Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

А у мене передсвятковий настрій. Погода звичайно не тішить, діти кашляють, але так хочеться свята!
    Погуляла з малими від сили хвилин 40 і знову прийшла до хати, бо сиро і противно. В хаті тепло, в духовці ще теплий сирник.... Було б файно, якби дітей не треба було пильнувати, а можна було би залізти під теплу ковдрочку і дивитися телевізор:girl_haha:
    Сусіди наші жваво обговорюють новину
    джерело 1 та джерело 2
    В планах сьогодні ще прикрасити ялинку і наварити їсти.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

по відчуттях в мене сьогодні субота, бо півдня мию-чищу-прибираю. а ше паралельно на себе понамазюкувала всього шо можна- маску з глини на обличчя, олію на голову ..ітого я зараз просто еталон домогосподарської краси :xaxa:
    завтра планую цілий день провести з своєю похресничкою. починаєм з того, що йдем в цирк, а далі щось придумаєм :)
    друзі тільки то й роблять, що пропонують різні варіанти святкування нового року. і відмовляти незручно, і приємно, що пам'ятають і хочуть нашої компанії. але ми з чоловіком вже вирішили, що будем дома. то наш перший сімейний новий рік. то якось особливо для нас і ми собі його уявляєм вдвох. мені взагалі не хочеться суконь, зачісок, шуму і галасу. хочу бокал мартіні, тихеньку музику і коханого чоловіка поруч...:girl_in_love: і хай кажуть мої подружки, що я зануда і какіє наши годи шоб в хаті сидіти, а я так хочу. а з друзями ще встигнем насвяткуватись. ну так я собі сподіваюсь :)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та ну? :) Все, чекаю:connie_pull-pigtail))))
    До слова. Поки мила посуду, моя дитина розсипала всю пачку печива на підлогу і почала по ньому стрибати:8:. А поки я пилосолина кімнату від того печива він порозпихав у всі вільні шафки в кухні свої м"ягкі іграшки:girl_haha:. Одним словом з моєю дитиною скучно не буває:connie_pull-pigtail.

4. kati

kati Well-Known Member

в мене в душі аналогічне бажання...Ми всі вже другий тиждень хворі, по колу...соплі/кашлі/горло..знову соплі/кашлі...я ще такого не пам"ятаю щоб ми отак всі накупу розхворілись:sad:
    Але треба себе брати в руки і попри все намагатись створити святковий настрій. Ялинка в нас ще від Миколая стоїть, сьогодні замість прогулянки ранкової пекли печиво на ялинку, зараз змушую себе почати вдягатись/малюватись..завезу малих до мами і поїду в ашан на закупи до НР, а ще треба старшому подарукнок під ялинку знайти...Чоловік виділив мені "преміальні"..гг.. то ж заодно мабуть ще себе побалую презентиком з пандори.
    залишилось два дні до нр і вперше в мене лишається в старому році купа справ непороблених- в перукарню не попадаю, мені винні гроші,я винна гроші...а коли з тими людьми перестрітись вже і незнаю..точно в новому році вже, мала купу планів на грандприбирання- це вже теж в новому буде..машина і та буде не помита...Але то фігня всьо...хочу нарешті щоб вночі ніхто не гавкав..

5. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

В мене аналогічні "коломийки".
    Мартин вже третій день температурить, чи то вірус чи зуби лізуть.
    А я щось зовсім не хочу нічого святкувати. І плани гарні були, і щось я вже й боюсь з малючком кудись рипатись.
    Найважливіші справи позавершувала в цьому році, а про себе геть не подбала. І манікюр зробити треба було, і постригтись/пофарбуватись теж варто, а я щось все порозплановувала таким чином, що встигути в цьому році це просто не реально.
    Еххх
    Настрій сьогодні, як погода за вікном, нікакущий. Мо ще до вечора попустить...

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Нє, ну і де та справедливість? От заглядаю щодня тут, що наші дівчата смачного печуть - всяке печиво, тортики, а мені аж слина тече. І що я маю робити, коли в мене руці-круці:girl_blush2:, а до маназину далеко, та й там не все таке смачне?!

