Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Стільки мала сьогодні зробити, стільки планувала, і ніц мені з того не вийшло. Поки є моя похресничка в селі, користуюсь моментом, щоб побільше часу з нею провести, тому сьогодні з коліжанкої і її доцькою (моєю Лілюхою) катались на санках. Насміялись, набавились, накатались.....фух....мокрі були, по самі вуха! Всі чемні сусідські дітки пішли обідати і спатки, а мої чуда ніяк додому не хотіли йти, все їм мало було того снігу. Ну але вже як прийшли, як пороздягались... полягали на ліжко моє і просили їх пів години не чіпати :girl_cool:
    Приходила сьогодні до мене ще одна моя подруженька, посміялись файненько, разом давали кроликам моїм їстоньки, потім слухали радіо, натрапили на якусь москальську радіостанцію, а там - музончик, під який я колись скакала на шкільних дискотеках! Дівки! Як то класно отако знову почути ті пісні, та я ж всі слова навіть пам*ятаю! Одним словом вечір був дуже класнючим.
    Мужчинки всі мої вже сплять, тільки мені одній дня мало :girl_in_dreams:
    Залишилось три ковтки чаю і я теж піду ....

2. Heureuse

Heureuse вірю...

поїхало додому моє мале блондинисте щастя. приходила прощатись (до літа), посиділа мовчки хвилин 5 в мене на колінах і в сльози. я не втрималась та й давай собі ридати... досі не можу зрозуміти як чужа дитина стала нам такою рідною і чого так мене полюбила..ну як рідна сестричка, чесне слово :)
    вчора в честь її від'їзду були на ковзанці і на сушах. скільки то було щастя. казала, що то найкраща субота в її житті :)
    нині я як побита після тих ковзанів, голова чогось як баняк, хоча випила вчора лише один глінтвейн :girl_blush2:
    чоловіка співробітники десь потягнули на медовуху, правда не розумію чого так рано :girl_crazy:

в хаті шось зимно. хочу ше одну каву. хочу праску для волосся. хочу нову роботу і весну. от.

3. Pulupjak

Pulupjak Active Member

І в мене та ж ситуація, чоловік з доцею пішли на вулицю а я ніяк не можу заставити себе зібратися. Свята, днінародження а в мене проза прозою, настрою 0. На своє дн захворіла, святкування перенесли типу на сьогодні, а сьогодні мені ніц не хочеться, скоро будуть подруги дзвонити, які плани, коли збираємось а мені хочеться замотатись з головою в ковдрі і нікуди не висовуватись. Ще планувала суші сьогодні робити, але то тре їхати все купляти, мабуть з того і почну, мої рідненькі будуть на обід баєньки, а я швиденько поїду в КК можливо якісь обновочки собі прикуплю, настрій тре піднімати і влаштовувати собі врочистіть, а то так і зустрінемо Старий Новий рік:girl_in_dreams: Всіх вітаю з наступаючим, здоро"вячка і дуже гарного настрою.

4. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А ми з коханим вчора цілісінький день займались хатніми клопотами - закупи, прибирання, прання, готування - потомились так, що навіть не мали сили на якийсь фільмЄц ввечері, обнялись і .... поснули десь о 22-гій.
    Нині в мене якоїсь холєри болить голова (99% - що низький тиск), муж зробив каву-глясе в ліжко :girl_in_love:, (піддобрився) і тягне десь пройтися. А голова не перестала боліти... Я ніби й не проти вийти на свіже повітря, але зібратися не можу:girl_sad:
    З врочистого: моєму дідусю, який проживає в Казахстані, сьогодні виповнилося 84!!! роки. Я вже його привітала, тішуся, як слоненятко, що почула його голос.
    СовсЄм забула: ще одна врочистість - так склалися обставини, що ми НР з Коханим цього року зустрічали окремо , то ми вирішили той НР до уваги не брати , а зустріти НР за старим стилем з усіма належними почестями :girl_dance:. Шампусик вже охолоджується!

