Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

А ми з Масіком нарешті приїхали додому. Тиждень були у іншому місті в гостях у батьків. Нарешті я відпочила на всі 100%. Максимка весь час то одна то друга бабуся десь брали з собою, а я цілими днями валялася перед телевізором. Ще й трошки температурила чогось. Вчора ввечері повернулись додому, то тато нас так радісно зустрів, що й годі передати. Приїхали без попередження, то з радості скакав по квартирі, як мала дитина, казав, що з розуму зсодив від спокою та тишини в кваритирі. Приємно. А сьогодні вранці прокинувся, нас розбудив вже впритик зчасом і приготував нам сніданок. От що значить дати чоловіку відпочити. Зараз мої хлопці пішли в садок і на роботу, а я нарешті знову зі своїми ДП.

2. lawyer

lawyer Member

і в мене сьогодні гарний день. на роботу дозволили прийти пізніше, тому я собі помаленько, гарненько зібралася, нормально поснідала, почитавши книжку:). а потім так класно пройшлася пішечки до місця праці, бо переважно завжди завозить чоловік. і так мені добре йшлося, повітря таке прохолодне, але не надто, сухо, на вулицях не дуже багато людей.
    а ще написала листа Св. Миколаю, скинула смскою коханому, щоб передав:girl_phone1:

3. Halina

Halina Well-Known Member

Я сьогодні шукаю і шукаю якусь врочистість, а то все проза і проза. Зранку встали трохи пізніше, а води гарячої уже не було. Я то хотіла голову помити але думаю та то не страшно, мене і так ніхто не бачить. Ага не бачить, сусідка в гості зайшла. Діти трохи побавились то є плюс. Пішла я з доціком гуляти і повідкривала вікна, щоб свіженько було.Приходимо, а свіжо стало що аж (виявляється опалення теж відключене). Цікаво чи будуть нині ще сюрпризи чи уже ні?

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

День почався просто геніально, мене розбудив телефонний дзвінок від одного фіна. Я ще сонна ніяк не могла зрозуміти хто, що то, і чого воно говорить не зрозуміло по-якому(то була англ, але я була сонна), запросив нас на сніданок в одне кафе, а потім машиною відвіз всіх нас в інститут. По дорозі я розгладала магазини, і на світлофорі я усердно вдивлялась у вітрину з весільними сукнями, зрозуміло що то всі замітили, і почались жарти. В нашій команді є одний мій хороший друг, з яким я дуже багато спілкуюсь(особливо тут у Варшаві постійно переписуємось). От і почались жарти на рахунок нашого весілля. Потім сидимо, і мій друг мені починає скидати фото обручок, всі це замітили і єхидно посміхались:) Зараз починають підколювати, що в нас не можна щоб на кафедрі були люди з однаковими прізвищами.
    А ще сьогодні обідала з директором інституту, дивно так себе почуваєш, якась студентка і директор міжнародного інституту, всі проходять повз ваш столик, вітаються...Не віриться що це все дійсно з тобою сталось...
    Уже доходить тиждень як я тут, а для мене це як один день...З страхом думаю що знову потрібно повертатись в Україну...

5. zetta

zetta Well-Known Member

старший доцік поскакав до школи, і вже не може дочекатись коли то прийде і піде на лижах кататись, татко поскакав на роботу- останній робочий день і далі відпустка аж до січня.
    а Елізка моя хворіє, вночі образлась на цицю бо через насмарк не могла її посмоктати... запхати б її в парну, відшмагати віничком ..ех.
    Снігу намело...але сьогодні вже+6 обіцяють.
    спечу сирний кексик, гарбузик ... ну і хурма є)

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

кожен ранок все темніший і темніший - якщо так і далі піде, то я взагалі перестану прокидатись ). от так встаєш, дивишся в той сірий колір у вікні, чекаєш, коли ж нарешті розвидніється, а тут бац - і вечір вже настав. важкий період для мене.

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Повідпочивала трохи з ДП, дорвалась до безплатного - позакидала фотки, бо потім знову не буду мати часу і натхнення, а тепер пора братись до роботи:) Поки мала ще спить, повишиваю, а потім, гляди і прийде бажання щось в хаті зробити...Хоча...воно так рідко останнім часом приходить:girl_smile:

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Людоньки, я так чекала п"ятниці, а вона така шалена. На роботі всі як показились, включно з 1С ("висить", та й "висить" зараза). Як впряглась сьогодні в приходи-розходи, так не можу вилізти. З роботи сьогодні вже відпросилась раніше, бо ще треба приготувати вечерю. Хочу вже восьмої години вечора, коли буду сидіти сита і довольна в своєму мякенькому кріселку і теревенити з Рудим. Фух!

