Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

У мене нині ранок почався "чарівно".... Я собі встала раненько, вмилася, збиралася йти сніданок робити, чоловік у глибокому сні, годинка десь так 8ма і тут дзвінок в домофон, я беру слухавку , а там-поліція.:girl_crazy:. І хоч я підозрювала, чому вони до нас ідуть, бо тут приписані якісь люди і їм цілий час приходить почта, при чому з банку про якісь кредити. І ми то господині говорили і вони то ніби мали забрати, але так і не забрали. Вопшем зранку я пояснювала поліцаям, бо я тута ні при чом, і що то не моя родина і таких тут нема. Вони були дуже ввічливі, але всі мої дані записали, паспорт подивилися і то так не дуже приємно взагалі-то. Ну але продовжила я ранок краще-годину покрутила педалі на спінінгу і хороший настрій повернувся. Зима почалася і вже маленькі сніжинки надворі кружляють.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Погода ніяка...Сашка нудиться, в мене вже фантазія закінчилась, чим його забавити..З того всього включила йому мультики..Муж на роботі, за то вже забила б, бо це, певно , 4 субота, яку він проводить не дома, найбільше бісить, що то він сам собі таке придумав, і ніхто то не оцінить, ну мооооже "дякую" скажуть...Грррррр...:girl_devil:. Краще б з малим десь пішов.

3. oksumoron

oksumoron Active Member

збираюсь в рістаран я!:girl_crazy:
    люблю я такі от виходи, зараз буде багато китайської їжі, і гарна компанія!
    ще вдень переживала, бо мене цілий ранок нудило :girl_sad: (і це точно не з добрих мотивів :girl_nea:), певно щось вчора не то з"їла, але добре що все вже пройшло, я знову в доброму гуморі, покупалась, трохи лаку на нігтяг, і я готова виходити у світ!

4. Farfalla

Farfalla Member

в мене сьогодні гіперпродуктивний день!!! з самого ранечка прокинулась, почитала книженцію (як сказав мій муж, уздрівши мене на дивані, - "інтєлігєнтік" :girl_crazy: ). Потім почалапала на 09:00 до перукаря! Красунечка тепер!!! :girl_dance: Пофарбувала корінчики, гривку підрізала. Задоволена на всі 100% :girl_smile: Потім пішла на невеликі закупи: додому фруктів та рибки, а ще вирішили передати свекрусі в Італію трошки смаколиків, які вона дууууже любить (зробимо їй несподіваний сюрприз). Приїхала додому: прибиралки всією сім"єю. А потім я застрягла на кухні... Але муж оцінив: з"їв дві порції!!! Я б уже луснула від такої кількості :girl_crazy: Тепер от щоп"ять хвилин бігаю на кухню... Вперше печу сирник "Добрий", за переписом сестри-служебниці... Хвилююсь страшенно... Сподіваюсь, що вдасться :girl_cool: Ось така наче і проза, але в душі так врочисто!!!!!

5. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ага-ага! Мій коханий теж з"їв дві тарілки плову і каже може ще з"їсти поки не дуже пізно:girl_crazy:
    Я сьогодні зранку відправила своїх хлопців гуляти, а заодно по м"яско. Сама в той час зварила борщик, потім з принесеного м"яска плов зготувала, правда не було необхідного рису, а з того що був трохи каша вийшла, але смачно. Зараз їм хурму і посиденькаю. Потім піду поклею книжки малому, бо всі вже понадривав. І буду його до сну готувати. в планах ще подивитись з чоловіком якійсь файний фільмец, бажано під смачненьке винце, требі піти поритись з закромах...)

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А в нас, після сонячних минулих вихідних, вже цілий тиждень дощить. І сьогодні, хоч і нічого покищо з неба не падає, сіро і вогко. Одним словом, будем вдома відпочивати, дивитись телевізор і т.п.
    Але хочеться чогось такого ТАКОГО...сама не знаю чого...

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сьогодні мегалінивий день. Не робила анічогісінько. Рудий до обіду нагло продрих, а я тим часом зварила зупки і сходила до магазину. Потім ми поснідали, чи радше пообідали. Рудого відправила додому, а собі зробила масочку на волосся і топчу мандаринки. Одне око в телевізорі , друге в ноутбуці , а третє в Посиденьках:girl_crazy:
    Зараз сушити голову і можна в люлю.

