Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

а в мене рух повним ходом:girl_crazy:, зранку прийшла перукарша додому, заплела мені моднячу косу з моїх 3 волосків:girl_crazy:, захотілось чогось новенького, ато мої кучері вже проїлись, сиджу така вся чічя ляля:girl_spruce_up: Також вже встигла і на манікюр збігати. Вдома купа роботи, нічого ще не зготовала, єдине фарширована рибка готова, ввечері чекаєм гостей,і завтра в тому числі, будем гоститись аж до завтрішнього вечора, завтра святкум ще мій ДН, настрій мега позитивний, малява чемнюща, всі здорові, коханий чоловік поряд, що ще треба для щастя:girl_in_love: Всіх з наступаючим НР!:girl_bye:

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Починаєм святкувати, врочисто всіх вітаю!

3. Savchenko

Savchenko Member

Допікається рулет і муж слідкує за картопелькою, а я набираю собі ванну з піною та всіма прибамбасами...все йде по плану...всіх дівчаток вітаю з наступаючим:kiss::kiss::kiss::kiss:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я все таки стягнула себе з ліжка після двохгодинного відпочинку і вирішила накінець то зробити хоч щось собі. Чоботяр без чобіт- то таке буває, але ідея зустріти Новий рік з макаронами мене не вражає.:girl_nea: Тому я нам за годинку зробилла салат "Шубу" , з якогось мікроскопічного кусня ковбаси, що також залишився з замовлення зробила піцу, власне сирну піцу, бо в піці но один майже сир.))) Олів"є вже був, залишився... не буду писати звідки, бо тут все логічно), відкрила виноградний сік собі. То тІпа замість шампанського, зилишилось тільки долити мінералки))):xaxa:. Закалатала яблучний пляцок такий що на раз-два робитья і всьо, я господиня.:girl_dance: Цукерки, фрукти і так є, бо нині ще трохи діди Морози до нас ходили. Ще тільки залишилось накрити стіл і буде нам свято.
    Святослав з татком збирають конструктор. Точніше татко збирає, малий розбирає. І бачу в тата набагато більше того захоплення тим конструктором, ніж у малого. Каже чоловік "нині, як малий засне, я собі то складу так як має бути..." Думаю, що файно було б другу народити дівчинку, я б тоже в якісь файні лялки, посудки побавилась, яких в дитинстві не мала.:girl_in_dreams:
    Мама обіцяє завтра витягнути нас зі святиком до ялинки на фотосесію, а то я вже від п"ятниці з хати не виходжу.:girl_impossible:
    Всіх ще раз з наступаючим.:)

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Змерзла на роботі, як цуцик. Прийшла додому, залізла під ковдру і слухаю перший руский канал. Люди кохані, чи то відвикла від такого шир потребу... мама рідна. Я телевізора взагалі не дивлюсь, а тут такий якийсь ужас. Чи то просто замолоду мені здавалось все інакше, чи направду новорічні концерти гарніші були. А зараз то все таке... ФЕ. Під фонограму, так щей не попадають в слова. Зате круто і по іносранному поют.

Іду спати. Посплю а потім поїду на забаву.

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Правильно робите. он мій муж зараз теж заліз під ковдру і казав розбудити в 23 год :girl_haha:

Нарешті ми на місці і таки вибрались в заплановану поїздку, бо ще сьогодні зранку думала про план "б" святкування нового року. так шось не складались обставини до нашої поїздки. то в суботу я затемпературила - інтенсивно лікувалась 2 дні, а вчора ввечері, перед тим як пакувати речі кинулась до документів, а закордонного паспорта мужа нема :girl_cray: почали згадувати, куди він востаннє їздив закордон і методом виключень думали, що паспорт на роботі. сьогодні зранку тільки то підтвердилось, на щастя.
    жахливі українські дороги привели нас в нашу улюблену засніжену Румунію в чудовий готель, де ми замовили святкову вечерю. муж дрихне з дороги, я посиденькаю і ще думаю намалювати нігті :girl_in_dreams:
    якось дуже швидко промайнув цей рік, ще вроді тільки недавно зустрічали його в Кракові, а тут вже новий. якось я й тішусь, що він минув, нехороший він був для мене хотілося б наступного кращого ніж цього. принаймні без поганих подій і втрат.
    За цей рік ще більше впевнилась в тому, що найголовніше, щоб наші рідні і близькі були здорові. Все інше дрібниці.
    Здоров*я всім і здійснення мрій у 2013 році! :give_rose:

7. siriuska

siriuska Member

Їда наготовена, чоловік дрихне, в хаті чистенько, в душі питання.. Що принесе нам 2013?... З надією і вірою в майбутнє, сподіваюся, що він буде кращим 2012.
    Здійснення всіх задумів і мрій форумляни. З новим Роком.

