Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

А в мене день до обіду був суцільним валянням в ліжечку, потім замовила суші , почала дивитися новий серіальчик "The Good Wife". А далі - проза. Зібралась з думками і спец засобами і пішла до свекрів - допомагати готуватися до вечері. Будемо цього року в них, то мене совість б заїла просто прийти на вечерю і не помогти. Коротше, прибрала я 2-поверховий будинок і зрозуміла, що люблю своїх дві кімнати і більше не хочу:girl_crazy: Зараз подивлюсь ще одну серію і буду лягати спати - замучииилась..

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

3. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Зранку з дітьми сходили до церкви, потім ще трохи погуляли. Зараз чоловік із співробітником поїхав в сауну, мала заснула, Аня бавиться, а я наводжу марафет, бо їдемо ввечері до моїх батьків.
    Всім смачної куті!!!

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

що не кажіть,а у всьому є свої плюси. У нас 4 місяць живуть свекри :) кухня шумить, варить, пече без мене :) а я спокійно Сашку вкладаю :) от тільки ці 4 місяці так на моїй хфігурі відбились :sad:

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і ми вечеряєм зі свекрухою, вона в мене одна, і в нас вже традиція вечеряти перше в неї, а пізніше їдемо до моїх батьків. А ще в моєї свекрушоньки сьогодні день народження, їй вже 70, от така у нас кругла дата:girl_yes2:,але святкуєм завтра. А ще завтра їдем на Прикарпаття до моєї бабці, там дух Різдва дууже відчутний. Дзвонили до бабці, казала, що там такий класний сніг випав:girl_tender:Друзі вже запросили на коляду в гості, классссс. Всім гарного святкового настрою!!!!!!!

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Два дні купа роботи на кухні. Я ніби справилась. На сьогодні залишились одні пампушки, а я прокинулась ледь жива. Двічі свідомість втрачала, вся зелена, ні встати, ні походити. Чоловік бідний сам пампушки доліплював. От такий в нас перед день свят. Молю Бога, щоб все минуло і ми гарно відсвяткували.
    Усім смачної вечері і гарного Різдвяного настрою. Бережіть себе!

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щойно спровадила своїх гостей -маму з бабцею і вже б прилягла нарешті, бо ноги відвалюються, але мушу бути ще трошки в бойовій готовності, бо треба перемащувати два тортики, один собі, інший не собі.)
    Малий сьогодні нам такі концерти влаштовував, що голова реально квадратно-кругло-трикутна))):wacko1: Все "помагав", навіть два люмінарковські стакани побив.

А ще я вчора навела марафет на голові, освіжила колір і підстриглася так трішки по іншому, ніж завжди. І тепер я собі дуже подобаюсь. :girl_spruce_up:Завтра ще в планах манікюр з якимось класним лачком і урааа, вихідні повним ходом. Їди повний холодильник, 8-го в гості до свекрухи на день ангела, 9-го до моєї мами, завтра в тихому сімейному колі з чоловіком і синочком.
    Всім гарних свят.:connie_pull-pigtail Обожнюю Різдво, це моє улюблене свято в році.:girl_tender:

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми мали святкувати Святвечір з друзями, але через стан здоров"я вирішили лишитись вдома. Тому готуєм все самі. Оселедець вже замаринований, вареники з капусти в морозилці, кутя вариться, ще буду голубці робити з грибною підливкою і борщик з сушеними білими грибочками. Настрій святковий.
    Всіх з прийдешнім Різдвом!

9. Halina

Halina Well-Known Member

На дворі сніжок упав, на столі багато страв, а в душі добро-добро.... Так буває на Різдво!!!
    Ми уже повечеряли дома. І того року як і минулий ми не їдемо ні до мами, ні до свекрухи, ні до родичів. Але то ж не страшно, головне що ми їх любимо, і памятаємо і телефонуємо.
    Всім миру, злагоди, добра і веселого Різдва!

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Практично всі приготування до Різдва позаду, уже повечеряли, поколядували, нарешті ляжемо спати не о 2 годині ночі. Але яке ж то треба мати щастя, щоб не хворіти цілий рік, перенести всі вірусняки чоловіка і не піддатись жодному, а на саме Різдво захворіти. Дуже надіюсь, що до завтра мені стане краще і ми трохи прогуляємось містом.
    Усім гарних свят :kiss:

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

І ми лише повернулись...Були в свекрів...Гарно так і трохи інакше, ніж прийнято було в моєї бабці, але дуже сподобалось...Гарно помолились, погамцяли, зібрались втрьох і пішли до дідуся з бабцею колядувати. А то йти пішечки 35хв в одну сторону . Так гарно прогулялись, бачили багацько вертепів. І дідусь з бабусею дуже втішились, бо вже давно не приходили пішки, а то велика врочистість...Якось так традиційно:girl_tender:
    Одним словом, купа позитиву!
    Христос народився!

