Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Мені це вдалося! :yahoo: Встала тоді, коли було потрібно, на роботі швидко зробила усе заплановане, потім зустріла поїзд, потім погуляла із коханим - погода суперова, весняна :good:
    А ще коханий сьогодні з приводу нашого ювілейчику подарував мені три гарнючі орхідейки :radist::radist::radist:. Поки та, що була у нас, ще не зацвіла, ці красуні будуть тішити нас своєю красою :girl_tender:
    Зараз у нас буде невеличка романтична вечеря :girl_dance::girl_in_love:
    Одним словом, сьогоднішній день - суцільна врочистість :)

• Подобається Подобається x 1
  2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене таке щастя нещодавно почало траплятись і в такі дні я щасливіша ніж зазвичай, а була б моя воля то до 15 години спала б, та я така:girl_impossible:
    татко вже на кордоні, а синочок заліз і ходить "по колю" по столі:girl_crazy: сну ні в одному оці, а я обіцяла чоловікові, що вкладу малявку до його повернення, ще маю трошки часу
    на дп просто ПАНКЕЙКОМАНІЯ, дівчата! схаменіться! бо вже чуюсь винною:girl_haha:
    останній день зими, ах, якось мені дивно дуже

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я вийшла на роботу. Хоча це буде лише по два дні у тиждень і заробіток зовсім умовний але всі щасливі, що я щаслива))) Насправді я себе почуваю дуже дивно. Не те щоб неспокійно - незвично, що залишаю дітей на цілий день. Хоча сьогодні старшого брала із собою бо робота дозволяє, а меншого вже мама буде на трошки приводити як потепліє. Але от прийшла вчора. ДІмон на циці завис, мама моя зразу додому втекла, а я собі лежу і думаю - ну як це жінки ще щось можуть/хочуть вечором по дому робити - мені навіть посуд було вже несила помити хоч я зовсім і не втомлена ніби. А дітлахів теж помити-погодувати і всьо, спати... А ще сьогодні розставили з мамою всі крапки над "і". А то мене муляє останній рік одне незакрите питання, але все обговорили і я заспокоїлась. Так що весна починається добре. Чого і всім бажаю. Ще б брат мою машину віддав зремонтовану і взагалі було б все чудово:girl_crazy:

4. Марта2

Марта2 Well-Known Member

:girl_dance:Нарешті ВЕСНА!!!! Мені сьогодні чоловік приніс ПІДСНІЖНИКИ ААААААА! Мене ще досі ковбасить..... 3 квіточки. Вони такі малюсінькі, але так мені підняли настрій, я не могла нанюхатись і натішитись ними....

5. AilataN

AilataN жива

Малявка щойно побачила, що у дівинки на заставці ДП немає шапочки і сніжинок :) Закричала : мама, то вже літко!!
    І ще, дуже класно, що з"явився прогноз погоди)).

Я (чогось?) така невиспана...
    дощ?

наварила гороху до зупки , але Маруся так собі засмакувала, чую що до стану зупки той горох не доживе.

6. Just me

Just me Member

7. AilataN

AilataN жива

То у всіх дітей таке буває, що як мамі конче потрібно, щоб дитина спала, то вона ну нізащо не засне?
    От, прийшлося до ранку сидіти на кухні..

Така була злюча, що навіть забула розказати про чоловіка. Вчора його по ТБ показували:girl_cool:.
    Гарнющий був, молодчинка, гарно говорив, посміхався :):girl_in_love:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я сьогодні теж не виспана:girl_blush2::girl_dance:
    до пів ночі розглядала подаруночки-говорили
    вранці спокійно планувала попити кави з круасанами з польської кафешки , але ж чоловік чомусь не перевів годинник і будильник звичайно на годину пізніше задвонив, виявилось, що в мене не година і 5 хв часу, а тільки 5 хв:crazy:, в кіпіші побігла в салон, зробила темний-темний манікюр, потім забрали великий пакунок, а тааам стільки всього кльового в основному для малого і чоловіка, але і мені дещо перепало, вже зробили мені масажик і зараз розгрібатиму хату від пакунків, враження, що сьогодні Миколая, а не перший день весни!
    йду хвалитись в відповідні теми, бо мене прям розпирає від радості:radist:

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а ми сьогодні нарешті карниз замовили. тюлюку вже маю. а от штори... дивилися в тому салоні що карниз брали. так там, ті, що подобаються коштують більше 500 грн за метр :girl_nea: а мені щось не дуже хочеться вішати 3000-4000 тис на вікно. Дівчата, то зараз такі ціни чи то я попала в магазин для мільйонерів?

