Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Як мені то знайомо, я думала Іринку мою важко переплюнути - а нє :)
    Вчора вкладались спати, то вона втекла і ще годину товклась в дитячій, благо чоловік з нею посидів, бо я заснула. Говорить без перестанку, все знає що треба і не треба, бється, вимагає, співає, танцює - одним словом -звізда, тілько спати ніколи не вкладається.

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Проза потихеньку змінюється врочистістю :) зимові речі цілком і повністю (до останнього теплого шарфіка) прибрані подалі, замотані в кульки, так щоб не виповзли часом, з взуттям те саме :) Температура в мало впала. також вже добре...
    чоловік вчора трохи поробив чоловічих справ придбані на плантполі фуксії квітнуть і тішать яскравістю. Єдине бісить, що вчасно не подумала над подарунком для малечі на рочок, тепер не знаю що і ще, хочу суто сімейного свята, не хочу два дня готовити і прибирати, щоб гості наїлися-напилися і пішли додому. старший хоче плакат зробити з фотками і обов"язково спайдерменом:girl_haha:
    чую буде творчий тиждень. Ще б поміж те виспатись трохи...

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Гоп-стоп. Ніхто нічого не пропустив. Виходити заміж і мучитись глобальними питаннями - то таки різні речі:girl_haha: Але їдно другому не мішає. Ой, яка я загадкова, ше би банку сметани на голову. Дівчатка, не переживайте, я вам ще набридну своїми дописами. Але буду тримати усіх в курсі справи. Чес слово.
    Сьогодні теж нічогенький день. І виспалась, і на Службу сходила, і вже наїлась. Сиджу довольна як слон, бо й погодка непогана.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

"от бобра бобра не ищут". Це до того, якщо і так
    то можна ще "помучитися" :girl_yes:

5. lawyer

lawyer Member

Встали з чоловіком дуже раненько (як на вихідний день). Були у церкві, потім сходили на обід та погуляли в центрі. А як прийшли додому, прилягли біля тєліка і відключились на 2 годинки:girl_blush2:. Прокинувшись трохи покуховарили, повечеряли. Скоро підем ставити машину на стоянку, то може ше трохи прогуляємось Кайзервальдом. Спокійний гарний виключно сімейний день!:girl_in_love:

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

У всіх така врочистість, а в мене половина свині - ну і фарші, ковбаси, вирізки і супові набори як побічний ефект... Ото і весь день... Нарешті присіла.. Почитаю щось тут, поготуюсь до завтрашнього іспиту і спаааатки...:girl_in_dreams:

7. zaderyshka

zaderyshka Member

Ти будеш сама модна на Паску - тазик шпондеру, відро шинки! Короч, я зайду...жді:girl_wink:
    А в мене сьогодні точно врочистість. Мій муж нарешті явив "страждущім" свій ясний лик і неземну велич і приїхав з відрядження. Коли надворі світало, його могутній і повелительний голос мовив мені крізь сон із телефону "Двері відкрий, а? Тут холодно! Пусти до хаааати!!" Привіз гостинців "сталічних" у вигляді еклерів. А в обід ми з друзззЯми поїхали в римську парну. Вах, вах. Так давно я не була там, що капець. Фіг знає, які ароматичні олійки нам розпилювали в парній, але нас кокретно "пробило на хавчик". Ми катнулись спробувати пандової лапшички, тобто до Панди ВокіБокс. Сама мордяка панди підозріло нагадувала закамуфляжованого совкового Вінні Пуха, але лапша смачна.
    Завтра мене жде табір біженців під кабінетом у вигляді дипломників і студєєнтів, які знов шось хочуть доздати-перездати, ібо сесія в бакалаврів знову прийшла дуже неочікувано. А нинька ще кілька серій "Білого комірця". Вихідні вдались!

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вирішили ми вчора з чоловіком піти в театр, обрали оперу. Якраз недавно відбулася премєра Євгенія Онєгіна. Що можу сказати-супер. Навіть не зважаючи на те, що опера переїхала в тимчасово побудований павільйон у звязку з ремонтом-це ніяк не зіпсувало нам враження, під якими ми знаходилися цілий вечір.
    А ще приємно було спостерігати за своїм другом, який грав на контабасі і відчути гордість, що не зважаючи на те, що він тільки недавно у них працює (він українець) і уже став концертмейстром. Після цього прогулялися набережною, повітря було надзвичайно теплим і таким весняним нарешті. Зайшли в уже улюблене кафе, посмакували червоне вино і довольні, як слони поїхали додому.

