Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

І ми вчора вечеряли дерунами, правда готувала не я, а мама. Я була в числі поїдаючих)
    Потім їздили з чоловіком і друзями в сауну, класно попарились, відпочили, я нам заварила чайочку трав"яного 2 літри, то ми вдвох весь і випили, бо всі інші пили пиво. Це був перший на спільний відпочинок за 1,5 роки Артемчикових, щоб без малого і разом. Аж 3 години нас не було. Я так скучила за своєї дитиною, що додому бігла)
    Сьогодні зранку чоловік з моєю мамою пішли на фінальні закупи, ось щойно чоловік вже прийшов з сосною, маленькою, але такою гарною! Після обіду має прийти в гості моя подружка, потім будемо ставити ялинку, прикрашати, створювати в квартирі святкову атмосферу. Погода сьогодні у нас суперова: легенький морозець і яскраве сонечко! Ще б трохи снігу і була б таааака краса!
    Всім бажаю святкового настрою в ці останні дні нинішнього року! Не хворійте!

2. AilataN

AilataN жива

П"ю другу міцну каву. Чекаю коли кофеїн добереться до сірої речовини в черепній коробці.

План:
    -наварити овочів, хай до завтра відлежуються. Колись в одному кафе причепилася до кухаря, як то у неї так гарно і рівно виходить овочі порізати на олів"є, то вона казала що мусять овочі відлежатися в холодильнику, і не переварити головне.
    -викинути купку хламу, непотрібного одягу.
    Замаринувати м"яско.
    -відправити тата з дітиною десь прогулятися ( то найтяжче завдання)
    -піти на закупи
    - вмотивувати себе на виконання хоч чогось з цього плану.
    Кофеїнчииик!! Де ти??

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А ми з самого ранечку прикрашали ялиночку. Така класна, пухнаста. Найголовнішою прикрасою є подарована сніжинка :girl_in_love:
    Щойно замісила тісто на імбирне печиво, стоїть в холодильнику, чекає свого часу.
    Гора посуду, нечищена і не запечена на обід риба, неприбрана хата..... сподіваюсь що до вечора тося зробе ))
    Гарний настрій, такий святкооовий. Зіпсувати його може хіба що оте постійне тарабанення чоловікового телефону. Останні чотири дні всім щось від нього треба, телефон розривається від дзвінків - а привези, а відвези, а купи, а поїдь, а забери.
    Йду каву пити, може і мені кофеїнчик енергії з одного місця нажене :girl_haha:

4. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Підкажіть,люди добрі, скільки на Верхньому Шуварі чи на Привокзальному коштує сьогодні 3- метрова ялиця,густа і пухнаста?Хочу сьогодні купити,але вагаюсь їхати- не їхати ..дорога-недорога...шувар-привокзальна...А діти хочуть свята і ялинки вже..Щоправда,чоловік прикрашає вже балкон гірляндами ,ще чекає 5-метрова сосна на подвір"ї...Купувати сьогодні-завтра-перед Святвечором?

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я своїх в басейн відправила, бо Сашка ніц не хотів..А я типу маю коржі на "Наполеон" пекти..Готувати нічого не хочу, але торт має бути. Бо це для мене ще з дитинства символ Нового року..Знайшла рецепт якогось нового заварного крему, але крем то вже завтра.

6. Katrine

Katrine Member

і що мене сьогодні понесло в ашан:suicide:? від минулого року зарікаюсь, що туди перед святами їздити не буду, але зранку щось збаламутилась і поїхала, бо чоловік сьогодні-завтра-післязавтра і до кінця свят працює, так що є шанс зустріти новий рік зі смаженою картоплею :).
    вчора Маркіясь з дідом поставили ялиночку, яка пахне на всю квартиру, попилососили, поприбирали, так що я маю трохи халяви. люблю, як до нас хтось з батьків приїжджає, зразу з'являється море часу. поки дитяк спить, готую їстоньки, паралельно мандрую ДП, але відчуваю, що ненайкраще почуваюсь - кілька днів тому почало боліти горло, а сьогодні вже кашель і всі додатки до нього :sad:((. лиш би не зустріти нью їр хворенькою...

