Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

А я простудилась, голова розколюється, насморк :girl_cray: Добре, що Шеф відпустив і сказав, що я їм потрібна здорова! І чоловік потішив - зробив генеральне прибирання дома, приготував вечею, тому це однозначно врочистість. Завтра маю виздоровіти, бо хворіти не можна і в неділю в нас хрестини нашого чарівного племінничка, тому мус бути здоровим:) А ще моя Мамуля в понеділок приїде, тому це однозначно мега - врочистість:girl_dance:

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А в мене такі гості сьогодні були :) Два козачка приїхали, один козачок - вчився, а другий бавився. Данік мій умудрився нашого маленького гостя Лілею назвати кілька разів. Отакий в дитини глюк - всіх діток, які менші за нього називає Лілею :girl_crazy:
    Щойно повечеряли, дітки дивляться Шона, мама слухає книжечку і читає Посиденьки, татко на роботі. Одним словом - звичний день :) Але то так добре, люблю, коли дітки чемненькі:girl_smile:
    Патарапілась я. Не все так спокійно, як би то мало бути. Муж щойно подзвонив, сказав, що в Київ їде. Добре, що хоч не сам і не своєю машиною. Приїде десь під ранок. Ну....... я в шоці.

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А ми сьогодня в гості їздили :) корисне з приємним суміщали. Налагоджую зв"язки з посиденьками :) Це була врочистість
    А проза - весь день за кермом і по ямах, і по напрямках....
    Ще треба у вихвалялки.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не можу зібратись до купи. Мала нині якісь справи, кудись їздила, щось вирішувала, на базар ходила, але головний біль мене супроводжує цілісінький день і тому почуваю себе дуже зле.:girl_cray: Одне малятко бігає по хаті ще й пищить так, що мозги реально вискакують і не вгомониться, та я й не заставляю, най собі гонить, як йому так добре. Інше малятко товче маму в живіт і то чогось нині якось надто агресивно, може йому мій головний біль заважає...:scratch_one-s_head:
    Я навіть умудрилася зварити гречку і напекти кексів і усьо, хочу спати.
    Чоловіку накінець то дали розрахункові. Нарахували такий мізер, що просто слів нема, зато потішили що 28-го тендер і фірма відновлює свою роботу. Але мене то не тішить... Я не втрачаю надії, що він собі знайде щось краще.

5. Holly

Holly Moderator

Я завжди рада гостям ;) Особливо тепер, коли ми безвилазно вдома. Маркіян чи то не любить гуляти, чи то його болить так животик, сильно на вулиці плаче, тому стараюсь далеко від дому не відходити. Вчора аж 15хв гуляли. Нині я така господиня, що ну. Кругом попилосила/помила підлоги/повитирала пилюку, вимила туалет і ванну. Який то кайф прибирати, коли не заважає вагітний пуз. Завтра навіть не знаю що робитимемо, всі заплановані справи я поробила. Буду відпочивати)))

6. jylanda

jylanda занууууда

В мене день був дуже активний. Органiзовувала конференцiю, тому з 7 ранку вже булa на мiсцi, бо як завжди, в останнiй момент з'являеться додаткова робота. Снiданок привезли з запiзненням то я так забiгалася, що з розгону забiгла в стовб... ну що то за мода ставити стовби посеред зали?
    Загалом все вдалося дуже добре, учасники задоволенi. Я ледве допленталася додому, занесла сусiду трохи свiженькоî випiчки , подивилася на його новий аквариум i пiшла додому спатки. Годинa сну мiняе все, зараз п'ю кавусю i сiдаю до роботи А думками я вже в вiдпустцi, насолоджуюся сонечком i пейзажами.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

оооо, то в мене так...А ще мене дуууже дратує, коли муж каже, що Марчик такий спокійний, вночі дає поспати й т.д. й т.п. А те, щ оя вночі встаю енну кількість раз малого годувати і вдень він практично весь час на руках - то не рахується...Сьогодні я щось аж всплакнула від горя та обіди....Як той ослик - щодня одне й те саме, без макіяжу, з остогидлою косичкою, нема як підстригтись та пофарбуватись...Я вже мовчу за манікюр..Вся в молоці весь час...Переживаю, чи все добре з малим - бо Сашко якось нормально спав в день, а тут...
    Сашка не слухає, яз ним сварюсь.від того ще гірше..Еххх, якийсь жилеточний допис получився..
    Ходила сьогодні у соцзабез - думала, що здам всі документи..Де там..нема довідки від чоловіка, що він вже не отримував допомоги (ми приписані в різних місцях).

