Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем famenlviv, 24 Серпень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (6)

ой надіюсь....Тільки що дзвоню до вчительки, спитати з якого кабінету забирати з продльонки, а вона мені каже вашого Назара забрали....Трохи німа сцена, потім з"ясувалось, що там ще є один Назар і вона їх попутала)))):girl_in_dreams:піду стрес шоколядкою знімлю чи шо...
    Погода вбиває....

ціхо-ціхо...я ще від дзвінка не оговталась
    ми вже готуємося купувати зошити з друкованою основою
    :girl_haha:мами першачків с маленькими братиками?))) я меншого вчора ловила по школі
    А я зара йду посплю коло меншого. І за старшим. а потім щось будемо вдома робити, як завжди, їсти-прибирати.
    Буде в нашого татка хоч 2 дня відпуску чи ні ((((

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну і що, вчора погода була така, що я ні суконочки, ні нових туфельків не оділа, ще маю шанс в четвер таки вибратися так на урочисте відкриття школи. Налякали мене вчора паперовими справами, типу що так треба уважно, правильно і недайБоже помилитися в заповненні журналу, що я вже в паніці, але нині випадково загглянула на свій рахунок, а там грошей побільшало. Виявляється мені вже нарахували зарплату за вересень в муз.школі.. Це ж треба, я ж ще ніц не зробила.. Але приємно!
    Нині йдемо на перше теоретичне заняття по водінню, то для мене щось зовсім нове, цікаво як нам піде :girl_in_dreams:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Оскільки вчора небайдужі дуже "переживали" за наш відпочинок в Криму в оксамитовий сезон, тож не можу стриматись і не похвалитись:
    Рп 5 - не панацея, прибрехало. Літо продовжується. Зараз 25 тепла. Я засмагаю на пляжі а Ромік скаче на хвилях з татусем. Екскурсії переносяться на невизначений термін. Пляж повний, настрій бомбовий. Уря.

4. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ми хоч і не в Криму, але теж дуууже класно відпочили в Іллічівську з 28 серпня по 2 вересня. Перші 3 дні було хмарно, сонечко деколи пригрівало, але не сильно, зате водичка....сууупер, нижче 23 град. температура не падала. Ми купались навіть в сіру похмуру погоду. А останні 2 дні навіть трохи погрілися на сонечку. Малого з води витягнути не могли. Купили йому нарукавникі для плавання і він там плескався, стрибав, пірнав, враженнь купа!
    Я зараз ще в мами з малим залишаюсь, а чоловіка завтра проваджаю в Саратов на весілля сестри, якби не 2 доби в дорозі то поїхали б всі разом, а так - не хочу з дитиною мучитись. Будемо відпочивати з мамуською, і чекати чоловіка.

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

врочистість-готова наша шафа, в четвер буде:girl_tender:швидко вийшло

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мій день пройшов під девізом "Мертві бджоли не гудуть. А якщо гудуть то дууууууже тихо"...Усьо:girl_yes2:

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

така класна вечірня прогулка за яблуками::)
    дитина нафанилася по калюжах))) всі лише посміхалися, прийшла з рожевими щоками така щаслива)))
    день прозовий, але та проза якась така... затишна, домашня...
    ще би мене голова не боліла:girl_in_dreams:

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Сестра:girl_yes:В мене так само день минув, ото ще маю деяку роботу на компі робити, а натхнення і сили не приходять. От читаю Посиденьки (А твою фразу візьму собі на озрброєння:girl_haha:).

9. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Сьогодні був другий день Лянусі в школі, дитина школою марить, навіть в 9 вечора готова лягати спати і вставати в 7-30... Сьогодні їх фотографували для альбому "Перша вчителька", дозволили батькам бути присутніми на тій фотосесії, я була :) підтримувала своє чудо :girl_wink: А заодно допомогла половині класу переодягтися на урок фізкультури :girl_yes2: Але ж вони ще малі діти... дивуюся, як наша вчителька дає з ними раду, їх 29 чоловік... А після школи їздили ми з доцею на шопінг, стратили трохи грошей, зате купили моїй школярці черевички осінні, плащик (пальто) і ще трошки всякого-різного...

10. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Мій день був затишним і домашнім, і врочистим, навіть попри прозову погоду. Моя дитина не вміє інакше - тільки настрій підняти, ну і нашкодити теж, щоб мамі сумно не було )))) а як інакше.
    Мав бти дуже активний день, з походеньками на день відкритих дверей в школу раннього розвитку, але оскільки ми вже там рік вчилися, то знаємо, що і до чого, тому погода була лише додатковим аргументом, щоб нікуди не йти.
    Люблю і останнім часом аж занадто такі ліниві дні, іноді настає такий період, коли хочеться, щоб час зупинився, і нікуди не треба було поспішати, бігти, а я у своєму житті завжди намагаюся чергувати такі періоди з підвищеною активністю, і то не дає шансів для хандри.
    Завтра, чи то вже сьогодні :girl_wink: пасувало би трошки щось зробити, бо так часто лінуватися теж не можна ) але наразі ще маю на це повне право :girl_blum:

11. Holly

Holly Moderator

І моя. Нині пішла сама в школу, бо менші хворі((( Добре, що хоч школа за будинком і не треба дорогу переходити. Казала свекруха, щоб віддавала Яринку до школи, буде мені легше. Ніфіга не легше. Простіше коли хоч кудись - йдеш, не хоч - сидиш в дома. Певно напишу заяву, щоб пускали саму додому, бо з меншими не виходить ходити.
    Проза....

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І ми всі хворі. Аааа, слів бракує. Крім того що літо швидко закінчилося, холоди не відомо звідки навалились, то ще й болячки. Одні стреси:girl_devil:.
    А загалом в нас врочистість. Вчора дуже шумно відсвяткували 3 рочки Ромчика:girl_tender:. І шумно не через велику кількість народу, а через те, що моя дитина не вміє давати лад своїм емоціям, коли навколо стільки подарунків:girl_crazy:. Він варив млинчики на своїй кухні і всіх пригощав, паралельно усіх лікував, бо він лікар-айболить і по при то все навколо ходив динозавр і на усіх ричав. Далі ми тричі задували свічки на торті:connie_pull-pigtail. Одним словом весело було:girl_crazy:. Та попри той увесь галас, розумію, що то таки вже три рочки минуло, швидко, піднесено, невловимо. І з того крихітного 2,5-кілограмового ангелика виріс високий мужчина-хлопчик з своїми крихітними амбіціями.
    А сьогодні проза-прозова. Голова квадратна, горло болить, дитина засмаркана:sad:, в хаті бардак, який реально мене дратує, тому мус прибрати. А далі під коцик з гарячим чаєм.:morning1:

13. amaretto

Повернулась зі Львову, ледве встигли, чоловік вже поїхав на роботу, Іван в садку, Володя на мені цицяється.
    Люблю коли день продуктивний, замовлення повіддавала, з документами все вирішила, ура!
    А зараз мене на кухні чекають 2 красуні(2 курки на фаршировку) та 3 красеня(карпа)
    -це все на завтра. Йду працювати)
    Доречі, проїджали повз моєї офіційної роботи, я навіть не звернула увагу, а ж поки чоловік не наголосив, ніц не йокнуло, остила я до бухгалтерії
    Всім гарного дня!

