Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. popelushka

popelushka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тиждень розпочався так: НІ поганому настрою, НІ головним болям, НІ новинам, НІ солодощам (тут, майже, ні:) ), посилено тренуюсь, все тіло приємно поболює, особливо приємно, що донечка собі так регочеться з того, що мама витворяє, сусідам, напевне, також смішно, оскільки займаюсь в кімнаті, де не має навіть тюлі на вікнах:girl_haha: Потрібно себе приводити в порядок, бо зовсім розклеїлась.
    Ще маю багато переробити хатньої роботи, але налаштована позитивно, тому я все зроблю:) А зараз донечка солодко собі спить, я можу трішки помріяти з чашкою запашної кави і цукеркою:)
    Усім тепла і сонечка:)

2. Shamna

Shamna Мамуся

Прокинулася сьогодні зі страшним головним болем , сподіваюся після сніданку він мине . Вчора їздили з маленькою трохи в гості , сказати трохи нічого не сказати , поїхали зранку і повернулися під вечір . Чоловік каже що нас дома не застанеш .Сьогодні хочу нарешті закінчити перескладувати речі в шафі і помити вікно , а ввечері знову мушу їхати з малечею до мами , якийсь в нас туристичний тиждень :) Всім гарного дня і побільше сонечка :girl_smile:

3. lawyer

lawyer Member

А в мене останній день відпустки:girl_sad:, тому дозволила собі подовше виспатися. Ще досі ходжу в піжамці - у мене наразі розслаблений режим:morning1:. Зараз прийде чоловік з роботи, то треба буде братися до роботи:ed4d70def841dc74b57. Після обіду планую вилазку в центр: мож, щось корисне зроблю, мож, себе чимось побалую. Загалом, вдома добре! І зовсім не хочеться завтра до праці:girl_nea:

4. oksumoron

oksumoron Active Member

Мені щось також ну ніяк не йде зміна години! Зранку я ще поломана, ввечері вже поломана! На щастя в нас тепленя і я навіть якщо і не йду з малим гуляти далеко, то хоч можна сидіти цілий день на терасі! Сьогодні аж заснула сидячи-я тримала малюка, а він цицю!
    А ще я сьогодні зрозуміла, що вже і не пригадую коли я сідала чи обідала сидячи! Опанувала техніку запарювання чаю/ нарізання пляцків вільною на той момент рукою/їсти зупу лівою і нарізання апельсини правою рукою!:eek:
    Наш тато тепер має курси до 9 вечора, приїздить втомлений, мене і дитину бачить в стандартних позах-ми або їмо, або носимось, або спимо!
    Так і чекаємо вихідних!

5. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Як тепер швидко біжить час... а ще коли "вкрали" ту годинку... я не люблю так отого переходу на літній час... наразі приходжу до тями, бо в дітей змінився графік. І тепер ми бавимося з меншим від 6 год або в кращому разі від 7 год ранку.
    Мабуть у неділю ми собі даремно подумали, що надворі літо, бо після чудової прогулянки всіх "скосила" якась вірусяка. Зате фіалки (з яких, як виявляється, роблять варення :girl_smile:) і досі тішать мене милим букетиком на столі.
    Тепер ми хворі і то проза... а врочистість - кожного дня нова :girl_tender: з дітьми інакше не буває, завжди чимось потішать. Донечка впевнено стоїть на роликах, кататися ще самостійно не вміє, але вже зрозуміла як це. Синочок вперто стає на ніжки, і я дала йому повну свободу пересування по квартирі - радості не було меж. Тепер я маю новий клопіт, як розподілити іграшки, щоб ніхто ні на кого не ображався. А ще кожного дня я чую такі цікаві запитання, висловлювання, шкода, що не записую відразу, то перлини :girl_tender:
    В понеділок була несподіванка від чоловіка, і це мабуть найбільша врочистіть цього тижня. А ще цього року я собі посіяла квіточки сама, щоб не купувати розсаду. Сподіваюся, щось із того буде.
    А все інше якось одноманітно, буденно і монотонно. Кожного дня маю купу планів, але наразі вдається здійснити невелику частинку. І за те радію, бо знаю, що з однією дитиною я не робила навіть стільки всього, скільки встигаю зараз. Навіть стає смішно, як згадаю. Єдине, чого мені зараз дуже бракує, це часу для рукоділля. Вишиваю собі сорочку... вже бачу, що не встигаю до Пасхи, хочу навчитися вязати, наразі переглядаю схеми, а часу для роботи бракує.

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А в мене!
    А в мене...

