Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

шок вчорашнього дня, точніше вечора- я таки впала на тому льоді :girl_cray: і то так добре впала, бо аж все в голові перемішалось. і руку подряпала, бо не встигла вдіти рукавички. не люблю такого страшне, ноги зразу трусяться.. після того тих 100 метрів до хати повзла хвилин 10 :xaxa:
    шойно теж видала перл- дивилась повтор роксолани, то так сплакалась як дурна. я взагалі на серіалах не плачу, на фільмах дууже рідко. а там така трагічна сцена і я давай в сльози :girl_crazy:
    ше посиденьки не заходились чогось цілий ранок. так шо тепер нарешті читаю.
    всім гарного і не слизького дня! :)

2. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ми біля Давидова ледь самі в аварію не попали. А через метрів 200 теж бачили аварію. Не знаю як сьогодні, а вчора на трасі ковзанка, машина не гальмувала взагалі.
    Вчора трошки планували собі спальню переробити. Деякі ідеї вже є. Поклала око на таку класну етажерку, але чоловік сказав забрати око, бо на етажерку немає грошей
    Зараз готую обід, потім йдемо на підготовку і в магазин, ну а далі відпочинок.
    Ну а скока можна работать? :girl_blum:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Пригадую юні(гг) роки мого навчання в Лісотесі. Першу пару в адміністративному корпусі, до якого ведуть схоооди, то теж лізла рачки))) і навіть не встидно мені було, головне що ціла і не побита долізла)))
    Вчора заснули в 4 годині (чи то сьогодні :)), дивились фільм з чоловіком, затягнуло, а потім нібито спати лягли, а ще балакали-балакали. Сьогодні моя чемна дитина вже з 9 дивилась мультики, поки мама до 10 30 спала. Золота дитина, нє?)) Зараз снідаєм і до роботи з музикою. Тоді мама працює, а дитина танцює біля мами. Обом файно:girl_crazy:.
    Настрій дивний якийсь. Вию за теплом, реально виииию. Може хіба лижі на наступний тиждень заставлять полюбити ще трохи зиму).

Останнє редагування: 23 Січень 2013
  4. solomka

solomka Active Member

Погода просто добиває.... Вчора через ковзанку на дорогах не встигла забрати дітей з танців - мусів чоловік швиденько бігти за ними, та й то трохи спізнився і діти вже зачекались на нього. Сьогодні через сніг ледве добралась на на роботу - маршрутки або не зупинялись, або були переповнені.
    Але є й приємні моменти: по дорозі до школи моя менша дитина знайшла 200 грн. Звичайно, що той, хто їх загубив засмутився, але кругом нікого не було, щоб спитати чи часом не він загубив гроші.
    А ще на роботі приходив священник кропити з колядниками: вони так гарно колядували, що настрій піднявся миттєво.

5. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дивуюсь сама собі. То ж треба в хаті так щось заховати, при тому будучи впевненою на 100% що памятатиму де поставила, а доводиться шукати - і НЕМА!!! Ну реально нема!!! Де можна поставити спиці для вязання і нитки, щоб тепер не знайти? І памятаю ж, як прибирала... а де поклала - ні... Наробила вдома безлад, йду прибирати. Знайдеться, коли вже не треба буде :)

6. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А я сьогодні вирішила з дитиною в Метро сходити і взяла візок. Думала, що на тій каші: лід, пісок, сніг і сіль колеса повириваю з " живим". А потім, коли ми виходили, вона захотіла сочку попити, я вирішила їй не давати, щоб вона ним не пообливалась. І тут почалось... О, Господи, я ще ніколи не бачила такої істерики: її ковбасило всю дорогу додому, а потім ще вдома десь з півгодини. Я вже їй давала все, що під руку попадалось, цілувала, на руках носила, сварила, пробувала залишити саму. Ледве, ледве вона заспокоїлася, а я сіла і розревілася. :girl_cray: ніколи ще з таким не стикалася, наступного разу я не переживу...
    То всі "дєвки" такі істерички? Бо з хлопцями в мене такого не було. Так то так, а ні, то ні.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Угу... того вони і дівки. Я також з малим не маю проблем на рахунок істерик, а он дівки... то щось з чимось.

А в мене нині якийсь ген некошерний настрій. Зранку взлостилась на малого, що він не вміє носа вишмаркати. Ну як я не знаю... Чес слово. Добре, що не треба йти на роботу. Лежу на ліжку. Ноут на пузі. В сусідній кімнаті лежить хворе малятко.

