Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Файні були вихідні, гарно провели час в селі, незважаючи на сумну подію - річниця за бабцею чоловіка. Незважаючи на погоду, діти бавились на вулиці всю п"ятницю і суботу. Перемісили все болото на подвір"ї, ледь заганяла їх бруднющих в 9 вечора. Я цілими днями грілась біля п"єца і вишивала. Як то класно - в п"єці тріскотять соснові дрова, сосновий запах по всій кімнаті. Виспались на перинах, казав чоловік так добре, що повезе перину до Львова. Шкода, що погода не льотна була, мала надію зробити гарні фотки. Біля села є молодий сосновий лісок... А завтра знову сірі будні, як то дочекатись вихідних

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вечір виявився несподіваним, сестра задзвонила і сказала, що у КК мають бути якісь заходи. Ми за 5 хвилин одягнулися і вже через 10 хвилин, пробували знайти місце на парковці :girl_impossible:. Шоу на льоду було чудове. Обожнюю, коли люди гарно танцюють, а коли вони це роблять ще й на ковзанах, то це узагалі бомба :girl_in_love:.
    Юсті, на святі, перепав кусень торта, але він виявився медовим та ще й з чорносливом :girl_nea:, довелось віддати таткові. Ну, а татко наш вже кайфанув :girl_crazy:, його улюблена суміш :nyam2:.
    Завтра починається школа і це...УРА (поки Юстя не чує) :dance2:.

3. robik

robik Member

:girl_curtsey:А мене на вихідні дуже порадували мої діти. Поки я в суботу була на роботі, чистенько поприбирали в хаті, помили ретельно всі підлоги, перестелили ліжко, і УРА! старший (13р) попрасував гору попраної постелі :girl_smile:! А молодший (10р) напік печива пісочного ! Оце я розумію підтримка і допомога! Тому мамочки, які виховують дівчаток ставайте в чергу за добрими зятями :girl_crazy:.

4. zetta

zetta Well-Known Member

а свекруха яка ? :girl_wink:
    а томи тепер вумні.. форуму начитані))гг

5. robik

robik Member

А свекруха - жахлива, з масою принципів і переконань, але, яка вчить своїх синів, що слово має мати ціну, про права і ОБОВ"ЯЗКИ чоловіка. Сказав - зробив. :girl_crazy: Зрештою, я не збираюся "одружуватися" з невісткою.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ми щойно повернулись додому. Я щаслива! Дім-любий дім!
    Вчора їхали в гості за 100 км від Львову і не доїхали 10 км-поламалась машина. До нас приїхали родичі і ми таки доїхали до них, але на Львів повернутись не змогли. Залишились ночувати. Я не виспана, перепади температури(в них прохолодно)....
    Але місію виконали-прирвітали похресниць з д/н
    Привезли домашнього сиру, молочка та клубнічного варення. Вже зняли пробу(ням-ням)
    до завтра з дому не вилізу!

7. oksumoron

oksumoron Active Member

так і минули вже наші насичені Пасхальні вихідні! :girl_curtsey:
    завтра вже всі беруться до роботи!
    все почалось в суботу, святкували 60ть свекрухи- і щоб собі знали, ми були на дискотеці! тобто спершу був ресторан, який трансформувався в шоу- програму (я і чоловік навіть брали участь в танцювальному конкурсі!), а потім вже і в танці! :girl_dance:
    в неділю дивились службу Папи в Римі! так гарно говорив, цілував діток, і ще побачила багато українських прапорів на площі!
    а сьогодні знову насичений обід і вечеря! :girl_crazy:
    одні друзі одружуються у вересні, а інші повідомили, що вони вагітні вже на 11 тижні! дуже гарні новини! :girl_yes:

8. lawyer

lawyer Member

Сьогодні з чоловіком потрудилися на славу - домівка аж блищить, паралельно закидала 3 рази прання, а після - замовили суші, як винагороду для самих себе:girl_yes:. Дуже хочеться тепла, а все решта в порядку:girl_bye2:

9. AilataN

AilataN жива

гуляла сьогодні з песиком на Джамбула, за полбудом. дивлюся якісь хлопці в темряві тиняються. Підходжу з острахом, а вони плакат вивішували між деревами. десь притягли драбину трьохметрову ( не полінувалися), надрукував тато новонародженої дитинки величезний плакат з фото мами, дуже гарний , там було написано " Олюся, дякую тобі за синочка !"
    так мило! Молодці.
    Питаю- а жінка знає, що ви тут оце вішаєте?
    -нє, не знає, завтра зранку побачить)).
    Привітала їх( вірніше тата привітала) і побажала всього найкращого!))