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене нині була в гостях свекруха.
    Але чесно, таке враження, що прийшла не погостювати, а подіставати, користаючись тим, що сина нема і зі мною можна робити все шо хоч.)))

А загалом день ліниво-ніякий.:hang1: Щось не можу себе взяти в руки і почати щось робити. Моя хватка трудоголіка кудись випарувалась (ну, то зрозуміло, погане сапочуття, природня лінь і все таке). Лежу вже третю годину і гризе мене совість скільки б то можна було вареників за той час наліпити. Біля мене купа лушпиння з мандарин і взагалі я просто розлізла бабета):girl_blush2:, хоча з ранку таки генеральне прибирання забацала.
    Ну, шо, піду хоч бульбу начищу. Таки в вечір своє тре буде відпрацювати.:girl_in_dreams:

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні до обіду була мега енергійна, стільки зробила, а зараз...Зараз просто сиджу і стримуюсь щоб не плакати. Знову напала хандра, просто так, без причини. Щось тяжко на душі. Погода похмура, та щей атмосфера в тому інституті мега наукова, всі сидять цілими днями в компютері! Та як так можна, в мене мозок закипає, хотіла в обідню перерву піти погуляти, та де там..."Та в мене така штука там рахується, ти шо!" Сидіти до 22 в інституті...Не знаю, мені хоть півгодинки погуляти і я з новими силами і продуктивніше візьмусь за роботу.
    Вчора пішла скоріше додому, по магазинах подивилась, приготувала вечерю і зробила значну частину роботи з задоволенням в квартирі, а не так як тут через мус.
    Сьогодні їла вареники з капустою і грибами, така смакота! Ніколи нічого подібного не їла!

11. Freitag

Freitag Active Member

А я нині молодець, вже 3 роки мене спина болить, а оскільки останні два дні ситуація загострилася, то таки скористалася вихідним, зібралася і пішла до дохтіра. Тепер почуваюся, мов заново народилася. Але піду ще :girl_wink:
    Потім провідала своїх племінничків: ростуть хлопчаки. Старшого вже тваринки, рослинки і всяка інша меланхолійна дурня не цікавить: тільки роботи, динозаври, супермен-спайдермени і т.д. Молодший туди ж - возить перед собою каталочку з курочками, а очей від транформера не може відірвати... Ех, треба нам дівчинку в родину, де б то взяти?.. Певно в листі до Миколая попрошу :connie_pull-pigtail.
    Ще маю нині працювати, але дуже-дуже не хочу. Треба пошукати причину, аби побайдикувати.

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

із врочистості : маємо мінісвято із коханим...
    проза: підйом в 6.30, готування їжі матусі в лікарню, поїздки, прибирання, потім умудрилася забрати дві нараз посилки із НП ( габаритні, та щей по 7кг кожна :girl_crazy:) . Люди дивилися на мене як на дурну якусь - дитина топає нозями, а мамаша пхає коляску з пакунками, але прикол був найбільший, коли малий заявив, що теж хоче сидіти в колясці, то я ті 1.5км тільки молилася всю дорогу, щоб вона посеред вулиці не розвалилася)))
    з 18.30 знову в путь-дорогу....

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Завтра в моєї дитини іменини. І хоч вся рідня має інші плани на цей день, я всеж нарубала салатів, закупилась сладілками, не можуть ж всі нас покинути, пра?
    А взагалі маю на завтрашню нічку навіжені плани. Сподіваюсь чоловік-попелюшка мене не підведе і з свого святкування на роботі прийде раніше півночі і в адекваті, щоб підмінити мене в бавленні Роміка...Аааа! Хочу свята!:rus::music::preved:

14. Музик

Музик Мартуська

і ми завтра відкриваєм сезон святкувань - субота - день народження мого брата, неділя - свекри святкують, а далі - іменини/дні народження/свята... ех, я люблю зиму.
    але щось зі мною не так. от уже 3 дні всі, хто мене бачить кажуть що в мені щось змінилось, що щось зі мною не так. але ж ніби все як і було. лише я втомлена дуже

