Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Директор у відпустці, а в мене купа роботи. Я вже стільки всього зробила, що в мене враження, що вже четверта година після обіду.
    В планах швидше здриснути з роботи, бо моя температура не відступає, а наступає. Тєжко сидіти, хочеться полежати... І голова як баняк.
    А ще й сьогодні свято, то мо якось посвяткую. А чьо? Депресняк депресняком, а свєто - свєтом.

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Сьогодні з дітками ходили до церкви, потім трохи прогулялися. Вже встигли пообідати і відпочиваємо.
    Щось останні тижні були суцільною прозою, але через 2 дні буде, нарешті, врочистість - ми їдемо на море! Тому вже помалу збираємо сумки і готуємося до відпочинку.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А ми приїхали і я вже навіть трохи поспала. Тепер роздупляюся, де я є і що то робиться навколо :D. Дорога не пішла так легко як би хотілося. Кордон втомив шалено, хоч ніби потім по годинах виявилося, що стояли ми 3 години, але то витерпіти було важко-оте стояння просто в черзі ще до шлагбауму, бачити як мимо не там, де положено проїжджають ті, хто собі залатвив без черги противно .. Ну і спека це жах.. Побувала навіть в Перемишлі в галереї (і мушу сказати, що дуже манюня вона там) і цілу ніч тарахкалися в поїзді, вагон спальний , купе, але якось так все тарахкотіло, що спокою не було ні мені, ні коту і ми з ним так цілу ніч просиділи
    , трохи лиш дрімали час від часу. Завтра на роботу і то вже буде значити, що літо скінчилося :sad:, а нині ще треба купити щось їсти, а то в холодильнику так гарно, пусто :)

4. Heureuse

Heureuse вірю...

я знала, що сьогодні буде жарко і хотіла цілий день просачкувати, не виходячи з хати. але зранку мене осінило, що маю занести аналізи в поліклініку. не знаю як згадала, але то було би вже втретє, що я провтикую їх вчасно здати :girl_blush2: ще склала собі гарненький кошичок з фруктами і квітами і після поліклініки ту всю смакоту посвятила. вернулась додому, шось потинялась, бо теж мала і прання і прасування. добре, що нині свято, буду мати відмазку чого чоловікові сорочки досі не попрасовані (вже тиждень :girl_haha:)
    в сам обід ше поперлась на нову пошту, бо срочно-срочно хотіла забрати речі для малявки. трохи мені стало зле на жарі, але дома все минуло- ті малюсінькі штанята-кофточки-бодіки такі файнюні, що я закохалась, хожу, поглядаю на них і посміхаюсь :girl_in_love:
    шойно вилізла з душу і буду наминати виноград.
    всім гарного закінчення понеділка і вдалого тижня!

5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

ех, пригадую рік тому, в такий же час і я отримювала, прала, прасувала ту всю красу і чекала нашу Євусю, а вже скоро рочок будемо святкувати. Як скоро час біжить...

Ми сьогодні теж були в церкві з самого ранку, після церкви посиділи в скверику. Зустріли там одну мамусю, з якою познайомились нещодавно і просвітили у питанні "годувати дитину будь-де і будь-коли" і вона якраз годувала на лавочці свого манюсінького хлопчика. Дочекались моєї мами і Ромахи, які якраз з села до нас приїхали і пішли додому. Пообідали, скуштували мого "фірмака", полялякали з мамою і тепер вдома чекаємо поки саде трохи жара, прийде чоловік з роботи і підемо гуляти. Євуся спить, Ромаха якусь халабудку будує, постягав всі подушки, покривала з дивана і сидить там:). Треба йти мити посуду, а я тут засиділася і так ліньки.
    Гарно всім відсвяткувати Спаса!

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я ніч не спала, дивилась якесь глупе руске кіно. Серіал на купу серій передивилась за ніч. То у мене нерви здають. Зранку заснула на півтора години а тепер бігаю по-хаті як навіжена. Пробую працювати і боюсь, що нічого не встигну і вже треба буде їхати за своїми. Переживаю, а що ж бідаки будуть їсти. В мене ж хліба нема, бо я пробувала купити коли їх не було і два рази полетіло в сміття. Нервуюсь страшне. Стараюсь, щоб не було ніде нічого недоробленого... але воно всеодно буде.:girl_blum:

7. silvia

silvia Well-Known Member

а я сьогодні такий шок дістала зранку. Серце ледь не вискочило.
    Прийшла з малим з прогулянки, запихаю ключ в один замок, щоб відкрити хату - а він не прокручується, в інший - те саме. Хата відкрита. Я забула закрити!! Ото би получила від чоловіка ( добре, шо його не було). І думаю, як я так могла не закрити, адже то все робиться на автоматі. Добре, що все минуло. Добре, що є ще одні загальні двері.

8. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Не знала, куди податися - чи в жилетку, чи у вихвалялки... Істеричний сміх:connie_pull-pigtail Нарешті починаються заняття в школі з англійської, я вже так скучила за ними. І от сьогодні були вступні тести на визначення рівня. Минулого семестру я ходила в групу з рівнем Pre-Intermediate, інколи було скучно, але це, мабуть, був таки мій рівень:girl_blush2: Пройшло літо, практики було мало, хоча розуміти я стала набагато більше, але розмовна моя - то гаплик. І от сьогодні мордували нас довго тими тесати, а результат - ADVANCED:girl_impossible: Сказати, що я шокована - це нічого не сказати. В мене припади істерії. Я так боялася знову опинитися на тому самому рівні, що аж перестаралася. Навіть не знаю, чи плакати, чи радіти, боюся виглядати білою тупою вороною серед розумних людей, а з іншої сторони- може, більше вивчу. А поки маю ще 2 тижні до початку курсу - треба підівчитися трохи, щоб викладач потім не зробив ось так - :khomyak:

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А мені знову почали носити регулярно сир, тому тепер вівторок та пятницю в нас закон-сирнички на сніданок) Мої змітають 1 кг сиру махом, он зараз залишився 1 сирничок.
    Відправила чоловіка на роботу, Іван гуляє на вулиці, Володя заснув, а я почала робити кабачкову ікру. І то не порцію а дві! Минулого року не закрутила то потім як голота зїла в знайомих цілу банку сама. Отож до кінця тиждня маю плани закрутити все(наївна)
    Вчора порахували нам шафу:girl_tender:завтра їдемо замовляти, по ціні майже вписались і це мене тішить)
    Стільки планів на цей тиждень...та ще й планую сходити на дві форумівки
    Ото відпустка називається
    Всім гарного дня

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

рівно через тиждень буду я пакувати чемодани додому, не віриться що так швидко промайнуло літо. погода практично така сама, як майже тримісяці тому, як я сюди приїхала. Холодно і накрапає дощик. Всі погружені в роботу, а я як завжди літаю в хмарах.
    Все так швидко змінилось - люди, які на початку кричали - яке додому, тут так круто рахують дні коли нарешті опиняться на борту літака, а я з розпачем на обличчі - "а що це вже кінець?Я не хочу ще додому!".
    День ніби не з тої ноги встала, роблю просто абсурдні речі. От щойно 2 числа на калькуляторі перемножити не змогла:sad:
    Зараз головне зібратись і почати працювати! Відкладати вже немає на коли.

11. Vittoriya

Ну і що, хіба була відпустка?? Я її певно десь пропустила, чи то пива таки менше треба було пити?? :girl_crazy: Відбули нині першу репетицію- ура, я ще вмію тримати скрипку і навіть грати, тільки дрібні нотки якось погано бачаться, певно вже з зором проблеми ;) :D. А от зараз сиджу на прослуховуванні кларнетистів, мені та музика щось так нині не йде, але заставили, бо ж треба прийняти участь в відборі тих, з ким нам працювати.. Хочу на море, щоби чайки кричали і хвилі шуміли, а не слухати Моцарта і Лютославського 11 разів підряд :crazy:

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну що за життя? сиджу просто в шоці! білий принц(БП) вернувся, після місячного мовчання! Але так дивно. стоїмо з подружкою в їдальні - заходить БП підходить до мене цілує, розвертається і іде, занавес! Я в шоці, всі в шоці. от зараз сиджу і не розумію що взагалі сталось. В подружки взагалі щелепа відпала (вона японка і в них таке не заведено). На пошті питань купа - що то було?! а що я можу відповісти, я не вкурсі...
    по чутках знаю що БП завтра у Фінляднію їде

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене гарний день, були на занятті, Домчик така чемнюля:girl_tender: розказав сьогодні Олі, що в мами в животику нінздя черепашка така як він:girl_haha::girl_tender: з"їв морозиво поки нам мили авто, заснув, я розвішала прання, зготувала курочку в стетанці, от доїдаю і буду прибирати, а ще приготую чоловіку вечерю, бо починає мене совість мучити, сиджу вдома, а вечерю готову він приносить:girl_blush2: вчора мої улюблені стейки з Динамо Блюз з салатиком, ммм, я знов стала нічна мясоїдка:girl_haha: люблю свого чоловіка, ще б він трохи раніше додому приходив взагалі був би кайф, ага мені як мед то й ложкою, але вчора ми навіть фільм подивились, французький :girl_tender:
    ввечері хочу до свекрухи заскочити і вибрати собі тонометр, на завтра в планах здача аналізів і готування смаколиків, бо матиму в гостях одногрупниць з чоловіками:girl_dance: я знов люблю вівторки:)
    гармонії вам і гарного настрою!

