Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

І я сюди зі своїм шоком:) встали з нашого обідньо-вечірнього сну, зирк за вікно - красааа! тааак гарно :) хоч би завтра ще трошки морозець був, але не дуже, бо чекаю дуже-дуже бажаних і хороших гостей, а вони з манюською не виберуться в зимову погоду...
    А уявляєте, якщо тепер так завжди буде, "каждої" п"ятниці? а мінздрав попереджав!;)

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

А в нас весна!:girl_claping: Так сонячно навулиці :girl_blum:

Нарешті дитина хоче навулицю, нагулялись. Де-не-де ще лежить яка купка снігу, і от дитина навесні вирішила нею бавитися, ледь загнала потім додому
    А ще навулиці багато літають північних кардиналів, як вони божественно співають!

На вихідних обіцяють ще тепліше, в планах - вибратися до озера, погуляти пляжем)

3. AilataN

AilataN жива

Прийшов до хати чоловік і каже : останні новини- сніг буде до червня, і літа майже не буде.

Ми вже до татового гумору звичні, а от пес піджав хвоста і попросив дізнатися про правила еміграції в ПАР.

Вийшла на вулицю.
    Сидю тепер з посіченим снігом лицем, в ступорі.
    Малам купити сметану, а купила морозиво. Своїм сказала що проводимо підготовку до перетворення в Йеті.

Останнє редагування: 29 Березень 2013
  4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Аааа, зараз заплачу, ні я ридаю :sad:.
    Я сьогодні навіть носа на вулицю не висунула. Дитина гуляла з племінником а я впевнено складала за передні полиці літні речі, а дитина приміряла свій літній гардероб. Завтра субота, а нічого особливого в планах нема(. Чоловік на роботі, а я як завжди, сумно(. І взагалі сумно мені. Буду завтра закликати кулінарну музу, бо інакше вгагалі вити почну:girl_in_dreams:.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

відправила Любаскіна на села, знову на роботу забігла за довідкою ( 7 років минуло,а ніц не змінилося...універ як універ...все розмірено,спокійно, але бажання повертатися не дуже є,буду до вересня шукати кращу роботу, а як не знайду, то доведеться виходити...)..потім продуктовий шопінг:connie_pull-pigtail трохи куховаріння...і тут мене понесло - вимила дужо духовку, потім ляду,фасади кухні, трохи порядки в шухлядах зробила, а найголовініше - внесли зміни у кухонних меблях і тепер в мене вдвічі більше робочого місця:girl_in_dreams:

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

ггг, а то хіба не глобальне потепління прогнозували?)))

Або більше:girl_haha: Бо що ж робити в таку погоду?

Пуховик не прати значить? Це якесь западло:girl_in_dreams:

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Цілком можливо...
    Принаймі довгостроковий прогноз в метеопрог на середину квітня ще прогнозує сніг...

Про свою прозу і про врочистість краще мовчатиму. Настрій співпадає з погодою, і засмоктує все далі і далі, не дивлячись на насичені яскравими подіями дні.:girl_in_dreams:

8. AilataN

AilataN жива

та і не митися можна.
    Скіко там тої зими)).
    Пи.Си.Той хто сказав цю геніальну фразу навіть не усвідомлював всю жесть ситуації.

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

Сьогодні мені конче потрібно було попасти в соцзабез. Брат мені мав довести один папірчик і я його пів дня вдома прочекала. А як побачила, що за вікном сталось - то ледь не розревілась. Але добре, що товариш брата звозив мене туди й назад і я не змокла і не змерзла. А ще є маленька врочистість - нарешті мій меньшенький мамкати почав)))) Не встигла в туалет зайти (вибачайте), а він вже під дверями мама-мама-мама)))

10. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Не приходить весна до нас - ми поїхали до неї- у величезний садовий центр.
    А тут і квіти вже цвітуть:

І зайці вже до Великодня готові:

Накупили ми собі гіацинтів, тюльпанів і нарцисів- будем мати весну в хаті.
    В Голландії на 2 градуси тепліше -загрілися..

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мій старший отак мамкає..Нє, щоб тата кликати. Я сьогодні як вижатий лимон. Господиня. Їсти наварила всякого-різного, на десерти вже сил не вистачило. Завтра. Пішла в спальні в тиші полежати й поговорити з кумою, так знову через 5 сек все сімейство з котом включно було вже біля мене. Причому Саша й кішка в прямому сенсі намагались вилізти мені на голову. І зразу такий шум, писк...А я хотіла пару хвилинок просто полежати..думаю, чим би то завтра Сашку трохи зайняти, щоб не ходив за мною хвостиком. Вже великий хлопчик, так нє, як бавитись, то я маю брати участь обов"язково. Тре написати мужу список покупок й відправити хлопців на закупи :girl_cool:.
    А ще паралельно зараз лажу сайтами - вже пригледіла кілька лашок Сашку й Марку...На таку пристойну суму. І сиджу й думаю, чи то все конче треба, чи дещо викинути все-таки...

