Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Врочистість-нам сьогодні 30 тижнів...ехх промайнули так швидко...трохи стає лячно і водночас приємно-лоскотливо,що незабаром побачимо нашу крихітку:d25: Настрій якийсь мрійливий...Допиваю чай з молоком та пісочним печеньком і буду складати далі...шафа моя приведена до ладу :girl_claping: не знайшовши пуделка для нижньої білизни та шкарпеток, зробила сама з коробок з-під взуття,купивши різного паперу в Аграфці і наклейки кумедні,кожну поличку підписала теж з наклейок і скотчу:girl_crazy::connie_pull-pigtail Всім файного дня і настрою:girl_in_love:

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Незвично...
    .., що прокидаюсь, точніше встаю:girl_in_dreams: тепер рано, щоб приготувати чоловікові сніданок. Він змінив собі посаду і тепер обов"язків у нього з"явилося значно більше.
    .., що чоловік іде рано на роботу, а приходить пізно увечері і снідаю я тепер з дітками, а не усі разом. За цим сумую :girl_sad:.
    .., що Юстинка моя вже така доросла і тепер вона читає Мартинкові казочки на ніч. Вчора вона проводила з ним заняття з читання, думаю,що скоро Мартин буде усім читати :girl_yes2:. Натякаю чоловікові, що наші дітки готові до братика чи сестрички :blum1:.
    .., що мені тепер цікавіше ходити з дітьми на мультфільми, ніж з коліжанками на мелодрами :pardon: .
    .., що я така ще молода, а у мене такі дорослі дітки :girl_haha: .
    .., що чоловік мій зараз їсть менше ніж я :girl_crazy:, бо йому просто на це не вистачає часУ .
    Пи.Си. Кличе мене чоловік до себе на роботу. Цікаво -сумує, чи тому, що мені можна зарплату не платити :girl_wink:.
    Сьогодні йому на ноуті тихцем змінила заставку, цікаво чи сподобається коли побачить :girl_blush2:.

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Другий день ми вже вдома, а я все ніяк не в'їду у звичний ритм. Вночі прокинулася з думкою - на якому я зараз морі? в якій кімнаті? і взагалі, де море?? Мдямс, три тижні відпочинку і два моря підряд даються взнаки :girl_crazy: Зате доцьки загоріли, витягнулися, подорослішали. Нікуська вже стільки говорить і питань задає, що не встигаю за нею. Чоловік ще марить Карпатами на вихідні, а я зіскучилась за рідним ліжечком і кавуською з своєї кавомашинки ))

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Я сьогодні знову відчула в собі натхнення і багато сил, вдома всидіти було неможливо. а ще така гарна погода - ні холодно, ні спекотно, мені якраз комфортно. Де ми тільки з донечкою не були, чого тільки не робили, і день ще не закінчився ))) ось забігли додому перепочити ) і знову кудись помандруємо. Люблю такі дні! А ще моя дитина кожного дня веселить мене новими своїми "перлами" - роздумами, висновками, пропозиціями ))) саме формулювання фраз чого варте ) Тішуся неймовірно!

5. oksumoron

oksumoron Active Member

а ми сьогодні крали кукурудзу у фермера :girl_blush2:!
    тобто, всього то 4 штуки лише, і рвала взагалі то її я, чоловік виглядав фермера, і подавав мені секретні сигнали!
    я так хотіла вже тої кукурудзи, а її як на зло ніде не продають, зате поля засіяні рясно! смачна така, коханий напевно її втретє за життя їв, і то всі рази зі мною :girl_cool:!