14. Savchenko

Savchenko Member

Провела кохася на роботу...поцілунки...сніданок вдвох на кухні...Люблю такі ранки:girl_tender: Трохи поробила вправи для лялі, тепер танцює в животику:girl_crazy: З планів розгрібання балкону і прасування :girl_crazy: З врочистості я так давно ніде не була, все в хаті, якісь справи а вчора співробітник запросив в пятницю пасідєть колєктівом десь...я ввечері мужа заздалегідь підготувала до розмови, бо невагітну відпускав без питань, а тепер татко хвилюється:girl_tender: Я вже була налаштована на лекцію по темі "Що неможна вагітній", а тут оппа "...Та йди звичайно ти ж майже цілими днями в чотирьох стінах тільки таксі бери і хай тебе відправлять...сама ніде не ходи і будь на зв"язку":khomyak::shok::wacko1: Тепер проблема вічна: що одягнути(( Я ж колобок і ні в що не влажу:ireful: Кароч назріває ще одна врочистість - шопінг:dance2:

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

омг, мене хтось нині врік:)
    погуляли і товклися півдня на кухні, результати дуже апетитні)) потім в планах прибирання, гуляння і знов кухня, мені точно треба зняти вроки:)
    всім гарного дня! ну і сьогодні екватор тижня, вихідні вже близько:music:

16. Котя

Котя Оптимістка :-)

А ми з сімейкою балдіємо в Карпатах :girl_tender: Погода супер, повітря божественне, сьогодні вже ходили в ліс по ягоди, то Домінік так гарно все складав в ротик, що потім його ще пів години відмивали:girl_crazy: Артур готується до піратської вечірки, я собі балдію на балконі з бокалом вина і насолоджуюсь чудовими краєвидами. Люблю Карпати:girl_tender:

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

як класно! а я так хочу в Карпати, і чоловік хоче, малявка то хоче на море, але думаю і Карпати йому підійшли б, але яким би сильним не було бажання не має на то часової можливості, ехххх
    Я сьогодні поїхали з малим вранці до свекрухи, забрати свій магне, з дитиною погуляли, я почитала (завбачиливо "випадково" прихопила з собою кінлд:girl_haha:), пообідали і відвезли бабцю на роботу, а там під шумок пройшли тест на комп'ютері на визначення кальцію і в мене і в малявки кальцій в нормі, межа нижня, але норма:girl_dance:взяли собі вітамінку-аскорбінку і поїхали додому, Домчик спить, я прилягла і думаю що робити ввечері? чоловік тепер як вже звично буде пізно (
    мама обіцяла мені сьогодні стушкувати кролика:nyam2: так, батьки вчора повернулись і ми до 1-ї ночі зависли в них під розмови про красу Мадейри під Мадеру і перегляд відео, батьки стали якимись ботанами, стільки тих квіток-рослин назнімали:lol: але таки там дуже гарно :) добре, що вони повернулись, ми дуже за ними скучили :girl_tender:
    справді середа, ну як той час так летить?

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Чоловік сьогодні вирішив що він уміє все, і бути сантехніком також. В результаті у нас цілий день вдома лише гаряча вода :girl_crazy: .
    Забирає мій ноут муж щодня на роботу, а увечері приносить додому. Сьогодні приніс, але зарядку забув, прийшов, заглянув через плече, подивився на скільки батареї ще хватить і хитро сказав - ти скоро до мене прийдеш :girl_blum:. І що робити - взяти планшет чи ну його той інтернет :girl_wink:? От диверсант :girl_haha:.

19. amaretto

Падйом 7.00:girl_devil::suicide: моя маленька мрія-це поспати до 12.00:girl_in_dreams: зранку доробила та віддала замовлення
    щойно прийшли з вулиці, гуляли 2 год, причина-нам монтують шафу, забрала дітей щоб не заважали. Зимно. сьогодні на вулицю більше не йду! І лягати планую до 23.00
    Ура ми тепер з шафою!

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Та ну! Класна погода, ми багато чого встигли до обіду, трохи неприємних процедур з малечею, от вклала її спати а сама поїдаю морозиво.
    Сьогодні день маю напів веселий, напів сумний, але то життя, яке вчить нас бути мудрими і добрими.

Статус теми:
Закрита.