Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Остатні години вихідних :sad: пятниця вимотала настільки що від нервів пішла висипка і всякі інші нехороші вєщі.. руки трусяться ноги трусяться... якби не мої чудові співпрацівниці-наставниці то вже б відкинула копитця:) а так відпустили нас пошвидше і ми сходили на піцу.. файненько посиділи, пожаліли мене і вже більш менш жива пішла я домів...
    кохане чудо аж ввечері прийшло зате з цвяточками і тортиком
    всю суботу як труп лежала в ліжку і пила травки від нервів... під вечір трохи попустило то навіть прибрала і речі в пралку занесла. весь день вязала і книжки слухала:d7: - реабілітація після важезного роб. тижня суперова :) і результат на ліцо.. а в мене на руки і на подруги голову бо плела мітенки і беретик входжу в рукодільний шал))
    і ниньки прозую трохи... встала ледве в десятій, але вже без того відчуття смертної втоми що сиділо мені на шиї цілий тиждень, трохи почитала ін інгліш потішилась всяким врочистостям і буду збиратись до своїх вредних карапузиків і карапідлітків.. уроки... надіюсь середульщі не будуть геть нечемні хотілося б ще мати ввечері трохи сили на якусь готовку боюсь що скоро вмру зголоду, холодильник порожнісінький)

2. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а мені сподобались вихідні дуже) В п*ятницю з чоловіком та друзями їздили в Польщу на закупи - накупили різних смаколиків та одьожок :girl_claping: чекаю весну)
    В суботу виспались, прибрали, відвідали батьків, порозвозили подарунки, отримали подарунки й собі.
    А сьогодні лінивий піжамно-кухонний день - з випіканням та поїданням кексів, налисників, і взагалі з поїданням всього, що є в холодильнику.
    ггг чекаю відкриття ківі-фітнесу - йду на джампінг - хай знаю))
    а ще за вікном цілий день туман і слизько, а в мене на столі та на вікні ось така весна :girl_tender:
    51 тюльпан
    [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування модератором: 11 Березень 2013
  3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Вирішили сьогодні просто побути вдома. Чоловік, за тиждень втомлюється від людей і спілкування, а у мене цілий тиждень спілкування лише віртуальне. Тому, видумувала всяке, щоб витягнути усіх з дому, але видать була не достатньо переконливою:girl_in_dreams:, тому... Діти перебавилися в усі ігри, які знали і не знали :connie_pull-pigtail, я подивилася три !:girl_crazy: фільми, чоловік зберігав нейтралітет і не переходив ні на чий бік, а лежав на своєму боці :girl_haha:, на дивані. Я, між фільмами, бавилася випічкою і успішно її поїдала. Спокійний недільний день.
    Нам три вихідних забагато, два - саме те.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я теж :), в мене зараз яблучна манія.
    Після обіду вперше вибралась з малими на дитячий д.н. Для мене то як вихід в світ. Муж, правда, ляпнув, мол навіщо то я вивбируюсь й красу наводжу - свято то дитяче...Ага, дійсно. раз я в декреті, то сміливо могла йти в сорочці для годування й з мішком на голові :girl_emo:. На днях теж почула дивну фразу - навіщо мені парфуми й косметика, я ж в декреті.
    Сашка натовкся-наскакався, а я зрозуміла, що мені трохи заважко самій з 2 малими на такі події. Хіба з мужем. Ввечері була 2 порція моїх кулінарних потуг - пісний яблучний пиріг - але щось на вид він не дуже. Вже завтра пробуватиму. Й так наніч наїлась м"ясця...

5. AilataN

AilataN жива

О, я теж гризу свою ковбаску. Муж її називає " мамина конхвєта Тузік, дуже не..погана")))( Л. Подеревлянський)
    нарізала собі тоненько, і смакую. Які там чоколяди!

вихідні пройшли мирно, без крові. Їли ( не мене), доїдали ( не мене).
    Чоловік наварив холодцю, тепер відганяє мене від нього . Я- пекла шарлотку по модному рецепту ( добре, що сказали про "модність", а то би я грішним ділом подумала, що це просто шарлотка).

Трохи гуляли, дарували, отримували.
    Взагалі, на теперешній момент (1.45 супротив понеділка) якось то все смутно пам"ятаю.
    А, кіно подивилися... Цілувалися багато- точно пам"ятаю...
    Треба йти поспати..
    Всім доброго ранку)))

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я працюю, на завтра вже майже все готове
    2 дні залишала дітей на батьків-красота, сьогодні вирвались на гостину на 3 год без дітей і згадала як то добре просто посидіти за столом а не гонити попелєром.
    На вечір дістала сюрприз-малі з соплями, завтра їдемо до лікаря, надіюсь все буде добре
    Всім гарного тиждня

7. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

То точно. Ми вже не знали куди себе подіти.
    А сьогодні, нарешті, Аня пішла в садок після 2-тижневої перерви (бо хворіла), аж з 6 год ранку не спить. Таня так раділа, що сестричка іде в садок і не буде її мучити, що аж взуття і куртку їй помагала вдівати, а потім ще довго з усмішкою дивилася через вікно і кричала "Аня, па-па!"

