Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

День почався з сонця :). Я вже забула як то приємно прокидатись, коли через штори пробиває яскраве тепле сонце. Попри сонце, побачила оченята мого сина, які мене гіпнотизували, щоб мама прокинулась швидше:girl_crazy:. І відразу з таким впевнено весняним настрОєм почався новий день, новий тиждень.
    Мала впевнений намір прибрати після вихідних, бо таке враження, що вчора в кімнатах взірвалася бомба:8:. Дала собі з тим раду, пішла на закупи, спекла, щось таке цікаво-смачне, що вже сховала від свого чоловіка, бо до сніданку не доживе.
    Одним словом день хороший і сподіваюсь увесь тиждень буде не гіршим. Таке враження, що я ведмідь і прокидаюсь після зимової сплячки:girl_crazy:)).

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Сьогодні файнезний вечір, а день такий як завжди. Я після того, як звільнилася з роботи стала якоюсь лінтяйкою, все себе просто заставляю робити, навіть часом не хочеться речі закинути в пральку. Ооо, і на рахунок вечора. Ми тільки що з мужом так файно позаймались, ну ви нічо такого не подумайте, то я про спорт:girl_crazy:
    Він же в мене тренер, хоч і в минулому :girl_in_love: Я його вже тиждень просила, щоб він зі мною позаймасвя, а йому все ніколи, а сьогодні тільки переступив поріг, передівся і "свєршилось" :girl_crazy: Почали з півгодинного заняття, а далі будемо поступово збільшувати час занять. Зараз попиваю чайок і розслабляюсь.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я минулого тижня "взялась" а цього тааак розлінилась, вибила мене гулянка з колії, от реально здоров"я вже не те:girl_crazy:
    їздила ми на весілля до мого брата 3-рідного, сам він вже 12 років живе в Ізраїлі, весілля було під Києвом і ми мега круто потусувались, їздили я з чоловіком і татом і 2 мої тітки одна з Італії ( та я недавно знайшла свою тітку італійську, тепер я теж маю когось "там" ггг) інша з Білорусії, от такий інтернаціонал, гості були в основному з Кривого рога, короче було мега весело, хоч спочатку я сентементальне створіння ледь слози стримувала, так тішилась за братика, ми виросли разом і я скучала коли він виїхав ( ще похвалюсь брат був чемпіоном Ізраїлю з боксу, зараз є тренером, бачили б ви як він ТАНЦЮЄ, взрив мозгів, реально крутий:girl_cool::girl_cool:)
    ну і сьогодні я ще відходжу від вражень, дороги, а Домінік якийсь такий капризний став, що капець, підсіли ми під час хвороби на мультики і тепер ніяк з них не "спригнемо":girl_mad:
    сподіваюсь завтра підем на заняття і трохи розвіємось, бо вже 2 тижні не ходили
    я завтра до косметолога записалась нарешті, хоч знов згаяла купу часу, няні 3-ій тиждень вже не має, треба буде щоб чоловік малого припильнував, бо я собі напланувала а тепер знов не знаю чи щось вийде
    бажаю всім і собі продуктивного тижня!

4. Valensia

Valensia Well-Known Member

Маю велику врочистість, ходила в перукарню фарбуватись і стригтись. Що саме головне - мені сподобалось!!! Думаю, знайшла нового перукаря :)
    А решта - проза. На вулиці хоча і сонечко, проте холодно і вітряно, з Іринкою гуляєм мало, бо нас здуває попутним вітром :) Сьогодні годували голубів, то чуть нас не заклювали. І взагалі, зараз ті голуби такі наглі стали, тільки кульочок якийсь зашарудить, то вони вже і злітаються.
    Чекаю сонечка і тепла, надіюсь, скоро буде справжня весна, не тільки календарна :)

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Гарний сьогодні був день:) Отримала багато вітань від рідних, знайомих, друзів. Настрій святковий цілий день:girl_in_love: Чоловік потішив - подарував золоте колечко і букет улюблених хризантем, цілий день помагав, такий послужливий був, от завжди б так:girl_in_dreams: Посвяткували трошки у тісному сімейному колі, зараз будем пробувати вкласти синочка і продовжимо святкувати з чоловіком:)

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

І в мене сьогодні гарний день! На дворі вже дійсно прийшла весна. Вперше за 4 дні вийшла на вулицю, погуляла. З мамою вирішили ще одну "Мадонну з немовлям" вишити, вже для себе. Тож взялись за вишивання. а ще я надумала вишити собі Великодній рушничок бісером, але щось не можу знайти щось таке, щоб дуже сподобалось. На наступний тиждень планую штурмувати рукодільні крамнички.
    А щойно потішив мене мій керівник, я ще досі беру участь в конкурсі, зовсім трішки осталось до оголошення результатів - 10 днів!

