Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

на мене теж якась робітність напала. Аж дзвонила до мами запитати, чи часом сьогодні немає якогось свята ( бо я не орієнтуюсь ні в світських, ні в релігійних ) а на мене завжди в свято робітність нападає :)

Пішла в маг щоб купити спреду до булок, і здивувалася ціні на масло ( впало в око) 17 грн?? ми масло мало їмо, але помню, що купляла дешевше. Продавчиня ( ми з нею балакаєм часто) сказала , що з понеділка всі ціни ще піднімуться, а з вересня взагалі чекають тотальне підняття цін. Каже купіть крупи ( рис, гречку) цукор, ну і всяке таке. Вобщєм ОБС передаю далі.

А взагалі день гарний, пила каву у дворі з коліжанкою, дітей побільше виганяємо на повітря, вірніше рідко і зі скрипом заганяємо додому.

Ура,приспала малявку, біжу дивитися " Демони Да Вінчі", присіла я на той серіал.

Останнє редагування: 18 Серпень 2013
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Провели у парку культури суботу по культурному :girl_yes:. Перекатались на усіх атракціонах, бо людей було небагато, причому катались усі- і великі, і малі :girl_crazy:.
    Помітила, що відколи чоловік "завалив" себе роботою, він бачиться та спілкується з дітьми значно менше в силу обставин, але спілкування стало "якіснішим", увесь свій вільний час він присвячує їм :girl_tender:, ну і мені трішки перепадає :girl_flirt:. Спільні сніданки ми замінили спільними вечерями :smile:. Зробила висновок - треба шукати позитив у тому, що відбувається, незалежно від того чи усе так як би нам хотілось та пасувало :girl_wink:.
    Ну а завтра, традиційно виїзд на пророду, з усіма "вытекающими последствиями" :drinks:.
    Смачної та веселої усім неділі !

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Милуюся ранковими Карпатами, активно вдихаю кисень і тішуся, що ми все ж таки сюди вибрались. Вчора смакували грибною юшкою, на сьогодні замовили вареничків, мням. Пішли вчора на річку, показати дівчатам, що таке рибалка. Так чоловік цілий кульок риби натягав. Сьогодні по плану - збір травичок на чай, загорання та купання у річці ))

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

то саме робила, мій каже зразу видно, що у )))))а в процесі шукала хатню робітницю, бо нігтів нема((шукаю далі, хоч раз у місяць,

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Як же я не люблю отого неспокою перед дорогою-апетиту нема, постійно щось мучить всередині. Не хочеться чогось забути, хочеться, щоби дорога і кордони пройшли легко і щасливо. Знову переживаю, аби киця нормально дорогу перенесла і щоби не було повтору всього, як було тута... Коротче отака от проза, а найгірше, що я завжди щось забуваю, завжди. Від гребінця до якихось тапків. Така от я є, цікаво, що це буде цього разу :connie_pull-pigtail А ще цілу ніч мені снилося, що я смажу деруни в дорогу :girl_crazy: І то так багато!!

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я нинька не поредна дівка...Не ночувала вдома. Та й щось неділя в мене не недільна. На службу нинька ходила онлайн. І гризе мене совість, бо маю купу часу, щоб визбиратися до церкви, а воно щось не клеїться. Сиджу в роздумах, їхати до мами чи ні? В нас завтра празник, вдома буде купа гостей...Ех, думи мої, думи мої...

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

кота не забудь:girl_haha:
    чоловік ходить по хаті і нарікає на вчорашню самогонку, дитина мучить своєю новою кухонькою, то не дає з ним бавитись, а вона така кльова, що я хочу спробувати, то просить бавитись з ним коли я читаю дп чи говорю по телефону, по телевізору якась передача про футбол йшла, ніхто того не дивиться
    словом вчора були класна вечеря на дачі, почалось все з вар"яцьких закупів в супермаркеті, бо кожен хотів щось своє, потім смажили кури і лякались чупакабр ну і під щикання і ржаку доїхали додому:girl_haha:
    треба зібратися з силами і йти в душ, бо цілий день отак кожен на своїй хвилі просидимо:girl_crazy:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Поки моя маленька кнопочка солодко цицяється, мама їдним оком на ДП.:girl_wink:
    Нині- врочистість. І то нічого, що День Народження було вчора, але воно в мене виявилось якимось надто депресивно-сумним, тому його навіть згадувати не хочу.
    А нині всьо круто- сонечко світить, я трошки більше виспалалася,. Зараз чоловікові віддаю малих нехай погуляють, сама наліплю вареників і на нині даю собі до вечора спокій. Лиш гостей приймати, чаювати і пліткувати.)):girl_blum::drinks:
    Всім гарного дня.:girl_bye:

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

це десь такий стан, як в нас останнім часом.
    Я себе відчуваю героїнею басні про Лебедя, Щуку і Рака.
    Чоловік тягне в одну сторону, Роман в іншу а мені хіба койкомєсто подавай.

