Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

ггг, а я й не вшарила шо за прикол написала) вагітні мозги плавляться потихеньку :girl_haha:

а я молодець- успішно зробила все заплановане, заїла то все теплим салатом, я тепер тільки ними харчуюсь по суті, так мені смакує :girl_tender: ше напилась компоту з холодильника і тепер думаю чи я мудра, бо ж тільки наче вилікувала застуду. але на чаї гарячі вже навіть дивитись не можу...
    ше лишилось попрасувати чоловіку сорочку на завтра і все, я умнічька

п.с. крутить права нога і ліва рука, так сильно, що аж кості ломлять. зазвичай в мене таке на дощ. хм...

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Люблю сонечко у вересні, таке лагідне, не палюче :)
    Врочистість - сьогодні нарешті завітала в академію. Скучила за нею, за рідною кафедрою. Знаю, що пройде пару місяців і я скаржитимусь, а зараз якось тепло на душі, коли заходжу в рідні стіни :)
    Тепер писатиму магістерську, благо маю хорошого керівника. Ще в планах пошуки роботи
    Сьогодні побачила вивіску, що Скрябін презентуватиме новий альбом у Пікасо 27 вересня, треба свого попередити, щоб ніякі плани не намалювались :)

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Щойно одна форумляночка мене повеселила(в хорошому сенсі)
    Я собі пригледіла одного комбайна, дехто подумав що набираю людей-відкриваю цех))))))
    Дві години прози! Склала величезний список і вже майже зібралась як подзвонила вихователька що малий плаче-заходиться і жаліється що болить з боку(відколи він в новій групі це вже 2 раз). Я за 5 хв була в садку(через парк летіла, треба було мітлу захопити:girl_wink:) А виявляється дитина стала зі сну і почала нензати. Я дістала стрес, подзвонила чоловіку, капець, добре що все добре.
    Як результат нічого не поплатила, гроші не зняла, продукти хапанула біля дому по мінімуму
    Іван пішов гуляти, чую крачить, біжу, а йому чупік застряг м іж щокою і зубами.Той реве, діти не знають чим помогти, прийшла-витягнула пальцем. Добре що не вдавися. Якийсь день не його сьогодні
    Готую вечерю, надіюсь чоловік оцінить, багато мяса тушеного з цибулькою в сметані та каша(здається одна з його мрій сьогодні збудеться:girl_yes:)

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Тепер то я знаю, хто смітить на дитячому майданчику :xaxa: Це все білки! і не прості, а кавоманки:) Повитягують стаканчики з-під кави, познімають кришки і щось там облизують всередині:blum1:
    Якось з приходом осені значно поменшало маленьких дітей на майданчиках. Але моїй дитині, бачу, цей момент дуже подобається. Дуже вже вона не любить з кимось ділити гірку)
    Розпочалися вже дуже активні будні - тричі на тиждень англійська, треба встигати вчитися, ато вже нема куди відкладати, весь час лінюся, а зараз шкодую, що так якось трохи профукала літо.
    Хоч і не скоро ще, але гряде нас переїзд, вже починаємо підшукавути щось. А я так якось призвичаїлася до цієї квартири, враження - ніби все життя тут живу, що вона моя і аж ніяк не орендована. І майже все тут мене якось влаштовує, хіба би ближче хотілося до Метра. А з іншого боку - стільки цікавих пропозицій зараз є, і куди кращі часто за те, що маємо. Але подумаю про те, як то все пакувати і перевозити....:wacko1:
    Усім гарних вихідних!

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

і нас... і то ще не відомо, в іншу квартиру чи взагалі в інше місто
    ага :)
    З прози, вимушено сиджу сьогодні вдома, бо міняють вхідні двері. А надворі погодка супер - +25. Чекаю, що чоловік ввечері мене "визволить". Може з"їздимо разом за чимось смачненьким і будем святкувати вечір п"ятниці.
    А ще скоро в нас річниця і я вже підготувала коханому подарунок. Чекаю з нетерпінням доставки!

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

напевно наймем мувінгову компанію, забагато речей за тих два роки зібралось. Самим не вивезти...

7. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Мій врочистий день розпочався з сонячних променів на обличчі і поцілунка зі словами "Я тебе любу мама", так мене ще ніколи не будили )))) як то приємно )
    частіше будять якось прозовіше ) "мама, я хоцу..." і там далі по списку під настрій )
    а сьогодні ось так особливо.
    І сьогодні в нас був знову меганасичений день.
    Вчора в мене був такий день, бо мала купу справ і відчуття, що катастрофічно бракує часу, а сьогодні вже день пішов на те, що просто приносить задоволення.
    Найголовніше, що ми з донечко вже не сиділи вдома. Погода діє на мене неймовірно ) а ще заодно і на мою дитину, яка вона була чемна і розуміюча. Я швидко втомлююся, легше дратуюся, а сьогодні просто не було для цього усього шансів. Ми разом зробили чимало хатньої роботи і погуляли, і купили собі дещо і все це без вередування, чого точно я не могла від неї чекати ще два тижні тому )))) Звідси вкотре роблю для себе висновок, що діти дуже відчувають настрій батьків.
    Дуже радію тим, що останнім часом мені вдається більшість того, що задумала.
    А проза, проза це те, що вже вповні відчувається осінь. але думаю, що цього року вона буде особливою!
    Бажаю на вихідні всім гарного настрою і погоди, щоби ще поніжитися під теплим осіннім сонечком.

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Вчора була гарна врочистість,
    А ось що чекало на мене вдома...Була приємно здивована, коли чоловік спитався чого я так рано, ну відпустили маму раз на півроку прогулятись ))) а потім пили чай і він мені повідомив, що шукає роботу. ((( о как. Але в жилєтку не піду. Все що не робиться має бути до найкращого.
    Ще проза бо малий засопляний по самі вуха, бардак в хаті, і робочий день до 22-00 (((
    Зара піду дьорну кави.

9. Savchenko

Savchenko Member

Мала врочистість правда вчора, але пізно тому пишу сьогодні))) Дууже файно посиділи колективом в Хмільному домі Домса дивились футбол і пили пиво Я всіх давно не бачила, так приємно поспілкувались, нареготались і мені дууже засмакували в Домсі сухарики з часниковим соусом:girl_claping: Після футболу ми перебрались у "Лівий берег" я занямала морозиво з фруктами, і штрудель з грушею і ванільним соусом теж велика смакота) Ми співали там українських пісень і теж нареготались, що мій пуз аж підскакував:girl_haha::girl_crazy: а один відвідувач коли проходив повз сказав "...Тут що весілля гуляють?":girl_haha: Приїхала додому довольна як слонь:connie_pull-pigtail сьогодні поки проза готування, прибирання, ввечері йду до подруги на кіно з кавою:girl_blum: Як казав мій муж...не тримається жінка хати:girl_spruce_up:

10. amaretto

А в мене сьогодні звичайна, стандартна як колись субота. Я нікуди не біжу, ніяких замовлень не роблю а просто перу, прибираю, прасую, печу спартак. Вже давно в мене такого не було. Спокійна субота, ми вдома двоє я і Володя. Таке приємне сонечко за вікном:girl_tender: Завтра хочу просто спокійно віддихнути, кудись вийти і щоб погода була як сьогодні
    Всім гарного дня

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я зла... І останнім часом я така постійно :girl_devil: бо поруч одні зовнішні подразники. Взлив чловік, який зранесенька прокинувся і бодрим галопом попід руку з мангалом вимівся за двері. Бачте перевозять вони офіс у більше приміщення, а як це люди будуть працювати у вихідний, отже треба їм влаштувати развлєкуху з шашликами! Ніби то неможна перенести свої папочки і ноути в будний день. А я причому також людина, ще й без вихідних!. Попросила помити вікна на зиму, щоб хоч щось зробив - так він притяг .. миючий пилосос, тепер буде їх два - миючий і немиючий. А мити ті вікна має ... Тося. Пилосос кунєшно крутий, але місце займає і сам не миє, до нього ще треба оператора. Вікна брудні - а чоловічка нема, йому це не заважає.
    Лишились ми з доцьою саменькі, як завжди. Ну чому чоловік думає, що якщо він утримує сімю, то автоматично усувається з роботи по дому і побуту?
    На роботі також повний завал - Так мені себе шкода було, навіть сплакнути хотілося. Вийшла я з суду і пішла куди йдеться. В мене як стрес, я кудись йду, а потім як "включаюсь", опиняюсь у дуже незвичних місцях,далеченько від пункту призначення. От і цього разу "включилась" від того, що мене пхають ліктями... бабці на базарі:girl_wink: Йой давненько я не бувала на таких базарах, як Привокзальний, то окрема країна - цигани, купа свіжорозмороженої риби і печінки на сонці, зверху мухи, а продавці всі вхорошому гуморі,жартують, але так стелять матюками :girl_blum: з дітьми туди не можна ходити. Але настрій піднявся. Знайшла маленькі огірочки, купила їх і буду мати корнішони а ще винограду, люблю його дуже.
    Варю зупку і компот, замісила тісто для піци, і прибираю однією рукою, потім веду доцю і її однокласниць а Мкнюню чи Веселку, бо вона виставляє за своє червневе... день народження,а потім банда йде до нас.

