Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Я сьогодні урочисто впала. Треба хоч раз впасти за зиму, нє? Але горда,бо впала не на дупу, і не на руку ,а так, трохи викрутилася і впала вся. в калюжу.

Проза прозова, чоловік зараз працює з дому, той факт для мене найбільш прозовий.
    Хоча, кого я обманюю? то така прозище, що називається " западло". Коли він вже злиняє з дому? Коли буде той день, що всі злиняють і залишать мене і мої кремчики в спокої? Старший- то поїсти прийде, то перевдягнутися, найстарший нонстопом канапкує, менша від мене не відходить. йой.
    Треба йти на роботу, комусь мізки компастувати, бо мої вже всі в дирках.
    Якийсь нерадісний вийшов допис, хоча у мене насправді все майже ок, і настрій позитивний, і перспективний, і гарно сьогодні попрацювала, задоволена собою, і собі подобаюсь, дуже :)

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я цієї зими маю рекорд - впала 4 рази. Двічі впала маючи меншого на собі в рюкзаку.
    Моє старше дітьо вже майже третій день гостює у моєї мами. Так мені то дивно. То без мене не хотів до неї їхати і взагалі ні на крок мене не відпускав, а то сам випросив, щоб мама до себе в гості взяла. І додому не хоче повертатись. Правильно, йому там добре - вся увага лише йому. Цікаво, коли додому попроситься? Зате я з меншим хоч в ці дні набавились. Виявляється, він вміє сміятись)))) Зараз Дімулік спить, а я думаю як заставити себе вийти з дому погуляти з ним. І ніхто не хоче скласти мені компанію:girl_emo:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Мій настрій можна пояснити табличкою під назвою " До весны не будить! ". Жахливо хочу спати, лежати, дрімати закутавшись в теплу ковдру і так би мені добре було... Та не входить моя зимова сплячка в плана моєї дитини)).
    Вчора попри сонливість цілий день пробула на кухні, щось пекла, тушкувала, парила. Результат- сьогодні від кухні вихідна і тому лінь напала ще більша. Дитина товчеться по мені з самого ранку. Вигляд з вікна не тішить, тому розваги в нас сьогодні будуть домашні, або й ліжкові:girl_haha:.
    Одним словом проза. І ніби все в мене добре, але якось так прозово на душі. Втратила відчуття часу і однозначно хочеться святкових сонячних вихідних.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дні-близнята один одного...Проооооозаааа....Саша сьогодні був мега-нечемний - пискує до мене, все робить навпаки....Торгується зі мною за будь що, висуває весь час якісь умови. Марко щось сьогоднв теж хниче - я розбита якась...Минулий тиждень в нас була моя мама. Цей - чоловікова...Вклала меншого, паралельно заснув муж, потім приспала під казочку бабусю й Сашка - бабуся заснула набагато швидше ))). Отак всіх повкладала та й трохи сюди - а то вдень зовсім часу нема..

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

День якийсь такий смугастий як зебра. З ранку, мене "привітала" ну просто неймовірно-дика біль голови.:girl_cray: Якби не чоловік з кавою в ліжко, то не сповзла б до вечора. Я аж йойкала і айкала в голос, так паскудно було. Потім трохи прийшла до тями і тут коліжанка зіпсувала по телефону настрій. Ай, мнітільна я, ой, на мене то не схоже. Чуть шо, серце вискакує, в грудях тисне, повні очі сліз.:sad:
    Ладно, потім трохи попрацювала, на прогулянку так і не сходила, хоч планувала-планувала... Мені треба дати якесь порт заданіє, або нахабно мене витягти з хати, о, тоді я піду і заодно свіжого повітря нахапаюсь, а так допланувалася, поки не стемніло, та й вже не було коли йти.)))
    Вечерком забігала до мене Мартуся Музик тіпа на чайок, але чаю чогось не хотіла. Ні кави, ніц не хотіла...:dntknw:Побавилась з моїм Святиком (добре що він її не затовк:girl_haha:))), погомоніла трохи з нами тай пішла, бо кудись ще поспішала. Зато я знову маю подаруночок- формочу для випікання маленьких кексів.:girl_tender:
    От, і ще ми накінець то навчилися в тих всіх оголошеннях про роботу розрізняти праведне від грішного і чує моє серце, що скоро я попаду у вихвалялки.
    Ну, от і весь день.)