З прози - "повилизувала" вже хату, не люблю то діло відкладати на вихідні, їсти ніц нема, требі їхати за продуктами, благо хоч чоловік сьогодні прийде швидше і зможемо сьогодні все зробити, ато потім як завше півдня суботи на то йде :)
    З врочистості - за вікном такий лапатий сніг!:girl_claping:

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні цілий день сиділа в хаті, а надвечір треба було зустріти поїзд. На моє щире здивування поїзд приїхав на півгодини раніше :girl_impossible:. Зазвичай поїзди запізнюються, а тут .. :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Нарешті сьогодні ввечір поговорила зі своєю коліжаночкою по скайпу. Вона не дуже інтернетована(нет вдома має, але зовсім не користується), тому то був дууже довгий процес. Але так приємно було почути рідний голос, та й просто поговорити. Приємно стало на душі.
    Мої останні дні цього року якісь дуже насичені, завтра , після завтра і на сам новий рік маєм концерти, між тим мушу знайти собі суконку на новий рік, бо з дому жодного парадового , крім концертного, не взяла. Сестра з чоловіком має приїхати, треба щось зготувати їсти, а мені щось так не до того.. Я вже знову хочу відпочинку :girl_crazy:, розлінилася я за свята...

9. Зануда

Зануда Well-Known Member

Злапала вірус і така сьогодні розбита. Ранок ще якось протрималась, перескладала помитий посуд від вчорашнього застілля, вкотре згадуючи з вдячністю і любов"ю свого чоловіка, який з власної ініціативи вирішив купити мені посудомийку, завдяки чому я не мусіла стовбичити з горами тарілок біля раковини. А потім мене таки звалило. Діти пішли на танці, а я наївна вирішила приспати дитину і приспатися самій, але Марко на вулиці не був, свіжим повітрям не дихав і сон його не взяв. А мене би взяв, але як тут око змружиш коло такого бешкетника? Довелось чекати, поки няньки прийдуть і забавлять свого улюбленого братика.
    Іронія в тому, що вони його і справді забавили, але всі сиділи коло мене, бавились на дивані, щось читали, дивились тихенько мультик, але мені вже було так всеодно, я так хотіла спати, що навіть не чула нікого і нічого. :girl_crazy:

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Мій теж приходить ледве теплий, але це не завадило йому піти й сьогодні на черговий корпоратив :girl_impossible:

Надіюсь, що завтра в нього будуть сили до виконання всіх справ із списку, який я напланувала на завтра...+ принести ялинку з горища, бо Сашка мучає мене вже 3 день, коли ми прикрашатимем, а я хочу одного - лежати собі на бочку й щоб мене ніхто не рухав й не смикав...

а я так на днях умудрилась (от слоник я неповороткий) зачепити шуфляду важезну, й вирвала її з пазів - вона впала, сколола ламінат, еххх....На роботі я все вазонки перевертала, а дома різне кухонне причандалля...

Врочистість - купила мужу подарунок на Новий Рік, в "Деко" купила кришку до сковорідки WOK - Pyrex, з 50% знижкою, останню забрала, тііішусяяя....І ще кілька милих дрібничок. Купила б ще щось, але муж нервувався, бо мали ще їхати по справах, то на закупи мала аж 10 хвилин...
    А ще - я нарешті щаслива власниця нового ноута, який вибирала собі прискіпливо десь 2 тижні - облазила й перечитала всі IT-форуми - на що варто звертати увагу й т.д. Нарешті в мене все в ньому налаштовано. Яке то щастя..А то мій старий комп вже паскудно працював - приходилось ждати мужа з роботи й експлуатувати його ноут, а тепер матиму свій :girl_dance:.

11. zetta

zetta Well-Known Member

поки я ходила по своїм справам доцік напісяв на підлогу, бабуся то витерла, помила швабру і поставила в туалет забувши закрити двері...... малий парагвайський шпійон моментально помітила шпаринку, відкрила двері, схопила швабру, помила по новій підлогу, зайшла в кімнату де сидів нічого не підозрюючий татко серед її конструкторів і дивився телевізор....і тут найгірше ..гг ......... вгріла його якраз тою мокрою частиною зі всієї сили по чолі, положила швабру на подушку і давай тікати...
    шо було...обіди, як нашого мачо, брутала тай по пиці шваброю...я прихожу і мені татко жаліється, коза я... треба було поцьомкати то місце, помазати перекисом водню, перев"язати , зробити чаю з цуко (як каже доня) і сказати, лягай коханий відпочивай я ше льоду принесу прикладу.... ага, я поржала, глянула чи нема синця (а нема навіть сліду) і усьо. зато мені дід мороз нічого певно не принесе..

