Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

гарний день, гарна погода з легким морозцем і сонцем. після сніданку де крім мам з дітьми нікого не було.. бо захисники перед тим цілу ніч святкували ...відповідно було досить шумно, але апетитно зато)
    десь під обід діти були здані на команду нянь, а мами з татами переодягнені пішли займати бойові місця.... ну і чого слідувало чекати моє гарне містечко (яке я собі пригледіла день перед тим ) було на території "ворога" а я навіть і не подумала про такий варіант розвитку бойових дій, в результаті примостилась десь біля копиці сіна думаю зараз припорошуся ним і буду як снайпер відстрілювати... ага... чоловік каже не лізь в копицю там миші можуть бути :shok: ... а перебазовуватись було вже пізно, за кілька хвилин мою позицію захватили... і то не найкращим для мене способом, поки я виглядала з одного богу, а мене з іншого... розстріляли нагло, і не гарно ...сісти тепер не можу, філейне місце як вірний щит взяло на себе вогонь... плак. ну я теж один раз стрельнула... кудись в сосну.
    обідали шумно... була піднята тема влив жінки на мозок чоловіка - і як себе від того захистити))
    а далі займались хто чим, дітлахи в захваті були від собак які возять людей

я вже не сплю, бо попити кави в тишині і за читанням новин то вже приємна звичка.

2. AilataN

AilataN жива

Ага, то про пейнтбол?
    Фух, та ви так людей не лякайте...

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми вчора з сімєю однієї форумлянки гарно вечеряли :rus::girl_haha:, дитина моя лягла спати десь в 2-ій ночі, Домчик настільки зачарований "дядьою" що просто не міг покинути компанію дорослих, ми з чоловіком лягли десь в 4-ій, снідали сьогодні в тій же компанії з якою вечеряли хоч час вже був обідній:girl_haha:
    я то до того, що в нас з"явилась врочистість і гОловно через посиденьки, файно коли знаходиш класний людей в неті і стосунки переносяться в реальне життя ( а в тім що мені дивуватись, я з чоловіком в соц мережі познайомилась ггг)
    ще скучаю за однією форумлянкою з якою даааавно не бачились, але вона на то має вагому причину:girl_tender: тому я чемно чекаю коли їхня сімейка вже до нас приєднається:girl_wink:
    ну і сьогодні по плану навідатись до сім"ї ще однієї форумлянки, але то родина тому тут процес знайомства не інтернетний, в Веронічки було дн, а ми ще не привітали нашу маленьку принцесу бо всі хворіли, будем то виправляти, вже не дочекаюсь якогось файнющого тортика в Олениному виконанні:girl_dance:
    от ще б самопочуття покращилось взагалі б добре було
    ага і ще маю вихвалялку нам вчора диван привезли і матрас поміняли і ми купили нову класнющю постіль (французьку сатинову-така приємна мммм) а Домінік сьогодні вперше спав в своїй кімнаті, словом все чудненько!

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Такий гарний сонячний недільний день. Дуже вдячна чоловіку, що відмовив мене їхати з ним до батьків, а наказав відпочити і повишивати ;)
    Вчора, вже звично, вийшла на роботу, але начальник мене в 2 дня вже випирав додому, а мене про таке довго просити не треба :girl_haha:
    Вранці провела експеримент- коли я прокинусь без будильника, несподівано для себе о 7.30 я вже готова була розпочати новий день.
    Вже і повишивала і скупилась всяким-різним. Залишилось щось приготувати і дочекатись коханого :girl_in_love:
    Ну і між тим подивитись кілька класних хванцузьких фільмів ;)

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прокинулась з впевненим настОєм, що все буде добре :).
    Сходили до церкви. Правда пів служби я боронила чужих дітей від мого Ромчика. Одного хлопчика він з великої любові обкидав снігом, одну дівчину пошарпав за коси, ще хлопчика смикав з шапочку... і все з таким задоволенням :girl_haha:. А враховуючи те, що ми біля церкви загубили нашого тата, то ужясь як втомилась :).
    Потім мали в гостях сестру і мій муж готували на обід. Так що сьогодні точно врочистий день.
    Щойно бавились в "салон-перукарню" і я підстригла усіх своїх мужчин. Ой, ну такий талант пропадає:connie_pull-pigtail.
    Одним словом гарний день. А завтра нас чекає похід до стоматолога:girl_in_dreams:.
    Поки дивимось Тімі, п"єм чайок і готуємось до перегляду файного фільму. Маю надію під нього повишивати свою сукню).
    Усім гарного вечора!

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сьогодні вирішила зробити малому врочистість - повела в цирк (тато був у нас тільки за "ізвозчика", на виставі ми були лише вдвох з малим).