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

А щойно дізналась про смерть чоловікового співробітника...25 років...ліг спати і не проснувся...я в шоці:girl_impossible:

12. AilataN

AilataN жива

Славімо Його!

У нас був тихий вечір. тільки перервався молитвою спільною , а потім ложки вилки торохтіли)).
    малі гарно молитву кажуть, Маруся заколядувала, потанцювала нам).
    Враження у мене тільки кулінарні, нажаль, душа просила більшого- в центр піти, до однієї дівчинки піти на ялинку в дворі глянути, але сама не хотіла, а чоловік як наївся вареників і борщику, сказав, що йде хоч на край світу, але хіба я його на руках понесу)).

Вдалася мені вечеря, не шкодую за шість годин стояння на кухні. Чоловік був нонстопом на підхваті ( помити прибрати).
    Кутя- смакота, борщик- смакота, рибка- мммм, підлива грибна- добрюща!))
    Купила скумбрію замість оселедця ( солену) то сама стрєскала цілу рибину, дууже добра.
    Поскайпилися з родиною, вигуляла собаку, на вулиці приємний легкий сніжок розсипний. Гарно))
    А завтра рванемо по гостям.

Останнє редагування: 7 Січень 2013
  13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Славімо Його!
    Весь препаскудний настрій прогнали колядники, прийшли до нас в гості наші родичі, приємна несподіванка, щераз повечеряли, посиділи, поколядували, так затишно і приємно і вирішили піти на ялинку подивитись.А там дівчинка 6 років була, от вона почала капризувати і забажала цукерка, всі обіцянки пригостити вдома не спрацювали, на щастя побачила я відкритий кіоск. Поясню трішки ситуацію, наша компанія 4 чоловіків до 30 і я, а мала таке шило що воно всюди, тільки не біля нас. От підходжу я до кіоску і прошу "Контік", продавець на мене дивиться і каже може Ви на увазі маєте "Контекс", в нас і дешевші є,нічим не гірші...Дивлюся і не розумію що вона від мене хоче, уточнила що то печенько має бути, продавець хіхікнула і продала, розказала своїм то ще годину з мене сміялись.
    Як вертались додому розглядали ялинки, які світяться у вікнах, Олеся впевнено заявила що наша найгарніше світиться, дрібниця але приємно!
    А ще завтра для мене особливий день, останній день планів, з людиною, якої уже немає в моєму житті. Смішно так, але усе що спланували я уже здійснила, завтра на порядку денному різдвяний гарний фільм, різдяна книжка і каток(Правда каток переноситься на час, коли я повернусь до Львова, але це уже дрібниці).

Всім смачної куті і веселого Різдва!

14. Музик

Музик Мартуська

Славімо Його!
    а ми з чоловіком щойно повернулись від батьків - спершу їздили до моїх, а потім до чоловікових ходили. гарно посвяткували, відмітили день народження чоловіка, наколядувались. і зрозуміли, що наступного року не стягнемо 2 вечері за раз - і жодна мама ж не відпустить з-за столу, бо як то діти не поїли :) ледве свої пуза додому прикатуляли. тішить сніг - така казкова погода стала

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Якийсь такий лінивий день. Встала під обід, помилася, напялила чоловікову рубашку і знов лягла. І так цілий день- лежу, їм, п"ю, сплю...))) Голова як з будуна, важка, болить і взагалі кудись мій дриг подівся і нині я лінтяйка ше та.:girl_blush2:
    Чоловік ходить коло мене, як коло збитого яйця, їсти подає, чаї калатає, посуд миє, малого бавить. Добре що ніде не треба йти. Хоча на вечір грандіозні плани- салон краси на дому називається.:girl_haha: Має бути маска для волосся, ванночка для рук за якимось там вичитаним в неті рецептом, манікюр, педикюр, щіпання брів і... ну, думаю того вже достатньо. Ага, ще треба придумати в чому я завтра піду на святкову сімейну дІфіляду))) до свекрухи, то взагалі...:girl_impossible: Весь святковий одяг затісний і кудась треба свого пуза впхати.
    Нууу, але то буде потім, на разі в планах ще одне горнятко чаю з тортиком.))
    Всім гарного продовження свят.:girl_wink:

16. Людок

Людок New Member

Славімо Його!