Діти протягом вихідних тата зовсім замучили, заставляли бавитися і дурачитися з ними, ну і між тим не забували влаштовувати істерики кожна по черзі. Тому сьогодні чоловік на радощах, що скінчилися вихідні, вже о 8:30 год побіг на роботу, а так то в 10 год вийти не може.

Ну і мені вже легше, t немає, тому чекаю на маму і збираюся в зал. А потім ще треба за продуктами сходити і їсти щось приготовити.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

9. jylanda

jylanda занууууда

В нас валiзи зiбранi, одяг в дорогу випрасуваний, я стала раненько i чекаю 9 ранку, щоб можна було документи заповнити. Надiюся сьогоднi все вирiшиться добре для мене. Прийдеться сьогоднi побiгати по рiзних закладах, але маю все встигнути. Чоловiк вже нiби здоровий, я ще нiби не хвора. Ввечерi вирушаемо реалiзовувати моî дитячi мрiî.

10. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Ніякого виїзду не було, святкували в офісі, і п"янка затягнулась аж до кінця робочого дня. Дома мене чекала метрова троянда:girl_in_love:Субота пройшла класно, люблю такі насичені дні - ми з чоловіком встигли побувати і в центрі, і в КК, і на сихові. А вчора ходили на свято Вагітності, теж гарно провели час. Вечір закінчився посиденьками з гостями в нас дома.
    Ага, і за вікном дійсно "справжня весна":girl_impossible: Ледь добралась на роботу.

11. Nana11

Nana11 аспіранточка

А мені сьогодні 25! Ось така от врочистість. За вікном сніжок:girl_in_love: добре шо не така ляпа як вчора. чоловік в 7 ранку приніс букет роз, а ми з доціком поробили собі домашні святкові зачіски:girl_blush2: і так сидимо, чекаємо на бабцю. А вечером 95 квартал, ціаво на них подивитися в живу.
    Якось так скоро час минув, пам'ятаю як було мені 20 і я вже думала шо то ДУЖЕ багато. Але за тих 5 років стільки змінилося, і виявилося що 20 це ще так мало. ШО ж буде дальше?:girl_cool:

Останнє редагування: 11 Березень 2013
  12. kati

kati Well-Known Member

Ох, а нам було замало цих трьох вихідних...Провели з чоловіком казковий вікенд в Будапешті, а там така красота!!!:girl_dance: І вже справжнісінька весна- +14, пташки цвірінькають, травичка зеленіє... Ще б два дні до повного щастя,...але поки що діти не відпускають на довше:girl_in_dreams:
    ...Але пора вертатись в реальність- купа прання( а гель закінчився до прання), в холодильнику тільки мамині котлетки, а отже треба збиратись і шурувати в магазин за продуктами, щось готувати, прибирати...Всім гарного початку тижні!

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Ой, а мені три вихідних - то ще й замало, так пролетіли - одним махом!
    Я сьогодні зранку встала і пожалілася чоловікові, що хочу ще вихідних, а він потішив - у травні буде багато.
    Вихідні ознаменувалися домашньою випічкою і вчорашнім виходом в світ: на суші в Японахату і на яблучний струдель в Цукерню. Цукерня мене потішила, там найсмачніший бананово-молочний коктейль для малого, і цього разу було досить швидке обслуговування і як завжди смачний струдель з ванільною поливкою
    І ще вчора переглянула "Джунглі", нарешті, з початку, бо раніше попадала на той момент, коли Брєжнєва вже була прив"язана на спалення. Смішне кіно.

Сьогодні моя дитина урочисто вперше йде до школи на підготовку. Він, бідний, так того чекав, всі вихідні рахував, скільки ще днів до понеділка. Майже всі дітки з групи вже ходять, а він аж плакав, чому ми його ще не водимо. Так шкода, що не зможу з ним піти, переживаю, щоб йому і надалі так хотілось ходити до школи, щоб подобалось.
    А ще вчора я виявила, що у Саші почав хитатися нижній зубчик -перший кандидат на виліт.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, якесь таке то наше життя полосате, як зебра. То здавалось все дуже зле, то вже бац і наладждується, ура-ура і знов в один день все зле, вчора було сильно зле, а нині вже знов все повернулось в кращу сторону.:)
    Намолола я на емоціях...:girl_crazy: А якщо серйозно і без ліричних відступів, то сильно мене нині болить голова, в ночі зле спала, думу думала і тепер напевно так зле. Чоловік тоже думу думав, то нині ходить з кролячими очима.:8:
    Зима повернулася, вчора гостювали в мами, то вона мене розділа)) Витягла з моєї улюбленої куртки, бо сказала шо так ходити вже не годиться, куртка то реально мені не по розміру до кінця зими стала. Переоділа мене в свій плащ і вньому я схожа як в тій пісні "ходить гарбуз по городу...":xaxa:, але думаю гарбузові ходити вже не довго прийдеться, бо скоро справжня весна.:girl_in_dreams:
    Зараз тре іти варити їсти, бо крім булочок в хаті ніц нема. Докотилася господиня...:girl_blush2:
    Всім гарного продовження дня...