8. zetta

zetta Well-Known Member

міняйте настрій) вам тільки 20 днів а вже слізки...
    звичайно.. йому теж треба звикнути до маленького братчика а тут щей сумна мама.. так що вище носика.. дітки ростуть, трошки пізніше будете довше спати і менше вставати до дитини. а поки він більше часу проводить у сні то маєте час на себе.
    вихідні- планів нема буде експромт. але маю забрати з ЦВЗ свої закупочки... і дещо рукодільне там, і лашки. ну а на дітей і хомяка сьогодні напав синдром робочого дня, прокинулись о 7й.. діти кожен за свої справи а хомяк спортсмен крос в колесі давай бігати - нє шоб поспати довше.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я п"ю і вранці і коли ніч глибока:girl_crazy:
    повернулись з кіно, люблю ранкові сеанси:girl_tender:
    але врочистість підпартачив чоловік, домовився з майстром сьогодні от прям зараз встановити осмос, а я сподівалась, що додому повернемось не раніше 15 год, прогулятись хотіла і пообілати десь, ах

10. Котя

Котя Оптимістка :-)

Тань, це проходять абсолютно всі мами в перших 2-3 місяці,я навіть особо не заморочувалась по цьому приводу, бо просто знала , що так і буде:girl_yes2:.Теж згадую постійно задубівші футболки від молока в перший місяць, і я не думаю що мама яка сидить круглодобово з мацьопством фізично може бути при манікюрі, макіяжі і зачісці:girl_wink:Але чим дальше тим буде легше, ввійдете в колію і все буде добре, зато у Вас тепер, аж в два рази більше щастя)))

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ну що ж, я сьогодні заслужила на невеличкий пам"ятничок, або хоча б якесь погруддя ггг :girl_yes2:, бо я нарешті помила духовку!!!
    скільки часу я відкладала ту справу! ненавиджу то робити, а от сьогодні вранці взяла і запшикала все хімією, щоб вже не було куди від неї подітись :).
    загалом, не люблю таких субот, як сьогодні, вся в домашній праці, добре, хоч перед обідом доця нас вигуляла з чоловіком трошки )).
    на другу половину дня в планах невеличке прибирання і готування якоїсь простенької вечері. зараз приступаю до тірамісу :nyam2:.
    чоловік діяє, шукає якісь інструкції/гарантії до техніки, і нащо воно йому... перевернув вже пів шафи, так не люблю ті його пориви до незнатикомупотрібної роботи, бо час стратить, а результату нема. ще й розсекретив мій сюрприз до дня Валентина :girl_mad:...

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

і я, і я!

а ще зварила бульйончик, наліпила вареничків. Тепер поки у моїх обідній сон - і я собі відпочиваю.

Чекаю завтрашнього вечора, бо іду в театр :girl_curtsey:

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

До обіду била байдики на пару з Рудим. Спровадила його до майстра, який займеться кухнею і дорвалась до роботи. Випуцувала холодильник, бо на тому "металіку" плями навіть від чистої води залишаються. Закинула два прання, викинула сміття і сходила до магазину.
    А зараз переглядаю другу частину "Основного інстинкту" і йду в люлю, бо на завтра заплановане куряче філе, запечене в духовці, і розсольник. Але то треба встигнути після Служби, бо Рудий завтра має купу роботи і прийде голодний і, відповідно, злий. А ще в нього катастрофа вселенського маштабу - матроси в носі і покашлювання. З моїм хронічним бронхітом це не зрівняється. Вчора навіть баню пропустив, відпарювався у ванній. Хтіла м вже його добити, але завіз мене на закупи, то я "відтянулась" і розслабилась. Ще втіхаря купила собі пудру і тоналку, то довольна як слон.
    Файно вихідні почалися, аби ще так файно завершились...

14. AilataN

AilataN жива

От у мене двіжняк. Зверху, на поверх вище тобто. І падає ( як можна так падати, пластом?) і співає!! холєра, аби йому добре було. Місяць було тихо, видно чудовисько відходило від святкувань, а зара, певно, китайський НР святкує.

До речі, всіх вітаю, з китайським новим роком, хай змія ... ну щось там хай робить та змія , але не жалить.
    А коли він наступає, 10-го?
    менше з тим.

Так вже хотіла , щоб під ноги нічого не сипалося, нє, треба було снігу. Хоча у світлі ліхтариків він гарно виглядає, але синдром "коли то вже ся скінчить" мене гризе гірше ніж ПМС, і милий дамантовий блиск дратує, хочеться матового , чистого асфальту.
    А більше нічого не сталося, крім того, що з дівчиною з Польщі поспілкувалася, і вона навіть розуміла що я їй пишу)).