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну от і пройшов тиждень як ми хворіємо, спочатку Іринка 4 дні, тепер Олеся четвертий день і я з чоловіком не зовсім здорові. в результаті я трохи злюка, в дітей теж вже настрою сидіти вдома нема, і взагалі нічого не хочеться. Пора отримати якийсь позитив, буду щось придумувати:)

9. Музик

Музик Мартуська

а мене учні зустріли нині фразою - "вчителька-вчителька, а Ви нині не спали???" я в шоці, бо ніби і спала, і виспалась, глянула в дзеркало, а я - панда - такі темні кола під очима, і головне - не маю поняття від чого.
    а ще мій дорогий чоловік нині вже третій день як у відпустці, чим мене неймовірно бісить.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Перший день в новому офісі і все - сьогодні я вже хвора і сиджу вдома. Відправила коханого на роботу, а сама взяла чайочок і сховалась під ковдру. Думаю якийсь фільм подивитись.
    Хочу на море, купатись і грітись під яскравим карибським сонцем! ех, мрії...

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хух, бо я думала то в мене тільки, але дякуючи тому мала чудесний, не інетний день:)
    я прокинулась в чудовому настрої і насмажила чудових сирничків:nyam2:

поставила прання, отримала продукти від кур"єра з хіт24 і поїхали з чоловіком повалятись на різних матрасах, врочистіть в тому, що ми обрали матрас! (О нарешті чоловіку набридло спати на надувному ліжку:girl_haha:) тому скоро матимемо вихвалялку:girl_claping: потім розкішно пообідали в Динамо блюз і далі я зайшла в салон на хвилиночку, а вийшла через дві години:girl_blush2: хотіла світлий манікюр, а зробила темно-темно бордовий :girl_in_love: ну і вперше в житті мені малювали брови! така вся довольна йшла додому пішки, руки обледеніли, після кожного вдиху враження, що легені замерзають, холодіііна на дворі, а в хаті тепло і синулька усміхнений:girl_in_love:
    ну вам до вашої мрії ближче ніж мені, ото ехххх
    той океан мені вже снитися почне ...
    гарний-гарний день, а головне, цілий день тішусь бо знов взнала чудесну новину, моя колишня співробітниця вагітна, так за них тішусь ніби за себе. :girl_dance:

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми сьогодні з Мартинком, вперше за два дні, вийшли погуляти. Я ж собі вдома сиділа і не знала, що на вулиці не лише слизько, а й дуже гарно. Дерева і ялинки у льоді, просто фантастичні. Забрали Юстю зі школи, вона з дівчатками, так каталась з гірки, що поламали наші санки :girl_impossible:.
    Пішла на закупи. Купую фрукти - гарно балакаю з продавцем про те, як то добре, що свята скінчились, треба дати відпочити організму від застіль і їсти самі фрукти. Купую печиво й цукерки - погоджуюсь з продавцем, як то жаль, що свята скінчились, випічку всю доїли, треба їсти тепер куповане :girl_crazy:.
    Знайша у журналі гарну картинку, із зображенням сирного десерту. Рецепт не складний. Закалатала. Застигає у холодильнику :girl_cool:. Зараз будемо знімати пробу :nyam2: .
    Пи.Си. Про оладки, ні слова :smile:.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якийсь не файний день. Встала з шаленною головною біллю, ледь сповзла з ліжка, потім так і сиділа пів дня в неті загорнута в коца, бо трясло чогось аж підкидувало))) і вишукувала чоловкові роботу, як потім виявилось не вдало, бо то все знов якась туфта. Ще й знову попалилися на тому, шо за хвилину останню п"ятку з рахунку з"їло. І знали той злощасний лохотрон і як то такими можна було бути не уважними, щоб знов на то клюнути.:girl_mad:
    Потім поїхала на Сихів, щоб зняти своє бабло)) (130 грн декретних, які накінець то виплатили) Постоявши пару хв на зупинці я зрозуміла що після вчорашньої прогулянки під водою))) ой, тобто водою я погано просушила чоботи і це на морозі мені добре далося в знаки.
    Повертаючись з Сихова я сіла не на ту маршрутку. Бліііін, заїхала під ліс, водій висадив, сказав що кінцева і назад він їде не по маршруту. Ледь я з того лісу вигребла, а ще виявляється йшла не навпростець до траси, а якось косо і тому шкандибала тими мокрими чоботами по морозі десь з пів години. Ті сихівські будинки такі великі, мені там геть голова кругом пішла, поки один будинок обійшла, вже забула в яку сторону прямую, все одинаове....Йой!!!:girl_cray:
    Пригнала додому голодна, холодна і не щасна. Почала готувати вечерю. Засунула голубці в духовку і чуть не спалила кухню. Якимось дивом загорілася якась дерев"яна фігня яка була під духовкою . Оті дверці виявляється відкривалися і там той хлам від колишніх квартирантів певно був і якоїсь мари загорівся. Благо, чоловік удачно ліквідував пожежу і зараз ми маємо цілу квартиру чорного диму. Повдягалися, повідкривали вікна і "балдієм":girl_crazy:. Малий тішиться, бо його то видовище певно дуже вразило...)))) Просить щоб так зробити ще.:girl_crazy:

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

на мене напав жорстокий побутовий кретинізм :girl_impossible:. останніми днями туплю в таких елементарних речах, що можна цілими днями в затурканій темі писати)), і так ніби думаю, що роблю, а потім виявляється, що зовсім не про те думаю :girl_in_dreams:. а сьогодні до всього долучився ще й склероз - півдня і цілий вечір шукали карту пам"яті від фотіка, пам"ятаю, що востаннє бачила її в руках дитини, то ж тре було забрати, так в мене була якась важлива справа, що я просто забула за неї, а коли згадала, то її вже ніде нема, перескладали всі іграшки, відсунули диван, коврик, заглянули в кожен куток і навіть смітник, вже змирились, що прийдеться купити нову, аж тут згуба знайшлась випадково серед дитячих книжечок :girl_claping:.
    з того всього найбільше мені сподобалось, як Катруська захоплено шукала разом з нами, заглядала під тумбочки і за штори :) і примовляла "ма" :confused:, що означає нема))

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині їздила на роботу, взяла битих горщиків додому - далі малювати їх буду )))
    Забрала замовлення оріфлеймівське. Тішуся, бо отримала класну річ, яку давно хотіла :girl_dance:
    З прози - від сумки одна залізна штука відламалась, і ніде не беруться її ремонтувати, бо не мають таких детальок (((. А сумку ж мама подарувала...
    Увечері ганяла кілометри на велотренажері і вправи робила. :)
    А найбільша нинішня радість - у вихвалялках ;)

• Подобається Подобається x 1
  16. kati

kati Well-Known Member

Ага))) До мене сьогодні коліжанка ввечері з малими прийшла(вже після 18) Я на прохання Саші зробила піцу(дві),колвжанка з спартою прйшла...але ми чемно до 19 пили чай,бо ж треба худати,свята пройшли,ьла бла бла...аж якось на столі опинилась пляшка мартіні, ну і за півгодини не було вже ні піци,не цукерок...а ж казали що "по кусочку,тільки тісто спробувати" і "по цукерочці"....Караул!!!
    Завтра мав бути разгрузочний день+похід в перукарню,.. але пвідміняється,бо йду до подруги на день варення( ех,я то думала що вона святкуватиме на вихідних і я буду вже красіва), а далі ще треба пережити день народження чоловіка сестри чоловіка( намудрила, але не знаю як ЙОГО назвати правильно),дитяче день народження Сашиної пАдружкі,а ще і муж придумав на неділю шашлик на дачі...коли разгружаться???коли виходять одні загрузки(

писи. День в мене гарний:)

17. AilataN

AilataN жива

А я сьогодні з такою дівчинкою познайомилася- ааа, вона мені потрібна!!!
    Вссьо, це , можна сказати, план позитиву виконаний на місяць вперід.:girl_smile:
    а також , отримала декілька дуже цікавих робочих пропозицій, почуваю себе як на " голосі країни" коли всі тренери до тебе повертаються фейсом і учасник ті фейси вибирає.:cool:

А ще зробила сьогодні таакі плиточки для тіла , що аж сама втішилася, а Мар встигла одну згризти знову, мала миш.:girl_crazy:
    А ще мене на вулиці сьогодні два рази чіпали досить пристойні мужчини, казали жи я симпатічна.:girl_dance::girl_smile:
    Йду, ні, біжу спатки, бо вже давно повноцінно не спала.

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

В мене дуже прозаїчно йде робота. З першої зп прийдеться манеж підшукати. Малеча повзає, всьо витряхає з шафи, пробує все на зуб...коли б я ще шафу перебрала

19. Holly

Holly Moderator

Мала бути вихвалялка, а виявилось проза прозою. Вчора чоловік хтів мені догодити (бо ми вже певно півроку без великого дзеркала) і купив дзеркало в повний ріст - ліпше б я на себе не дивилась((( Шкіра на лиці суха, талії нема, зачіски нема і взагалі я вся "зелена". Ввечері вирішила почати зміни зранку, ага якраз. Вночі піднялась температура, під 2 ковдрами ніяк не могла загрітись, груди як каменюки, руки не можливо підняти. Від того настрій впав нижче плінтуса. Ходжу від ранку і не можу загрітись. Та я себе таки переборола, записалась на завтра в перукарню - лячно, не знаю чи спатиме малий, поки мене не буде. А в неділю, незважаючи ні на що матимем найкращу врочистість - хрестини нашого хлопчика.

20. Vendy

Vendy Active Member

Сьогодні тато пішов з малим гуляти і знайшли голуба, сидів бідолаха мерз. Не знаю що з ним, але їсти не хоче, пити теж. Застелила коробку, поставила туди голуба, принаймі хоть в теплі сидить. Так хочеться, щоб виздоровів і зміг літати. Вже прийшов похресник з прогулянки, то голубу спокою не буде, щораз до нього лізе. Хоче з ним машинками бавитись.
    Ще світло в нас виключили, а якраз пралка працювала, ніто витягати одяг і руками прати, ніто чекати, поки включать.

Статус теми:
Закрита.