Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Сьогодні була врочистість - 2 роки солоденькій донечці. Як згадаю як два роки тому дивилась на те маленьке ціпятко і думала коли ж вона виросте. Сьогодні дивлюсь і думаю і коли то вона виросла. І чесно трохи страшно, що ще рік і садік, і робота...ой...не хочу про то зараз думати...А сьогодні все таки свято, подарунки, привітання. Як то файно бачити радість від тих подарунків на личку донечки. Дякую всім хто нас вітав по телефону,скайпу, в кармі, у відповідній гілці. Направду я читала і плакала, бо практично чужі люди вітали більше ніж родина....

2. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І ми вчора ввечері повернулися з Карпат. Як ж там добре! Сидиш на березі річки, милуєшся сходом, а потім і заходом сонця, вдихаєш мікс ароматів гірської води, свіжоскошеної трави, сіна, свіжого молочка, сушених грибочків, димку від багаття, неповторного гірського повітря! Наплавались, загоріли, по горах полазили, насолодились тишиною - відпочили від душі! Мої батьки їздять на одне і те саме місце вже 31 рік, я там з 3 місяців:), з коханим вже 5-ий рік туди їздимо. Спочатку ми лише починали пізнавати один одного, потім почали мріяти про спільне майбутнє, згодом планувати його, а цього року приїхали туди вже, як сім'я... Надіюся, ми продовжимо батьківську традицію:)
    По дорозі додому провідали родину, запросили на весілля. Стільки спогадів нахлинуло, така ностальгія найшла. Як все змінилося: діти повиростали так, що не впізнати, старші постаріли...а ще недавно сама мацьопіком приїжджала в гості на літо з бабцьою, якої вже 7 років не має з нами...як летить час...
    І знову понеділок. Треба вливатися у звичний ритм, бо справ непочатий край. А так не хочеться...

3. solomka

solomka Active Member

Помаленько повертаюсь в звичний робочий ритм життя.... Ще два дні відпочинку і до праці.... Як добре було відпочивати....І хоча це не було на узбережжі Болгарії, як я собі планувала, але море, сонце, пляж свою справу зробили - я засмагла, діти з чоловіком також задоволені відпочинком. І оскільки ми їхали авто, то я вперше була за кермом 12 годин - рада, що впоралась з цим без проблем. Дітки мої далі продовжують свої канікули у бабусі, а я готуюсь до трудових буднів: перу (точніше пере пральна машина), готую їсти (а то за 2 тижні в холодильнику "миша повісилась"), прибираю.

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

в мене як завжди "дієвий" понеділок, чоловік вранці втік в зал і ми з малим ліниво снідали, а потім моя давня подруга, з якою ми дуууже давно не бачились, але надцять разів домовлялись зустрітись таки витягнула мене в центр, яка ж я їй вдячна! ми так гарно посиділи біля порохової вежі, попили кави, дітки були чемні, потім пішли на майданчик, по дорозі додому Домчик заснув і вже 2,5 год як спить:girl_dance: а мені кортить прибирати, от розвішала прання і чекаю коли він прокинеться щоб бажання, поки воно не втікло реалізувати, зараз ще постіль поміняю, а потім поїдемо до моєї мами за наповненими лоточками:girl_blush2:
    якщо пощастить з завтрішнього дня відновимо заняття в бебіклубі, малявка так проситься до Олі:), а ще планую завтра на розвідку в жк піти, а ввечері записалась на педікюр-манікюр
    погода гарна, настрій чудовий, гарного всім тижня, головне гнати від себе лінь (то я про себе звісно:))

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Лежу, хворію...
    Вчора щось зашколило і від тоді мучусь.
    Тим не менш зробила купу роботи. Зварила зупку, збігала на почту, базар, магазини. І ось воно щастя- я в дома, дитина дивиться мульт і можна полежати спокійно.
    А загалом важкий день - понеділок. З самого ранку було кілька телефонних дзвінків, які мені реально винесли мозок. Ой, як сподіваюсь, що таким не буде цілий тиждень.
    Хочу на відпочинок...

