Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

ооо, то в вас там аромати:girl_cool:
    мені аж самій котлет захотілось...

а може будут нині танці?:girl_dance:

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

багатообіцяюче...Ніч обіцяє бути "нескучною"...

3. Bonita

Bonita Member

Настрій якийсь паскудний, майже як і погода за вікном. Вчора взнала, що пропав наш сусід і вже 4 день не приходить додому. Мало того, що життя в нього нажаль не так як треба пішло, випити любив, але був настільки інтелігентною і вихованою людиною, знав багато віршів, читав, коротше сиджу і так мені його шкода чуть не плачу.
    зате за останні дні відірвалася в плані шопінгу - чекаю сьогодні на посилку з засобами для волосся, маю зайти забрати всякі косметичні прибамбаси для личка, трошки обновила гардероб (купила спонтанно кардиган, ніколи такого не носила і не знаю чи буду, але він мені ну дуже сподобався), сьогодні ще прошвирнуся по центру ще дещо прикуплю зроблю манікюр і буду чекати повернення чоловіка з відрядження і сподіватися, що зникнення певно сумми з дом. бюджету він не помітить:girl_cool:

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я тут вже стопісят років не писала)))
    Маю сьогодні лінивий-прелінивий день. Ніц не буду робити:) Планувала в поліклініку на медогляд, але погода така, шо з хати лінь висовуватись((
    Протягом останніх 3 тижнів мала вже дві пропозиції роботи. Я знала шо воно так буде. Коли я півтора роки чекала шось по спеціальності, то не було нічого. А тепер, коли я вагітна, будь ласка, навіть вибір є:girl_crazy:
    На якусь хвилинку стало образливо, але потім схаменулась))) Ну яка робота замінила би мені наше щастячко, яке штовхає щодня маму:girl_in_love:
    А ще! Я нарешті повернулась до вишивання:girl_dance: Останній раз вишивку тримала в руках в серпні. Щось не складались мені руки ніяк до того, а вчора як засііііла...сьогодні продовжу:d64:
    Гарного всім дня!

5. Valensia

Valensia Well-Known Member

Загрузив мене чоловік сьогодні з самого ранку, йому на роботі потрібно сказати, коли він цього року бере відпустку. От я маю подумати, куди і коли ми поїдемо, якщо поїдемо... Сиджу... Думаю... Як то так все спланувати, і море хочу, і гори, і Європу... Ех...
    А ще, здається, завівся в нас вдома Барабашка :) Кудись безслідно зникають мої обручі для волосся :) Купую новий, знов десь дівається. Підозрюю що то моя вредіна мала, але то ж треба так його заникати, щоб я все обшукала, і не знайшла. Може всетаки Барабашка? :)

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я сьогодні таке зробила, ну таке вже зробила, що можу навіть собі подарунок якийсь вибрати і купити. Кароч! Забрала видруковані фотки! ВО!:girl_cool: Майже рік не видруковувала. Можете собі уявити яка титанічна праця відібрати фотки з, як мінімум, 2-3 тисяч. Тепер ще один подвиг треба вимучити, поскладати ті фотки по датах в альбоми, то вже як мінімум на київський торт я заслужу:girl_dance:
    Вчора їздила на роботу, відвозила лікарняний... сьогодні дзвонять з відділу кадрів, виявляється "пані" в реєстратурі, що виписує лікарняні, замість екологічний коледж написала економічний:girl_mad: Тепер знов треба їхати на "кудикіні гори", а ще й чоловік зараз без машини.
    Зато двіжуха... не скучно:)

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

моя барабашка як вкраде, то я вже по кусочках ті обручі знаходжу:)

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то моя проблЄма, я вже 4 роки не видруковувала, останні видрукував чоловік ще з нашого недовгого життя до одруження. Після пів рочку Домчика хоч створила папку "друк" а до пів року фото не відібрані, бо їх тонни і кадри такі, що і вибрати складно і витерти шкода:8: а таких папок "друк" маю на старому компі кілька ну і на теперішньому компі вже фоток назбиралось, оййй коли я за то візьмусь, пам"ятаю Іриска хвалилась колись тим що фото видрукувала я думала мене то надихне та де там, ще мінімум 2-є форумлянок мусять таким похвалитись щоб я за роботу взялась:girl_crazy:
    я сьогодні молодець бо спекла торт, точніше посмажила ггг бо на сковорідці:)
    а ще забула похвалитись, ми на вихідні їздили в Краків і дуже кльово погуляли, нарешті подивились Вавель:girl_dance: дуже гарна поїздка була:girl_in_love:

8. Valensia

Valensia Well-Known Member

Хвалюсь! Папка "Друк" створена, прямо на Робочому столі, щоб мозолити очі. Там відібрані фото за цілий рік, залишилось їх ще раз переглянути, і можна друкувати :)
    Тоді це буде і мій подвиг теж.

