Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

В мене врочистість. Вчора 14 годин в гаржі, жменя грошей і тарам-парам - в мене відремонтована машина, не гупає, не свистить, не скаче зі сторони в сторону. Але тепер не їздить в темний час доби, бо дуже ям багато, і погано видно їх. Прозіща - мені сьогодня тре працювати :sad: а мозги ще сплять

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

А я сьогодні встала з такою квадратною головою, не виспана:girl_cray::girl_mad:, в малечі пів ночі боліло вухо(( біднятко наплакалась, я закапала, дала знеболююче, і аж тоді ми заснули. Настрій якийсь ніякий, доця хоче до бабці, то плануєм її відвести, і може десь з чоловіком сходим на якусь кавусю. Погода фе.., глянула в неті, то практично на цілий тиждень передають дощ, але радує, що температура вже піднімається:girl_in_dreams:

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А у нас нині знову гарний сонячний день , урраааа! Через годину приїде чоловік, я себе відчуваю ніби на морі :D, купа чайок надворі і вони такі наглі, кричать!! Але вони мені нагадали, що скоро таки буде тепло, а тут озеерааа!!!

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вранці подзвонила моя сестра. Вони з чоловіком поїхали у відрядження в Тернопіль, повезли товар і у них поламалась машина. Поїхав мій муж їх виручати. Кажу до чоловіка - повезло тобі з родичами і де вони взялись на нашу голову :girl_crazy:. А чоловік- то, де ти взялась :girl_haha:. Жарти жартами, але залишилась я з дітками вдома сама. Зараз щось спечу і покличу коліжанку у гості, будемо трохи свої хвігури та ідеальні параметри псувати :girl_wink:.
    Хочу мати довге волосся, струнку фігуру та туфлі на височезному каблуці :girl_in_dreams:. Але, реальність невблаганна :girl_haha:.

5. natorella

natorella Well-Known Member

ранок почався з виявлення алергії
    а обід - з перейменування її на інфекційну ерітему
    как я рад, как я рад

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вчора ще хоч з хати вибралась, а сьогодні - вилажу з ліжка лише, щоб поїсти.. Голова квадратна, робити нічого не хочеться.. А роботи дууууже багато.. А сил дуже мало.. Певно, піду зварю якогось легкого овочевого супчику. Може, стимульне до активності:girl_haha:

7. Holly

Holly Moderator

Зранку всім сімейством ходили до церкви, Маркіян проспав всю Службу. Після того поїхали в село
    цього разу я вже взяла ключі, вставляю в замок, а провернути ніяк. Я в шоці бо мусово взяти речі... Відкрив чоловік викруткою сарайчик і о чудо, є запасний ключ. Позбирала речі і поїхали в Ашан. Щойно приїхали. П"ю каву і думаю що б то таке смачненьке з"їсти і куди б то ще пройтись, я не нагулялась.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

А я сьогоді прокинулась виспана і бадьора, а через 1 хв мене скосила головна біль, глянула за вікно, на машині сніг тому все ясно
    сходила до косметолога (ця весна сприяє пілінгам:girl_haha:), зняла шеллак, прийшла додому, вдягнула хлопців, взяли самокат і поїхали відкривати сезон катання
    , в Домчика було море радості, а я намерзлась. Чекаємо поки комашка прокинеться і їдемо до мого братика святкувати його проф свято, зараз п"ю несквік з молоком і трохи полажу нетом

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

чоловік приїхав, стало весело і шумно :), але настрій упав-включив мені новий диск Табакова... Ех, я давно знала, що російські пісні в нього є, я їх зрештою вже слухала, але то було для корпоративів на сході, але на диску чути від нього російську мову.... Ще раз зрозуміла, що Вакарчук то сила і втирає носа їм всім вже багато років. То мої роздуми, а одже моя проза, тому сюди :)

10. kati

kati Well-Known Member

Вчора було весело і гамірно, ледь об 11 розігнали гостей)) а о 12 левде вложили дітей. А сьогодні в мене повний розслабон. В обід поспала з малим годинку, мали плани на вечір десь вибратись, але я шось зовсім немаю бажання сунутись десь з дому. А чоловік таки знайшов собі заняття- поїхав коптити товстолобика 10-кг-ого, якого зловили позавчора. Пишу, а мені аж запахло рибою))) сподіваюсь файний шматочок і нам привезе.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

В мене ліжковий день з "квадратною" головою. Ота гниль за вікном вже реально заколупала. Так не приємно і дні як в танку пасмурні-припасмурні.
    Добре що чоловік нині наготував трохи їсти, а то мені не до того якось, вилізла тільки щоб прийняти водні процедури))), нігті в порядок привела, зробила депіляцію, намазюкала ноги тоніком для тіла і далі лежу. Ще в планах брівки поскубати, але чомусь нині по-особливому себе шкода, то може і не буду.:girl_nea:
    Крім того паралельно потроху кидаю оголошення про пошук квартири. Так-так, ми знов на чемоданах. Виходить кожного року кудись переїжджаємо. То діло вже доходить до абсурду. Аж не віриться. Хоча то так- ліквідувалася проблема з пошуком роботи чоловіка, натомість по биріку додалася з пошуком квартири. Так швиденько замінилося одне на інше, аж не можу...)):girl_mad:

Останнє редагування: 7 Квітень 2013
  12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я поки чекаю врочистості. тааак нудно. чекаю коханого. має приїхати о 20 год додому . вже не знаю куди себе подіти - кіно подивилася. повишивала, в неті полазила, по телефону побалакала, навіть не пам*ятаю скільки разів поїла :girl_haha:
    знудилася...
    тішить тільки маленьке чудо, яке мене час від часу лоскоче в животику:girl_in_love:

13. Hermi

Hermi Well-Known Member

нарешті прийшла весна! Таке гарне сонечко, голубе-голубе небо!Як довго я таке щастя чекала!Набридли сірі, похмурі будні! сьогодні сама проснулась в 7 і навіть не хотілось іти ще полежати!
    Відвідали українську церкву, зустріла навіть декількох своїх знайомих. Потім вирішити сходити поїсти в кафе! Замовили сфінкс...наїлись напевно на цілий тиждень вперід!Така смакота і стільки мяса! Я навіть рису не доїдала!
    Прогулялись Варшавою!Скільки сил, енергії і хорошого настрою від гарної погоди! Зараз сиджу марафечусь на вечір, ідемо на німе кіно, наші поляки з великим захватом про це розказували, тож відмовитись ми немали як.
    Вчора мене вкусила якась муха і я вирішила сама лазити Варшавою. прогулянка вдалась на славу! А у ввечері мене знайомі запросили на відкриту репетицію якогось концерту. Дуже гарно провела час, послухала живої музики, а найцікавіше мене навчили видавати декілька" правильних звуків"(співанням я це не назву,бо я навіть і в дУші не співаю)! Вчитель вокалу посварився зі мною "чого то в пані так все запущено" і що в мене гарний тембр голосу і мені б співати...
    Щось почала скучати за домівкою... Після наради у пятницю зрозуміла що доведеться ще на 2 дні затриматись закордоном, можливо злітати на конференцію, куди я страшенно не хочу. Мій рівень англійської просто жахливий, а за декілька днів я просто не встигну підтягнути...

14. zetta

zetta Well-Known Member

не виспалась , зранку встала а за вiкном снiг. посидiли дома i пошвендяли з чоловiком в кiно.. все бiльше люблю я аймакс. далi лазання по двохповеховому Н&М ..така фiгня там, зайшли в Ашан , а дома виявився неприэмний сюрприз маленька Зi засопливилась ((
    так то надоiло то можу зайти на дп то не можу.... треную в собi витримку обходитись без форуму , бо шось i нема поради нiякоi i прчини не виждно.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Проза - вийшла надвір і знову змерзла :girl_sad:

З врочистості - ходила сьогодні на хресну дорогу у Львові. Задоволення для душі, відпочинок для голови.
    І зараз день завершується у приємній атмосфері: я, коханий і хороший фільм.

16. Людок

Людок New Member

З врочистості були на день народженні, великий юбілей - один рочок))) сину наших друзів.
    було файно, було багато маленьких діток, і пузатиків)))
    а ще був смачний і дуже гарний торт)

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Моїй Анюті-файнюті сьогодні також 2!
    Такий файний день собі вибрала: св"ято Благовіщення, в нашій церкві праздник, посту нема. Прийшли гості, посиділи гарно, потішились подарунками. :girl_in_love: Посуд вже помитий. Встигла ще заповнити дві листівки, завтра відправлю. З того адреналіну досі не можемо вложитись спати. :girl_in_dreams:
    Всім на добраніч! :kiss:

18. Ariel

Ariel Well-Known Member

Але сьогодні і Хрестопоклонна неділя, тому піст все ж є.
    В нас сьогодні суцільна врочистість - я вперше стала хресною мамою для маленької дівчинки Софійки, племінниці мого чоловіка:girl_in_love: Така гарненька розумничка весь час спала.
    Після церкви поїхали до кумів на чай-каву. Мій чудік так набігався, що в 22.00 вже спав (що буває дуже рідко).
    А я закінчую цей гарний день переглядаючи фотографії синочка, не віриться що він був теж таким маленьким-маленьким.

19. AilataN

AilataN жива

Зранку ,коли сніг побачила, згадала оповідання Бредбері http://www.lib.ru/INOFANT/BRADBURY/summer.txt
    Все літо в один день.

Останнє редагування: 8 Квітень 2013
  20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дуже насичені вихідні вийшли, мої плани просто повалятись і повишивати в черговий раз накрилися:girl_cool: В суботу ходили з коліжанками в театр Курбаса на "Лісову Пісню", враження як завжди, чудесні, сміх, жаль, розчулення, одним словом пішли з театру з виполосканими головами, загуляли в "Білий Лев" де нас "театралок"))) вже чекали чоловіки з засобами для зняття стресу. Затягнулось до 3-ї ночі:girl_bye: Вчора раптово вирішили везти з друзями дітей на мультик "Сімейка Крудсів", дітей відправили на перегляд, а самі волочились по кавах в центрі, потім дітей піццою годували і т.д. В результаті моя приготована вчорашня вечеря перетворилась на сьогоднішній обід і це чудово:girl_haha:
    А ще дуже потішила одна клієнтка яку я мордую))) Три тижні- мінус 8 кг:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.