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні був гарний день!
    Після церкви трохи погуляли в центрі :). Спочатку по Різдвяному ярмарку, потім пішли у кінотеатр, але не знайшли там нічого цікавого для себе, тому поїли сирного попкону, поклацали фотиком, потім прогулялись площею Ринок, та й додому :)
    Трохи робила вправи, а тепер дивлюся чергові серії "Поліції Гаваїв". :girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  8. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Вчора був активний день - на шефа щось плинуло і "о,диво" - ми вихідні і в суботу, і в понеділок. Вчора подовирішувала свої питання в поліклініці, поїхали з чоловіком на закупи, потім прибирання і закінчили вечір переглядом дуже класнючого фільму. А сьогодні лінивий день, навіть з дому не виходила. Наліпила з чоловіком вареників, і дивились фільми цілий день. Зате завтра має бути дуже активний день, всі незакінчені справи маю зробити до кінця року :)

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ПрО фільми точніше серіали , щойно додивилась 8- му серію "кухні" то труба, стільки серій підряд я мала розкіш дивитись ще як студенткою була і то був "секс і місто" і мабуть не більше 6ти серій підряд, от що означає дитина спить, а чоловіка ще не має. Ага, вчора я хвалилась крутим сином, а сьогодні крутим чоловіком, не зважаючи на те, що ялинку в хату я заменеджила та я теж крута:), коханий умудрився, перебуваючи в столиці, порадувати мене круасанами, тістечками і навіть гарячим лате з Вероніки, а я навіть не знала, що в них є кава на винос. Я ж зустріну його з практично прикрашеною ялинкою і сплячим синочком, що не може не тішити, головне щоб башку від серіалу попустило, бо з непривички відчуваю перегруз картинок
    Ну і вечерю б якусь здалось зробити, хоч сподіваюсь чоловік і вечерю привезе, немає меж моєму захопленню моїми чоловіками:)

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Я додивляюсь 8 серію 3 сезону серіалу "Белый воротничок " :girl_in_dreams: . Пасувало б вже йти спати, завтра все ж таки треба зустріти Новий рік.
    А мені моїми, правда, я теж така нівроку, файна, торт спекла (Занудка :girl_bye:).
    Ялинку чоловік купив, велику коробку цукерок також (б"ю себе по руках, щоб не розпакувати її, бо однією цукеркою це не закінчиться :girl_crazy:, а коробка дюююже велика :girl_in_dreams:) та ще дві торбини продуктів. Я завтра роблю салати, чоловік - крученики з грибами та рибні стейки :nyam2:.
    Настрій мій явно покращився, з наступаючим усіх вас :girl_bye: !

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вчора прощались із старим роком в гарній компанії і чудовим шампанським, так файно забавились, що аж щелепи боліли від постійного реготання. А сьогодні зранку ледве себе зашмаркану з ліжка підняла.
    Завтра плануємо закупитись на святкування зустрічі Нового року і гарно сімейно провести час.

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сиджу, переписуюсь з Мартою-Музик в скайпі, аби не заснути. Вся причина в тому, що затіяла собі пекти на замовлення деталі до пряничної хатинки і так воно мені тЄжко йде, що просто завал.:girl_impossible: То називається "не мала баба клопоту...", тобто не мала баба роботи перед святами...))) Вже третій заміс тіста роблю, а воно мені зараза печеться і якесь кривобоке виходить. Якби я знала шо то така проблема... Ух!:girl_devil:
    Вже детальки в мене не лізуть, таке враження, шо я хочу поїсти ті всі штуки що не вийшли, щоб стерти їх з лиця землі. Позорять тут такого супер-кондитера.:girl_blush2:
    А завтра? Ой, не знаю що буде завтра. Ще стільки роботи і я не уявляю як то встигнути і взагалі напевно будемо з чоловіком макарони на Новий рік їсти, бо для себе часу не залишається абсолютно.:girl_crazy:
    Настрій вуупше не святковий. Ялинки нема, гірляндів нема, навіть дощику в хаті нема. Як ті німці і ті певно прикрашають домівку до свят. Йой!:girl_cray:

13. AilataN

AilataN жива

Ми поїхали в Арсен і дуже мило скупились без всяких черг на касі, трохи нас поштовхали, але м"яко.
    решту докупила в магазині біля хати бо в нас ціни менші ніж в Арсені. На базар не пхалась , і чоловіка не пустила, хоча живемо між двома базарами.( Забігла купити малій колготки то ледве звідти вийшла).
    Я сьогодні була дуже чемна і мила. Але, холодно, далі. Ну нічо, новорічне шампанське розморозить.