9. Holly

Holly Moderator

Мусим одна одну підганяти. Але я не знаю, що мене мусить надихнути, щоб я видрукувала фотки((( Останні друкувала коли Яринці було півроку.
    Ну і буду хвалитись. Виявляється людині, тобто мені, для щастя треба зовсім мало. Ми щойно півгодини гуляли :girl_crazy: І ніщо не зіпсуло настрій, ні дощ, ні сорока хвилинне одягання-заплітання всіх дітей. Завели Яринку до школи. Маю надію, що Оленка зараз засне, Маркіяна вкласти не проблема і я біля них подрімаю. Врочистість

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

в мене папка "друк" є вже давно, але тепер я на крок далі - в мене є пуста рамка. Так що наступного тижня 100% мушу видрукувати...Так хочеться наповнити фотками альбом, котрий я купила ще 2 роки тому:girl_blush2:
    Я зібралась докупи , запакувалась і буду займатися подвигами - йти з важкенькою сумкою на маршрутку в сусіднє село..Обдумую взяти рюкзак, але тоді треба переодіватися..Моя мамуся прихворіла..А мені тільки-но стало краще..Так що беру суп в банці, закриваю ноут і йду..всім гарного вечора!

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

От і я про те...Мала купу планів - виглянула у вікно - передумала..Подзвонила лікарці і попередила, що почуваюсь нормально й до неї не прийду, бо..лінь й дощ. Вона поставилась з розумінням - ми передомовились на п"ятницю.
    З того всього лежу на бочку лівому, вже з"їла 200 г арахісу в шоколаді, кілька трюфель, кілька "корівок"....Тре ще Сашку з садочка забрати й до логопеда з ним сходити. І як то себе заставити?..Останній раз на мене ні з того ні з сього під час їхніх занять така сонливість взяла, що я чуть з кушетки не впала - почала вже дрімати...
    Ще тре на "Іскру" конче в 2 точки, але то вже, мабуть, завтра....Завтра..Може.

В мене вже давно все те саме...Але певно йду й почну ті фотки відбирати/загружати на цифролаб...Бо чим далі, тим гірше, кількість фоток у папках-клонах "друк1", "друк2" й т.д. зростає....

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

незарах, мус бути так як в Вірджинії - видрукувані фото:girl_blum:
    але бачу таких лінтяйок як я "в процесі" трохи є то може раптом цього року це станеться:girl_crazy: дівчатка, давайте хто швидше?!
    я на двір не виходила і від того варена і ще (щоб в риму) схарена :girl_crazy: відключили нам телефон граний Укртелеком бо в нас борг 41 !!! грн той телефон в нас навіть не підключений бо ми ним не користуємось але рагулі в квитанції ж написано, що оплатити не пізніше 20 числа, а сьогодні 16, мудаки! зла я на них, а все решта чудненько, зараз розріжу тортик свій гарнюній, потім посмажу свіже мяско і печінку чоловікові, до батьків ввечері переїдусь бо треба лижі-борда забрати, плануємо завтра відкрити сезон, це було б чудово:girl_in_dreams::girl_in_love:

13. Solomi

Solomi New Member

ніби читаєте мої думки...))