9. zetta

zetta Well-Known Member

ранок...стараюсь кожен день зайти сюди, не завжди щось пишу але Усмішку зустрічаю майже що день) і думаю собі ото її дівахи певно ще сплять поки мама кайфує, моя старша поскакала до школи , зайшла така чарівна і каже мам , де там твої вчорашні парфумки стоять...я хочу напарфумитись, кажу не можна.. та яке, не відчепилась довелось пшикнути хмаринку в повітря і вона в ньому постояла. а Дзі... натягла окуляри від вітру , сіла на мотоцика і поїхала по справам в іншу кімнату.
    зараз якийсь такий порох на вулиці, скоро обіцяють дощ.. може після нього будуть перші листочки. шось я таке хочу...але то тре до Львова..
    всім легкого початку тижня)

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я не можу спланувати день-усього так багато,що..вирішила попити каву:girl_wink:треба відвезти папери в Теплоенерго(нарешті доробили автономне в коліжанки на хаті,4 роки пройшло,коліжанка то живе в Празі,а клопоталась за все я...тєжко)))(), забрати закордонний паспорт (вже місяць готовий...мо якраз кудись та й поїдемо:connie_pull-pigtailправда муж грозиться "давидівськими грязями",але я ж оптиміст.....
    а ще мити вікна час, обіцяла своїм книдлі, 2 пари штанів чекають, щоб їх до майстра занесли...роботи вистачає..навіть,якщо ти "не на роботі"

11. Holly

Holly Moderator

Дуже гарно відпочили в селі на вихідних. Діти зранку до ночі ганяли на вулиці, незважаючи на короткочасний дощик, ганяли котів-псів і курей :) Я собі за ними спостерігала біля віконечка вишиваючи. Щоправда дорогою мала маленький стрес
    А нині робочі будні. Попрала килим з дитячої (ніщо так не стимулює, як вилита кава на світлий килим гггг), зараз прибиратиму. Перебрала фотки для друку :khomyak::khomyak::khomyak:500 штук- друкуватиму по трохи, бо набридне сортувати по альбомах. Хочу чогось смачненького, а в хаті нічого нема. Треба або пекти, або в магазин іти. Може підемо зараз гуляти.

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

О, понеділок, тільки обід - а в мене вже стільки всього відбулось.
    П"ю другу каву, першу пила з Zetta :), таки мої ще спали)
    Аналізи здано, стоматолога відбули, в перукарню потрапили, вигулялись, борщ зварили, в хаті прибрано, лишилось тільки: - вечерю приготувати, забрати старшу доцьку і завезти на малювання, розвішати пранняі закинути наступне і так до безконечності :) Хто там не на роботі? :)
    З врочистості - вчора вперше за 4 останні роки витягла мужа погуляти з візком - обійшли пів району, а ввечері з хорошою компанією вечеряли в Андерсені, сподобалась затишна атмосфера, хороша кухня. Ех, прикольно коли на вихідні всі дома.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Неділя. Файнезна була неділя, але коротка(. Чоловік працює практично круглодобово. І от неділя єдиний вихідний. І хоч розірвись, і відпочити хочеться і у двох побути і друзі вже косо дивляться на нас, що часу зустрітись нема. Та все по порядку.
    Зранку були в церкві і навіть Ромчик чемно відбув, нікуди не біг, далі мали трохи закупів, а на вечір вирішили відкрити шашличний сезон. Ага, і дощ нас не налякав:connie_pull-pigtail. Закутались коциками і сиділи біля вогню. Як же ж я скучила за такими посиденьками:girl_in_love:.
    А сьогодні як завжди понеділок-важкий день. Нарешті і я поховала увесь зимовий одяг далеко-далеко, повитягала усі шортики-футболочки. Моя дитина мене вразила своїм ривком в рості за зиму. Новий комбез 104 ріст, виявився впритик, ужясь, тому плануються непланові дитячі закупи.
    Наїлися з дітьом пирогів з вишнею і відпочиваємо. Завтра буде прибирання, серія 2. Хоча головне настрОю не втратити :).
    Усім гарного весняного вечора!

14. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А в нас кожен день ідентично...спимо зранку до 10 год...хлопці зранку встають на роботу, в школу тихенько, щоб нас не побудити - часто і не чую, коли виходять. Потім сніданок, сон...верніше Євусь спить а мама снідає, потім гуляння. Забрала сьогодны купальника, який замовляла на ДП - розчарування, які гроші така якість:sad:. Приготувала вечерю, дивимось Ревізора. Завтра чоловік їде аж до п*ятниці у відрядження, а ми будемо нудитися і скучати. Скоро Пасха, а мене ніяка робота не береться...чекаю поки свекруха приїде Євусю бавити, а я може буду мати настрій:)

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ой дівчата, вже вкотре переконуюся що багато-багато людей у нашій державі таки заслуговують на ті зарплати, які вони отримують, от саме на них і ні копійкою більше, а може і того не заслуговують.

