Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Я колись так коханому шкарпетки попрала, то він до сих пір мені дякує! Каже: "Якби не ти, то не було б в мене рожевих шкарпеток!" Такщо не переживайте, все буде ок!

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Дякую! Я взагалі-то не дуже переживаю, ібо не надо було ту футболку пхати між чисті речі. Шо прикольно, в нього є своя пральна машина, і ми ще не мешкаємо разом, але чомусь в мене його лахмани перуться частіше. Та й зрештою, футболка для роботи, а не на параду. Так шо най ми булькне:tanksmile:

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А тойво..... а коли будете? Бо щось я пам*ятаю, колись ви роздумували над тим. Я би тако шось файне випила за то :girl_cool:

4. Heureuse

Heureuse вірю...

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ги-ги! Как только, так сразу. Ну думаю, після того, як Рудий докінчить хатнячок, і вже буде де разом. Так шо не переживайте
    , я вже десь в якомусь дописі обіцяла, що повідомлю, абізатєльно. Ну ясно, якщо до того часу ніхто з нас не скопититься:girl_crazy:

7. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А в мене сьогодні суцільний релакс!
    Взагалі нічого не робила. Цілий день засмагала, плавала, відпочивала під цвітучими деревами і попивала домашні сочки.
    А то в цю пору вже завжди була чорною, а цього року шось ніяк руки не доходили до того - ходила з тьмяними залишками минулорічної засмаги.
    Яка ж я тепер чоколядова...ням-ням:girl_cool:

Молочком намастилася, манікюри/педикюри зробила, тепер лежу і балдзю:i-m_so_happy:

9. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А я вже відсвяткувала третій захід свого дня народження:) Чудово й насичено провели день - і на непланові закупи встигли, і на пікнічку були, стейками об"їлась, класнючий день:girl_in_love:Отримала чудові подарунки. Ну і ще одна врочистість (правда вчорашнього дня) - я нарешті в повноцінному декреті. Шалені робочі деньки позаду, тепер буду в повній мірі насолоджуватись декретом. Правда стільки всього ще треба зробити і купити до народження малечі, але нічого - тепер в мене вільного часу буде більше:girl_dance: На завтра нічого особливо не планували, але думаю що день буде не менш цікавим :girl_in_dreams:

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ніц не робити сьогодні перемогло:girl_cool: Хоча не зовсім ніц, а трохи таки робила: в парк пішла, там малювала ескізи, медитувала, білку годувала, засмагала на лавці, дихала чистим повітрям і вдумках рахувала кіко нам тре на кемпінгову 5-місну палатку+дитячий спальник+дорослий ще спальник+матрас похідний:girl_crazy: Дошиваю ще єдну роботу зараз, ібо нитки вчора приїхали (реально монстри, а не нитки, їх ножиці не ріжуть навіть, отже і рубка не розріже:girl_crazy:, шити можна спокійно), мию малого і будем з чоловіком сімейку Крудс дивитися. А поки натхнення пре іду замальовки-ескізи зроблю, а то все забуду, все забуду:girl_in_dreams:

11. AilataN

AilataN жива

гарний день, тільки трохи випадковий, і зовсім неплановий)
    Випадково встала раніше, йшли в один магазин, а випадково потрапили в інший, випадково заскочила в салон і підстриглась.
    Кілограмчики впевнено уходят, це врочистість).
    маємо трохи засаду- віртуально мали би мати вітрянку, мали контакт з захворівшою. А завтра запрошені на святкування дитячого дня народження. Мама винуватиці торжества нічого проти немає , я попередила про таку неприємність, але інші діти...
    Мало лі, може хтось в поїздку кудись зібрався..
    Я в печалі, Маруся взагалі не переживе якщо не підемо.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене день якийсь не дуже. найгірше що дуже жарко! цілий день поливала подвіря, думала що підсмажусь! ранок розпочався в 11 год, цілу ніч проговорила зі своїм старим другом з Америки, нечула його вже років 4 напевно, лише переписка. Планувала пересадити квіти, удостоїлась їх лише винести в садок:)
    Велике спасибі формулянці olya_d, не повірете але та маленька пеларгонія розквітла і оте мацюпусіньке, як моя мама сказала молочай також. Така краса! Як квіти привезла додому, мама фіалки прийняла а оті 2 квіточки обізвала молочаєм і сказала навіщо воно тобі, а тепер всім сусідам хвалиться, бо воно таке файне! три листки і дві великі квіточки, і ще бачу знизу пускає! дуже-дуже велике дякую Вам за квіти!
    ну і на тому закінчилась врочистість...далі сумна проза. мама знову хвора, не можем ніяк цього року з хвороб викопирсатись. Я завтра до Львова, і так не хочеться і мушу бо сесія! Вдома купа роботи, худоба, городи...і шкода то все закинути, а мама здоровя на то не має. І що робити?! хоч сідай і плач...а настрій саме такий. Цілий день болить голова, ще й КД почались. А ще маю хороших друзів, які пораздавали мій номер телефону кому тільки можна. Вчора і сьогодні видзвонюють "кавалєри", щоб познайомитись. Це що весна із запізненням прийшла?
    Та щей мені натякнули що вже женитись пора, бо вік бере своє. Да, тепер я уже старушка виявляється, без сімї, дітей...
    Ну і ще додам трішки позитиву, сиджу зараз в садку, а так пташки співають гарно! Словами не передати, навіть не хочу іти спати!На вулиці свіжо, прохолодно, так би і сиділа цілу ніч!