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нині така була чарівна погода весняна. Але сам день видався не дуже.. Чоловік собі відпочиває на лікарняному, а я зранку на роботі, а потім пішла в спортзал. Та лиш пробігла 15 хвилин на доріжці, пішла робити розминку, але відчула, що мочовий капець болить :sad: Так того в мене давно не було, а ще нині зранку я почула, що щось не то... Тому я розвернулася і пішла додому і от цілий день і вечір п'ю чай з ромашки. І таки ніби результат є... Надіюся, бо та біда мене давно вже не хапала . А все тому, що промерзла я таки добряче в церкві в неділю.. Так хочу ходити в українську церкву, але так там зимно , нема обігріву ніякого взагалі, то ж по ногах так нормально холод віє...

8. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

І до нас нарешті прийшла весна. Тільки я звільнилася, відразу пішла поповнювати запаси віт. Д, мелатоніну і ендорфінів. Після найтемнішої зими за останніх 60 років( вичитала таке в газеті ), нарешті вже другий день світить сонце і 14 градусів тепла.
    Підсніжники цвітуть, сьогодні бачила десь 10 ключів журавлів- певно вже летіли додому- як вони розкурликалися, всі хто їх чув , здіймали очі до неба.
    Сьогодні на курсах познайомилася з жінкою з України- завжди рада можливості побалакати українською.
    Ну і негативні новини, мій брат загубив український паспорт і не може тепер виробити візу, щоб приїхати до мене в гості, вже 4 місяці його чекаю.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

10. AliceKitty

AliceKitty New Member

Ех, робота, робота, діти в школі, а я хочу на море. Сьогодні зранку бачила, як дядько з вікна машини викинув сміття. Так мене то вкурвило, але то певно в тему "рагулі".

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора був важкий день - в село їхала. Хоч тата там зараз нема, але все-одно не дуже хотілося туди їхати. Але треба було бабі ліки привезти . Ну і в мене було важливе завдання: зробити своїм кицям укольчики, щоб вони на кавалєрку ходити не хотіли і тому кошенят не народжували . Раніше я би боялася колоти когось, в т. ч. тварин, але тут мус... Старша киця спокійно далася, щоб їй укол зробити - їй можна відвернути увагу кітікетом чи ще чимось смачненьким, і вона тільки про їжу й думає ))) . А от менша - то було важко. Ніяк не хотіла дозволити підійти до себе, ніякі приманки на неї не діяли. З бідою наполовину зловили. Зате потім дивилася на мене тааак ображено (((. Шкода її, але треба.
    Розізлила баба. Вона вже зробила свій "внесок" порадами у знищення сім"ї мами і тата, а тепер мені робить настанови, як я маю жити. Але не маю наміру повторювати помилки родичів і слухати її.
    А ще багато чого нового про себе взнала. Давно, років 8, не спілкуюся ні з ким із села, і не в курсі, що в кого відбувається. Зате вони в курсі всього, що відбувається у мене, більше того, вони знають про мене те, про що я і не здогадуюсь :girl_crazy:. Отак я взнала, що вже навіть заміж вийшла:girl_haha:
    Вернулася до Львова пізно і дуже втомлена. Зате найближчі три місяці в село і не подумаю їхати.
    Сьогодні маю роботу: ліплю до купи пізньосередньовічну амфору :). Поки склеєні фрагменти сохнуть, вишиваю і ще вийду погуляти - погода неймовірно чудова, гріх такий день вдома просидіти :)

• Подобається Подобається x 1
  12. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Гарні дні, дістала вже сонячні окуляри.:girl_cool:.
    Розчарувалась в Шуварі, дарма їздила, квіти і цукерки там дорожче ніж в Ашані. В Ашані і закупилась на 8 березня для вчительок.
    Дівчата, в кого малі дітки, бережіть нерви для школи! Вчора думала здурію, поки поясню старшій множення і ділення на 10 і 100. Забрати нулик, дописати нулик, а мала тупить... Я на неї дивлюсь і мені стає страшно, "А далі як буде?" Чи лижі не їдуть, чи... Ну, здається розжувала, малювала, казки розказувала, уяву будила, "чудєса еквілібрістікі" коротше. Розв`язали приклади додатково для закріплення. Англійську вже сама робила, я здалася, нічо так, тільки неуважні помилки. Чекаю 24 березня і весняних канікул.
    Меншу так шкода, часу і уваги на неї дуже не вистачає, особливо, коли чоловік пізно приходить. А вона така розумненька, так сама хоче вчитися.
    І по десятій приходить чоловік. Каже про старшу, потягуючись:"Може її в гімназію віддамо з математичним нахилом." В мене "занавєс"...:khomyak:

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я вже два дні цвіту:girl_in_love:. От, чого насправді мені бракувало-весни, сонця, тепла. Мені настільки затишно і комфортно, що словами не передати. Здається, що ростуть крила:girl_tender:).
    Щойно вигулялись і мокрі вщент Ромчикові ноги, штани, куртка і взагалі весь Ромчик не зіпсувало мені настрій). Маю в планах зварганити щось смачне дитині, бо натер собі пальчик, страждає біднятко. Треба його потішити. І взагалі я в очікуванні свята та вихідних. Вихідні обіцяють бути дуже врочистими:girl_dance:.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нє, ну несерйозно...Така погода чудова, а на мене вона в зворотньому порядку діє.
    Очі склеюються, ледь-ледь рухаюсь, тиск низький. Цілий ранок провела за плитою.
    Потім вигулювалась з Романом, дітьо целіком і полностью в болоті і піску, ноги мокрі, і таке от щодня, не встигаю то все чистити-прати-сушити...
    Ну але хоч задоволений.
    Зараз от ще купа прасовидла назбиралась...Бррр...Ненавиджу прасувати.:girl_devil:
    Обідцялась в гості подружка заскочити...От може якраз поки дітьо спить, почаюємо.
    Імунітет нижче плінтуса. Чоловік з хвороб не вилазить, в мене в писку живого місця немає. От що за напасть?!
    Ще в планах ввечері на мінішопінг вирватись. Потрібно подарунок коліжаночці вибрати на завтрашнє ДН.

15. Holly

Holly Moderator

Аналогічно:sad: нині ледве не зомліла і так мені голова крутилась, жах. Випила дві кави ніц не помогло. І їм добре, але вагітність-гв-вагітність-гв далось взнаки. Настрій не визначений, так хочу вже реального тепла. Щоб скинути куртки і чоботи. А завтра з самого ранку врочистість гарантовано. Ну і святкування, яке триватиме аж до суботи.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я сьогодні в окулярах ходила вже)) а ще намастилась сонцезахисним кремчиком для обличчя бо вчора була в косметолога, ах яке в мене сьогодні обличчя:girl_dance: а вчора я була блискучий світлофор гггг
    кльово погуляли з малим, теж треба було переодягатись, бо був повністю мокрий, впав на спину, зараз переперу речі, а ще машинка пере і ванну кімнату я сьогодні вимила, я після сварок з чоловіком файно мобілізуюсь:girl_crazy:
    мала сніданок практично в ліжко і сказав чоловік, що додому прийде в 17 !!! годині, вже 5 по... подивимось, хоч зараз той випадок коли хочеться щоб він запізнився, бо дитина спить, я розслаблена після масажу і воорше весна і ляпота
    за вікном вже другий день художник малює, а я в його мольберт підглядаю :) весна-весна

17. AilataN

AilataN жива

Я сьогодні поїла. Перший раз від недільного ранку:sad:. Оце в неділю зранку як поїла рибки ( готувала собі щось дієтичне) то так на дієті і просиділа до сьогодні ( отруїлася).
    світу не бачила, от вас почитала і тепер знаю:sad:, що там - існує сонце, це не картинка намальована)):sad:
    А вчора мала засопливилася:sad:, причому на сьогодні бачу погіршення, очікуємо підвищення т-ри і посилення носових опадів.
    Все складається супер, -3 кг скинутих підбадьорюють)) я тримаюсь :sad:.

Чоловік нам приніс гілочки, ми їх поставили у вазу а сьогодні вже побачили як бруньки прокльовуються:sad:
    ой, тут має бути - :).

а ще, у Марусяни готується на виліт нижній зубчик :suicide:

Всі плакальні смайли просто для краси, будь-який збіг випадковий.

Останнє редагування: 6 Березень 2013
  18. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене холостяцькі будні даються в знаки, чоловіка немає, значить і готувати не треба!:girl_haha:
    на обід я додому не приходжу, вертаюсь аж ввечері, а хіба так пізно хочеться ще щось робити на кухні!

я лише про таке мрію. погода була гарна ще як в неділю, останні дні тільки дощ, туман і холодно! і так ще буде д-ка наступних днів!

от і в мене те саме сьогодні, пили каву аж 2 рази , то навіть не відчула ніякого ефекту!
    якийсь в мене настрій депресивний!

19. jylanda

jylanda занууууда

Весна прийшла, грип принесла, то в нас так такий вiршик складаеться, чоловiк хворiе, але мусить бути на роботi, бо двое спiвробiтниць вже на лiкарняному. :girl_devil:
    В мене все як i було, тобто чекання, добивае мене ця ситуацiя, чекаю, чекаю, але незнаю коли i чи буде позитивне рiшення... :8:
    А в понедiлок в вiдпустку, настрiй десь сховався, мабуть в валiзi, треба буде îî помаленько витягувати i готуватись.
    Може поможе? :girl_in_dreams:

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я нарешті забрала з друку 200 фоток, які я відібрала ще 3 місяці тому...то за 3 роки назбиралось "найулюбленіших". Завтра може посортую і в альбом поскладаю. От така я старомодна, в час цифрових рамок й т.д. люблю альбоми....Сашці купила трохи всякого-різного одягу, виявила, що дитина сильно підросла і йому якраз вже добрий одяг з нексту, який замовляла ще дуже давно. Коротше оновила гардероб. Марку ніц не дісталось цього разу. Шукала йому шапочку "Кубера" (дуже гарна якість), але вже їх чомусь не завозять...З врочистості - зацінила, яка то смакота, гарбузовий суп-пюре. Проза - ще щось не те з"їла й мене дико тошнить.

Статус теми:
Закрита.