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Перш за все дякую дівчатам за привітання моєму сонячному хлопчику)))
    Ми дуже гарно відсвяткували, набалакались, насміялись. Дитина взагалі не знала, що має робити з тими подарунками:girl_crazy: бігав від одного до другого. Найбільше задоволення приніс Лунтік, який співає. Не залишає його ні на хвильку))).
    В 9 годині заснув весь в позиивних емоціях))). Одним словом дуже врочистий день.
    І навіть те, що в мене ні з того ні з сього піднялась температура настрою не зіпсувало. Правда лежу зараз, п"ю гарячий чайок, поки чоловік миє гору посуди. Мене положив лікуватись. І звідки та температура??? Нічого не болить. Хоч би не вірусняк якийсь, бо тільки щойно повилазили:girl_impossible:.
    Завтра будемо знову мати гостей. Іменини у Романа частина 2))). Сподіваюсь мої болячки мене залишать. Дуууже сподіваюсь...

9. fillette

fillette Well-Known Member

Вже кілька днів сама вдома. Вчора півночі дивилась фільми, сьогодні спала до обіду. Поприбирала в квартирі, зробила невелику перестановку на кухні. Приготувала на завтра їсти і з того всього валюся з ніг . Йду ще в душ і в ліжко. Напевно ще подивлюсь якийсь фільм і спати. А зранку врочистість - приїжджає нарешті коханий з відрядження:radist: Вже не можу дочекатись. Скучила:girl_in_love:

10. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене теж температура......І ніяк не спадає. Забрала сьогодні цукерочки у Марічки-Артеміди , і поки їхала з Сихова мене так розібрало....мало не проїхала свою зупинку, спала на ходу, хоча спати в день для мене нонсенс... А вдома вже взнала причину - температура. Зараз так ломить всю, ховаюсь від дітей і іншу кімнату, щоб не підчипили вірус. Короче одна проза, з врочистості лише цукерочки від Марічки!!! :).

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Третій день святкуємо мій ювілей (циферка то солідна :girl_impossible: ), з цієї нагоди приїхали мої батьки. Застілля вже трохи втомило, тому увечері, залишивши діток на батьків ( таке щастя буває ніколи :girl_crazy: ), вирвалися з чоловіком у кІно. Чи кіно так собі, чи дзвінок від батьків, що Мартинко себе погано почуває , збив нас з чоловіком із мажорного ладу. Тому після фільму, ми швиденько поїхали додому, чоловіку ще й не дуже сподобалось моє водіння :beee:. Поїхали трохи розвіятись, але щось нічого не вийшло :girl_nea:.
    Пи.Си Зустріла нашу чарівну Одрі, файна така. Спочатку я засікла її мужа :girl_cool:, а потім уздріла і її. Ім фільм сподобався. Видать, то у нас з чоловіком не той нАстрой був :girl_in_dreams:.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене ранок почався о 13 00. То я вирішила що о 8 вставати ранувато, от трішки полежала:) А сьогодні ходила на відкриття головної ялинки Варшави. Емоцій передати не можу, так все гарно було! А потім пішли на смачнющу вечерю в ресторан, все так було вишукано, я вам не передам, та щей нам цю вечерю спонсорував інститут! погуляли центральними вуличками Варшави, тут вже все так по-новорічному, все так світиться! Я вся на емоціях! Ми як десь в 16 00 вийшли з дому, так в 23 повернулись, стільки емоцій, стільки вражень! А найсмішніше, я вперше була на відкриті ялинки!

ну іще одна річ, яка навіть не знаю чи засмутила, чи потішила, приснився сон де розмовляла з якимось чоловіком і він сказав, почекай ще трішки, от здаш ти оцю зимову сесію і ми буде разом. Проснулась, ніби насправді то все було. Чи то я так багато почала про особисте життя думати, чи що...