12. zetta

zetta Well-Known Member

повкладала дітей, повишивала, вляглась... і дай думаю переключу шо там по тєлєку... переключила на свою голову а там фільм "Апокаліпсис" ... я вже його бачила 2 рази, кожен раз він йде вночі, все.. сон пропав, крутилась вертілась, як тільки реклама перемикаю шоб відволіктись , забути і все.. і ніяк. муж поруч вже 10й сон бачить, ну думаю як він повернеться на другу сторону тут же вимкну і спати... не повернувся, довелось додивлятись фільм. але не шкодую. вже попила каву з молоком.. їсти є що, але шось таке шоколадне шоколадне треба забацати)
    всім сонечка, весни, гарних вихідних)

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

14. Nana11

Nana11 аспіранточка

В мене думка на місяць туди злітати (перечекати поки потепліє) кожен день виникає, навіть є до кого їхати, але чого ті квитки такі дорогущі:girl_cray:
    День як день, проза-проза-проза...мала була хвора, потім в мене ангіна...вроді зараз краще вже. Погода жах, півроку зими це вже занадто, ніяка психіка не витримує, душа бажає свята:girl_crazy: і на море:girl_crazy: тішу себе думкою, що метеопрог на 12 квітня передає +15.

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ярка згадала молодість і вночі прийшла в наше ліжко, вимісила мене до ранку, я вже і забула, як то спати з дитиною:girl_smile:
    Зараз варить мені на кухні каву і розкладає рогалики, вчора татові смажила яєшню і креативно розклала іі на листку пекінськоі капусти, гордий татко аж фото мені скинув. На канікулах дитина вдарилась в кулінарію а ще потоваришувала з дітками з двору, гуляли так, що лахи не встигали сушити.
    Обід на сьогдні є, трохи поприбирати ще б і напевно піду зі своіми а аквапарк, хоча і не планувала, мені там нудно, я не плаваю, але татка самого страшно пускати-минулого разу як він плавав у 50 метровому Ярка за іі словами "майже потопилася" пішла під воду з головою.
    А завтра з сестричкою на дефіляду! Люблю вихідні!

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я нарешті вдома..Вчора вночі нарешті добралась до рідної хати, теплого душу, коханого чоловіка і зручного ліжка. Вдома найкраще:) Зараз потрошки пробую зробити порядок в себе в голові..Дуже багато вражень, емоцій, інформації, фото...Коротко - закоханість в Братіславу, кавування у Відні, прогулянка у Карлових Варах, Великодня ярмарка в Празі і сніг в Кракові. Вдома (чоловік чаклував) - чистота, витерлий пил, помиті холодильник-підлоги-тварючки. Приготував нейвірно смачну рисову лапшу з куркою теріякі і овочами. Тепер я точно знаю, що він просто прикидався, що не вміє готувати. Попалився. І ще мені маленький презент від чоловіка - туш і змивка Лореаль. Трошки в шоці, бо раніше чоловік косметику не дарував:) Зараз котопес лежать біля мене, перекидаю фото на комп'ютер і читаю, що цікавого сталось тут за тиждень. Як ж мені зараз добре...Мммм...Ляпота!

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дика проза. Хочу гуляти на вулиці цілий день, пити каву на подвір*ї і сварити дітей, щоб не лізли по вуха в пісок. А натомість сиджу в хаті, дивлюсь телевізор, п*ю каву на кухні і сварю дітей, щоб бардаку в хаті не робили.
    Цілими днями прибираю. А винен в тому - СДМА, Відключили мені нет, от тепер я не маю чим зайнятись, шмон в хаті роблю. Всі скачані фільми передивилась, книжки переслухала. Ех...
    Сьогодні конче треба було в нет на пів години. Підключила собі київстарівський, на один день. Йой, шо я з тим нетом маю. Який той модем тормоз :girl_crazy: Через кожні 5 хв мушу його перепідключати, через кожні 10 хв. матюкаюсь і виходжу подихати свіжим повітрям, бо поломаю ту зволоч, тай по всьому.
    Є одненька врочистість - сьогодні буду спати в новенькій піжамці :girl_smile:
    На завтра напекла трубочок, зварила сьогодні крем до них і напевно йду ще вареників на сніданок зроблю, неділя все-таки :girl_curtsey:

18. natka75

natka75 Well-Known Member

і мій теж мамкає так, що вже пішов би в садок, якби не субота.

В мене прозище...тиждень вдома після лікарні, перепади тиску/температури, кашель, очікування, переживання і молитва..Завтра приїде свекруха з гостинцями, а в чоловіка закінчилась чергова відпустка, в понеділок вже 1 квітня і не віриться, що то вже бруньки мають на деревах розпускатись, а у нас з-з-з-и-и-и-и-м-а.

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Гарний день, у чоловіка сьогодні іменини, трішки святкували. Але, вчора вечір був ще ліпчіший. Усьо у нас била :girl_dance:
    Який драйвовий був виступ гурту , Олег так класно спілкувався з глядачами .

Соромно признатися, але їх було два ( то я про десерт) :girl_impossible:. Ні, не соромно, бо дуже вже смачно :nyam2:.

А ще, я бачила квВітку з чоловіком (ну просто зіркова пара :girl_wink:) і познайомилась з чарівною форумлянкою, на ім"я Катя- Одувашка :girl_smile:.
    Віка розказала моєму чоловікові, як я його нахвалюю у своїх дописах. Муж був у приємному шоці і я вже почала переживати, що він буде пів ночі перечитувати посиденьки :girl_crazy:.
    Наші друзі зараз відпочивають на Буковелі, надзвонюють цілий день, кличуть нас :girl_cray:. Чоловік казав, що вранці виїзджаємо. Шютка:girl_in_dreams:.

20. terezka

terezka котяка-вишивака

Врочистість - у хаті пасочки та крашанки чекають до ранку:) І нехай там зимова погода, але свято наближається, свято наближається:haha: і коханий вдома! :radist:

Прози нині немає, бо що там погода до внутрішнього загального настрою? Та й гості маю файні нині в хаті:)

Статус теми:
Закрита.