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ми з Сашкою, як завжди о такій порі, цицяемось нон стоп, сподіваюсь, що вийде мені трохи до святкового столу втекти. Настя моя ще з 9 вечора готова до святкування, спідничка пачка, футболка і мамина блискуча безрукавка - готово, шо дитині тре ще для щастя. А я в піжамі:) певно, піжамний новий рік мене чекае. Скажу чесно, хочецца свята, а тут навіть з ліжка встати наразі не можу. Не те, щоб мене то дуже нещасною робило. Все так не буде :) з новим роком!!!!!

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ооо, як все запущено: дописи ще МИНУЛОРІЧНІ! :)
    Київстар зробив подарунок і не анулював мені бонусні мегабайти, як завжди після півночі, тож не можу не скористатися :)
    Правда, в такий час пасувало би вже спати, або гульбанити десь, але якось мені жоден варіант не подобається... Нудно трохи... Вперше за, мабуть, років так 20 НР не відзначали абсолютно НІЯК, навіть без символічно-традиційних цукерок і шампана. Не хотілося якось нікому. Дочекали півночі, хотіли ще гімн поспівати з артистом малим, але, видать, Перший Національний вирішив, що то завелика розкіш, і обійшовся російськими пісеньками. Не те, щоб це здивувало, та все ж хотілося вірити в краще...
    Бракує мені дуже зараз коханого чоловіка :sad: такі в нього паскудні зміни цього року, що аж плакати хочется...
    Але добре хоч, що от зараз торкаються мене маленькі теплі лапки :) і лоскоче руку пухнаста голівонька:) тому й не сумно, а просто так... нудно... Треба спати.

З новим роком, дівчатонька любі! Хай він буде для вас щедрим і позитивним! Хай принесе кому нове щастя, а кому збереже і збагатить те, що є:)

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

омг, я живу в самому центрі міста, попід вікнами бігає весела молодь, а за стіною просто верещать петеушні діти, котрі знімають тут квартиру.
    Так, я стара ворчлива баба, фсьо, новий рік скінчився, лягаймо спати:)
    Моя родина, як каже Настя, вже спить. Січень - місяць свят, маємо до 12 лютого 6 днів народжень у найближчій родині. Так що, ПОЇХАЛИ :) ДІВЧАТКА, ще раз з Новим роком!

11. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Вчора ввечері мали багато гостей, бо в чоловіка ДН, гарно повеселилися, натанцювалися, провели старий рік. В 21.00 год вже всі розійшлися. Ми положили дітей спати, а самі з чоловіком перемили весь посуд і Новий рік зустріли в ліжку з шампанським і мандаринками.
    Зранку діти нас побудили, і як то класно прокинутися 1 січня в хорошому настрої, без головної болі і переповненого шлунку. Ми вже встигли поснідати і будемо збиратися: заїдемо в гості до чоловікової бабці і в центрі погуляємо і, можливо ввечері до нас зайде чоловікова сестра із сім"єю, яка вчора приїхала з Києва і ми не бачилися цілий рік. Так що день має бути вдалим.
    З НОВИМ РОКОМ!!!

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка, і я Всіх хочу привітати з Новим Роком:girl_dance:
    У мене Новий Рік, як Новий Рік, нічого аж особливого , ще й пупсік мій захворів і з рук не злазить:d25:, але як писала Женічка "все так не буде". З приємного, то маю дуже оригінальний і класнющий подарунок від Діда Мороза (мужа:girl_in_love:), але це вже в Вихвалялках напишу.

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цілковита правда :girl_yes:.
    Ми, вперше за декілька років, зустрічали новий рік удома, вчотирьох. Опівночі, до дітей прийшов Дід Мороз, приніс машинку та 3Д пазли (цікава штука) . Не знаю, що кому, але Юстя бавилась машинкою :girl_haha:, а Мартинко з татом склали Меморіал Томаса Джефферсона :girl_cool:
    Вчора був день народження у племінниці, але так вже повелося, що святкуємо ми його 1 січня. Вдягаємося усі та йдемо на дитяче свято.

Усіх, щиро вітаю, з Новим Роком !
    Підходить Новий рік Змії,
    Вірніше підповзає!
    Багато щастя і любові
    Змія нам обіцяє!
    І кожен з радістю в свій дім,
    Впустити гостю мусить!
    І не турбуйтесь ні про що,
    Зміючка вас не вкусить! :girl_claping:

14. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ранок в мене почався аналогічно. Артемчик нас побудив, всі почали розглядати подаруночки під ялинкою, повалялися ще в ліжку, випили потім кави з тортиком і зараз готуємось, чекаємо через 2 години гостей, мають бабуся з дідусем прийти, будемо продовжувати святкування.
    А вчора гарно посиділи з 11 до 1-шої, випили по келиху шампанського з легенькими закусками, спустились на пару поверхів привітали хресну з НР. Вийшли у двір, трошки постріляли феєрверки і повернулись до мандаринок. По ТВ я не знайшла нічого цікавого, тому обняла мужа і заснула.
    Вітаю всіх з Новим роком! Щастя нам!

