Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

і не кажіть. ну ніяк не можу заставити себе щось робити. Думаю чи варто іти в інститут, чи ні...Мама робить кіпіш щоб на вулицю не висовувалась, а то з моїм то щастям ще до повного щастя пристрелять. Сидіти в чотирьох стінах також не вихід. Поїзди за вікном просто зводять з розуму. Звикла до "штатних", а вчора і сьогодні що півгодини мусить якийсь проїхатись.
    Вчора переконалась що Львів - то велике село, де всі один одного знає. Поспілкувалась з друзями. Всі в шоці від подій.
    Сиджу п'ю кавусю, заїдаю шоколадкою і милуюсь своїми синіми нігтями :)

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене теж такий стан.
    Страшно, хоч всіма способами намагаюсь переключитись, але 24 не вимикається весь день.
    І щодо "народжувати в такий час" теж один в один.

Жахливі думки.

Навіть озвучувати не наважуюсь те що на душі і в голові.

Молитва допоможе. Мусим вірити.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Дівчат, давайте не впадати у паніку. Страшно усім. Але зрозумійте, "страшно" не закінчиться сьогодні чи завтра чи післязавтра. Наше життя ще довго і довго буде зовсім іншим. Не хочеться проводити аналогію із повоєнним часом, але після будь-яких насильницьких конфліктів розгул повного бандитизму і "безпрєдєлу" триває часом не один місяць. Враховуючи ту кількість зброї, яка зараз гуляє по рукам, ту кількість звільнених по усій Україні ув язнених, в т.ч. і за тяжкі злочини, ті процеси, які відбулися навіть у нашому місті по знищенню справ тих, кого ще не встигли посадити за важкі злочини, про спокій можна забути надовго.

4. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Готуємося до гіршого, але надіємося на краще. Без паніки, без зайвих нервів. Віримо у нас та допомагаємо, чим можемо. Бережімо себе. Не піддаємося провокаціям.
    Як же страшно..
    Але ми сильні і доб"ємося всього. У це просто треба непохитно вірити. Будьмо мужні.

5. Holly

Holly Moderator

Нині так скоро день пройшов. З 11 до 16 патрулювали з чоловіком, потім їздили в Ашан. Як хто мене бачив, не лякайтесь, я просто змучена. Діти в батьків, завтра щось спечу і поїдем в гості. Голова тріщить

Отправлено с моего IdeaTab A3000-H через Tapatalk

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Як в такий час зберігати холодну голову
    День почався з дзвінка свекрухи в 7й ранку, що вона вже в Винниках, тре поїхати забрати. Нє, ну добре, повскакували, почали один марафет наводити, друга штани зпросоня шукати, сіла поїхала-привезла. Далі було. Потім жіночко вирішили, що ще на гуманітарку тре заїхати, а після 5-ї хвилини у магазині рєзко згадали, що то вже на зупинку тре. Ну на зупинку, то на зупинку.
    Приїхала до дому, а в робочому скайпі таке...питають співробітнички, чи я задоволена встановленням жидобандерівських законів, що тепер всіх східян будуть бити - різати, що в Київі мародьори безнаказано офіси виносити...ще налили какашок в душу, і на кінець сказали подивитись стріми з Харкова та Одеси. Цитую "Теперь воцарится мир,справедливость и благополучие? Ну-ну,поживем-увидим"
    Та як би нічого, але осадочєк залишився.

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я вчора мала схожу переписку з блогером з Одеси. Бридко так. Вони явно собі багато придумали щодо Заходу України і просто не фільтрують інформацію, котру їм підсовують.
    Сьогодні хочу не думати про трагедії і сумніви, тому пів дня провела в ліжку з книгою. Вечір маєм провести разом з коханим..

8. La esposa

La esposa Moderator

А мені чоловік зремонтував зарядку до планшета! маленька, але радість!