Готовність номер 132.
    Час пішов на хвилини.
    смішно бачити біля кожного кабака людей замерзаючих, але курящих папіроски. Трусяться , але шмалити виходять. Так само і я робила недавно. Мені подобається закон проти паління в закладах, але зараз точно буде хвиля захворювань ГРЗ і їм подібних.

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я сьогодні така буду. Не буду псувати свято людям які завтра до нас прийдуть у гості....Біль. Тупа біль. І байдужість. Вже дві години дуже глибоко дихаю і нагадую собі, що я обіцяла змінитись. Для себе і для дітей. Я знаю, я варта кращого. І то краще мусить колись бути.
    Дякувати мамі, на святкування нр все готує вона, мені лиш мнєско потібно буде закинути в духовку. І тортик спечу, бо дуже хотіла київський від рошену але його ніде немає. То вже краще якийсь домашній бісквіт. А мені зовсім не хочеться свята. Настрій байдужий. Ялинку з Антошиком купили і прикрасили. Прогулялись сьогодні з малим по центру і зовсім не перейнялась тим святковим настроєм. Дитина всю дорогу про піцу питала і не потрібно йому ні пончиків ні пряників))). Дуже вже він полюбляє з мамою в піцерію ходити. А ще так мене приємно здивував сьогодні. Якщо автобусом їдемо то він каже "мама, я буду говорить в автобусе: обережно, мала дитина едет")))). ГГГ, бабусина школа. А тут двічі трамваєм їхали, заходимо, а він мені руку подає "мама, давай тобі допоможу". Приєємнооо.

15. zetta

zetta Well-Known Member

а я свати дивилась два дні підряд по кілька серій, люююблю їх.
    вбрана вже, дійство відбулось вчора... мама сиділа на дивані а татко з дітьми чарував.
    ялинка літала разів 8, добре що скляних іграшок не одягали цього року. Потім ейфорія спала і стоїть час від часу її таки шарпають але то вже не страшно.
    ну і отримала подарунок від діда мороза ботильйончики.
    ввечері татко мав корпоратив , я дітисок вклала спати і сиділа з компом, кавою і ялинкою )
    роботи сьогодні багато але справимось.
    всіх з наступаючим 13м роком )

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:) переступили через шмаркатість і кашлятість і поставили ялинку! Тепер хоч трохи святково в квартирі :)
    солодощі спечені, лишилося салатіків нарізати і...можна далі під ковдру з малими :)

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Життя налагоджується. Сестрп з чоловіком приїхали , квитки на новий рік придбані, чоловік ще трохи т-рить, але покращення є і то вже добре. Ввечір пропала вода, перший раз за 4 місяці, в мене вже була паніка, але приїхала бригада вночі і все налагодили. Біжу в перукарню.

18. koroljok

koroljok Well-Known Member

Сижу на роботі - вношу накладні, кашляю, ніс не дихає зовсім, - "вобщем -
    жизнь удалась"
    Хочу додому

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

перечитую ДП і у всіх передноворічні закупи, корпоративи, марафети...
    А в мене навіть настрою святковго немає...
    Чоловіка немає, дитина спить, ялиночка хіба маленька і на кухні, нічого не готуватиму, бо від коли народився синочок ми НР не святкуємо..
    Правда авансом минулого тижня Дід Мороз передав величезний кульок стильних одежок для синочка. Дай Бог кожному таку суперську подружку як наша тьотя Таня! чоловік заніс цей пакунок до хати із словами : " Танюша, як виходитеме заміж, то прийдеться їй машину подарувати, за все те, що вона для нас робить :girl_in_love: "
    Всіх з наступаючим!

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

То я так вже 5 тий раз нігті перемальовую. Будемо вдома але хочеться свята, не тільки на кухні вистояти 3 години, вирішила зробити кольровий манікюр, малювала бежеаим- не той настрій, стерла, намалювала малиновим- дуже яскраво, стерла...пішла в свекрухи порилася, за 5тим разхом віднайшла якийсь рожевий...не знаю до чого він мені підійде з одягу але під настрій підійшов:girl_crazy:
    Ото я мала сьогодні пригоди з малою- вона наїлася свекрухиного крему від зморщок, я в паніці, бо він такий на запах хімічний, почала в неті шукати шо робити, писали дати ложку ентеросгеля, я їй той гель туду- вона назад, я їй туда- вона назад, і вирвала і той гель і крем і все решта....ті діти, то можна сивиною в 25 вкритися:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.