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

виженіть мене хтось на вулицю :girl_crazy:
    я вже сьогодні там була, вийшла з повною головою справ, прийшла, нічого не зробивши - половину не змогла по певних причинах, про іншу половину просто забула :girl_in_dreams:... сама собі пообіцяла, що після обіду все владнаю. ну але ви самі бачили, що там нині за день :).
    то все прозище, а є така врочистість!!
    сьогодні прилітає з далеких країв моя кума, подруга вірна, сестра по духу)) і просто рідна душа!!! :girl_dance:
    рік не бачились,
    тому я вся в очікуванні приємної зустрічі, задушевних розмов і теплих емоцій. :girl_in_love:

11. Just me

Just me Member

12. Pulupjak

Pulupjak Active Member

І я вийшла, правда раз на тиждень, але так мені було добре, попрацювала, з дівчатами потеревенила, книжку почитала, відпочила трошки від домашньої рутини, але то було до обіду, а потім вже так скучила за дитиною, так вже надоїла дзвінками і так нудилася:d25: - то вперше пішла на цілий день з дому і без Насті. Але насправді дуже скучила за роботою і клієнтами:girl_cool:
    Помаленьку готуюся до завтрашнього дня, буде врочистість - зустріч однокласників, вже пройшло 10 років, ех не віриться.
    Всіх з першим днем весни)

13. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мабуть, не зовсім очікувано з мого боку. Але я і сама не сподівалася, що це буде вже цього року. Це питання висіло в повітрі більше тижня. Остаточно я дізналася, що мене допускають, в цей четвер... Завтра я їду на змагання з пауерліфтингу, яке проходитиме в місті Полтава. Це буде вперше, коли я буду брати участь в подібному змаганні. Виникли ще ряд труднощів, які пов'язані з цією подією. Але їх вдалося розв'язати практично повністю.
    Наразі хвилююся.
    Дівчатка, побажайте мені удачі! Мені вона дійсно знадобиться;)

14. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

В мене перший день весни пройшов "чудесно". Повставали в 10 год., я за вікно, а погода мене не втішила. Вчора вже пахло весною, а нині вже знов зима:girl_mad: Але то нічого. Робота не клеїться, шей до того всього КД почалися. Вчора купила білети в ляльковий театр, то сьогодні сходили на виставу "фарбований лис". Так приємно себе малою згадати в тому театрі. І одразуж піднявся настрій. Тепер відправила чоловіка на роботу, а сама з труднощами буду перебиратися на кухню, їсти на завтра треба приготувати, а так ліньки.:girl_blush2: А ше завтра маємо їхати за Львів на ДН. І мені чомусь те бажання вже перехотілося, але не хочу обідити друзів, прийдеться їхати. Всіх вітаю з першим днем весни!:give_rose:

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Через 6 годин почнеться третій рік життя нашого маленького промінчика:) неймовірно... Дослівно, не йму віри, що то вже стільки часу пройшло... Два роки тому в такий час я ніяк не могла заснути, крутилася і згадувала злим тихим словом лікаря, в якого вдень була на огляді... А тепер то чудо довгоноге повністю керує нашим життям:)
    То велика врочистість!
    І сьогодні він вперше заснув без "цітя" (циця), але то не тому, що раптом став дорослим, а, так би мовити, з "технічних причин" : закладений ніс не дає цмоцяти, дитя просто задихається:sad: І це проза, теж немала... Три останні безсонні і нервові доби якось не залишили мені сил вповні відчути врочистість...
    Може, завтра хоч з приходом чоловіка і до мене дійде дрібка весни і відповідного настрою, бо так жити просто не можна...

16. zetta

zetta Well-Known Member

з самого ранку знервувалась ... їздили робити малявці біометричний паспорт, а вона відмовилась фотографуватись і ніяк, той апарат в кабінці якийсь тупень, так то все робить повільно.. потім вона взагалі відмовилась фоткатись. тепер треба повертати мито, і поновій платити але в іншу установу на звичайний паспорт..оооо. хом"як ніч спортом займається, то ми його виносимо в кладову. ех. вечір обіцяє бути кращим бо маєм плани)

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я вчора танцювала.., на людях.., вперше за 3... днів, а може і більше, "тряхнула стариною" - і в прямому і в переносному значенні :girl_haha:. Чоловік мій скептично поставився до того, що буде жива музика. Бачили б ви його, три пари мештів зтанцював :dance2: . Виступав гурт "Blues Market". Як дівчина та хлопці шикарно співали :girl_in_love: - Roxette, Боні Тайлер, Сюзі Куатро, Кріс Норман . Казав чоловік, що це усі пісні молодості, він не уточнив, що його, а мого дитинства :girl_cool:.
    А, ще я спробувала фондан і це було :nyam2:.
    А, ще ми купили квитки на виступ гурту "Табула раса". "Я беру свою машину, крепко жму на газ..." :music:

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вчора мала день розписаний до секунди, бігла така втомлена з базару, і тут "кинувся" мені в око позашляхових, на задньому шклі золотистими буквами (чи то наклеєно, чи розписано) написано: Любима!!! Дякую за доцю!!! І поруч з написаним намальований дитячий візочок - так мило :girl_in_love: не передати слова. Я посміхнулася, і додому йшла така щаслива ніби і сама з власником автомобіля відчула і розділила його величезне щастя:girl_claping:...

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Купа роботи по хаті....хлопці гуляють, а я "тащюсь" від Стаса Михайлова...як я його обжнюю:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:...

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми вже приїхали з літа:)
    відпочинок був просто МЕГА
    подробиці пізніше у відповідних темках:girl_bye2:

Статус теми:
Закрита.