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

то не тільки наслідок дезінформації
    люди росли і виховувалися в тих умовах і з тими думками
    не треба далеко ходити, в Закарпатті теж дуже багато людей з проросійськими настроями, особливо старше покоління

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

в мене кожного дня така переписка з "східняками". Я вже якось звикла. Інколи вже навіть не знаходиться сил доказувати, що то звичайна не приязнь. Людям в голову не може прийти, що кожен добровільно іде на майдан, несе все що може. В нас повний тут "безпрєдєл", ну а про кулемети я вже писала. Коли наводжу приклад що я представниця "бандерівців"...Відповідь геніальна, ну то ти...Але у вас на заході всі безголові маньяки...
    повністю з Вами погоджуюсь, а дехто взагалі і не українець. Як не крутіть, але в них зовсім інша ментальність. Дехто заляканий, а декому і так добре.

Ну і щодо дня...Охарактеризую одним словом - божевільний. Плачу, сміюся, дурію, заспокоююсь і далі те ж саме. Як каже подружка - прийшла весна і я скоро почну мяукати під вікнами. Треба іти спати, поки я ще якихось дурниць не зробила.

I need a doctor!

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Зла=недобра
    Ще вчора була засмучена погодою, оскільки я метеочутлива одразу голова тріщить, діти нудяться в хаті і нема жодного бажання щось робити.
    Ввечері перед сном настроїлась на позитив, запланувала купу справ, а як результат в дома з двома дітьми. Іван зранку встав з закладеним носом(сухими козами як він каже), в садок не пішов. Коли зайшла в кімнату до сестри все стало ясно, вона хвора, ангіна. Цілу зиму намагалась догледіти дітей щоб не хворіли:girl_devil:
    Врочистість-наш хом"як ще живий, зараз дивиться з хлопцями мультики

Останнє редагування: 25 Лютий 2014
  12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А ким ваша сестра працює?

Ми продовжуємо хворіти. Артемкові сьогодні вже значно легше. Пішов сьогодні до школи. Муж поїхав на роботу. А я з бісквітом залишилась дома. Ну і з Данилком. Але Данусик так тихесенько собі бавиться, що я часом забуваю про нього :girl_smile:
    На сьогодні знову відмінила заняття. Горло настільки сильно болить, що працювати сьогодні ніяк би не змогла. Дома в нас погром. Спочатку горіла проводка. Чоловік в суботу в одній кімнаті повністю її поміняв, залишилась кухня, всюди решту проводка нова.
    Пороху в кімнаті повно. Ходжу постійно щось десь протираю, "пилосмокаю" по три рази на день і постійно відкрите вікно.
    Ну і вчора почала текти колонка газова. Якийсь там датчик заглючив конкретно. Купа води, не знаю вже яким чином її збирати, і куди ті мисочки підставляти. Сьогодні муж буде її знову крутити, і той датчик міняти, якщо ситуація не зміниться, то треба шукати грошики на нову колонку.

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вчора запропонував один львівський журналіст ініціативу - один день максимально поговорити російською у Львові. Познімати відео, повикладати в нет. Показати східним областям, що у Львові за рос. мову ніхто нікого не вбиває.
    И, хотя во Львове исторически сложились тяжёлые отношения с русскими и с насаждением чужого языка в советское время, современные львовяне с уважением относятся ко всем национальным меньшинствам. Поэтому я данную гражданскую инициативу поддерживаю, ведь как иначе объяснить тем, кто в танке, что революция в Украине произошла не по национальным, а по социальным, по человеческим причинам? Не нравятся бандеровцы - ладно. Но если вопрос стоит о том, что бандеровцы выступили против фашистов - то на чьей вы стороне?

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ну я хіба азіровкою, чисто російською не вмію)
    День насичений,прокинулась в 7.00, 2 год не могла прийти до тями. Потім вирішили піти з Іваном на закупи,таки бракує нам машини(точніше прав)бо сумки ледве дотягнули, мені сьогодні як ніколи треба було все:girl_claping:Тепер вже годину на кухні готую. З Іваном надзвичайно класно ходити на закупи, помічник суперовий. Бідолася вимучився та заснув(вже не памятаю коли він в обід спав)
    Врочистість -повернення пм додому, миє, а мої руки відпочивають від того процесу.
    В планах доготувати все заплановане, прибрати і зустрічати чоловіка(апетит йому я вже нагнала)
    Ставлю воду на каву і йду пробувати налисники
    Всім спокою,миру та позитиву(наскільки це можливо тепер)