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Вихідні такі класні були - їздили в гості, до давніх знайомих,та ще й за місто - шашлик, зелене подвір*я, гарна компанія, приємні спогади - треба частіше зустрічатись :)
    Сьогодні потішилась, що маю парк під боком. І чоловіка, з яким можу собі дозволити не готувати :)
    А ще вчора мала приємну несподіванку - вертаємось додому, кажу чоловіку, що тааак хочу смачної рибки, не тої, що в ставках невідомо чим годують, а такої, дикої, смачної. Подумали, що рибаків у нас нема серед знайомих, та і невідомо куди їхати,і взагалі....Приїхали додому , їмо диню, дзвінок в двері, діти побігли відкривати - а там сусідка принесла свіжесеньких карасиків! Дуже приємно, коли бажання так легко і швидко здійснюються :)

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

у мене сьогодні якийсь такий "гнилий день":girl_in_dreams:, жара мучить, купа хатньої роботи, готування, прибирання. Приїжав на обід мій таточко, похвалив мене за все смачненьке:girl_dance:, благо Роксолюся, наша квіточка, сьогодні чемна. В четвер нарешті в садочок іде, так мене вже вимучила за той садочок, що хоче йти, в нас в групі ремонт, а дітки вдома. Вихідні пройшли класно, впринципі як і всі літні вихідні))) Маєм свій особнячок, не далеко від Скелів Довбуша, от і їздим туди кожні вихідні, яка то ляпотаааа. Цих вихідних приїжали до нас в гості коліжаночка-одногрупниця із сім"єю, так класно погуділи, що ніхто в неділю ввечері додому не хотів їхати. А друга коліжаночка подзвонила сьогодні, і втішила гарною новиною, чекають на другу лялю, дуже рада за неї. От зробила собі капучіно, положила перед собою цукерки,і балдію, нічого вже не хочу робити, трішки покрутимся ще з малявкою по хаті, і підем вигулюватись:girl_haha:

8. Freitag

Freitag Active Member

Вислуховувала нині невдоволення шефа. Найсумніше, що таки провинилася, але не настільки, щоб аж так... Ех, усе скінчилося, а осад зостався. Робиш свою справу сумлінно, а в ній тільки й шукають ґанджа, аби пальчиком тобі помахати і мордочкою тицьнути.
    Піду від них:girl_devil:. У відпустку:connie_pull-pigtail. Найкраще - у декретну:d25:. Треба подумати про це ретельніше:girl_wink:

9. StarRace

StarRace миється в бані

Ми вчора їздили трохи відпочивати, а сьогодні переробила хатню роботу і зараз йдемо з донечкою прогулятися. Можливо купимо чогось солодоенького до вечері))))

10. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Чекаєш то літл, чекаєш, а тільки зараз до мене дійшло,що воно вже майже закінчилось, і то як дійшло, забігла в Кінг Крос, і побачила, що розпродажі вже закінчились майже, стоять в кінці магазину :girl_blush2: але я себе стримала і нічого не купила. Літо для мене, то завжди баклажани і кукурудза, то купила готове соте і варю кукурузу, щоб якось злапати то літо за хвіст. Завтра останній робочій день, і попереду велика відпустка, тільки ще стільки справ треба завершити, що не дуже тою відпусткою і пахне

Останнє редагування: 12 Серпень 2013
  11. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Я сьогодні нічого не роблю :girl_cool:, відпочиваю від відпочинку. Вчора повернулись з чудової та романтичної подорожі у Венецію, це нам був подарунок від свекрові на 15 річницю одруження. Купа емоцій, вражень, спогадів, фото...
    Тому сьогодні валізи ще посеред кімнати ))))

12. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой..класно...мо то своїм свекрам ідею підкинути:girl_haha:мають ще4 роки...мож наскладати....
    а ми вчора бомбезно відпочили - поїхали до друзів в Муроване...насмакувалися шашликів,овочів на грилю, собачка поласувала гриль-грінками,бо мастер-шеф про них забув:girl_haha:діти надурілися, понаїдалися єгипетських солодощів впузо...все було кльово,окрім настрою мого мужа,який був за рулем і не відчув у повній мірі свята душі,так як я:girl_dance::girl_blush2:
    проте він націлився скористатися запрошенням і відвідати цю чудову родину 24 серпня..без машини і дітей:connie_pull-pigtail

13. lawyer

lawyer Member

і у мене усі ці клопоти сьогодні були. а ще встигла підрівняти кінчики волосся, забрати фото з друку. і все тому, що мала нині неплановий вихідний. підвечір вибрались на прогулянку з коханим, сиділи на лавочці, дивлячись на такий прекрасний краєвид

і навіть встигли й повечеряти там

так безтурботно пройшла більша частина понеділка, а на вечір мала зовсім непередбачувані величезні переживання, але слава Богу, вже все помало нормалізується

