Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Добрий ранок Україно!
    Сьогодні моє горло мене болить менше-це врочистість, бо вчора ввечері ледве доробила замовлення і впала на ліжко з дикою головною болю.
    Маю мега вихвалялку!Вчора через головну біль забула нагадати чоловікові щоб купив памперси, як результат Володя першу нічку спав без памперса і не попісявся!Це супер.
    Чоловік втік від нас на роботу, ми в дома
    Смакую карпатській чайочки, дякуб травнику!

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Проза: підрахували фінанси і результати нас зовсім не потішили. Навіть якщо продати планшет, телефон і ровер все одно, малій на лікування зубів не вистачає 4 тис. Треба брати ще один кредит. Тоді ми будем щомісячно віддавати 1 тис. в банк.
    Врочистість: почала вишивати племінниці сорочку.

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Все, я вмев :khomyak:... От помила голову, вклалась з ноутом, а ноги аж гудуть... І це так, просто в хаті цілий день :girl_impossible:.
    При цьому - їсти наварено, речі машинка прала аж трічі, чистесенька постіль застелена, в хаті прибрано, кухня вичищена, лишилось ще другий раз з балкону зняти і третє прання десь по хаті порозвішувати, зібратись і ми йдем в гості :girl_blum:

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Прокинулась пів сьомої ранку, прочитала жахливі новини, випила кави і вже не можу спати. Мої кохані ще посапують в ліжечку, а я засіла в інтернеті. Надворі дощ. Хочу кудись вийти надвір провітрити голову від поганих думок.

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В мене був звичний суботній день...Повчилась, побрибирала, посмажила рибку, а потім почалась війна.....

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

Звичний? незвичний день. шок. страх.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Якось вмить так страшно стало... І десь та впевненість, що все буде добре поділася. І ніби недавно змогла глибоко вдихнути повітря. Так важко, але таки маленька перемога і виднівся сонця промінець. А тут знову навалилась купа інформації, бо так в тих побутових клопотах навіть не помічаєш важливого. А коли усвідомлюєш, мурашки по шкірі. І дивлюсь на спокійно, мирно сплячих дітей, які знають що все добре і так хочеться вірити, що так і буде, так хочеться щоб їхнє майбутнє було в мирний час. Так лячно, коли ті погані думки в голову залітають. Таке враження що страшне кіно дивишся, що все, що відбувається, це точно не з тобою, не з твоєю країною. З молитвою чекаємо на врочистість.

8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

врочистість - то форумівка. Сиділа і слухала дівчат, все ж таки мені бракує вдома жіночої компанії.
    Проза. Чоловік і старший хворіють. 37,2 нервно курять, бо в них 39. Лікую чайком, таблетками і позитивною кармою. Поки мене не було діти квартиру рознесли від підлоги до стелі, знову наробили барикад і перешкод. Роботою до півночі забезпечена:girl_wink:

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Посеред сірої буденності, болячок, тільки-що отримала неочікуваний дзвінок з роботи - тепер сиджу чекаю на сюрприз :girl_claping: Приємно, що колеги-чоловіки не забувають і про відсутніх на роботі дівчат.....

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хотіла написати в "жилєтку", бо така я розбита, втомлена від постійного переживання за дітей, біднесенка я вся і невиспана та ще і все з рук валиться.
    Аж тут трапився зі мною прикол. Вирішила потішити дітей шоколадними збитими вершками з чорницею. А міксер маю стаціонарний, на балконі його поставила. Отже, поклала в міксер домашню сметану, цукор і какао - і пішла на кухню щось доробляти. А потім зайшла у ванну і побачила, що красені там попісяли повз горщик. Поки витерла, думаю - про щось я забула... блін, вершки! Я - на балкон, а там по чаші міксера щось так літає і бризкає... Перебилась сметана, і сироватка з какао фонтанує у міксері... Розстроєна, забираю то все до кухні і по дорозі раптом розумію, що якщо злити ту водичку, то вийде грамів з 200 шоколадного масла!
    Кличу: хлопці, ходіть пити чай і їсти хліб з шоколадними маслом.
    Загалом, вони не питались, де вершки :)

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я сьогодні молодець! Пересадила і укорінила вазонок (хай навіть не намагається тепер чахнути:girl_cool:), пообрізала троянди в саду, бо вже почали пагінці пускати вверх, а не в ширину. Сподіваюсь, що не померзнуть. Зараз ще переберу речі, поставлю прання і буду чекати чоловіка з роботи. Останніх пару днів не готую - чоловік відривається. І в нього то дуже добре вдається:girl_claping: В мене настрій такий весняний-весняний:girl_in_love: Прийняли з чоловіком серйозне рішення і починається новий етап. Люблю зміни:girl_in_love:

12. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Знову маю привід написати в жилєтку - і знову рука не піднімається, бо таке сонечко надворі. Тим більше почитала в останніх дописах, які в людей проблеми.. то аж смішно стало туди писати зі своїми дрібницями. Але, блін, вчорашні проблеми ніде не ділись ,а на купу мене під вечір нефайно підставили у важливій справі, а нині вранці я захворіла. Для мене ГРВІ - то щось таке рідкісне, що я навіть не знала, де в мене ті мигдалики знаходяться в горлі.. ага, дізналась.
    Втім, мами - н хворіють!
    Ходжу по хаті, розвішую білизну, підсвідомо шукаю, що б то зжерти, щоб Вірусю не обсипало ще більше.
    За вихідні пересвідчилась, що троє хлопів в хаті - це надзвичайно ненажерливі соціальні одиниці :) Здавалось, що наварила купу всього, а перше питання на повістці дня - знову: що зробити на вечерю?
    Віруся спить з пальцем в роті, Сергійко розносить хату, Дми бідолашний за майже тиждень вдома вже не знає, до чого вчепитись. Треба придумати йому заняття, а інакше доведеться переїжджати вниз по Кульпарківській :)
    Ага, а ще я намагалась нині доспати хо 20 хвилин коло Їжачка. Срулько сиділо за моєю спиною і лагідно казало: "мамине волосся, мамине волосся..." потім крізь сон прислухаюсь: ".. малюууусіньке волосся... нема! Малюуууусіньке волосся... нема!" Підозрітєльно, подумала я. Озираюсь, а він відриває мені по кілька волосинок з коси (шматками, не з кореня, тому і не відчувала) - і викидає з ліжка. Хм... пилосос покаже, скільки можна надерти вовни з мами за 18 хвилин...
    І все ж, полюбому, проблем в житті куди менше, ніж хорошого.

13. Натуля

Натуля Well-Known Member

Як я тішусь, що на вулиці гарна погода і ми всі здорові і можемо гуляти. Останні тижні вже ну дуже напружені із-за подій в країні. А ще, до повного щастя, перехворіли всі разом. Навіть чоловік і той здався і майже тиждень вдома хворів, вперше за 5 років. Весь час читаю на посиденьках про події в країні, і ще й втрата форумлянки, і вити хочеться. А ще в меншого і далі зубки псуються і потрібно пломбувати і мене то теж так гнітить, чую себе поганою мамою...
    А вихожу на вулицю - і все якось так звично, спокійно. За вікном сусіди свої клумби прибирають, малявки бігають. Треба брати термос з чаєм, булок напекти і йти з дітьми гуляти, гуляти і гуляти.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Так тепло і сонячно останні декілька днів.
    Я мимоволі почала потрохи пакувати зимові речі і взуття, чистити, прати і пакувати, вкладати то все діло в сплячку. Нарешті запахло весною. Так би хотілось вірити, що разом з тими зимовими холодами розтане і щезне назавжди весь той кошмар що продовжується стільки часу і висить над нашими головами.

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

уви і ах... той сайт , по якому наш форумний марік радив дивитися погоду, каже що раптово похолодає вже в неділю. якщо в суботу буде +12 іввечері дощ, то вже в неділю +2 дощ зі снігом.

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я бачила той прогноз, але тішу себе тим, що зниження температури якщо буде, то на 3 дні максимум, так по тєлєвізору сьогодні сказали, а з 18 березня слід очікувати на повноправну весну.
    Ех...помив би мені хтось вікна і шторами зайнявся. Після зими, щей на такому сонечку то все таке не презентабельне.

17. Holly

Holly Moderator

я так люблю мити віікна, але не на 6 поверсі гггг. Буду просити чоловіка, бо я не кругом дістаю. а мене трафляє, коли в кутиках залишаються не помиті))) Сьогодні класний був день. Дуже гарно 2 рази погуляли, обійшли весь район. А ввечері ще чоловік мене в супермаркет вигуляв, на завтра маю грандіозні кулінарні плани. Але як буде так погода як нині. дуже сумніваюсь, чи хоч частину виконаю. Все таки весна творить дива, всьо прокидається і в тому числі. Пісдя довгої прогулянки я спромоглась ще поприбирати, побавитись з дітьми вдома. повчити з Яринкою уроки, поліпити, почитати казку і одну дитину влкасти спати. Відчуття втоми взагалі нема.

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Якби ви знали як мені скууучно. Чоловік поїхав за кордон. Телефон мій мовчить. Зв*язок з ним буде аж завтра вранці. Чим то себе зайняти, як дожити до завтра?
    Шкодую, що до коліжанки не пішла. Так би хоч пів дня якось пройшло. А так. Хатка прибрана, їсти зварено, вазонки підлиті, посуд помитий, речі попрані-поскладані, уроки вже майже зроблені, діти покупані, я теж. Що далі робити? Може то Мілана покупати, ще одна година буде зайнята.
    Зараз дивлюсь якийсь тупенький фільм. Мабуть довго не витримаю, не додивлюсь. Вечір такий пустий, розумом можна поїхати. Всьо, йду далі фільм дивитись, більше нити не буду. Сьогодні.

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і на мене сонечко діє! так файно гуляється з візочком на озерах. доня собі спунькає, а я читаааю(добре, що є електронна читалка-можна поперебарити книжками:)).
    сьогодні, правда, на вулицю не ходили.доня "гуляла" на балконі, а мама наводила лад в хаті. перепрасувала купу прання, пропилососила і розвісила чистенькі випрані фіраночки:girl_claping:
    до обіду мали в гостях нашу хрещену маму, мою сестричку двоюрідну. як завжди. доня дістала нові забавки, що й якісь топики "в спадок" від старшої сестрички:girl_yes2:
    ввечері , як завжди, дочекалисся татка з роботи, повечеряли разом і малеча гарно покупалася з колом. так активно плавати почала. росте мій малючок на очах:girl_tender:
    а ще, а ще я сьогодні трохи повишивала:d64:
    файний був день-домашній, спокійний і продуктивний. сподіваюся вдасться трохи вночі поспати, бо в нас на горизонті зубки і мацьпа моя трохи нечемна. всім спокійної ночі!

20. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Потребую доброго копняка, бо маю купа справ ( поліклініка_НП_Базар_ательє_зустріч_пргулянка з малюком), а я ще навіть голови не помила ліньтяйка ...
    Все: йду робити нам сніданок ( чи то вже ланч швидше :girl_haha:) , марафет і вперед))))

Статус теми:
Закрита.