15. Halina

Halina Well-Known Member

Ми як завжди зустрічали вдома. Так гарно по сімейному і того року по особливому якось:girl_in_love:, бо то мале чудо не спало і відповідно ми гарно всі бавились. Чемно зустріли Новий рік і аж біля другої уляглись мої. А я ще наминала мандаринки, торт і цукорки і раділа виграним квиткам на концерт. А сьогодні відпочиваю, дитина на тата але я інструктор-коментар за всім наглядаю:girl_haha:. А і маленька вихвалялка ще - я виграла ще туш, але оскільки тільки сьогодні то побачила, то вже не отримаю. Але сам факт є приємним.
    Всіх з Новим роком і побільше приємних подій :girl_dance: у ньому!!!

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ніяк не можу зрозуміти чого в мене не так... відчуття будуна:):):)
    Прийшли додому в 6 ранку:8: Відсвяткували дуже класно, шкода, що я не стільки танцювала, скільки хотілось би, бо Маруся мене і так не дуже зрозуміла ( з 4 ранку вона особливо сильно зі мною боролась).
    Закінчення року була в мене дуже веселе:) Почалось все з того, що ми гарно поприбирали, а мій чоловік приніс три метрову ялинку:eek: (пусти хлопа на базар, блін), бо бачте, всі решта не такі густі були. Пиляли, різали, тесали, скубали... поставили. Сьогодні буде докупляти дощик і гірлянки, бо таких гігантів в нас ще не було і нас нічого не вистачило:xaxa:
    Потім, коли таксі вже стояло під під"їздом, я зрозуміла, що не влажу ні в одні чоботи. Взагалі!:girl_mad::girl_cray:

Але, насправді, все дуже класно, настрій зараз чудовий, Мартуся спить, компанія йти до ялинки вже є. З Новим Роком!!!

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я ліплю вареники... з самого ранку...Чоловік поїдає смаколики, ну і я трохи під"їдаю з ним, хоч тут така халепа, що напевно мені нині вартувало на яблуках "посдіти". Я поправляюся і то дуже стрімко.:shout: Ну, живіт само собою, але в мене нагло поправляється все, лице як в хом"яка, вже й рум"яна на скули не допомагають, таке враження що в мене підпухло два зуби по боках. Поправляється попа, ноги і взагалі я товста, не гарна тьотка...:girl_cray:
    Мама забрала Святика нині з ранку і повезла до себе додому, бо там зимує наша старенька бабця з села і вона дуже хотіла бачити правнучка. І поскільки я не маю часу їхати в гості, Святослав поїхав сам.:smile:
    Вечерком плануємо піти до ялинки- я, мама і Святослав, а чоловік пас. Ну, не любить він такого траляля, хоч я хочу йти з ним, але не витягнеш хоч трісни.
    Не знаю шо з того вийде...:scratch_one-s_head:

18. Savchenko

Savchenko Member

В нас видався спокійний НР, казав чоловік що до тої їжі що була хіба ще не вистачало пару фляшок горілки і мінімум 4 людей) Однак не стоятиму біля плити пару днів точно) Сьогодні сонно-лінивий день...валяємось в ліжку, дивились радянські мультики та фільми класику комедій) Тепер включила Інгліш вінгліш... Чую муж клацає дверцятами холодильника піду мабуть і я щось хапну) Всім гарного вечора)

19. Музик

Музик Мартуська

гості, гості, гості. свята, свята, свята.
    але святкувальник з мене кепський - я прибігла вчора додому, прибрала хату і звалилась спати за пів години до приходу Нового року. ах, хоч виспалась :) а зраненька - приготування до новосілля - надарували мені вских гарнющих потрібних речей, наговорились гарно, всі оцінили яка я молодчинка - і ремонт гарний, і їсти - смачно, і хата прибрана.
    гарний день. от би весь рік в нас були гості!!!! я їх таааак люблю (а тепер я маю посудомийку, то мені щей прибирати простіше)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

З новим 2013 роком кохані посиденьки!
    Дуже гарно в нас закінчився і почався рік. Святкували в колі сім"ї і сестра з сім"єю приходили. Ромчик найактивніше святкував :). Ледве його вклали в 2.30 ночі. В 2 ще танцював і всіх нас веселив. А найбільше мені сподобався вчорашній ранок. То як він реагував на ялинку, вогники і іграшки словами не передати. То було стільки емоцій. Він перецілував кожну іграшку. Перетанцював з трьома снігурками і трьома дідами морозами, сам вішав цукерки. Одним словм надзвичаний ранок:girl_claping:.
    Вечір був багатий на сюрпризи для усіх, бо цього року ми знайшли під ялинкою подарунки:girl_in_love:.
    Сьогодні виспались і повні сил повели дитину в цирк. Дуже нам сподобалось. Дитина в захваті, особливо від слоників. Правда він їх дуже жалів. Казав, Ромчик тебе любить, не плач. все буде добре...
    Зараз втомлені, дитина вже подорозі додому закимарила, тому буду його вкладати спати і сама лягаю грітись).
    А на вулиці якось так весняно:girl_in_love:.
    Щасливого вам нового року!!!

Статус теми:
Закрита.