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Незважаючи на мою зимову заторможеність, в мене врочистість. Вчора ввечері чоловік вирішив зробити романтичну вечерю. Ну, не зовсім вечерю, а так, вечір. Вечерю готувала я, але романтичну атмосферу організував чоловік. Сиділи на підлозі, пили вино, розмовляли, згадували всякі смішні історії. Еееххх....люблю такий відпочинок. Ми після таких вечорів стаємо іншими, щирішими.
    А ще, чоловік нарешті змирився з новиною, що я хочу трошки працювати. Відмовляв мене довго, але дав добро. Не знаю, як я буду "повертатись в проХвесію", бо працювала всього рік, потім декретна відпустка...
    Зараз штудіюю підручники і методики, виявляється я ще ого-го скільки знаю :girl_emo: Залишилось тільки подати оголошення і чекати клієнтів :girl_cool:

Останнє редагування модератором: 1 Лютий 2013
  7. Зануда

Зануда Well-Known Member

Сьогодні вперше за тиждень не дозволила лягти собі назад до ліжка після того, як всіх кого положено відправила куда треба :) Просто відчула, що треба з тим боротись, бо почну розкладатись. Всі з хати, а я замотаюсь в ковдру і читаю, поки малий не прокинеться. А тоді ми ще разом лежимо - балдіємо. То дуже файно, але дуже розлінивлює :)
    Тому сьогодні в мене кухня блищить вже, в хаті майже прибрано і зараз певно буду пекти щось файне. Маю чєс, маю натхненє...

8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в нас тепер всі дні проходять під гаслом "очікування". Спочатку чекали народження племінничка, тепер з нетерпінням чекаємо народження племіннички:girl_tender: Одним словом, щасливі очікування:) На вихідних відсвяткували ювілей брата, дуже гарно і весело посиділи, насміялись. Зарядилась хорошим настроєм на цілий тиждень. Та й тиждень цей промчався на диво скоро.
    В чоловіка сьогодні довгий робочий день намічається, але я вже собі напланувала цілу купу справ, тому скучати не буде часу:) Та й взагалі мені в повітрі вже весною пахне (хоча тільки лютий почався) і настрій відповідний :girl_tender:

9. Музик

Музик Мартуська

перше негатив:
    - нема води в хаті - йшла гуляти з песьом, водабула, прийшла, собака в болоті (ну само собою), в хаті не набрано ні краплі води. а крани свистять
    - зрененька болить голова
    - здається в Мартуськи буде депресуха :sad:

позитив:
    - бачилась вчора з Вірою-Цитринкою, отримала гарнезний подарунок кулінарний (а рецепт до нього вона ще не скинула, то я нагадую), набазікались, сушиків понямали... гарно так!
    - напросилась в гості до Жанни, трошки потринділи, відвели душу :)
    - танцювала сальсу, в нас нова тренерка, яка нам одне заняття підготувала не зумбу, а власне сальсу. круто так, але ніжки плутаються

і головне - ото щойно гуляли з собакою, то нас журналісти попросили зняти мою песю на камеру, бо їм для сюжету тре :) я зразу відмовлялась, а потім думаю, та йой, нехай - ото ми нині по зіку будем світитись ввечері

10. Gavil

Gavil Member

А в мене сьогодні останній день на роботі! З понеділка відпустка, а потім відразу й декрет. І не можу сказати, що мега щаслива з цього приводу. Бо класний у нас колектив, класні люди та й роботу свою дуже люблю. Хоча вже розумію, що важко мені щодня ходити і повноцінно виконувати свої обов"язки. І ще пора собі час приділити. Бо, як дізналася про вагітність ганяю, як навіжена, бо дякувати Богу почуваю себе чудово. Пора призупинитись і приділити час собі і маляті! Насолодитися цим найчарівнішим моментом!

Ось так сиджу, тихенько і розглядаю все навколо, слухаю співробітників і так мені добре-добре, тепло-тепло!!! Як же мені повезло з роботою!!!

