Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

У мене тепер наступили "мамські" будні))) Помити, зварити, накупити, побавитись, тихо посидіти коли сонний час. Маленький песько це як дитинка :girl_haha: але це таке щастячко! Свою дівчинку назвала Емма, у свої 2 місяці навчились прекрасно виконувати команду "сидіти":girl_blum: а ще знайомство з кроликом пройшло на ура, думаю будуть дружити. Через 20 днів після прививки зможемо гуляти.
    А ще я страшенно хочу весну, закохатись, одіти легеньку курточку, їсти багато морозива і фотографувати :connie_pull-pigtail

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

сьогодні з чоловіком сходили на концерт групи Вітер в ГазСтейшн. концерт супер і клуб теж потішив. шкода тільки, шо далеко добиратись. весело провели час в приємному товаристві. зустріли купу знайомих, яких вже давно не бачили.
    а вдома.....затягло мені носа і горло геть начисто( я ше з п"ятниці підхворіла. а зараз мене геть розгребло.
    а на завтра квитки в Заньковецької ..

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ледве Марка вклала, уххх..Я сама з ним на господарстві вже 2 день, мої хлопці поїхали на семінар, муж прихопив з собою Сашку. Пробувала гуляти вдень - але мене вистачило на 30 хвилин - попри сонце, якось так хооолодно було...Марчик в результаті дома зразу очі відкрив, та й зараз - вроді приспала, тільки включила ноут - чую - вже крутиться, очі відкриті...Вже 4 спроба, надіюсь вже спатиме.

4. Soleil

Soleil New Member

А в мене одна проза вже весь тиждень. Діти хворі, обидвоє на антибіотиках. Здому не виходжу, а сьогодні ще вирішила зробити генеральне прибирання вдома і головне, що зробила.

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

До обіду сиділа в хаті і займалася нічогонеробленням ))
    Потім ходили на пошту відправляти листівки.
    Далі - на цвинтар.

Коли повернулися на Левандівку, трохи погуляли, коханий мені подарував гарнючі тюльпанчики :girl_dance::girl_in_love:
    Довго не гуляли, бо вже вечоріло і холодніло )). Вдома вирішили, що хочемо завтра накрутити сушів, замовили ті інгредієнти для їх приготування, що вже закінчились, і окрім іншого, у нашому холодильнику зараз 2 кг імбиру :girl_crazy:
    Увечері трохи вишивала, і аж тепер піду спати :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Музик

Музик Мартуська

а в мене трошки сумний день.
    ходила я у п'ятницю на співбесіду, пройшла, все класно, якби не одне але - буду працювати по суботах. сам по собі той факт вже є трошки сумним, а ще по суботах я з на балет ходила... Тому вчора я буда востаннє на занятті, позаймалась гарненько. проте буду в понеділок проситись повернути все так, щоб хоч 1 субота на місяць була вільна.
    ще ходила з мамою за покупками - купила собі для школи дуже кльові ігри.
    а потім ходила на каву з подругою. отримала неймовірно красивий подарунок, поїла найгидкішу в світі піцу :sad: і гарно полялякали! отак і минув день.
    а нині йду в кіно - на Телескоп Хаббл. потім відпишусь, обов'язково

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Настрій хороший, гарно світить сонечко, але на вулицю не вийду, бо там такий вітрище, брррр.
    В п*ятницю мала розмову зі свекрухою. Маю зробити одну неприємну для мене справу, чоловік каже, щоб не робила, але свекруха так конкретно підганяє. Через це, телефон в мене виключений майже постійно, ну і на скайпі я не з*являюсь :girl_cool:
    Зранку вчора поламала чоловікові телефон, зовсім випадково. Він правда, не злився, але в мене почуття вини конкретне...
    Після обіду були на ДН в кума. Всі свої, ну і жарти відповідно були такі жестякові. Класно було, люблю такі компанії. Дітки чемненько складали пазли, мама пила винце, а татко смакував наїдками. Всім все сподобалось :girl_wink:
    Сьогодні, правда відчуваю, як болять м*язи живота, вчора так реготали :girl_haha:
    На сьогодні не заплановано нічого. Буду відпочивати, їсти тортик з фруктами, дітки далі мордуються з пазлами, регулярно збираючи-розбираючи їх, а чоловічок мій коханий збирається на роботу.
    Ведуться розмови про поїздку закордон, про продаж нашої Шеврульки, і так мені з того сумно. Не люблю я таких неочікуваних змін, тим більше не знаючи чим вони закінчаться.

Останнє редагування: 3 Березень 2013
  8. oksumoron

oksumoron Active Member

щойно відправила чоловіка на тиждень у відрядження, і так сумно, бо то ж неділя, і ще так сонячно надворі, якось не можу придумати що я робитиму сама цілий тиждень!
    :d7:
    зате вже дзвонила свекруха, казала самій в хаті не сидіти, приходити до неї на обід, будемо собі гумоніти!
    з вихвалялок, вчора забронювала вже білети до Львова :girl_tender:, якраз на моє дн буду з родиною і друзями! так вже за всіма скучила! може на якусь форумівку ще попаду! з кимось ще познайомлюсь:girl_blum:!

9. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

А я розчарована... чоловік каже, що моїх любимих тюльпанчиків на 8 березня не подарує, переплачувати не хоче,ціни на них в той день будуть звичайно круті :girl_sad: і дивується чого я їх так хочу, можна обійтися.... так хотіла вже багато білих тюльпанчиків...єх

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А Вам принципово саме 8-го числа отримати тюльпанчики? А якби 6-го чи 10-го? Не те?
    Бо я Вашого чоловіка дуже розумію, сама свого переконувала, що не обов'язково дарувати мені квіточки саме 14 лютого, чи 8 березня, в будь - який інший день вони мене не менше потішать:)

11. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

я за! і в інший день... 8-го то причина вагома типу)) а в інший день нема такого інтузіазму... не згадає точно, та, ладно змирюсь, обійдусь без квітів)

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я сьогодні хворію, цілий день вилежуюсь в ліжку. Не можу сказати що аж так погано, але мама сказала - ангіна - лежи у ліжку. Горло болить, але розмовляти можу. Ну і як завжди під час хвороби в мене такий апетит, що я б слона зїла, мама жартує, що перша ознака що я простудилась - я голодна!
    Одним словом відпочиваю! Попереписувалась з всіма знайомим, захотіла "блєстнуть" своєю англійською перед з знайомим з гАмерики, маленька опечатка - і заряд хорошого настрою на цілий день:)
    В моєї мами прокинулось бажання розводити квіти, от штурмую деяких формулянок. Тепер головне то все позбирати і якось зі Львова привезти додому.Уже навіть придумала як:)
    Якби не хвороба, до все було б супер!Завтра на пари не іду, посачкую трошки. От думаю чи їхати до Львова, чи не їхати. А то як лежу - гори б звернула, стала одіватись - усьо, сил нема.
    А ще почала читати лікування ангіни в мережі інтернет...От цікавить для чого створювати такі сайти? Такий переклад, що я навіть читати не можу...Виявляється в ангіна дає серйозні ускладнення на бруньки, от цікаво, в мене в саду дерева розпустяться цього року чи ні, чи моя ангіна дала такі їм ускладнення що усьо, не буде дерева! І ще купа, просто абсурдних порад. От мене зацікавило, а що дасть якщо полоскати горло звичайною кипяченою водою? чи то я чогось не розумію, але пишуть що дуже дієве! Перший лік! Я знаю що треба полоскати горло водою з содою, сіллю, йодом...Але не звичайною...
    Ех, почитала, посміялась, і зараз думаю трішки повчитись, набридло байдикувати!

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Приіхали до Риги, погодка тут не дуже, вітер по трасі страшний був. Рига гарна, а сама Латвія так собі, відразу видно що колишня соц. краіна, якось не дуже видно що Євросоюз. Перше що здивувало - тут майже всі розмовляють російською, а я, як дурнувата почала зі своєю англійською:girl_haha:
    Друге це ціни - замовила салат-коктель з креветок, запіканку з лосося і сиру, кава і десерт приблизно 7 євро, думала буде к мінімум вдвоє дорожче.
    Ну і потішив букінг, завдяки якому зекономили на готелях майже 35% від тоі ціни, яка є на рецепціі за номер.
    Завтра цілий день сама буду, починаю з туристичих маршрутів, потім шопінг і страшенно хочу заглянути в готельний СПА, бачила рекламу що там є знижка на масаж шоколадом, але напевно не наважусь...

14. analastanka

analastanka тень на стене

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ну от, через ту вчорашню прогулянку маю сьогодні соплі й головний біль...Благо, сьогодні пів-дня в мене була подруга з дітками, то день пройшов швидко й не нудно. Ввечері приїхали мої лижники - Сашка такий весь на емоціях..Розказував, як іструктор його вчив кататись і він вже сам катається і навіть не падає :).

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сьогодні мали гостей..До того пів дня чаклування на кухні, а після гостей - прибирання. Хоч як не хотілось того робити в неділю, але ходити по крошках для мене то каторга...Гарні враження від святкувань і велика радість, що марафон завершився:girl_haha: Зараз релаксуєм з мужом.. Пора йти спати - купа думок, сформулювати не можу. Всьо. Надобраніч:girl_yes2:

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Проза... проза...
    Хворію і то щодня не легше стає, а гірше. Так зле, просто капці... Вже ледь на ногах тримаюсь через ту застуду. Дзеркало видає сіро-жовте обличчя, а під очима такі синячища...:girl_impossible: То ж треба було так захворіти з приходом перших весняних днів.
    В чоловіка з роботою щось знову не клеїться. Тільки сонечко крізь шибку радує, так світить класно, ще якась пташечка виспівує... Еееех...:girl_in_dreams:
    А ще снився дууууже нездалий сон, але то певно через то що погано спала. Не думаю що в тому сні є щось дуже правдиве, хоча так млосно було, що аж умудрилася прокинутись в сльозах.
    якийсь прям жилєтковий допис вийшов, але я ото планую не давати собі розкиснути. Піду спечу кокосові безешки і буде мені щастя.:nyam2:

19. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Шось так важко нинька працюється, що жах... Тиску воп'ять нема І так той робочий день тягнеться, здається кожна хвилинка на місці стоїть. Начальство трошки посварило, а я з того всього пішла і купила собі хот-дога :girl_crazy:, наїлась і тепер мені вже все одно, можуть знову сварити:)

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Сьогодні день пройшов спокійно, в домашній роботі, в обід ходили гуляти з малявкою, в садочок не пішли, а ходим ми вже майже місяць, все нам підходить, і все подобається) Нарешті я "взялась за себе", після довгої перерви, знову займаюсь аеробікою, і так мені вже добре)), єдине в мене тепер день занять співпадає з днем, в який ми ходим з дівчатами в сауну, і я наразі обрала аеробіку.Маю купу планів на тиждень, не знаю, за що хапатись))), і чекаю з нетерпінням, п"ятниці, дещо запланували з чоловіком

Статус теми:
Закрита.