14. Valensia

Valensia Well-Known Member

Настрій "чемоданний", їдемо завтра в Карпати!! Складаю речі, мариную м"ясо, ще в планах заїхати кудись за продуктами, рибою, закупитись, і додому-все пакувати. Прогноз погоди-дивна річ, то передає сонечко і +28, то дощ і +22... Але нічого,номера заброньовані,оплачені,і велике бажання відпочинку на природі!
    Згадала, не забути зарядити батарею в фотоапараті!!
    Всім гарного дня!

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

І со... старалась я, старалась... а воно бац і пролетіло як сон. Приїхало моє кохані, правда сказало, що хата гарно прибрана і дуже йому приємно. Але суконочку мені не купив. Сказав, що мала винна, бо захворіла і він вже на базар не ходив. Я ТАК хотіла суконочку з України, а мені привезли відро чукуляди.:girl_feminist:
    От жінка. Ніґди їй не вгодиш.:girl_haha: Так, що якщо хто хоче чукулядів, то "міласті просім!" І на роботу з самого раня треба було йти... а вони всі вдома, мої розбійники. Ввечері будемо разом відпочивати.

16. Vittoriya

вот і мрій далі, ага. Подзвонили мені ще зі школи-31ого серпня на пед.раду :girl_crazy:! Люди добрі, то перший раз в житті буде :girl_flag_of_truce:

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ми нині сходили в поліклініку, промили Дмитрові вушка від сірки, послухали, які ми гарні і багатодітні :)
    Потім вдома їли, потім гуляли, потім діти спали, а я вийшла до нашої машини, помила в ній вікна і попросила її бути чемною і гарно повозити нас ввечері :)
    Поки малюки спали ще встигла зварити зупу, поприбирати, помити підлогу і прийняти душ. Тоді зДми трохи позаймались - згадали букви, познайомились ближче з числами 30-40. Тоді він трохи побавився у заслужену компютерну гру, а потім я звозила мої щастя на айкідо машиною. Попри те, який я ще ніякущий водій, так все одно зручніше, ніж в громадському транспорті з малявками і на моєму терміні.
    Зараз наїдаємось кавуном і чекаємо татка з роботи. Потім - гуляти на стадіон.

18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Колега:girl_haha: В мене педрада 30-го.
    Прозовий робочий день. Пройшлася зранку пішки на роботу - краса, так прохолодно було. А от як йшла з роботи в 14, то думала, що зварюся на вулиці. Навіть туди носа не витикаю, п"ю водичку і лажу інтернет-нетрями:)

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Збираємося в дорогу по-маленьку, їдемо на тиждень до батьків чоловіка в Рівне. Уламую мужа з'їздити на озеро Біле або Нобель, обидва величезні і гарні, а може як зазвичай, сходимо в місцевий зоопарк (подивимося на капібару, давно цих мега хом'яків не бачили).
    В кіно там плануємо піти, кінопалац на рівні нашої планети-кіно, а ціни на квитки - 30 грн, а не 70-80. Зараз йдемо гуляти на площу ринок, вчора на площі біля леополісу такий двіж був, от що значить курортне місто - і в понеділок такі танці можна побачити, люди відпочивають тут, музикантів так багато, що ми себе іноді відчуваємо, як ця дівчинка з копійкою :) і там класно грають, і там співають супер :) Марік в своїй темі чаклував, що буде погіршення погоди, тому треба йти гуляти і не сидіти вдома.
    Ще надибала про Біле озеро - http://dobre-poixaly.livejournal.com/285169.html і у нього ж про соколині гори, надслучанська швейцарія - фочу-фочу, як казала моя племінниця. і все досить близько біля Рівного. Щось ніяк не виберемося з дому :)

Останнє редагування: 20 Серпень 2013
  20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

наскільки вчора з мене перла енергія до господарських звершень - розібралась з комунальними, провітрила постіль, закупилась на базарі, вигуляла мацьопика і себе, спекла млинцевий тортик в честь першої круглої дати малого - 10 місяців, як-не-як, настільки сьогодні на мене напала лінь. Тому з купи планів на день не зроблено нічого, на вулицю з малим вибралась аж надвечір , відчуваю що мені мучітєльно больно за бездарно прожитий день, і через це настрій якийсь депресняковий. Чогось хочеться, але не їсти, а то і так жирна . Треба щось веселеньке подивитись, а то песимізм з мене так і пре

Статус теми:
Закрита.