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчорашній день - однозначно врочистість!
    Біля першої дня виходила з хати, а сонечко так світило, так гарно світило, що мимоволі з'явилося якесь відчуття весни :girl_in_love: Навіть прохолодний вітер не зміг зіпсувати чудового настрою :).
    Коли вирішила всі свої справи, мала біля Оперного зустрітися з Мар'ясиком. Дивлюся, а він йде з квітами :). Вчора у нас був невеличкий ювілейчик, то думала, що квіти якраз відповідно до цієї дати. А воно вийшло інакше: коханий подарував мені ще колечко і попросив стати його дружиною! Десь хвилинку я була у шоці, а потім, само собою, що погодилась :girl_tender:
    Ще трохи погуляли у центрі, заскочили на пошту по марки . Накупили марочок, - і додому. По дорозі додому захопили тортик, вдома накрутили сушів , витягли із "заначки" пляшку мартіні - і святкували :dance2:

Останнє редагування: 1 Лютий 2013
    • Подобається Подобається x 1
  12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вчора я остаточно впевнелась в собі, що я шикааарнаая женщіна і діти мене тільки прикрашають))). Вже не вперше мене готові взяти заміж вже і зараз і з дітьми)))
    Моє старше дітьо і не збирається вертатись додому але кличе нас до себе. Поїдемо з Дімуліком провідаєм його сьогодні. І скажіть, що несадочкові діти занадто прив"язані до мами. А воно он взяло в один день і відв"язалось раптом))). Антон нажалівся бабусі, що тато не хоче з ним бавитись і тільки спить завжди. Мдя, тато наш ледь не розплакався від почутого. А він так змарнів на тій своїй роботі, що з підкачаного аполона перетворився на глисту в скафандрі і хронічно не висипається.
    Голову помила, красу навела, чаю напилась, вафель наїлась))), малявка прокинеться і йдемо в мандри.

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

По темі - насмажила оладків, наговорилася з кумою по телефону, активно не готуюсь до недільної забави. Ніц не прибираю, порядків не роблю. Не маю настрою до прибирання. І ніц мені ніхто не зробить за то :girl_nea: (кашамалаша вийшла)
    Хлопці зараз йдуть спати, а мама будуть кіно дивитись. Ну а потім може таки щось і приберу.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я відпочиваю від дороги. Таки втомлює найбільше кордон, ніби і недалеко , всього навсього Польща, але кордон це завжди стрес для мене. Мій чоловік вирішив чогось пожартувати з української прикордонниці. Ну просто вона прийшла в автобус уся така напижена зі словами прошу підготувати ваші паспортні документи карточки туди не пхайте. А чоловік мій ляпнув- А гроші куди пхати? :girl_crazy: В результаті на мою знимку панянка дивилася зо 5 хвилин і ще запитала рік народження, а чоловіку сказали бути обережним з жартами, бо дехто може то не так сприйняти :girl_crazy: Ну але на щастя все пройшло добре, правда дууже довго на польській стороні все тривало.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

У нас вчора були гості, потім перегляд фільму, ванна з бульбашками. Вночі дуже було чути, як по стічним трубам вода барабанить. Дійсно відчуття весни з'явилося, хочеться салатів з трави, зелені зеленої. :) А ще ми знайшли з коханим, як собі настрій підвищувати - читаємо українсько-польський розмовник. А завтра маємо багато планів, хоч би все вдалося. :)

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене сьогодні день - суцільна врочистіть! Ми забрали нашу кицю, вона вже познайомилась з територією. Зараз спить на ручках! Як мені не вистачало вдома кииииці...А зараз так класно і затишно:girl_tender:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а як мені зараз не затишно без моєї киці... Відправила чоловіка за нею в Гданськ, нині ввечір приїде моє волохате рідне чудо. Без тварини зоовсім не так затишно в хаті, то правда..

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

то вже трішки лишилось - ми свою чекали місяць..І це такі емоції - словами не передати...Хочу її зацілувати, але і будити не хочу - змучилась малеча від переїзду і стільки всього нового побачила. Заморилась. А я тішуть, що нарешті я - щаслива власниця:girl_tender:

20. Siania

Siania Love Life

Ой дівчата, я вже півтора місяця чекаю на своє чудо, періодично висилають мені фото по емейлу, дивлюсь як росте, чекаю з нетерпінням зустрічі, я вас розумію, то так важко!
    моя красуня :)
    Порода - золотистий ретрівер :)

Статус теми:
Закрита.