я в ту папку вже місяць докидую оброблені фотки з різних свят

може ввечері піду в рамарню , вишивку віднесу

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Вийшла з хати в дощ з тьома моїми козаками, і стільки емоцій за півгодини.. Спочатку поскандалила в канцелярії суду, (другий раз приходжу за постановою, з 3ма дітьми, прийомних дні два і по 2 години, а вони не можуть ті 2 години свою дупу на кріслі тримати, це ж я їм плачу з своїх податків, вони зобов'язані мене обслуговувати), в ощадбанку людей битком забито і всі мороз повний - так нам і не пощастило туди навіть зайти. А тоді мене зачепила дівчина Уляна, познайомилися, побалакали приємно, тоді зустріла форумлянку mysha, поки червоне світло горіло балакали :) Ну і волосся в тебе чудове!!! І класні хлопці розбишаки. А тоді серед вулиці мене якась пані зачепила - І що це всі ваші? Мої, кажу. Та дай Вам Бог здоров'я і щастя. І настрій на решту дня.

15. kati

kati Well-Known Member

ну то я йду збиратись і піду собі за тортом))бо тиждень тому зібралась з думками і також навела порядок з фотками-роздрукувала за рік часу фотки,посклададала по альбомах, бабам наробила фотографій, а ще в мене за останні два роки фотки роздруковані лежали просто в тумбі папками то і до них руки дійшли посортувати по альбомах...а ще почистила комп від зайвих фоток, і тепер в мене усюди красота!

Настрій ніякий, скукота, дитьо спить, інше на горішку, треба його забрати в 6, а так лінь....Готувати не хочу принципово сьогодні, прибирати не треба,бо нарешті після всіх свят прийшла до мене сьогодні моя хатня помічниця.Напевне ввечір до мами заскочу,бо вдома шось зовсім нудно

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І мені(
    Я з двома своїми хлопцями-самаааа(зараз би віддала комусь,але нама кому)
    Голова болить на зміну погоди, теба йти працювати(але ліньки)
    Але я щаслива бо ми усі здорові, а це головне!
    Згадала....малому 7 місяців а в мене жодної роздрукованої фотки.....треба наздогнати упущене)

17. natka75

natka75 Well-Known Member

а моєму 6 років на носі, а роздруковані фотки тільки до 1,5року...далі все в комп"ютері, коли я до того доберусь....:girl_impossible:

Кать, тобі вдома нудно, я б так понудилась вдома....бо мені якось так нудно на роботі стає...

18. Heureuse

Heureuse вірю...

вийшла на годинку з хати, звичайно ж без парасолі, добре хоч з капюшоном. змокла як суслік, йшла як в кіно, драматично, на зустріч дощу :girl_crazy:
    карочє, пуховик сохне, я гріюсь чаєм, бо не вистачало тільки застудитись..
    чоловік на чергуванні до завтра. то значить можна дивитись шо хочеш і не спати до пізньої ночі :girl_dance: :girl_haha:

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а я ніян не можу заставити себе розвішати білизну і почати прибирати, і ніби роботи небагато, а тааак лєнь. :girl_nea:

20. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Моя дитина не перестає мене дивувати. Після Нового Року його як підмінили! От недавно історія в перукарні, в яку я не могла повірити.:girl_yes2:
    До бабусі може попроситись - то нонсенс, він не залишається так просто з бабусями і не гуляє з ними...
    А сьогодні залишився САМ!:shok: без мене, на заняттях. Без плачу, без відривань і вмовлянь. Просто лишився, мені навіть просити не довелось.
    Три години відівчився - відбавився, а коли я прийшла, нічого не розпитував, не жалівся (я вже собі так подумала, що нитиме) а просто розцілував, розказав чим займались і просився не забирати додому ще.:eek:
    Ото дивлюсь на нього - то мій Роман, чи не мій? :girl_crazy:
    Вчителька, рівно як і ми з татком в тихому шокові...Оттак. А я не вірила що діти міняються. Ще зовсім недавно, ще перед НР він сидів поміж тих діток тільки в випадку, якщо триматиме мене за руку, а тут...
    Сподіваюсь що і відвідини перукарні і відвідини занятть і спілкування з ровесниками для нас назавжди стануть таким от спокійним процесом.

То була врочистість...З прози - далі тиск барахлить. Вже деколи боюсь сама лишатись з малим вдома, бо здається от-от від"їду, і що Роман зі мною робитиме?
    Добре хоч вчора котлет насмажила (так мене Наталя на попередніх сторінках роздражнила, що не втрималась), залишилось наробити прозових налисників і усьо, до вечора вихідна.

Останнє редагування: 17 Січень 2013
Статус теми:
Закрита.