Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

А ми третій день в Словаччині, в моєму улюбленому готелі Дружба, але головна вихвалялка-Домінік на сновборді!:radist: вранці ми катаємось з ним і ловимо захопливі погляди, різного роду "браво!" і аплодисменти:) малявка з того дуже гордий і ми біля нього:) потім ми вкладаємо його на обідній сон, який стереже моя мама і тоді катаємось з чоловіком і п'ємо чай з ромом на гірці, а вчора ледь встигли в вагончик щоб повернутись на "нашу сторону гори", а ще я вчора подала!!! Ну я не є екстра крутий лижник, але я просто не пам'ятаю коли б то я подала, а то три рази і останній так не вдало, що досі болить стегно з внутрішньої сторони. Зараз підемо вечеряти, я тут не встигаю зголодніти, може то зайві кілограми мене до землі тягнуть? Ггг
    Бачу по фотках, що у Львові панує зима, ми свідомо планового в зиму поїхали ( щороку так 9-го березня їздимо) , але я дуже сподіваюсь повернутись в теплу-теплу весну, а краще в майже літо, такщо дівчата більше позитиву і розтопіть ті всі сніги:)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Такі були насичені вихідні, що он вже вівторок і я нарешті починаю відходити :). В суботу на весіллі, точніше на розписці, взяли з собою Ромчика, то він був в ролі тамади і музикантів в одному обличчі:girl_haha:. Веселив усіх як міг. В неділю мали гостей, приходила моя кругленька вагітна поддружка дитинства з чоловіком. То набалакались так, що забули, що то вже розходитись треба, добре що наші чоловіки нас спинили:girl_haha:, а то ночі було б мало))).
    Та погода реально вибила мене з колії. Недавно писала, що я ведмідь який прокинувся після зимової сплячки, а тепер таке враження, що хочеться назад в барлогу. Реально сплю на ходу, чи то та зима так на мене впливає, чи то авітаміноз:girl_in_dreams:. Одним словом закликаю весну усіма можливими способами.
    Завтра маю в мами день народження, то святкування триватиме тиждень:girl_in_dreams:. І як той тиждень пережити...

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мда...нині надумала собі щось висіяти на розсаду-для мене то ужОс....видно я і земля - то тєжке діло..висіяла, але чи добре я то зробила, то ??? побачимо,чи щось зійде...не люблю робити щось вперше...
    зараз стоплала 2 голубці і біжу на плавання швиденько, а то моя дитина в трусілях змушена буде піти в басейн...
    а ще у нас нема холодної води, добре що помітила, бо прала Марковий комбез, а тут чую - гуде пралка...могла б зіпсувати,поки б плавали...:girl_in_dreams:

5. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

чути... чути весну на посиденьках!
    нехай за вікном брудний сніг і ноги після 2 хв прогулянки стають відразу мокрі, але певно в повітрі вже щось витає, бо тема сексу на ДП зараз у топі :connie_pull-pigtail.
    то нічого, що спілкування трохи конфліктне і суперечливе, видно від браку сонця люди трошки депресують, проте напрямок думок правильний :).
    хочеться змін - за вікном, у дзеркалі, в голові.
    думаю, так і буде :d23:

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вчора, за обідом, обмовилась про це чоловікові, бо він служив в Угорщині. Виявляється, його частина знаходилась у місті Кечкемет, недалеко від Будапешту. Скільки історій я вчора наслухалась про армію :girl_in_dreams:...Мій чоловік про армію так багато розказував, напевне, коли тільки з неї прийшов (а то не рахується) :girl_crazy:. Все, наша наступна поїздка, не в Ашан за продуктами , а в Кечкемет "по местам боевой славы" :biggrin: .

Два рази, я вчора то "пОдала" перечитала і все думала, я теж трохи лижник зі стажем, але, що то за подачі - не знаю. Може, то якийсь модний волейбол у Словаччині на лижах, де щось подають, але що :scratch_one-s_head:? :girl_cool:
    Пи.Си Запланували дві поїздки. Чоловік в Угорщину, а я у Словаччину :girl_haha:.