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

О і нас як в флешки, половина рідні мають інші плани, хоч наш Домінік святкує Романа ггггг, але ми не розгубились і тепер всіх чекаємо в неділю, а завтра рано з чоловіком підемо в кіно, от так :girl_dance: потім святкуватимемо втрьох вдома, ( а навколо довбануті сусіди-сьогодні на вулиці був скандал бо один сусід хотів облагородити клумбу навпроти своєї хати, але через дорогу, а сусідка сказала що їй краси під вікнами не треба і "пусть будет КАк єсть" а "єсть" тупо хащі, інший би подякував в тут недогода, але ж то кіно було, пів вулиці їй втирали, що то ж буде гарно, але ж ні, не хоче. І фінал, хлопці, що збирали листя-землю з тої клумби практично паралельно зі мною заходять в двір щоб викинути відро, я обомліла просто. Але вже їх роботодавець вибачився, а ми з понеділка мусимо повивозити ту купу гіляк і т.д. ( які понаскидували як я сьогодні зрозуміла працівники жеку) бо чого доброго точно в смітник двір перетворять :girl_impossible::girl_crazy:
    Ага, день гарний, останній день нетипового листопада, пообідала в центрі з чоловіком, пішла в магазин і спонтанно купила нову білизну, щойно проепілювала ліву ногу бо 2 дні тому воску вистачило тільки на праву:girl_haha:
    Пролетіла та осінь швидко, тепло і гарно, ще не віриться, що завтра починається календарна зима

16. AilataN

AilataN жива

До вчорашнього дня мені дуже подобався колір "лавандовий", такий собі і не сірий і не блакитний, і не фіолетовий, гарний колір, модний такий, трендовий( знаю я таке модне слово, дивилася передачу з С. Пастухом, він таке слово казав). Шукала собі таку шапку і шалик. А зі вчора я повному... тренді. Навіть шапки не треба, тільки шалик докупити.
    пофарбувалася я вчора.

Але сьогоднішній день спаскуджений, а планів мала багато.

а взагалі справи добрі, бачу покращення в здоров"ячку найменшої, старший бігає по співбесідах, муж на роботі, приходить в районі сьомої, що немаловажно)), їсти зварено , попрацювала гарно сьогодні.
    Вирізали сніжинки, в кухні на підлозі робили пікнік, мала придумала, всіх мікрофоном запросила , розкладала- пригощала)))

Останнє редагування: 1 Грудень 2012
  17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

в мене теж, їмо з Сашком щодня їх кілограмами :)
    гг, я вже 4 день відлежую боки...таак нудно! А в мене стільки планів було! Ну нічого, все позміщала, попереносила...Планувала працювати ще з 2-3 тижні, але...в Бога інші плани. Прийшлось екстренно згорнути трудову діяльність. У вівторок ще піду на роботу з усіма попрощаюсь...Зберу особисті речі..Сумно трохи.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Приєднаюсь до мам Ромчиків)))
    Теж святкуєм завтра. Нікого не кликали, але гостей чекаєм, точно знаєм, що люблячі прийдуть)).
    Торт спекла. Правда в таких умовах, що я вже не вірила, що він вийде, бо якраз плитку в кухні докладали. Та торт такий класний, бісквіт виріс такий високий, то певно тому, що я дуже старалась)))
    Одним словом салатки накришили, печінковий тортик всмажили, мяско замаринували, торт схований, подарунок чекає :). А дитина як чекає, ледве спати ліг. Так класно зараз за ним спостерігати, щодня мене приємно дивує))).
    Дитина спить, а я чаклую не відомо чого. Чоловік на здибанку кличе в іншу кімнату:girl_crazy:. Певно таки піду ;))).
    Всім гарних-солоденьких снів)))

19. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата, вітаю ваших Ромчиків і вас з їх іменинами. Здоров"я діткам та всього найкращого.
    був солодким?)
    з ранку встала, солодко потянулась дивлячись у вікно, і каже : а на чому я кататись буду?
    снігу нема, на вулиці +6....грудень...
    лінива субота, я теж прихворіла на пару до булочки.. прокинулась дуже рано і чомусь здалось шо не з тієї ноги , як то зле хворіти. йду на фарширую перці, а далі видно буде.
    всім теплих вихідних)

20. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В мене сьогодній день файний, врочистий: через пару годин поїде чоловік забирати маму з аеропорту :girl_dance: Так вже заскучила, вже не можу дочекатись! Завтра будем врочисто готуватись до святкування, а післязавтра святкувати перший рочок нашого ангелика :girl_tender:
    І ніяка проза мою врочистість не затьмарить (то установка :) ), бо насправді з чоловіком трохи посварились, а мама зранку вся прокинулась закладена і простуджена і боїться тепер нас позаражати, бо ми тільки повичухувались зі своїх хворіб.

Статус теми:
Закрита.