Тягнув мене Віталік і в Карпати на три дні і в Грушів, хоч кудись. Я з скрипом погодилась на Стрийський парк, бо в Ромчика ж ДН було, не пасувало не катнути на Вітерці. Іто напівдорозі назад зачалилась в свекрухи на 2 години на міцний сон, інакше просто б не доїхала домів.

Сьогодні знов чую ниття своїх: один в Гай Шевченківський тягне, другий на озеро...Аааа...Де ж моя залізна хватка, легка на підйом? Я себе не впізнаю. Не хочу ніц, ніяких поїздок-озер-річок. Хіба хочу середини вересня, коли по законам жовтого тіла, має минутись нудота і повернутись тверезий погляд на навколишній світ.

10. zetta

zetta Well-Known Member

я зi своiми дiтлашками вчора здiйснила подвiйний перелiт, трохи потрусили киiвський скудненький дютi фрi, мали там гарну зустрiч. I зараз ми вже дома. Гарна погода. Всiм прекрасного закiнчення лiта.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми 2-й день в моєї мами..шашличок,пиво,кавун...ляпота....хлопаки полізли в ліс-якесь там джерело є з 8-градусною водою,вирішили спробувати...а я посмакувала чанахи і балдію в альтанці,добре,що в сусідів є ВІ_ФІ:girl_wink:
    а завтра цілий день чекає аквапарк:connie_pull-pigtailвирішили скористатися татковим вихідним:girl_haha:

12. Savchenko

Savchenko Member

А я сьогодні як прибита...хочу спати...хочу їсти...правда не знаю,що саме...хочу то полежати, то почитати, то щось подивитись і ніц не можу з того зробити...малеча копається сильно то внизу то під ребра "мама не горюй" і взагалі я хочу на море...:girl_crazy: Кароч ПРОЗИЩЕ:girl_mad:

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Голова квадратна, очі червоні, голос сів (були на Західфесті):
    У Скрябіна вчора було день вареня, він такі гарні слова усім казав, я від його виступу в захваті. А чоловік в захваті від улюбленої пісні студентських років - "натаха":girl_cool: (це через неї, виявляється, Кузьму 5 років в Франківськ не пускають). Перед ним був o.torvald, а після нього - бумбокс (ааа!).
    Приїхали вночі, чоловік їсти захотів, спати не хотілося (3 год ночі), то ми ще дивилися концерт winehouse на кухні і їли яєшню з пивом :girl_blush2:.
    Зараз тільки прокинулися, їдемо на шувар за овочами-кавуном. І в ашан заскочимо, там як завжди, мабуть, аншлаг. :girl_in_dreams:

Останнє редагування: 19 Серпень 2013
  14. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ми вчора приїхали з морів. Гарно відпочили, малеча був чемний, гарно переніс дорогу, бо я переживала, як він буде себе вести в такій далекій дорозі. Так скучила за Посиденьками, що зараз сідаю і буду читати до вечора, поки все не перечитаю:girl_dance:

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Люблю неділю, коли не треба йти в понеділок на роботу )), а не треба йти, бо минулого понеділка я звільнилася :dance2:. А поки паспорт не зроблять, шукати нову нема сенсу :).
    Цілий день дуркою страждали, а тепер ганяли у лісі попід Білогорщею - ловили коників стрибунців для наших мурашок :).