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Халепа у мене, дівчата ((( вже третя плитка у ванній на підлозі тріснула. і шо їй бракує. покладена добре пустот нема. при чому вчора помітила шо одна трісла просто посередині, і та тріщина до країв так і не дійшла. напевно якусь погану плитку купили ((( і брали польську, правда не дуже дорогу щось по 150 грн. та справа навіть не в тому. Це ж прийдеться ту плитку перекладати, а ми тільки рік тому ремонт зробили (а дещо ще й досі не дороблене) як подумаю знову про той бруд, що супроводжує то перекладання... :girl_cray:

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Всі дні якісь дуже однакові. Старша доня прихворіла, сидить вдома, Марко на родощах незнає до якої б ще гри її залучити, а їй бідненькій то так важко з температурою дається, але вона героїчно намагається:) Аня єдиний представник сім'ї в школі - віддувається по повній програмі. Я вже кілька днів намагаюся знайти час на фарбування волосся, але вічно забіжу на хвильку в інтернетрі і все -засмоктало... Але зараз таки піду і зроблю це, бо терпіти не можу відросшого коріння.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Моя дитина росте і дорослішає...
    Якось мені незвично, що сам на заняттях сидить, що мене йому не дуже то і треба там. Коли забираю - розказує, які кольори вивчили на англійській, як на вервечці вчили молитись, яку казку їм читали чи який вірш вивчили.
    Вчора в стоматолога я взагалі прозріла. Мало того що сам рот відкрив, без особливих вмовлянь, так щей поки йому наліт зчищали, замість нити чи плакати (як раніше), Роман просто напросто реготав:girl_haha:. Ото номер був. Вийшли з того всього від лікаря з купою подарунків і поїхали далі по гостям.

З прози - тиск. На очі не бачу, щас гегнусь. Ледь спромоглась обід зварити. Привезли нам нарешті довгоочікуваний комод під посуд (врочистість), так я його навіть протерти не можу, про те щоб зайнятись перепаковуванням кастрюль взагалі мовчу (проза).

10. terezka

terezka котяка-вишивака

в хаті пухнаста врочистість: сьогодні минуло 9 років як прийшов до мене жити мій пес, і 6 років як вродилась синьоока кицька:) Як то час летить!:)
    Вділила їм шмат "тортика" у вигляді курятини на сніданок. На 50 кг ваги Тора+2,8 кг Магди вчора купила їм 2кг курки (є така традиція, раз в рік видавати їм курку 13-го березня)
    Краще, ніж нагодовані пухнастики нема:)

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Виявляється, якщо встати з ліжка о 7 годині ( точніше - Мартинко розбудив :boredom: ), то день такий дооовгий і до обіду стільки всього можна зробити :girl_in_dreams:. А, я й не знала і не робила :girl_blush2:. На сьогодні, залишилось лише м"яско запхати у духовку, причепуритися і чекати чоловіка з роботи. Попросила його купити винця, а він, злякано - я забув про якусь дату :dntknw:?
    Я - "повод есть всегда, день взятия Бастилии , впустую прошел" (с) :girl_haha:
    А, якщо серйозно, то просто так. Чоловік, обіцяв приїхати раніше, але просив нагадати про себе, ніби мене так легко забудеш :p.
    Шкода, лише Юстю. Вона без парасольки, а на вулиці таке :girl_impossible:...

12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Нарешті у нас все потрохи налагоджується. На протязі трьох тижнів, ми з дівчатами по черзі хворіємо. Мене затягнуло так, що довелось антибіотики приймати. Нарешті почала добре чути/бачити/дихати. Бути хворою і няньчити хворих дітей - це повний капець. До того всього, ще й без інтернету 2 тижні були. Так що до основної хвороби добавився додатковий симптом - ломка за нетом :)
    Ми одужуємо, нет з'явився, замовлено зали для святкування наших з Настюхою ювілеїв, я схудла до свого передвесільного розміру - все буде добре :)))