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

відправила чоловіка на день народження до родичів. а сама НАРЕШТІ доробила ненависну статтю. тиждень вона мене мордувала (ненавиджу писанину:girl_devil:

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

вчора ходила на закупи. але,як то часто буває, коли закупи заплановані і є при собі гроші, то ніц толкового не знайдеш. а, коли випадково забіжиш в магазин, та ше й пару гривень в кишені, отоді......
    хоча вчора мені таки пощастило: купила собі светерик в"язаний і маєчку Тріумф і дві великі шоколадки:nyam2:

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я другий день валяюсь в ліжку і встаю лише по крайніх потребах...Голова як баняк - болить від лишнього звуку..Вуха позакладало ..З мужом вчора файненько поговорила, то сьогодні бігає принести чай-віднести чашку-поцьомати і т.д...Інша справа..Хочу багато-багато льодяників..і виздоровіти..Стільки планів на цей тиждень..Ех...:d23:

7. Artemida

Artemida Well-Known Member

Класний день. Зранку гарно погуляли всією сімейкою. Потім поїхали до подруженьки у Винники. Гарно посиділи, а "під шумок" я ще прикупила собі дві суперські кофтинки Теранова за приємною ціною
    Зараз вже вдома попиваємо шампанське, святкуємо Новий Рік) Діти не сплять і не збираються:girl_in_dreams: А ще похресники мужа обіцяли після 12 навідатись засіяти нашу нову квартирку)))))) Думаю спати лягати ще не варто, бо далі буде цікавіше)
    З Наступаючим усіх!

8. AilataN

AilataN жива

А мене наніц заглючило. Ми мали святкувати СНР, я точно знаю. А я забула...:girl_cray:
    чоловік не нагадав...:girl_mad:
    І ніхто не нагадав, лиш як з собакою вийшла, то знайомі собачники "під газом" нагадали.
    То що, самій випити коньячку о 12-й?
    мої влягаються...

У мене новий робочий припадок, і то зовсім не іграшковий, на випробування потягне гарну суму, а мені дуже треба щось з одягу файне. маю дилему- прикрутити руки і стриматися від нововведень і купити лашки, чи дати розвернутися душі і пару ночей не спати, простояти на кухні в пошуках "філософського каменя"???

Останнє редагування: 14 Січень 2013
  9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

П*ю винце о 12-й, думаю коньячок теж би пішов, якби був :girl_cool:
    Наліпила вареників, наїлась вареників, нагодувала варениками мужа і дітей, на завтра теж будуть вареники. Бо я їх люблю, і всім їх приходиться любити.
    А взагалі-то настрій в мене не дуже. День якийсь трохи напряжний, всі навколо гаркаються, тільки мені одній якось до того фіолєтово, а декого то сильно-сильно зачіпає. А в мене кд на .......хм.....носі? ......днях )) Відчуваю, шо дістануть всі бажаючі.
    Всіх святкуючих вітаю зі святом :drinks::drinks:

10. lawyer

lawyer Member

а ми на уік-енд їздили в гори:girl_dance:
    така красота! за те і люблю Орявчик/Звенів, що там така природа гарнюща, все так первозданно.:girl_yes2:. два дні провели, катаючись на лижах. як приїхали до Львова, відразу позасинали (десь біля 6 години вечора), прокинулись півдев'ятої і помчали на закупи для зустрічі старого Нового року.
    поки закупились (добре, що хоч Опера Маркет відносно недалеко), поки поставили машину на стоянку, поки порозпаковували речі після поїздки, на годиннику вже була 23:50:girl_cool:
    але таки Новий рік зустріли, ще півгодинки подивились телевізор і позасинали:girl_bye2:

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

До Варшави ще 2 години дороги, дивлюся вже енну серію Друзів і вже переживаю за свою кицю, яку залишила в сестри в Гданську. Надіюся їхнє біле чудо(пес) не зашкодить їй, вона його боїться дууже..
    А нам з чоловіком ще треба пережити ніч в дорозі , кордон :girl_impossible: і велком юкрейн!!:d23:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Так мене виснажилі оті боляки, що я вирішила взяти напрям "ВЕСНА" і дивитись лише в цю сторону. Вже досить мені зими. Я насолодилась сповна снігом, морозами, соплями, кашлями... Хочу щоб було тепло.
    Якось хтось писав, що знаходиться в пошуках внутрішньої гармонії. От і я її шукаю. І ловлю себе на думці, що мені надзвичайно комфортно, лише бракує тепла, сонця, весни!
    Ми вчора також святкували СНР, запекли щось добре в горшочках, я напекла солодкого і ми під теплою ковдрою з шампанським святкували :).
    Сьогодні виспались, надурілись з малим і плануємо вечір. Ромчик просить складати пазли та вежу з кубиків, тому вечір буде солодко-сімейний).
    З Старим Новим Роком:girl_in_love:!