Оскільки, пятниця-субота пройшли з одними нервами/переживаннями за лялю в животику, але в суботу дали добро бути дома, але лежати/шанувати себе, тому ми дома, хоча планували приймати гостей/іти в гості, але все пізнається в порівняні
    На вечерю тільки зїздили до чоловіка батьків, вони від нас близенько, повернулись додому, з готовиними смаколиками)))
    А ще сьогодні в мене народилась племінниця( 4100 і 56 см, чула як кричить/колядує в палаті), тішусь за маму та лялю.

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

лише 7 днів у новому році, а я така втомлена... сиджу, закинувши ноги, поїдаю пляцки, запиваю ожиновим вином, і не можу сказати, що мені дуже смачно, бо я вже об"їлась, але *тянется рука* )), заїдаю якесь внутрішнє спустошення, чи як то назвати?..
    але посиденьки дивний сайт! от так гостювали ми 4 дні по всякій родині і нічим не переймались, а сьогодні вернулись домів, заглянула в свої не прочитані теми, і тут же в голові рояться сотні думок - про те, що рано чи пізно треба буде народжувати наступну дитину)), про те, що перша дитина ще так і не навчилась нормально ходити на горщик)), про різні ще не випробувані рецепти зі смаколиками, про фігуру, яку потім треба все ж таки вберегти після готування вищезгаданих, про нові ідеї для всякого рукоділля і навіть роздуми високих категорій про сімейні цінності/вартості/повинності...
    от так інколи знаходиш рушійну силу там, де навіть не сподіваєшся. посиденьки - то такий серйозний мотиватор, я б так сказала )).

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене трохи інше...
    Лише 7 днів у новому році, а в мене вже +4 кг лишніх...і то прямісінько на тому місці, де в старому році була талія (кума сьогодні пробувала її в мене знайти...). Від хати до хати, від столу до столу...нема мені порятунку.
    Приплентались додому, відкрила холодильник, і там таж історія:girl_impossible:
    Людоньки, хєєєєлп!!! Ще хоч би три дні протриматись...

19. AilataN

AilataN жива

Чекала сьогодні якихось порядних колядників. Та де там, оті малі які стукали в двері, лузгаючи насіннє, і , спідлоба, гейби ми їх запросили : "ну? ( типу, шо цьотка, вирячилася), колядувати можна?"
    ВВечері вже були вдома, то настрахалася двох малоліток приблатньонних, в кєптурах, від одної цигарками чути було ( я сама куряща, і то вчула) .
    Кажу:
    -дівчата, ви б хоч на себе якусь гарнітуру повісили різдвяну, чи шо? Чи ви просто касу ходите збираєте? які колядки знаєте?
    - "нуу, Радуйся"
    -І?
    -карочє, все ясно, пішли.

А як йшли з під"їзду то ще з усієї сили стукнули в двері.

От тільки шкода, що за ними дві дівчинки приходили, з такими ясними очками, і якісь такі світлі були личка, а я щось відгавкнулася, в одної зразу очі потупилися. та й я закрила двері. Потім хотіла побігти за ними, але..шкода..

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

ггг:) знайома історія. Сьогодні до нас явились також дві красавЄци, явно трохи випивші колядувати, дівкам по 17-18 років, правда бідні дівки не вкурсі були що я їх бачила біля ялинки в центрі з пляшкою "шампусіка" і рахували вони гроші, які їм не хватало піти в клуб. Щастить мені жити біля того клЮбу в який ті дівоньки збирались, от і до мене прийшли підзаробити. Ну поколядували, а я їм гонорову по прянику дала, а що?віддячилась за коляду:) Дівки були здивовані, але нічого не сказали.Ну що зробите, в нас заведено знайомих колядників чимось вгощати і в коридорі стоїть величезна тареля пряників:)

День пройшов у чеканні!Мали прийти гості, але не прийшли. Цілий день била байдики, потім подружка потягла на ялинку, поговорили, побавились з її донечкою, відпочила. А ще дивилась концерт на інтері "Різдвяна зустріч"(точно не памятаю як називається). То мені одній здалось що той концерт якийсь похмурий був, та і пісні мега філософські,декорації темні, не яркі, щось взагалі не різдвяне, хотілось чогось легко, безтурботного...Чи то тепер на таке мода, а я як завжди від життя відстаю..ех...

Статус теми:
Закрита.