• Подобається Подобається x 1
  16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я вже нехочу, переситилась я тими виїздами, після яких купа прання, обдертий манікюр і пахнеш димком :girl_in_dreams: чоловік вчора тягнув на якісь озера, бо хотів пірнати, а я хочу сидіти вдома, отак! Ще й до того, що на наступні вихідні знову кудись їдемо. Він аж образився, казав що кльово я спланувала день з пилососом:girl_haha:
    І хоча розумію, що літечко проходить і взимку точно буду шкодувати але... хочу бути вдома. Вчора все гарненько прибрала, закрутила помідорову пасту, заморозила купу овочів, ну дуже задоволена собою, ще б не шмаркала-пчихала, було б взагалі кльово!
    А завтра в мене намічається веселенький деньок - хоч з хати не виходь... а в дитинстві я так любила Спаса, в бабусі збирали в кошичок яблучка-грушки, такі спогади приємні. А тут у Львові чомусь святять "алергічні набори"-полин, чортополох, якусь жовту травку і... одне яблуко на патику. Я від тих наборів ще з Маковея жити нормально не можу, а завтра то взагалі - половина церков в центрі, там же де і моя робота, і мені капці. Полин найсильніший алерген і майже єдиний на який я ще реагую і ніц мене не бере - ні спреї, ні таблетки. Хоть з хати не виходь...

17. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Сьогодні такий файнезний день був!
    Ми з дружками їздили просити гостей на весілля. Захотілося нам закарбувати цей день - вдягнулися у вишиванки, знайшли віршик гарний, поділили його на трьох і по дорозі вивчили. Правда де-не-де забували кланятися тричі, але думаю ніхто не звернув увагу:) Деякі гості аж розплакалися...
    Такі приємні тепер спогади від того всього, навіть мої дівчата сказали, що ще б поїздили, позапрошували когось:girl_haha:
    А потім приїхали до мене, посиділи, полялякали, вдягли мене у весільну сукню, пробували підчіпляти шлейф. Ех, як то скоро вже...
    Провела дівчат на маршрутку і жду мужа. А то він ще досі просить своїх гостей - рідко коли не за рулем, то вирішив погуляти трохи.
    А завтра зраненька в церкву святити фрукти і потім беремо дружок-дружб і їдемо дознімати нашу лавсторі. Хоч би все встигнути за один день, а то часу вже обмаль:girl_in_dreams:

18. zetta

zetta Well-Known Member

шось я сумую за Львовом... нє не так за містом як за мамою, кавою на вулиці , за городом своїм, за теплом рідних очей, за котами яких тягали мої діти за хвости, за собакою що тягав наше взуття, за черешнею на яку почіпили качелю, за духовкою яка стоїть на вулиці і в спеку можна приспокійненько собі шось випікати і всі в очікуванні крутяться і заглядають " ну коли воно вже спечеться" ....за горою налисників з кленовим сиропом і з сусідами можна наминати пліткуючи про всякі дурниці.
    Пішли вчора на ринок за домашніми продуктами - в результаті чоловік купив біленький айпедик для мене бо я все ніяк не наважуюсь зрадити покоцаному дітьми ноуту. але та вся реєстрація, оформлення так мене заколупало шо вже ніц не хтіла. Продукти таки купили, вечеряли лисичками - мням, смакота але я телепень переплутала олію і посмажила їх на нерафінованій... добре хоч не всі.
    Але тяжко шось ... йду зараз витягну торбу в якій привезла квіти на розсаду з маминого городику і попорпаюсь в клумбі. Згадала, тож сьогодні свято, в клумбу завтра полізу.
    Всім гарного тижня і тепла.

19. Музик

Музик Мартуська

і в мене вчора вдався день: була на дні народження, гарненько посиділи, побавилась з похресником і не тільки. і закінчився день теж не менш прекрасно - в 1 ночі муж мене розбудив, бо щось йому не спалось, і ми вирішили книжку почитати... ага. читали-читали, перебрались на кухню, поставили картопельку в духовку і ще майже о 2 ночі картоплі печеної наїлись. смакота, виявляється ця печена картопелька, та щей посеред ночі.
    Всім гарного робочого дня і вдалого тижня!

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

виходить, що в мене теж
    а я вже так налаштувалась і прибирати і прання ставити, як заведена, то ж сьогодні понеділок, от не знаю чи завтра буду мати настрій до того всього, ех
    ми з Домчиком так смачно поснідали, я справжньою яєшнею, а він іграшковою:girl_haha:
    чоловік поїхав в зал, і що то сьогодні цілий день робити?
    я ітак лінива, а останнім часом так взагалі, їм-лежу-кг збираю, вчора почали дивитися Гетсбі, гарний фільм, але я заснула, ну то капець, так мене дратував той період коли я вирубувалась під час перегляду фільмів і знову почалося
    хочу щоб то вже був одіб і денний сон, зариюсь з малявкою в простині і будемо спати, хоч би швидше-хоч би швидше

Статус теми:
Закрита.