Ой, ну, шкода мені тих тваринок і всьо... Ті два леви з гривами - такі замордовані були - капець, так виходили на арену, ніби "відчепіться вже від нас, нарешті". Ті, що без грив (самиці, значить), і тигрики - ще нічого такі, живенькі.

А виявляється, я малою навіть не здогадувалась, що звірята тільки й чекають весь номер, щоб їм кинули щось до рота. А тепер я тільки то і зауважувала: котики прямо вигризали їжу з рук дресирувальниці, а номер відпрацьовувати геть не хтіли.

Мій Сашко у львів.цирку був другий раз (пересувних, що бували на Сихові біля Арсна не рахую). Перший раз ще маленьким був - на шоу крокодилів заснув бідний, і весь другий акт проспав. А сьогодні ніби і сподобалось, але бачу, що мультики вдома - цікавіше йдуть. Змінюються нинішні дітиська, що тут скажеш...

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні в мене все врочистість, тільки сестра все спаскудила увечері. Але не дозволю їй псувати мені життя :)
    Отже, спочатку - церква. Потім - класне кіно, на яке встигли в останню хвилину ))), прогулянка по місту, суші вдома
    Зараз заповнюємо листівочки і потихеньку збираємося в люлю :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якщо чесно, порівняно з попередніми дресирувальниками, які були у нас за минулі декілька років, теперішні реально знущалися з тих тигрів і левів (знаю, що багато хто взагалі проти дресури в цирку, особисто я, коли бачу, що тварини доглянуті і життєрадісні, сприймаю досить спокійно).

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Врочистість в нас почалась ще в п"ятницю. Були на весіллі у друзів, гарно так посиділи. Вчора в чоловіка на роботі був корпоратив. Покатали нас на яхті. А сьогодні спали до обіду, потім за продуктами з"їздили і дивимось Оскар. Ен Хетавей, як я і сподівалась, здобула свою заслужену нагороду. Взагалі "Знедолені" мають трохи нагород. Що здивувало, Джордж Клуні і Бен Афлек прийшли на церемонію з бородами. Незвично...

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Давненько мене тут не було, розкажу і я про свої вихідні))))Провели ми їх з друзями біля Трускавця, в санаторії "Вернигора", відпочинок був казковий, дуже задоволені, мали насичену програму, все сподобалось. Наша доця під такими враженнями, що прийшовши сьогодні в садочок з самого ранку, вже розказала виховательці, де вона була вчора)))А ще, повертаючись додому, передзвонили до нас батьки, щоб заїхати до них забрати посилочку для Роксолюсі з ВАмерики, стільки всього класного маляві дісталось)))))) Вражень багато, емоції переповнюють. Всім гарного початку робочого тижня!:kiss:

12. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

А в нас такий гарний день вчора був , наїлися суші, сходили в кіно... святкували трохи пів року наші сімейці. А в ночі це жах якийсь був, горло розболілось ( добре що зараз не болить) декілька разів під ранок ходила обніматись з туалетом (думала може від суш, але ні, таки токсикоз) голова зараз квадратна, як в тумані ходжу.. підозрюю, що й температура є... засмутилась страшенно...і за маля переживаю... а ще недавно тішилась, що давно не хворіла, от і натішилась :sad:
    чекаю на маму з малиною, лимонами... будемо лікуватись..

13. terezka

terezka котяка-вишивака

Починаю знову захворювати, почуваюсь як перемелена. Чоловік у відрядженні теж захворів, то хоч і мав вчора вихідний, погуляти по Львову не зміг.
    Ще й нині якісь дивні люди дзвонили у двері в шостій ранку, тоді в сьомій (ага, так я й побігла відкривати двері). Дзвонили, як виявляється, всім сусідам, бо вночі в дворі підпалили аж дві машини біля нашого під'їзду.
    Дивний якийсь нині день, мрію про теплу ковдру і чай з імбирем. Робота голови ніц не тримається

14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А в мене врочистість - дитина спить як звично в обід, а то після трьохденного заливання в мальоту регірону_води_чаю після випорожнень з усіх місць, моя Олеся з лежачого положення перемістилась в сидячо-ходяче і спала температура,
    а ще спала напруга від ниючо-кричущого чоловіка, бо я безсердечна не везу дитину на капельниці, і взагалі його все нервує,
    нє, а чьо, а мені то усьо просто в кайф:girl_devil::girl_yes:
    Побувала на прийомі в Гайдука - прикольний дядько, такий незвичний, проте втішив, що я на правильному шляху.
    Так що вуаля - я п"ю каву, дитина спить, і я сьогодні посплю вночі нарешті,
    і вечерю тре приготувати, щоб мужа окончатєльно заспокоїти.