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж ))), лежу к великий тюлень на ліжку й думаю, що саме було вже зайвим - чи торт, чи лишній кусок м"яска?...Завтра на кефір :girl_crazy:. Діти нагуляні, муж теж , всі сплять, а я на ютубі дивлюсь "проїзд перехресть" та паркування заднім ходом" :girl_impossible:..

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я нині якась така не зібрана і замахана, що аж самій противно. І ніяк себе в купу зібрати не можу. Не виспана, чи що... голова, як свинець.
    Відпровадила своїх хлопак гуляти, а сама собі напланувала-напланувала і з того всього повернулась знов за посиденьки.:girl_impossible:))
    Ще мама пообіцялася по обіді приїхати, витягти нас в парк Культури, а чоловік ніяк не хоче іти, а я хочу з ним і що робити...:confused:

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

Приїхала до Львова, і якось на душі тяжко. Нічого не хочу робити, завтра 2 заліки, а я навіть не хочу відкрити методички. Хочу піти кудись гуляти з одним знайомим, і то тільки з ним...Але це напевно не реально, хіба взяти його за шкарбанку і сказати ідем! Але цього я не зроблю:sad:
    сиджу в нетрях світового павутиння, просто гаю час! сумно на душі...хочеться навіть поплакати...
    Зараз зроблю собі каву, шоколадку і може візьмусь за розум!бо треба!

16. zetta

zetta Well-Known Member

+31 приємно на вулиці.
    Вчора були запрошені на ДН до кумової дружини. Прийшли на назначену годину куди слід, зібрались всі гості... а кум каже а тепер сюрприиииз -сідаєм і їдемо далі) тим "далі" виявилась пристань річки, з виняйнятим теплоходом, музичкою, офіціантами і тд... Жінка його була дуже приємно здивована))
    приємне було товариство, смачні страви, погода класна і довкола природа. Так прокурсували ми до столиці і назад.
    а за вікном в нас справжня травнева королева-яблуня стоїть, квітне рясним квітом, гарно-гарно.
    закінчились довгі вихідні...завтра будні)

17. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Із чотирьох вихідних днів три - на городі! Перший працювали як рябі миші, на другий роботи поубавилось, тому нудились. У суботу вирішили воповзти в центир, як нормальні люди, себто, згадати, шо ми живемо у перлині Європи - спадщині ЮНЕСКО тратата..."перлина" "тішила" розжареним асфальтом, натовпом туристів і ріками пива, які тут же вертались на ту ж історічєску бруківку з писків тих гастєй горада:sad:( а ше ті, не знаю, як іх правильно назвати - цьотки і вуйки в "золоті" на пл.Ринок, кількість яких на квадратний метр зашкалювала, і які жодних емоцій, окрім співчуття, не викликають (мені чомусь хочеться тікати од них якнайдалі)... Прогулянка виснажила, бо багатократні крики малого "мамо,морозива!" (яке топиться і заливає одяг і руки, а мені витирати), вимоги купити "іграшку-зброю" (така китайська гидотна забавка, шо світиться і коштує у сто разів більше, ніж у Китаі), ну і на десерт - на запитання Павла Табакова на концерті "а чи не послухати нам пісень і репертуару Павла Табакова?" верещати на цілу площу "Нєєєєєєєєєє!!!!!!!!", і всі почули, і може, Табаков також, ай, ну його, такі розваги...:girl_crazy:
    Відповідно, попри продовження Дня Львова, нині зрання виіхали знову на город....водичка прогрілась і ми купались, і пекли рибку дорадо, і мерзкі кроти, може, напудились ультразвуковоі штуковини, яку ми купили за грубі гроші і пішли тішити своіми нірками сусідів, бо шото не видно свіжих іхніх купок, і ше мають зацвісти півники, вони же іриси, які я пориві безумства купила шість штук за чотириста грн. :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:, нє, ну то було пороблено, вєрняк! :xaxa: так шо все добре, гарні вихідні, і як би багато іх не було, все одно замало...:)

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а ми сьогодні цілий день дома. щось ніяк не виберемося, в центр не хочеться, то вже старість певно. допікаю картоплю, перекусимо, і таки підемо прогуляємося хоч по району.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ніц не зробила з чоловіком, залишився дома. Зато ми з мамою і малим досить гарно вигулялись. Давно я не була в тих краях, а біля лебедів в Стрийському хіба в день весілля останній раз.))Єдине прикро, що фотик знов взяли з розрядженими батарейками і то вже вкотре так, а батарейки купили повертаючись додому, коли вже і пейзажів відповідних не було.
    Зараз лежу пляцком, бо нозі гудуть, муж гріє мені їсти і нарізає салат. Скучив за нами... я точно бачу що скучив...:xaxa:

20. Savchenko

Savchenko Member

Вчора я була в депресії...Сьогодні попустило, зранку традиційно перегляд Хюрем і Щоденники вампіра, почекали поки спаде трохи спека і поїхали до центру "на шаурму". Ніц нового чи незвичного не побачили...Зайшли в Антошку на правах майбутніх батьків подивитись ціни на візочки,ліжечка і так далі:girl_tender: Мама мія..."Звєзда в шокє"...Встрілило мені що я хочу візочок бежевого або іншого світлого кольору...І дійшли висновку, що замовимо ліжечко трансформер: ціна набагато нижча ніж за ліжечко яке треба буде потім продавати або заникати для братика чи сестрички плюс дитина підросте і треба буде купувати знову ліжко та меблі до нього, а так 3 в 1. Ну поки чоловік тире ще одна дитина задивлявся на вертольоти на керуванні, я не могла відірватись від бодіків, шапочок, одіялець...Ех все би загребла і вже несла би на касу:d25:

Статус теми:
Закрита.