сьогодні був перший робочий день!:girl_smile:
    Практично рівно 3 роки я не працювала.
    То так не звично...розмовляти не про ГВ, поведінку дітей, хвороби...
    Сподіваюсь, що я швидко ввійду в курс справ і працювати мені буде легко. Колектив в мене прекрасний, молодий, веселий.
    Після роботи забрала Артемчика з садочку, погуляли, прийшли додому поїли, побавились, тепер думаю може цей день якось відсвяткувати ввечері...певно будуть зараз суші:nyam2:

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Хвилююсь. Завтра з Міласиком їдемо до ветеринара. Мабуть потрібно буде робити ренген. Як та моя бідося витримає 45хв їзди в нашій прекрасній маршрутці......
    Дітвора хвора, але сваряться так, що ніби вже здорові. Мені вже значно легше, чоловікові також. Питали в кармі чи чоловік вже є тут. Відповідаю - ще за кордоном :)
    Мілан заліз в свою "переносну" хатинку і товчеться там. Час від часу щось помуркує сам до себе, так цікаво за ним спостерігати. Особливо коли стукнеться головою - починає здоровою лапою бити "стелю" своєї хатки. Смішно :girl_smile:

Зараз йдемо спатки, бо вже всі троє валимось з ніг.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вирішила собі "геморою" нажити-попросила профспілкову путівку,то нині мені велитенський список скерувань дали(і мені,і малому)+ФОГ....нині1,5години "тусила"в поліклініці і завтра зразу перед школою ще з малим мусимо бігти...
    в обід-мала тренування і шопінг в дитячих крамничах-вибирати подарунки дітям, що все мають - ДУЖЕ тєжко)))
    завтра в Любасика-День ангела,а ще маю відчуття,що ще щось станенься гарне ...тому в передчутті свята...

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

ранок почався непогано. а біля десятої в туалеті зі стелі потекли струмки...
    в сусідів набралось в унітаз по вуха води, а на підлозі був невеликий басейн. добре, шо сусідка вдома була, то ми ту воду вичерпали.
    вже хоч зі стелі не тече. а на сходовій клітці пів стіни розмокло(

ввечері, надіюсь, буду мати приємну зустріч.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Снилась мені сьогодні повна ахінея - типу в GONE BABY GONE весілля (типу як закордоном - річниця весілля, але святкується як ще одне весілля), а kati на весіллі - розпорядниця, бо в неї більший досвід сімейного життя :girl_crazy:. І всі такі бігають туди-сюди, всі при телефонах, щось вирішують...Якесь шоу має починатись... А я ніби в гостях. І стільки там різних делікатесів!...І я все їм, пробую, пробую....І мали якраз щось смачненьке принести і ...я проснулась. Короч, типовий сон людини, яка не встигла поїсти й лягла спати голодною. А не встигла поїсти, бо....готувала їсти, потім малих вкладати...От якось так і вийшло.
    З врочистості - Марчику вже краще, скоро підем по братика - з школи забирати, а там далі басейн, карате, а потім уроки...

11. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

до речі, декілька днів назад мені теж снилася ця форумлянка, хоч ми і не знайомі.
    А ще мені снилися белетенські риби, які липли до мене...бєєє...до чого б це:girl_cool:
    Зранку варила уху і смажила рибу і так вона мені смерділа як ніколи))

Вклала малу спати і маю велике надхнення до прибирання, буду кухню драяти і прасувати гору лах, бо вже стелю підпирають - будні домогосподарки, що тут скажеш. Потім підемо в лікарню по виписку і результати аналізів. До речі, два рази, на жаль, вже з малою лежала в лікарні і не поклала в кишеню нікому ні копійки. Можна так, виявляється:) - для тих, хто не вірить.
    Зараз мої мужчини прийдуть на обід, зі школи, тоді трохи погуляємо.
    Всім гарного дня!

12. AilataN

AilataN жива

Поки що вимальовується гарний день, ми вже смачно пообідали, мої пішли гуляти. Я скоренько поприбираю і бігом з хати :). Маю зробити дуже важливу річ : купити нитки на великодній рушничок. Вчора видрукувала 10000 варіантів рушників, з них вибрала всього навсього зо 30-ть, так що все просто :) Чоловік мене в тому починанні дуже підтримує, так хоче рушничка аж ну ( має приховані далекоглядні плани : думає, що наб"ю руку на рушнику , а там і до сорочки недалечко :) ) А я шо? я нічо, мені би тільки час дали..
    Саме приємне , що відпустив мене головнийбільголовнийбільбільбіль, і гарно виспалася, незважаючи на дивні нічні пригоди уві сні :). Плаття вкрасти- це ж треба..ще й весільне..:girl_nea:

Останнє редагування: 3 Квітень 2014
  13. Gorgona

Gorgona Member

А я щось маю!!! А ви не знаєте :p!!! Але я вам скажу, бо хіба я можу змовчати, коли мене аж розпирає похвалитись?! Неа, не можу :). Спочатку хотіла йти у «Вихвалялки», але мене там скоро поб'ють, ну бо скільки можна хвалитись?! А я ж не винна, що до мене щастя так і липне. Одним словом, прийшла зі своїм щастям сюди.
    Сьогодні одна золота людина продовжила мені свято! Зовсім несподівано отримала дуже гарну листівку з привітаннями. Тому ніякої прози – одна врочистість. Діло було так:
    Прокинулись, вмились, поснідали, відправили нашого татка на роботу.
    Я отримала листівку, мало не впала від несподіванки, потішилась :radist:, помилувалась нею, подзвонила чоловіку – похвалилась.
    Спекла капустяний пиріг.
    Ще раз пішла читати свою листівку :dance2:.
    Помалювали з дитиною фарбами, вмились, довго відтирали стіл і підлогу від нашої творчості.
    Голосно прочитала привітання з листівки, знову потішилась, розповіла дитині казку, як хороша дівчинка Олеся, зробила похмурий день сонячним :girl_in_love:!
    Погуляли з малечею.
    Побігла дивитись чи моя листівка на місці :xaxa:.
    Вклала спати карапуза, зараз треба готувати вечерю, але перед тим… правильно, йду ще раз помилуюсь своєю листівкою! До вечора ще далеко, я ще багато разів буду на неї дивитись. Бо вона гаааарна і там таке всяке різне пише, що від тих слів стає на душі дуже-дуже тепло :girl_tender:.
    Ех, щаслива ніби мільйон знайшла. Так приємно, коли про тебе пам'ятають.

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

я зробила це! мої вікна приведені в порядок і виблискують на перемінному сонечку, так відчуваю перед дощем :girl_mad:. випрала штори-тюлі, чесно намагалась попрасувати 8м органзи, навіть невеличку дірку спалила (плак-плак), але добре, що в невидимому місці, і повішала назад все на вікно. гарно. руки відвалюються.
    доня за той час відривалась, як могла - висипала всі свої корзини-коробки в купку і перемішала, ото татка на вечір робота чекає :girl_blum:, сортування Катрусиного барахла - то його прямий обов"язок :).
    залишилось не так вже й багато хатньої роботи до свят, але натхнення кудись випарувалось безслідно.
    другу половину дня проведемо в своє задоволення, підемо на гульки, по дорозі заскочимо в магазин, купимо трохи смакоти до хати, ну і ввечері просто будемо відпочивати.

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Маю дві врочистості - одна велика, друга маленька. Маленька - мене виписали з лікарні, а от велика - бачили нині нашу лялю на УЗД! :girl_in_love: Дохтір кажуть, що мацьопик здоровий і всьо на місці :girl_dance:. Настрій класний тепер надовго :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  16. Shamna

Shamna Мамуся

І я нарешті закінчила всю хатню роботу:girl_dance:, вікна помиті, штори - тюлі попрані - випрасувані, в шафі порядок, одяг випрала, тільки дзеркала в шафі треба ще протерти, але то таке, до Паски ще певно разів з 10 їх прийдеться мити. А в цілому день сьогодні дуже хороший і продуктивний, навіть чоловік з роботи прийшов раніше і це хоча маленька, але все ж таки врочистість:girl_tender:

17. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Діти хворі, тому наразі не гуляємо вже 2 день... знаходжу собі відкладену хатню роботу, але з двома хворими дітьми то трохи повільно просувається.
    Болять мене пальці, давно я так не ламала нігті... та й не були вони довгими... мабуть таки авітаміноз, подумала я, ненароком зазираючи в дзеркало, бо останні 3 дні щось не до себе. Треба мені терміново відпочити, хоча б вийти кудись з дому на годинку.
    Дивно так, всі описують свої сни, і мені щось таке снилося, знаю що саме, але було мені дуже смішно, але вже не пригадаю, про що був той сон, бо рідко коли я пригадую сни. Зате почула крізь сон, що старша хоче пити, памятала, що чоловік вночі десь поблизу поставив горнятко з водою, ось і подаючи дитині пити, влаштувала собі контрасний душ ) не встаючи з ліжка :girl_haha:

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а я ніякопрозова. Можу не їсти, можу працювати довго...але спати хоча б 5-6 годин мені треба

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Одного разу один дуже красивий хлопець з дуже стрьомним характером сказав мені: "Як зробити людині добре? Зробити їй погано, а тоді повернути як було і вона буде тішитись". Я тоді подумала, що то бездушний дурень
    А він був правий.
    У мене мегадень, бо зняли одну страшну підозру з ранок Вірусі. Інших страшних підозр в нас нема, тому...
    тому час пекти хліб, прибирати, збиратись в село.
    вчора за прогнозом був вдень дощ, в реалі не було.
    нині за прогнозом дощу нема, а за вікном такі хмари... ей, дощ, давай домовимось: тільки не тоді, коли я забиратиму Дми з садка, ОК?
    Всім гарного дня.

20. Holly

Holly Moderator

мені минулого літа снилась рибка, то в той день Мар"яся родила ;) Хоча я б не відмовилась побавити лялю, але не вже. Бо знову ті перші місяці збіжать, навіть не зауважу коли.
    В нас вроочистість, бо сьогодні п"ятниця. Зараз прибираємо і підемо гуляти. На вихідні у нас семінар з айкідо. А в неділю ще й 2 різних шашлика. Як то зробити, щоб побувати і там і там

Статус теми:
Закрита.