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

А я, сьогодні з Роксоланкою вже зранку були на англійській, вийшли з дому ще не було дощу, тому про парасольку навіть і не подумала, а от коли закінчилось навчання, я була в шоці, коли побачила, що творилось на вулиці:girl_mad: Змокли ми з малявкою до ниточки:girl_cray: Ще зайшли в Арсен, прикупили рибки, так мені захотілось сьогодні ухи з"їсти, так вона за мною" ходила". Прибули ми додому, зробила собі горнЄ чаю, положила перед собою коробку цукерок Esfero, і балдію. Малява вложується в ліжечко, така чемнюлька в мене, самостійна дівчинка:girl_dance:,і я от так дивлюсь на неї, може то і мені біля неї на годинку прилягти:connie_pull-pigtail, і нехай весь світ зачекає:girl_haha:

14. oksumoron

oksumoron Active Member

білий дим у Ватикані!
    обрали нового Папу!
    всі канали лише це і транслюють! ще нічого невідомо, всі в очікуванні на площі!

15. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Вже все відомо-Папа з Південної Америки,1936 року народження,італійською розмовляє з акцентом...

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Але то таки дійсно хвилюючий момент оце очікування.
    Дуже мен здивувала оперативність роботи Вікіпедії- не встиг Папа з'явитись на балконі, а вже Вікіпедія все оновила і додала.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я ввечері якась особливо щасива:girl_in_love:
    Всі хвости попідтягувала, дещо зробила авансом, діти вже майже нормально дихають(2 ночі задихались від соплів)
    Тепер чекаю весну!
    Ну і дуже подобається мені фраза "Все буде добре!"

18. AilataN

AilataN жива

Вчора, після пригоди з нападом собаки, заснула після якогось чи то барбовалу, чи то валокордіну( причому не ясно якого року випуску) десь в третій. В сьомій Маруся збудила. А мені на співбесіду на 12ту. Ледве соображала. Прийшла і завалилася спати. Ну, не на співбесіді))) а після неї). Тільки заснула- зразу сниться червона пащека тої собацюри. Бррр.

Ну нічо, трохи справ не зробила, а трохи зробила, на вечерю наліпила вареників ( то подія), тато наш прийшов ( він був на похороні, сумно).

Про результат співбесіди обіцяли сповістити на наступному тижні, але задзвонили вже ввечері. Шота я в роздумах.

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я як завжди вчора лягла пізно-препізно, і сьогодні ледь проснулась. Вся на голках, сьогодні-завтра мають оголосити результати конкурсу. За різними джерелами інформації я його виграла. Організатори цікавились як справи з моїми документами, з фінансуванням і т.п. а це ознака того що я ввійшла до тих 50 щасливчиків.От тільки питання, чи дійсно щасливчиків?! От зараз сиджу на голках і чекаю відповіді від рганізаційного комітету, от буде облом як скажуть що не виграла...А якщо виграла, то аж страшно стає...Стільки потрібно підготувати, вивчити, стільки бюрократичної тяганини...Ну нічого, думаю все буде добре!
    А ще вчора почала вишивати бісером, цей процес мені сподобався, але от сьогодні придивилась ніби не правильно підібрала кольори, печально трохи...А ще цілу ніч спілкувалась з своїми одногрупниками, трішки похвалюсь, вони виграли один програмерський конкурс і їдуть на Київ презентувати свій проект!Вони в мене круті:)Приємно за хороших друзів...Правда чи вони хороші то під знаком питання, бо вони зявляються або їм щось треба, або щоб їх я похвалила...Але які уже є...
    А ще хочу сьогодні сходини на каву, от хочу і все! Дивно трішки, в мене подружка сміється що в тому кафе буде чекати мене моя доля:) Усьо, треба бігти в Політех...А як не хочеться, набридло вже те навчання....

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Рай!
    Вперше за тиждень дітьо вляглось на обідній сон і я маю годинку на каву з марципанками, які мені коліжанка з Німечини привезла.
    Голова не болить, їсти наварено, заняття пройшли на ура. Життя вдалось.
    На вечір ще в планах Нова почта і Епіцентр.
    Ось такий в мене чудовий зимовий день посеред весни видається.:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.