Останнє редагування: 14 Січень 2013
  13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ні, ну що не кажіть, а декретна відпуста, то ляпотаааа:girl_in_love:
    Спали із синочком аж до 11.00год, поки розрухалися-помили личка-позастеляли-приготували ланч, то вже півдня пройшло))
    на вулиці страшенно холодно, сиро, вітряно, тому сидимо вдома, на прогулянку підемо о 21.00 зустрічати татка з роботи...
    А якби працювала, то б о 07.00 підйом- збори-сніданок-бігом в садок- ще швидше бігом на роботу на 08.00, купа виробничих питань-біганини до 17.00 і знову бігом в садок по дитину , на закупи продуктів, хатня робота ,готування, втома.... :girl_cray:
    Добре, що ще два місяці ляпоти маю))):girl_haha:

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Нарешті я почула ці ж слова сьогодні від свого чоловіка)))
    А мені щось так день швидко злетів, ніби щойно ранок був...туди-сюди і вже вечір. Може то від тої темряви?:girl_in_dreams:

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нарешті, ну нарешті я вдома :) Дорога була складна, ми з чоловіком так тішилися, що вспіли на автобус в Варшаві о 18.30, мали приїхати коло 3ої ночі додому, кордон пройшли мегашвидко і вже коли проходили митний контроль на українській стороні почався дощ, який одразу на дорозі замерз і утворилася суцільна ковзанка, по які навіть неможливо було ходити, не те що їхати.. Наш автобус ледь доїхав до найближчої заправки і всьо, водії-поляки встали і сказали, що нікуди не можуть поїхати, поки дорогу не посиплять :girl_crazy:.. Так ми просиділи в автобусі 4 години і на ранок таки поволі рушили до Львова... В результаті на головному вокзалі, поки ми чекали таксі (кілька хвилин по приїзді нашому), приїхав автобус з Варшави, котрий виїжджав вчора о 21.30 :girl_crazy:. Але в 8ій ранку ми вже були у Львові і все забулося, водма зігрілися, помилися, добре...

16. Raven

Raven Мама малятка

Ги, і ми там з мужом були. Накаталися цілий день, так, що ледве до басейну доповзли. Але воно того вартувало, водичка зробила своє і наша крепатура потроху відступила. Цілу ніч в сусідньому номері галділа компаня з сихова і я вже далеко за північ засинала під какофонію голосів "" є-є я не такая......", а в п"ятій ранку збудилися і згадували дитинство під мультики "ну, погоди". Але ранкова кава на балконі, з якого відкривається чудовий краєвид на гори, підняли настрій. Поснідавши, ми знову погнали на гірку, в дев"ятій ранку людей було мало і ми прекрасно провели час. Після насичених вихідних я весь понеділок прокуняла на роботі і дома ходила як привид. А сьогодні купила собі ядучо голубі мешти і почуваю себе якоюсь дурнувато-щасливою.

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

епопея з тиском і безсонням триває...мучуся вже 2 тижні,а нині ще й цілий день як білка в колесі-поприбирала, їсти наварила, попрала, за малими сходила,віднесла капці в ремонт, бо скоро не лише без набойок,але і без каблуків залишусь, уроки зробили (і чого то одразу так тих дітей навантажують)...тепер маю вільну хвилину відпочити і випити келих вина..ще й привід є-:

18. taniarz

taniarz Active Member

я у рідному Львові, вже 4 ий день. Як тут класно і тепло))) мені тут добре як ніде.
    От тільки повернусь у київ, мій чоловік буде знову "пресований" на тему переїзду у львів))):girl_cool:
    тут все таке гарне, шо мій Інстаграм зависне))) а ще тут наші дітиська, вони такі солодкі. І всі мої друзі......як я їх люблю, і сумую без них вдома.

19. Holly

Holly Moderator

З самого ранку тріщить голова, тому день видався дуже довгим і взагалі зараз всі дні як один, і тягнуться так довго. Проза... На вулицю не ходим, діти в хаті дуріють а я біля них. Від 8 січня я була на вулиці лише раз, і то хвилин 15, не більше. Як то з таким мацьопством почати гуляти??? І до вихідних ще так так далеко...

20. AilataN

AilataN жива

Хто до Львова, а я зі Львова!
    Ой, дівчата, їду в поїзді, в плацкарті, з подружкою, ми на верхніх полицях. А знизу сидить 10 гарячих чернівецьких хлопців і у них півтора літри самогонки і відро котлет. Сподіваюсь жи вони то швидко вип'ють і підуть спати.
    Нуну.

Статус теми:
Закрита.