Останнє редагування: 29 Грудень 2012
  12. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Я їду додому, до рідного дому:)
    Торби ще не складані, і багато чого купити треба, але чекаю чоловіка з роботи, бо з синулькою щось то пакування не дуже результативне:)
    Так мені якось добре... Цьомик малий дозволив мамі полежати ще трошки, пішов товкти свої машинки, і щось там таааак файно бурмоче-виспівує! Здається, вже скоро-скоро почнуть з'являтися нові словечка:)
    Все, належалася, будем книжки читати.
    Всім позитивної останньої суботи 2012:)

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вчора в Настюхи на танцях було новорічне свято - з конкурсом, танцями, перевдяганнями в карнавальні костюми, призами і феєрверками. Сьогодні ж доцька прокинулась з температурою і соплями.. це в компанію до вже сопливої і кашляючої Вероніки. А стільки планів було на сьогодні :8: Так що на закупи наш татко поїхав сам, ялинку теж буде вибирати сам..а у нас тут дома - дівочі посиденьки, з пусканням бульок з носа. Заспокоюю себе тим, як добре, що новий рік святкуємо скромно дома і без гостей

14. Holly

Holly Moderator

А у мене врочистість
    Після майже двотижневого заточення в ПБ мене відпускають додому. Сказала лікарка приїхати в пологовий першого зранку.
    Моєї радості словами не передати. Побачу нарешті дітей, бо я їх не бачила вже тиждень. Новий рік відсвяткую вдома, в родинному колі. Ну і надіюсь повернутись в ПБ з активною родовою діяльністю :)
    Зараз батьки приїдуть мене забирати, заїдем в Ашан на закупи. З тої радості накупляю собі смаколиків. Ура, нарешті новорічний настрій

15. Музик

Музик Мартуська

а мені вчора привезли останню велику покупку в старому році - меблі в коридор- яка ж то краса, я вам скажу!!!! сверлили вони то все до 10, складали ще годину, але воно того варте - все ідеальне і в конюшинку :) (кому цікаво, приходьте 3-го вгості :)). тому я сьогодні зраненька все гарненько поприбирала, поскладала, втомилась :) наготувала їсти, поставила варитись картопельку, пектись кексики, а тепер сиджу чекаю на маму з сестрою - будем наршеті мій день народження святкувати!!!

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

вчора був трохи шаленний день, сьогодні у чоловіка ДН,тож вчора майже цілий день провела на кухні, правда, ще була у перукарні, підстриглася, помалювалася - тепер я зірка. сьогодні зранку спакувала чоловікові все на роботу, а сама прилягла на кілька хвилин, відкриваю очі - дванадцята година :girl_blum: мушу йти щось робити, бо на НР чекаємо гостей, так що треба прибирати, а так не хочу. десь читала, що у великого відсотка жінок прибирання це, як кажуть росіяни "тайная страсть". ну чому я у той відсоток не попала? :connie_pull-pigtail

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

А я на диво багато встигла, з того що всі писали, що не встигли....підстиглась незаплановано і на манікюр через пів години йду, щоправда я була на 11ранку записана, але нагло провтикала, на щастя вдалось переписатись, шкода, що до не знайомого майстра, але вже мушу той шелак зняти. І навіть чоловіку машину помила, хоч то вже і не дуже видно, сьогодні вже попилососила, молодець я(виходить що я входжу до числа тих жінок, що люблять прибирати, ну або точно до тих, що люблять щоб було чисто:)) А вчора святкували корпоратив, натанцювалась:girl_dance: заночували у батьків бо Домчик заснув не дочекавшись нас. Вранці їхали машину забирати з ресторану, то там така гарна дорога вся в блискіткатках від наших вчорашній хлопавок:)
    Настрій в мене не визначений, якась така втома по всьому тілу, мабуть забагато вчора випила мартіні:)
    Ага, таки до нового року буду я без кухні але точно знаю що матиму ялинку і то добре:) всім гарного дня!

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Чудовий суботній день! Спали до 1 !!! години. Чоловік поїхав по справам , я на господарстві :) Плов готовий, а штолен майже , вирішила таки робити його, хоча переживаю трохи :)
    Нарешті забрали весільні фотографії і з наших всіх фотосесій! Так багато!! поїдемо до батьків дивитись, бо в нас в дома одні нет буки...
    так що скоро буду показуватись в весільних фото :)

19. Yoda

Yoda New Member

Чекала, чекала я КвВітку на випробовування духовки і не дочекалась....
    Допікаються кекси в духовці, і йдемо з ними в гості.
    Зранку сходила на йогу, тепер така приємна втома по всьому тілі :)
    Всім гарних вихідних! :girl_dance:

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

зранку вирішили всі справи, потім скупилися продуктами, прийшли - наїлися пельменів і пішли всі спати:)
    тепер чоловік вигуляв малютку, а я вилизала "хату" і зварила компот ггг
    З НАСТУПАЮЧИМ ВСІХ! (то у мене вже новорічний настрій)

Статус теми:
Закрита.