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

тоді краще не тре, бо то вже провокація :)

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я вже п*ю каву.
    Хочу аж не можу! З сиром і родзинками. Мабуть завтра на сніданок таки будуть вони.
    Маємо ми вже нарешті нову колонку. Радості немає меж. Хоч обійшлась вона нам, м*яко кажучи не мало. Не очікували ми такої суми. Ну але вже як є.
    Приколи з моєю хворобою продовжуються. Температура внормалізувалась, але голос мій живе своїм окремим життям. До обіду він був як в прокуреної старої тьолки, а після обіду взагалі зник. Тато щойно дзвонив, то більше хвилини такої розмови не витримав, подзвонив до мужа :) Муж ще з тяжкою бідою мене розуміє. На 5 годину заняття, а як я його маю проводити. Буде логопед дитині сьогодні жестами показувати. А шо, в дактилі я трошки шарю, так що можна відкрити дитині ще одну грань мовлення. І сміх, і гріх.
    А ще муж наступного тижня їде далеко і надовго. Так що я знову буду сама. Ну, тобто не сама, буду за старшу. Не люблю так.

17. jylanda

jylanda занууууда

прооооза... мала сьгодні неприємну ситуацію з колегами з Китаю, не розумію я такої поведінки, коли у них проблеми, то вони всі дружньо йдуть жалітися шефам, оминаючи мене. На щастя все вирішилося добре для мене, проблему вирішили, вказали на причини Одне добре, файна в мене шефова, мудра жінка.
    Мала позитивну зустріч з коліжанками, вирвалися на обід разом, набалакались. Тепер приповзла додому, піду щось приготую на вечерю, дочекаюся чоловіка з роботи і мабуть вляжуся спати.
    Всім гарного вечора.

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Проза.
    Сьогодня вирішила зекономити витрати на пальне і поїхала до Львова маршруткою. Мала забрати пакуночок, і передати деякі папери. Я ж не планувала заходити на секонд-хенд:girl_haha: треба було вбити час, а магазин був як раз під боком.
    Закінчилось то тим, що я від "планети" на краківському до костелу на привокзальній йшла пішки з тугонабитим рюкзаком і двома кульками:girl_haha:Скільки калорій я витратила - невідомо, але зараз болять навіть м"язи, про які я думала, що їх не існує)))
    Врочистість - мої музичні діти) молодший заставив мене дути в сопілку, а сам барабанив, старший ходив кругами і співав. Співчуваю чоловіку, який то слухав.

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мене тостер шибанув током-налякалась-подзвонила чоловіку пожалітись і поплакала в трубку, чоловік сказав, що можу сміло отримати премію Дарвіна от тобі і заряд на весь день:girl_crazy:
    до того вперше гуляла з двома дітьми не в дворі, а по вулиці, один був в візку, інший цілу дорогу торохкотів про комп"ютерні ігри:girl_in_dreams:
    отримала сьогодні листівку-вітання від дівчинки, що зараз живе в Іспанії, то моє інстаграм знайомство :) приємно
    Домчик бавиться в своїй кімнаті, Люк на руках їсть-спить-їсть, мами по черзі надзвонюють і перепитують чи ще не записали дитину, чи ще не передумали, вже сил не має відповідати "не виноватая я, он сам" назвав:girl_haha:

20. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Оновлювала сьогодні своє резюме. Прийшло до мене велиииике до того натхнення... :girl_tender: Написала, взялася перечитувати... І ледь не розплакалася від того, яка ж я хороша та відповідальна... :girl_haha:
    Весь день в мене весняний та піднесений настрій. Вирішила не зупинятися на досягнутому та втілювати свою мрію в життя! А що? Можливо ще почуєте про мене, як про художнього перекладача. :girl_cool:
    А ще - вчора спекла свої перші мафіни, правда "з димком". Ну хто ж знав, що коли пише в рецепті 10 хвилин, то за 15 хвилин вони вже почнуть перетворюватися на активоване вугілля?

Статус теми:
Закрита.