15. lawyer

lawyer Member

і мені вихідних мало, так важко сьогодні було вставати на роботу, так не хотілося йти...:girl_cray:
    завжди після довших вихідних не хочеться ходити на роботу:girl_in_dreams:
    а вчора був супер вечір: всі наші хлопці (чоловік, мій тато, два брати, племінники, кум з похресницею і інші) пішли грати в футбол, а жіноче царство:) в складі моєї мами, мене, братової з донечкою і ще однієї племінниці (донечки другого брата) сиділи і нудилися вдома, поки не додумалися поїхати на чай, адже одна машина таки лишилася у нас:girl_crazy:. тому дуже класно посиділи, поїдаючи тортики:nyam2:
    а сьогодні мене чекає серйозне прибирання, бо за вихідні нашу домівку відвідало понад 10 осіб, включно з трьома непосидючими дітками:girl_impossible:

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А в мене святкова врочистість закінчується. потихеньку складаю чумадан. отак
    Знову почнуться будні, в яких мої батьки будут дуже далеко від мене :sad:

17. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене від четвергового вечора самі врочистості, бо ми з мужом свалили в Одесу до нашого дружби. Відпочивали дуже і дуже різноматно, з самою несподіваною і багатонаціональною компанією, бо нас було багато- львів'яни, одесит, 4 молдавани і кобітка зі Словаччини. Просто гуляли містом, відвідали дуже сумнівні і "злачні" місця, реабілітовувались після цього в Одеському оперному театрі, нас заливало (в прямому і переносному розумінні) морськими хвилями на міських пляжах в Аркадії і Ланжероні, я гребла в клатч морські ракушки. Побували в кльовому стилізованому під справжню дачу ресторанчику "Дача", враження від кухні, обслуговування і загальної атмосфери закладу просто бомбові! Також ми інтелегентно балакали з власницею українських книгарень в Одесі, мило і дуже урочисто пили з нею каву, а ввечері (вже без вищезгаданої пані) нагло глушили пиво з сумнівної якості рибою в якійсь кафешці. Побували у величезному торговому центрі Рів'єра, який певно в рази чотири більший ніж наш КК, не втримались, щоб не подивитись там "Великого і могутнього Оз". Були на Морвокзалі, хотіли вкрасти яхту і податись до Туркіш-ленд за шубами, але яхти всі виявились якісь обдерті і ми просто засіли в "Компоті" гамати налисники і пити їх справжній, домашній полуничний компот, а я -фоткати припортовий завод, дивитись на море і думати про шууубу. Погода вкотре показала, що наші синоптики діють за старими методами передбачення погоди - за каменем (якщо мокрий - значить дощ, якщо видно тінь-сонце і т.д.). Загалом ми дуже файно нагулялись, розважились і відпочили, навезли додому одеського пива, муж відірвався на пахлаві. Мої студенти напевне сьогодні не могли зрозуміти чому я плутаю базові терміни, але якось не пасувало їм казати, що я приперлась на роботу з поїзда. Отак) Фотозвіт буде у відповідних темах.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

якось так і приємно і насичено пройшли вихідні з коханим, гарно провели час, чоловік набоулінгувався певно на цілий рік

з прози - я далі по лікарях ходжу зі свом горлом.. вроді би нічого серйозного, але й нічого дрібязкового.. вже скільки лікарів і ліків не можуть дати мені ради
    але не втрачаю надії - далі ходжу, далі лікую

19. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

УРА!!! Майже звільнилась але свого досягла:girl_cool:! Я молодець! Люблю себе страшно прям ))) Купа нервових клітин минулих роб. тижнів не померли марно і це тішить!:girl_claping:

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Цікавий понеділок. Але і важкий. Мушу закрити всі справи на Посиденьках і забути пароль. На скільки зможу. Останнім часом теми і обговорювання почали засмучувати, якась така злоба з’явилась. Форум поділився на табори, висловлювання думки замінило просто її нав’язування, таке враження, що люди готові кидатись на інших просто, щоб погаркатися. Замість того, щоб зняти шори і прочитати по складах. Сподіваюсь, що це якийсь весниний авітаміноз дає про себе знати, бо за ті 3 роки поки читаю Посиденьки такого пригадати не можу. Шкода прощатися, тим більше, що попереду стільки подій, якими хочеться поділитися. Але мушу зробити перерву і набратися позитивних емоцій. Всім гарного настрою, багато вітамінів і позитивних думок:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.