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене печаль - сьогодні виявила, що маю + 3,5 кг, й так вони мені заважають! Вирішила трохи контролювати, що й коли їм, а то я так зраділа, що всі набрані під час вагітності кілограми залишила в пологовому, що успішно жувала все підряд і в різний час...Вирішила, щ ой мужу не завадить 1-2 кг скинути. Тому на вечерю ждав його дієтичний супчик. З врочистості - нежданно-негадано купила собі класну спідницю й ще кілька дрібничок для дому.

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

За вікном проза :sad: це жарти такі в природи чи як? Знову замітає-засипає.
    здається анекдот про 12 місяців та вбитого "Березня" має продовження - вбитого "квітня"настрій зіпсовна на весь день :sad:

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ти казала, що приїдете, коли потепліє. Так вас шо, ні ждать до наступної весни :girl_crazy: ?
    Погодка не сприяє гарному настрою. На вулицю з малюками не вийдеш, і в хаті не дуже хочеться сидіти. Ну але прийдеться, нічого не зробиш.
    Подивилась фільм вже з самого ранку. Артемко будує на пів хати собі будинок. Нє, ну він точно якимось архітектором буде. Кожного дня якісь споруди вибудовує.
    Буду сьогодні прибирати в шафах. Може якісь кухонні тумбочки помию. Їсти треба зварити. Ну і пластика кличе, може щось поліплю. Маю зліплені такі сонячні буси і кульчики... але коли ж то їх носити?

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Капець... А ми ще лежимо, лялік доїдає-додрімує, а я якраз думала, що, мабуть, можна буде вже кросівки взувати, вчора вже так непогано підсохло...
    Напевно, таки справді буде зразу літо:)

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

.
    Я встала зранку, побачила заметіль і оголоси ла, що сьогодні п" ятниця:girl_phone1:

17. Музик

Музик Мартуська

а мене така погода вже не дивує. ще кілька років тому помітила, що місяці ніби посунулись на один. тож, для мене, фактично зараз 3 березня. то погодка якраз відповідна - гидота під ногами і мокрий сніг падає зверху на ту всю каку

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мені страшно подумати, що ж тоді справді буде у п ятницю ( враховуючи приклад трьох попередніх і того, що сьогодні таки середа)

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в когось сьогодні прочитала, "динозаври, певне, теж думали, що зима затрималась" і якось зосвім не смішно було
    п"ю каву, голова трохи болить, чи то від погоди чи від вчорашнього бокалу смачного вина, мабуть від погоди:)
    пальто так і не вибрала/не купила, до весни в форму себе ще не привела і за зиму не зробила жодного хрестика, якщо перші дві справи вже мені сьогодні не світять то принаймі можна повишивати:)
    а вчора було так сонячно і весняно, пташки співали, ми з Домчиком на лавочці після заняття їли вафельки і пили сочок, було так по весняному класно і тут на тобі!
    для мене емоційно нестабільної такі вибрики погоди дуже важкі, тільки налаштуюсь на подвиги і облом, знов залягаю в сплячку, ах

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Цілу зиму майже не виходила на вулицю - минулої сильно намерзлася, тому думалось, якщо є можливість сидіти в хаті в теплі, то чому би й ні. Але бііін, то ж квітень!
    Вчора думала, що вже нарешті весна, то порівняно легко одяглася, поїздила по справах, навіть до косметолога нарешті потрапила. Погрілася на сонечку, і нині планувала погуляти трохи в обід. Але глянула через вікно на вулицю, потім на термометр, потім ще раз у вікно - нє, на вулицю нині не вийду :sad:
    Трохи попрацюю, повишиваю, фільм якийсь подивлюся, за риб'ячими війнами поспостерігаю, їсти зварю, отак і цілий день в хаті мине (.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.