занесла штору в ательє підшити стрічку, і що б ви думали "майстриня" вмудрилася в кількох місцях попришивати нитку якою потім треба постягувати ті штори. прийшлося мені ще піввечора сидіти, ті місця підпорювати і пришивати вручну. ну невже так тяжко елементарні речі зробити добре. поприбивала б тих, хто свою роботу робить як-небудь, нахаляву. Ну чому я за свою роботу переживаю, стараюся все зробити як можна краще, а хтось робить тяп-ляп. ну невже не соромно ? :girl_cray:
    і от так я щораз все більше і більше переконуюся, що якщо у людини мала зарплата то у 80% саме стільки вона і заслуговує.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я беру участь в конкурсі :connie_pull-pigtail, мені впринципі запропонували просто-в мому спортклубі зараз проходить акція Odchudzamy olsztyniakow і є дві категорії: перша-хто найбільше кіло втратить ( то не моя ;)) і друга-хто найчастіше ходить в зал. Ну от я себе так вирішила стимулювати , тепер маю чого ходити якнайчастіше :D. А ще погода нині була казкова, трохи погуляли центром, подивилися, які тут ресторації є (планую на своє день народження чоловіка запросити на рантку :girl_cool:). А завтра робота....

17. AilataN

AilataN жива

зробили ми сьогодні з доцею марш-бросок по всяким усюдам.
    Бігала по справам, між тим Марусяна гола , в трусєлях, витанцьовувала в бабці))
    Прийшли додому о шостій, голодні, ні макової росинки в роті не мали ( крім бабціно-маминих пригощань))))

А вдома нас чекала чудова вечеря, на честь нашого з мужем юбілею!:kiss3:
    Моє улюблене м"яско, і саме так як я люблю, і всяке інше, незважаючи на т-ру 38 чоловік постарався:girl_in_love:
    ну і як такому ніжки не попарити, і чайок в ліжко не занести, і не поцьомати, і не обняти?:d25:
    Шкода, що чоловік не може приєднатися до мого келиха шампана, вже спить, а я зараз до нього побіжу)).

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я сьогодні в повній мірі відчула себе мамою 2 дітей - тєжко було...Спочатку з Марком в слінгу по Сашка в садок - звідти в басейн .45 хвилин не було де діти, то пішла з меншим у "Ватсонс", змучилась, дещо купила. Потім назад по Сашку - Марк плаче, їсти хоче...У роздягальні душно, Сашка сам вдягався в 4 рази довше..Я нервуюсь. З горем-пополам зібрались. Якось перекантувались 1,5 годинки і все по новій - але тепер йшли в тому ж складі на карате. Короч, я як вижатий лимон..А ще ввечері покупати малих. Наш тато сьогодні прийшов пізнувато. т оя думала, що здурію від того всього. Марк плаче, Саша мамкає..Цікаво, то тільки в мого чоловіка з появою немовляти автоматично з"явилось купу справ. які вимагають його обов"язкової присутності в позаробочий час? :girl_in_dreams:. Саша перед сном нагадав мені. що вони завтра фотографуються (а я і забула :girl_blush2:), то ще екстренно прасвала йому сорочку).
    Зараз всі сплять, а я мучаюсь мега-складним вибором автокріселка, бо час піджимає..

19. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Читаю як тут всі класно прибирають-миють і тд. і самій страшно стає...В мене стільки роботи, що навіть не знаю, з чого починати. А ,якщо чесно, то нічооогооо не хочу робити....лЄнь страшна на мене найшла:girl_in_dreams:

от зараз дивлюсь на кришталевий світильник, з 1000 і одним кришталиком:8:,які всі треба перемити-перетерти, згадую ,що таких кришталевих люстр в мене, майже в кожній кімнаті і .....хочу кудись втікнути від тих люстр, вікон і тд. і тп., яке чекає моєї "працьовитої" руки:connie_pull-pigtail, кудись на море, на місяць-другий:):girl_bye2:

А ще в мене ідея-фікс - хочу пошити сукню, і то треба до свят встигнути. І таку гарну-гарну тканину знайшла і всі знайомі кравчині зайняті.:sad:

Все іду спати, а то завтра купа справ. Тре, певно, починати ті люстри мити.....:suicide:

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

А в мене вчора був дурдом :8: Цілий день робила терміновий переклад. Малого на кілька годин дала дідові гуляти. Страшенно через то нервувалася, бо ПЕРШИЙ раз в колясочці ми гуляли позавчора з татком. То я періодично бігала подивитися як він/поцицятися. переживала капець, а через то робота йшла повільніше. Встигла лише раз поїсти, відповідно дитина їла також лише раз. ото я мама :girl_blush2:
    Ще й викладачка подзвонила попросила поперекладати усно. Питаю її скільки то може коштувати - каже не знаю. Подзвонила до сестри з перекладацької агенції - та каже 170. я сказала замовнику. Той через годину дзвонить уточняти чи 170 чи 270 :8: я вже тоді поняла що щось продешевила. Передзвонила сестрі, а вона каже "так я ж тобі мінімалку сказала". Блііін. я і так думала чи воно мені тре, малого на пів дня лишати, але тре було виручити викладачку. А тут ще й таке, і ж не переграєш вже. Зла на себе капець. Тре було ще уточняти. Короч якась сплошна проза. Тепер думаю як то зціджувати молоко... Бо минулий раз заробила собі лактостаз :sad: і відмовитися не можу :umbrage:

Статус теми:
Закрита.