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У мене під вікнами годину тому таке саме чудо концерти справляло, причому то ще й молода дівчина була, вся така розфуфирена, в міні, на шпильках, зигзагами шкандибала по дорозі, в руках волочила якусь іграшкову козу і на всю вулицю істерично верещала на свого хлопця "Казьооооол, пєтуууух, нєнавіііііііжу!". Бідолаха, на голову нижчий за неї, тверезий, понуро сунув за нею, а як тільки спробував щось сказати, красуня здерла з ноги чобота і спробувала вцілити у нього. Потім передумала, але вирішила не взуватися, так і пішла далі в одному чоботі. Не знаю, чим там все скінчилося, але я ще довго чула її крики. :)

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора до обіду тільки фігнею страждала за компутером. :gamer: А потім Мар'ясик витягнув мене погуляти, зокрема на пошту і на ринок :girl_crazy:. Відправили листівочку і закупилися продуктами, купили полотно для вишивання :)
    Вже вдома я трохи малювала, поки коханий доводив до пуття новий акваріум.
    Далі - вправи і велотренажер. А найбільша моя врочистість - вчора нарешті почала вишивати свій рушничок на весілля :dance2:

• Подобається Подобається x 1
  17. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Мали вчора гарну суботу, побували на Chicago auto show, найбільшій виставці машин у Пн. Америці. Як я витримала передивтись з тисячу машин - і досі не знаю, останню сотню машини навіть не роздивлялася дуже, пролетіла за 2-3 хвилини :) І скільки то прикольних машин є, я навіть і не знала, мені б так автопарк з десяти хоча б:girl_blush2:
    Малявочка спершу дуже протестувла ходити між машинками, з рук не злазила, допоки татусько не показав, що в машинці є купа кнопок і всіх їх можна натискати:8: Спершу кожну машинку "мацяли, трогали", потім вже дивлись просто, лише цікаві "мацяли, трогали", а в кінці вже ноги ледь волочили, і підковані першими враженннями - нічого нас сильно не вражало, хіба який раритет. І так пролетів весь день.
    Сподіваюсь, це був останній раз, коли нічого не взяли з собою їсти, щось зовсім з голови вилетіло. Ну, як можна продавати виключно якісь хот-доги і всяку таку фігню з тої опери, бє. Довелось перекусити якоюсь булочкою і кавою.
    А ввечері, дорогою додому, забрали свою безплатну піцу, бо вдома було туго вже з їжею, ліньки було їхати на закупи:xaxa: І як же мені подобаються тут всякі такі знижки і безплатні "перші проби":o
    А сьогодні ранок почався дуже рано - якась пташка під вікном дуже мило співала і я віж того проснулась і не заснула більше...:wacko1:

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

наступив вчора ,о 18 годині по київському часу

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Таки вихідні файно завершуються. Правда вчора, коли вийшла на балькон запалити дзигара (та-та, я смалю, але то лиш моя справа, тому прошу не осуджувати і зауважень не залишати), то внизу вздрілам два чуда. Я зі своєю довгою папіросою "хавалась". Спочатку вони побачили мене і пішли крики на кшталт: "Ти чьо, вишел на балкон пакуріть". Не знаю, чи вони чекали якого каваліра на лавці, чи їм просто так добре було сидіти голими д...ми на тій же лавці в снігу, але за 5 хв вони встигли зачепити зо 5 чоловік., причім троє були з нашого будинку. Але шо мені ся сподобало: вони не лише курили "кручє", ніж я , вони смачно пили пиво, матюкалися і терлися тими ж таки д...ми об зимну лавку. Але то таке.
    А сьогодні я отримала масу задоволення від ранкової служби, потім кабанчиком метнулась домів. Водій маршуртки не зупинився (бо ж нащо йому пенсіонери, які хочуть безплатно заїхати додому). То вже в тему про рагулів. Я пробіглася автоногами. Зварганила розсольник і куряче філе, пообідали тим всім з Рудим.
    А тепер сита і довольна дивлюсь "Дівчину з татуюванням дракона" і шкодую, що вже по вихідни, бо неділя після обіду - то маленький понеділок.

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Діти сьогодні тішились, що нарешті зловили маму вдома:) Ранок так гарно почався - зробила собі кавусі, подивилась фільм "По сімейних обставинах" до кави. Потім пішли з дітьми шукати костюм для нашого танцюриста, костюма, правда, не знайшли, проте гарно собі погуляли. А тепер сиджу, готуюсь до завтрашньої роботи, а син розважає мене грою на віолончелі. Наскільки красиво і потужно звучить цей інструмент!!! Просто супер!

Статус теми:
Закрита.