і взагалі сьогодні в нас свято (називається- половина серпня) :girl_impossible:, тому все закрито, всюди пахне барбекю, більшість на морях! ми ж зараз йдемо в ресторан, і це після того, як ми у свекрухи сиділи і наїдались до 5 години включно!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я сьогодні урочисто видаляю підписки з усіх тем про курорти, країни і відпочинок! Маєм те, що маєм. А маєм Львів, осінь на підході, білі ноги і мрії/плани на наступне літо... Зараз живу не своїми, але такими близькими мені проблемами.. Завтра маю врочистість - побачу племінників моїх солоденьких:girl_in_love:

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вчора мала зустріч в центрі Зорянівонькою, чоловік вирішив вибратись цілим сімейством. Вечірній Львів красивий, а пл. Ринок і прилеглі вулички дуже живі. Вирішили сісти десь замовити піццу, шкода що всі столики на вулиці були зайняті, сіли в приміщенні. Піцца була суперова, коктейль також. Я в котре зробила висновки що з моїми малими дікарями нікуди йти не вартоНаступний виїзд вирішили спланувати з чоловіком тет-а-тет
    До ому не доїхали пару метрі, пробили колесо, діти позасинали поки чоловік міняв його. Приїхали додому щасливі, я була натхнена і сон пропав. Почала доробляти замовлення на сьогодні, лягла в 3.45. Сьогодні ледве в 8.00 встала. І зараз знову до роботи
    Ще стільки всього треба зробити:8:

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Пішли мої хлопаки в садочок і понесли проставлялку: купу цукерок і сочків. Так-так, не віриться, а вже чотири рочки минулось, як я почула слова акушерки: "Мамуля! Та він в Вас такий волохатий!!!" Ггг.:girl_impossible::girl_claping:

Маю сьогодні купити синулі подарунок (знову хоче поїзд, ну йоли-пали, ті поїзда вже складати нігде), бо досі не встигла, свічечку на тортик, і вірю що моє самопочуття мене не підведе і ми втрьох виконаєм якусь сімейну міні-програмку ввечері.

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

вчора був святково-лінивий день:)
    проснулась в 11 год від телефонного дзвінка. Щось мені думалось що я вже в Україні, в себе на ліжечку, а ту в трубці щось не зрозуміле і чуже, і тут до мене дійшло що то англійська:)
    Організували інтернаціональний обід в мене на балконі, обідали десь 3 години. Похвалюсь - наш борщик пішов на ура, дівчинка з Малайзії зїла аж 3 тарілки!! і попросила рецепт, а от від поляка отримала критику - "як ти могла зварити український борщ без фасолі!". Трішки попліткували, посміялись, поспівали, і знову буду хвалитись - іноземцям дуже сподобалась українська мова і "несе Галя воду".
    потім я трішки подрімала, бо від виру емоція я дійсно стомилась. Після відпочинку потьопали на берег Дунаю, гітара, багаття і співання, як це круто! Ну а потім прилетіли "вони" і вигнали нас...Виявилась я найсмачніша:)
    а вечір пройшов для мене у настільгії...Знову напала депресія, розуміння що дедлайн і що я цілий день мала працювати, а не ...Спробувала щось зробити, але навіть не спромоглась відкрити файл.
    Зараз сиджу на роботі і шукаю в собі сил працювати...а то залишилось лише 2 тижні (хоч по суті 1, бо останній тиждень то вже буде звітування)..
    Ех, як швидко летить час!

10. zetta

zetta Well-Known Member

день почався з кави, далі збирання на рибалку і от маємо трофеї
    [​IMG] а то вчорашні

зараз знову покавую. а на вечір тортик з сусідами.

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Люди добрі. Прозіща!!!! Два місяця чоловік сам в хаті був. По пилюці можна визначити де він був, а де не заходив. Два дня мию - не домию...А вікна...а підвіконники. Два місяця віддихала, щоб заразвиснажитись за три дня. Нприбирати неможливо - діти. Про кухню мовчу...
    шукаю по всьому неті як швидко вивести моль...
    Короче піду втоплюсь я у хатній роботі:girl_in_dreams::girl_feminist:

