! Якось так випадково виявилось. Одним словом, я так давно не кричала.:girl_mad: Я не проти гостей, але треба хоч попереджувати, нє? І то нічо, що я така хвора, що заледве дихаю. Ех, мужики-мужики...
    Зараз вже дома, печу шиночку, планую завтрашній день. :ed4d70def841dc74b57. Тішусь, бо цього року вперше святкуватиму Пасху дома з чоловіком (принаймі перший день:) ), відчуваю як в повітрі пахне святом, Світлом і радістю. Краса :girl_in_love:

9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Спочатку хотіла в желєтку, а потім трошки попустило))
    Перший мій захід пасок вийшов нєочінь(не зійшли), замісила другий. Все файно сиросло. Пороскладала по формочках, думаю поки пасочки підійдуть піду дітьо вигуляю.
    Прихожу і впала. Приїхала наша баба і розвалила вікно на всю в кухні. То нічого, що я кочегарила цілісінький день, щоб хоч трошки тепліше стало?!!!
    Ну шо їй блін повилазило?? Ну, як можна так все назло робити?
    Всьо, знов розстроїлась :girl_cray:
    З того всього забула пасочки помастити зверху :girl_mad:

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хотіла в жилєтку, але оскільки сижу і ржу, то мені певно сюди. От наскільки чоловік безтолкова істота? Кажу йому, що вечеря в холодильнику, візьми сам, бо я в ванну надовго. З наявного переліку пісного -вареників, риби, звареної гречки він…. всмажив собі яєшню. З домашніх яєць, які я спеціально просила вибрати свекруху на базарі з жовтими жовтками, щоб пекти паску

11. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Проза - сьогодні мала трохи побігеньок, паски не печу, бо грошей толком нема, дитячі ще не прийшли..
    Врочистість - була сьогодні в Каті, katysik, мега приємна родина і дуже товариська..Подобається в них бувати. Потім погуляли з чоловіком по центру, так затишно. Всім веселих свят!

12. Людок

Людок New Member

День почався, якось депресивно змучено.
    Но на обід подрімали обидвоє з донею.
    І відпочивші, подивились по новому на світ.
    Прибирали,прали,готували.
    А саме головне вперше сама пекла Паски, результат неідеальний, но тішить.
    Зявилось відчуття свята, но фільм про Майдан по 1+1 зворушив, нагадав, що Герої завжди з нами в наших серцях.

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава.
    Сьогодні врочиста кава))) врочистий ранок, і взагалі день, бо в цей самий день два роки тому, в пологовому, чоловік дивлячись на тіко шо народженого молодшого сказав - а чого він такий маленький. Думала заб"ю. 4100 то не дуже маленький))) для мене)))
    Втомлююсь останнім часом дуже сильно від буднів, не стільки від днів, скільки від ночей і тих вставань. Сьогодні буде маленьке дитяче свято))) з кульками і тортіком, молочним коктейлем і трубочками.
    Ще маю планів сьогодні на весь день, треба знайти людину, яка сьогодні до обіду возьметься трохи підкрутити гайки в моїй машині.))) треба...треба...але всього не перетребаєш

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

чоловік попросився на роботу швидше, зазвичай ще був з малим, синочок на ньому ще міг подрімати, а я досипала
    тепер вгадую який режим буде в малого з такими перетрубаціями
    складаю план на день, бо то гості, то майстри, багато що відклалося в довгий ящик
    а Великдень вже на носі

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Такс...проза-я на роботі.....врочистість-я на роботі п"ю каву і хрумаю цюцьку...
    в планах-доробити виписки студентам, підлити кафедральні квіти і додомцю- пекти найсмачніший в світі сирник..так-так..в мене він виходить дуже смачний..:girl_haha:
    найстарший з наймолодшим прибирають в хатці..середущий-школа+плавання..потім усі дружньо до церкви..ввечері-купцятися/бритися/митися,бо завтра до мами на свята...попри погані новини в країні і важкі фінансові часи в родині треба знаходити позитив...п.с. остання фраза з ряду програми Кашпіровського:girl_haha:

16. Raven

Raven Мама малятка

В мене сьогодні врочистоті. Подарували мені хлібопіч, файно виглядає на кухні, але в мене певне руки зі с*аки, бо стільки перепсула продуктів, а ніц путнього не вийшло. А ще муж спрезентував авоську від "дербі" для закупів на базарі. Пра, а чого мені сумочку модельну купувати, я в ж декреті. І ще мені подарували накалякану відкриточку дитячими ручками. Оце найприємніше. Всім гарного дня.:girl_claping:

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Врочистість - чоловіку вчора ввечері дали частину авансу, тому є за що купити все необхідне святити в кошичок.
    Проза - мої походеньки по базарі...
    Оскільки я вкрай рідно ходжу на закупити по базарах-магазинах, бо віддаю перевагу інтернетпокупкам, то я сьогодні була просто в шоці, та що там - просто в УЖАСІ!! :eek: від цін на всі продукти. Ходила з телефоном в руках і постійно онлайн випитувала в чоловіка - чи це дуже дорого чи півбіди та брати ? Із запланованого - і це суто по мінімуму який тільки може бути на свята, коли не плануєте мати гостей, купила лише половину, бо не хватило грошей :girl_impossible:
    Три тижні тому проходила повз Краківський базар, то купляла огірки довгі по 13грн/кг, помідори по 20грн/кг , а сьогодні на Левандівському базарі огірки по 28-30грн, помідори 29-32грн і реально мало хто бере - черги лише у м"ясних відділах та бакалії.
    Іду перевдягатися в щось святковіше, до 13.00год маю забрати синочка з садочка і підемо одразу до церкви.

18. Shamna

Shamna Мамуся

І так, звітуюся: коржі всі попечені, дитина спить після прогулянки, речі попрані - випрасувані. Залишилося зробити креми і перемастити все то чудо, що я спекла. Ще роздумую над тим коли підемо до церкви, чи сьогодні чи вже завтра. Ще хочу випрасувати всі можливи варіанти одягу на неділю-понеділок і ще раз погуляти з малечею (але вже під вечір). Всім гарного дня :girl_bye2:

19. Holly

Holly Moderator

день почався чи то продовжився не дуже. Випікання пасок затягнулось до 4 ранку, я все надіялась, що станеться чудо і тісто підросте. Але чуда не сталось. Пішла в ліжко розстроєна в 5 ранку. Ніяк не могла заснути. Через відсутність сну цілий день штормить. Але сходили до плащаниці і трохи попустило.
    Чоловік в мене розумничок, сказав, щоб спробувала на Провідну неділю ще раз. А свекруха втішила, казала, що їй теж раз пасочка не вдалась, коли вона вагітна була))))
    Завтра зраненька їдемо в село, я вже уявляю яка там краса

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Статус теми:
Закрита.