12. kati

kati Well-Known Member

я теж зла:girl_devil:..бо тільки щойно підняла мужа з ліжка( то так файно наафтепатився вчора після футболу:girl_devil:) Але я потроху добрішаю:girl_bye: бо матимемо сьогодні в гостях сімейство файної форумляночки:girl_yes2:Йду на кухню, буду щось потрошки готувати....Всім гарних вихідних!

13. amaretto

ей дівчата ви чого,но-но-но
    Це напевне тільки я одна сьогодні добра-придобра. Настрій такий що готова злетіти(а зараз в магазин збираюсь)
    Після холоду кайфую сьогоднішньою погодою, відчуття ніби прийшла весна, все зробила, але ще не допрасувала(і не впевнена що сьогодні це зроблю. але треба з понеділка багато роботи а з шафою розібралась на 50 :wacko:. Напекла спартака, 18 коржів(буде 2 торти-всі мені):girl_haha:, крем заварила, йду по масло. "ті" дні впливають на мене неадекватно, як каже сестра "штоб такоє скушать штоби не поправитса".

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Зла, знервована, розчарована, змучена. Від самого ранку копала картоплю в сусідки. Коліно болить, голова болить, нерви здають. Наслухалась від однієї людини купу неприємних речей про себе. Я знала, що вона про мене такі речі говорить, але не соромитись нікого, при всіх, давати мені зрозуміти, що то саме про мене говорять! То мені в голові не вкладається. То просто абсурд.
    Як можна всім говорити, що саме я отруїла собаку, якщо я до того собаки підійти боялась. Як? І для чого? Для чого принижувати мене при чужих людях? Для самоствердження? Я хороша, а ти така-сяка-погана! Я настільки в розпачі, я настільки розчарована, що то не описати словами. Йду ляжу спати на трохи, треба переварити ту всю інформацію.

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я відлітала перший тиждень на роботі..дійсно відлітала,але у гарному сенсі слова...поки мене все влаштовує-атмосфера,мої відчуття, темп, графік...одне зле - мала зарплата...але вірю,що додаткові заробіки не за горами і все налагодиться..шкода,що вчора не попала на форумівку,але не було ні нАстрою,ні настрОю...прийшла додому,накрутила суші,випили дрінку з мужом під футбол і гарно ще в 1 таймі "вирубилися":girl_cool:
    нині втигли і свою хатку поприбирати,і попрасувати,і в кумів вікна на хаті повимивати..зараз пю мою першу нині каву (дивно..зазвичай в цей час 3-тя)))) і йду печінку смажити і борщик варити,бо ввечері ще уроки з малим робити,оскільки на завтра інші плани - їдемо в зоопарк,а заодно і Наталії відсвяткуємо..є з ким:girl_in_love:

16. Маруся Іванова

я знаю чого я зараз хочу ))) я поняла!

17. simona

simona Well-Known Member

я навіть не знаю, яка я, бо все що зараз маю винна я.І так на сьогодні зірваний голос, бо боліло горло, амені кричати не можна, але навпроти мого будинку якийсь х... бив жінку і в на сяк завжди всі мовчать ну може те, що 3 ночі, але то так голосно було...я криком втрутилась, потім коліжанку на вулиці кликала, а ще пару днів тому температура 38,8 , яка тримадлась два дні і ніяк не хотіла покидати моє тіло)))ну що сказати, зла сама на себе.Але нічого , то все сприймаю на позитиві і на знак , висновки зробила, тепер мовчу))))Гарні вихідні всім теплої і здорової осені)))

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

19. amaretto

другий декрет=кума Уляночка
    нагнали апетиту. Одарочка йдем техенько в парк замовимо суші з япони)

20. Маруся Іванова

одарочка тихенько збирається і йде на день народженя до куми))
    Суші будуть.

Статус теми:
Закрита.