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні, у кумасі, день народження, думала, що трохи розбавлю свою прозу врочистістю :drinks:, але подружка вирішивши, що починати святкувати з понеділка, погана прикмета, святкування перенесла...на рік :girl_crazy:, жартую. Може і на краще, бо діти ще не зовсім здорові і було б совісно залишати їх, хворих, на свекруху.
    Вчора святкували свято мужчин :girl_wink:, сеста з чоловіком оцінили кулінарні здібності мої і мого чоловіка, навіть простенький десерт, який приготувала Юстя, прийшовся усім до смаку. Які ж ми усі файні і господарські, а, ще як справжні таланти - скромні. :girl_haha: Муж мені спрезентував сумочку, тепер шукаю взуття, котре б до неї пасувало.
    А, взагалі, настрій такий, що хочу того, не знаю чого :girl_in_dreams:.

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мати рідна, як то корисно часом втратити роботу! я - виспалась (14 годин спала!), спокійно можу повчитися, приділити собі в Коханому час, поприбирати і просто повалятися в ліжку з книжкою!

17. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Красивий, просто казковий ранок, сонячний ранок! Під вікном співаюсть такі милі вогняні пташки :girl_in_love: - вони щоранку мене будять, сьогодні я проснулась від того співу о сьомій :)
    Відчувється прихід весни. У навушниках голосно лунає музика - Fun "We Are Young". Хочеться великих, кардинальних змін, часу для себе, для своїх цілей, для свого чоловіка і донечки. Інтернет просто пожирає взимку. І оскільки ми все-таки ще молоді, треба братись до рішучих дій. Вперше не хочеться тратити час на "посиденьки"... принаймі поки що :xaxa: Зжимаю волю в кулак, щоб заходити сюди порідше, бо пообіцяла собі ще кілька днів тому взагалі не заходити, але разок в день поки собі прощаю :girl_blush2:
    Навколо стільки прекрасних речей, які просто проходять повз... Всім :air_kiss: і весни!

18. Halina

Halina Well-Known Member

О це майже про мене. Тільки я собі уже вдруге обіцяю, бо перший раз сила волі протрималась 10 днів. Тепер уже трохи сила волі сильніше, то сподіваюсь я зможу.
    А так дні як дні тільки тепер я більше всього замічаю і маю велике бажання змінити щось у своєму житті...

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Тихий вечір, наскільки то можливо з моїм непосидющо-кричущим хлопчиком. Але то вже не та дитина, яка була минулого року. як час летить... Щось з захопленням розповідає на в більшості тільки мені відомій мові, кожних пару хвилин маму цьомає, обнімає ніжними дитячими рученятками, каже шо мама "мій-мій".))) То так приємно.:girl_tender: В такі миті життя стає кольоровим і прекрасним.:rolleyes:
    Чоловік тепер додомцю приходить як в готель, бо працює як віл. От не можна йому давати такої роботи, типу скільки зробиш, стільки заробиш. В результаті встає 5-6-а год ранку і от вже котра година, а він додому і не збирається. Але то все таке, дякую Боженьку що допоміг знайти роботу, бо оці майже два місяці пошуків добряче влупили нам по фінансах, а про нерви взагалі мовчу.:sad:
    І взагалі добре, що зима закінчується. Ще чуть-чуть і все почне цвісти. От тоді життя попере.:girl_crazy: Ну, я собі десь то так уявляю. Завжди говорила, що досить ненавиджу зиму, а от "чорну" зиму взагалі не терплю. А зараз вона така і є з чорним болотом, чорним снігом, чорними деревами без абсолютно ніяких фарб. Сумно, противно і увесь час мокрі ноги і штані ззаду в болоті чуть не до попи. А ще майже кожна проїжджаюча повз тебе машина ощасливлює куском болота на одязі, а то й цілими бризгами межи очі і взагалі...:girl_devil:

Ой, на разі включили ми собі з малим "гугі", як він то називає, тобто музичку, п"єм чайок і балдієм. Моя дитина мультиків не признає, а тільки сучасну музику, всілякі кліпи...). Ну, чисто к мамця.:girl_blush2: Ги.)

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Це точно! Я вже марю тою весною - теплою, квітучо-пахучою. Щоб забираючи ввечері Настюху з танців, не бігти, кутаючись, додому, а неспішно прогулюватись всім сімейством, з можливістю присісти на столиках і злопати "заборонений" десерт :girl_cool: А ще хочу яскравий (мабуть, помаранчевий) гаманець, яскраву сукню і туфлі :girl_spruce_up: А ще весною я постарію - мені стукне тридцятка, і якщо раніше я цього боялась, то тепер чекаю з нетерпінням - а раптом помудрішаю :girl_cool:
    Щось я відволікалсь.. На вихідних відмітили татовий ювілей - 50 років. Не віриться, що така вже солідна цифра. Батьки мені сприймаються вічно молодими :) Так наїлась, що боялась зважуватись. Ан нєт - з тими дітьми і біготнею за ними, навіть умудрилась скинути пів кілограма за банкет :girl_tender:

Статус теми:
Закрита.