13. lawyer

lawyer Member

і у мене файний день:)
    спочатку сон до піводинадцятої, що для мене, сови, є просто необхідним, а через роботу мушу вставати 7-7:30:girl_nea:.
    потім я відчула себе серйозним комп'ютерщиком і намагалась сама встановити антивіруску. не зважаючи на те, що робила все по інструкції, комп'ютер прийшлось везти на сервіс, бо він навіть не включався:girl_crazy: капець!:girl_impossible:
    далі йшли більш приємні моменти, а це - похід в кіно та на манікюр
    а ввечері суперово посиділи в Ковчезі (то така ресторація в Тернополі) з чоловіковими батьками та братом. по приїзді додому, "всоте" переглядали наше весіллячко, так кльово:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

О, бачу сьогодні був день кіно і святкувань, ми не виняток, щойно повернулись з глямурного "клюба", де святкували Романа (не нашого), а вранці ходила на хмарний атлас:) завтра буду щось готувати і приймати гостей, і день крутитиметься навколо нашого Ромахи, бо сьогодні ми йому небагато уваги приділили...зато самі назабавлялись:)

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну то хіба українці говорили, бо в них то чітко choinka.

Причалапали додому , напилася нині пива певно за всі місяці :girl_impossible:, бо остатньо собі в цьому відмовляла. Але зато провели час в приємній компаніїї, пройшлися вночі додому- зимою так вже пахне, мням. А ще я нині потрапила в галерею вперше за певно 2 місяці :girl_crazy:, якось так все закрутилося-робота, спорт, все тут близько біля хати , а що треба в неті можна купити, то нині прямо відчула наближення свят. Все світиться, всюди так різдвяно, краса. Завтра йду підшуковувати подарунок для гри Анонімний Миколай.

16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мене ранок почався з пригод. Заклинив замок на вхідних дверях, і я не могла з хати вийти. Дві години з ним мучилась, поки через вікно не вискочила і з зовнішньої сторони не відкрила. Ну і не могла я зразу до того додуматись?
    Прибирання купа на сьогодні, добре що хоч їсти вчора наварила. Зараз помию посудку і буду далі Тьомика мучити логопедичними вправами. Не хоче моя дитина з мамою вправи робити, хоч бери і логопеда чужого наймай, чесне слово!
    Погодка - жесть. Ну тобто сама погодка нічо так, але ото болотище на подвір*ї, внаслідок снігу з дощем, то шось з чимось... Подвір*я не переходжу, а переїжджаю. Сусід жартував, що палки від лиж мені подарує :girl_crazy:

17. Музик

Музик Мартуська

а я сьогодні прокинулась від крику чоловіка "СНІІІІГ", тут же зірвалась на рівні ноги і побігла шукати де той сніг ховається :) уря, зима нарешті справжня!
    а вчора були на дня народження свекрів, посиділи-побазікали гарно. тішуся, що я нарешті навчилась робити панна котту, яку ми вчора нямали на десерт - все хвалили, і навіть я нарешті задоволена результатом.
    а ще я порвала черевики, свої супертеплі зимові скетчерси, що могло би бути жилеткою, але чоловік залишив гроші і сьогодні у вечері я піду купувати нове взуття. а це таки грандіозна врочистість :)

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми все шукаємо рістаран на НР...Позавчора по Львову кружляли, вчора по окружній їздили з друзями і дітьома:). Приїхали пізно додому, позасинали... спали, спали і в третій ночі до чоловіка подзвонив знайомий:cesored::cesored::cesored: одним словом виспались! ППЦ!!! Я йому тої ночі подзвоню мінімум три рази:girl_devil:
    Сьогодні мій день почався з того, що я виглянула у вікно і зрозуміла, що цілий день проведемо вдома... перспектива весела.

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я теж прокинулась, з думкою, що це дощ, а там СНІГ!!!

Всім гарного сніжного дня!!! :)

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в нас цей тиждень обіцяє бути врочистим :) Досі гостює в нас Тато, який постійно балує нас чимось смачненьким :girl_dance: Завтра підемо на початкове святкування Тетянкиного дня народження, яке ще має продовжитись в п"ятницю, і ще завтра плануємо попасти в кіно ;) І з снігом з"явився якийсь новорічно - різдв"яний настрій, і навіть сірі робочі будні не псують його :) Всім гарного зимового тижня :)

Статус теми:
Закрита.