12. amaretto

А я вчора думала що заночую у Львові, дуже довго чекала маршрутку з метро. Доїхали, в дома мене зустрів хворий малий, положила дітей спати, накрутили з сестрою ролів-благодать, наїлись до неможу.
    Сьогодні зранку стала до роботи і тільки що закінчила, ще ввечері трошки і все, можна віддихнути
    Зараз готую курку в духовці, чоловік приїхав з роботи.Ще пилососити, прибирати. прасувати.....
    А по інтеру йдуть нові серії "Доярки з хацапетовки", так би впала на диван і задерла гоги(нозі гудуть)
    Завтра неділя, ура:girl_dance:

13. Маруся Іванова

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

День, як день. Звично прозовий, я без врочистості, ну то ясно.
    Спакувала всі речі Р. Приїхав і забрав. Хтіла м ше віддати телефон, не взяв. Ну його на...!
    Поспала до другої години, бо вночі, чи то пак під ранок, спала дві години. Зварганила помідорову зупку, закинула прання (ну то как всігда), трішки прибрала. І всьо!
    А!!! Ще в планах літрик пива і душ, манікпедік. Може завтра поїду домів до мами, як буду мала нормальний вигляд і на понеділок відпустять з роботи.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Останній вечір у Львові, грусть.. Якось той місяць збіг так, що я і не встигла зауважити.. У вівторок на роботу, а скрипуля моя лежить у філармонії.. Важко буде, а ще важче зібратися, хату привести до ладу і переконати кота, що їхати треба :crazy:.. Тішуся, що дуже багато кого побачила-набалакалась, находилась по кафешках, наілась суш :D і не по одному колу то все, правда та біганина вже трохи втомила мене, але я щаслива, а ще щасливіша буду, як вже приїдемо-не люблю дорогу...

16. amaretto

:girl_dance:
    неа, в нас таке добро не лишається. 24 шт на нас двох, остані два є ледве запхала в себе, але це так щоб наїстись і не хотіти як мінімум тиждень
    я б з радістю, але в мене залишився 1 листок норі
    Я колись наївна думала а нащо мені 100 листків норі, наївна, ми за місяць зіли 30 шт
    Вже вчора казала чоловікові що напишу Миколаєві нехай мені принесе мішок рису для суші та 100 шт норі):girl_crazy:

А взагалі в мене міні вихвалялка, я за 2 тиждні скинула 6 кг. Якщо чесно не бачу звідки(з якого кусочка свого тіла), але вага мені таке показує. Перевірила вагу на чоловікові і дітях то показує добре.
    Я від жодної дієти такого не мала.
    Висновок: мені треба багато працювати, тоді і схудну і розбагатію:girl_dance:
    Всім гарно завтра віддихнути

17. Маруся Іванова

шо вже всьо? так швидко?

тааак, в мене э з десяток...риба червона солиться в холодильнику...

18. amaretto

і я у відпусті з понеділка
    йдем в загул?
    ЛЮБЛЮ ПОСИДЕНЬКИ!!!!:girl_crazy:

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та капець , сама в шоку... Забула ще розповісти, яка я везуча... Їхала нині під вечір від свекрухи, чоловік ще там зостався, я в Брюховичі , але думаю ще прогуляюся центром, люблю то діло. І на Підвальній з музикою у вухах спотикаюся об зрізаний стовпчик (я так розумію там колись був знак, але його зрізали аби машини заїжджали, чи що...) і так якось невдало врізалася великим пальцем ноги, що здерла собі шкіру і кров йшла як дурна. В мене шльопки білі, картіна ну просто чудесна і з тим всім я ледь дотелепала до найближчої аптеки... От треба так в останній день напоротися на щось таке? Все зі мною щось таке трапляється, добре, що я ще на пр.Свободи в ті півкулі не врізалася..:girl_mad:

20. Музик

Музик Мартуська

а я практично геройство, як для мене, вчинила - видраяла всю хату, вилизала кожен кутик, чоловік в шокові, яка то мене муха вкусила (просто тре було скинути зайву енергію). тепер в нас чисто і гарно, тепер приємно ходити босяка. а завтра день народження їду святкувати до кумаськи - то все врочистість!

Статус теми:
Закрита.