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Готуйся Львів, ми повертаємось з канікул ))) дуже надіюся, що в дорозі буде не жарко, а по приїзді збережеться тепла сонячна погода )))
    Сюрпризів від чоловіка не чекаю, надіюся тільки, що буде чистенько в квартирі, і мене не зустріне два мішки непраних сорочок і шкарпеток:girl_cray:
    Літо прожито по максимуму, з"їджено фруктів так само, діти виросли - видно по одязі і по поведінці навіть:girl_in_love:
    (по приїзді маю надію що вага також покаже мені приємні числа)
    Приєднуюсь до кардинально змінивших свій зовнішній вигляд - я тепер жгуча брюнетка...діти впізнали - знач всьо нормально:girl_emo:
    пішла дивитись що там з форумівками на найближчий час )))

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І не тільки Львів готується ;)
    Ой, прийшла з похорону. Стомлена більше морально, аніж фізично, хоч і довго стояла на шпильках.
    Залишився чоловіковий двоюрідний брат сиротою. Хоч то здається - та що там йому, хлопець в 26 років може собі сам дати раду в житті. Але так було важко дивитись, як він заливався слізьми. Жіночки плакали, хлопці дорослі плакали, та що то казати, навіть мужчини плакали. Якось все дуже сумно було. Такий і настрій зараз.

16. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Радію кожному дню літа ) і намамагаюся приділити зараз кожну хвилину своєї виключної уваги донечці, яка поки що в мене одна, бо скоро не уявляю, як буду ділити свою увагу і любов на двох. Дуже багато думаю, якою мудрою треба бути мамою, щоб зміни в сім'ї пройшли безболісно.
    Зараз стараюся часто і довго гуляти з дитиною, але якби не одне але - моя донечка взяла собі погану звичку кожного дня падати, кожен день поздирані, подряпані, а то вже тепер і розбиті коліна.
    Проза і врочистість для мене 2 в 1 водночас - то наш невеличкий ремонт, ну дуже хочеться щось покращити і освіжити у помешканні перед появою нашого малюка ))) колись жартувала над вагітними, які в гарячці бігають по будівельних гіпермаркетах ))) а сама така ж ) проте радію, що процес пішов, і скоро буде все так, як я хочу. А ще мрію, щоб встигнути з тим всім завершити ))))

17. Heureuse

Heureuse вірю...

обожнюю, коли чоловік має вихідний посеред тижня! прокидання разом, а не як зазвичай я встаю, коли його вже 2 години нема, пізній сніданок, неспішна прогулянка, коли всі кудись заклопотано біжать, обідня кава десь в місті.. такі прості, але надзвичайно теплі моменти :girl_in_love:
    повирішували трохи питань щодо нашого майбутнього житла і хай то буде ше трохи нескоро, все одно додались купа роздумів і планів-планів. лиш би всі були здорові, щоб то все вдалось реалізувати. маю тепер ще порцію солодких мрій, які не даватимуть мені спати :girl_haha:
    зі сном до речі в мене твориться повний кавардак. то так як в приколі з контакту- лягти спати в 10 і заснути в 01.00? це ж про мене! ото чиста правда. шось кручусь верчусь, думок мільйон, не виходить розслабитись і провітрити голову. ше й сниться шось дурне таке і виснажливе, що встаю розбита і зовсім не відпочивша. фух.
    тішить мене дощик і прохолода з вікна. чоловік на курсах, я вечеряю сливками і слухаю круту пісню по колу. настрій легкий, повітряно-мрійливий, люблю такий, бо все здається досяжним, і легше віриться, що все буде добре :)

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

дощик, що так гарно скропив землю то справжня врочистість!
    відразу на ДП побільшало дописів ))) видно, що дощик відразу розігнав усіх додому )))

19. zetta

zetta Well-Known Member

докопала город там де було заплановано, помила всі вікна, випрала машинка а я повісила штори і тюль, спалила хабаззя всяке сухе. Йду в ванну, і за годину на манікер, зроблю собі свій улюблений френч і завтра десь чкурну .
    всім бути здоровими, не розклеюватись і не сваритись.)

20. Farfalla

Farfalla Member

А мені мега-врочистість просто пахне під носом: їду завтра до коліжанки в Івано-Франківськ, сама, без мужа і доціка! Ні, я люблю їх дужедуже, але знаю, що коли поїдемо разом всі, то вже буде не дівоча зустріч коліжанок, які товаришують більше десяти років, а так про погоду-канапки і всяке-таке :girl_crazy: Тому, їду сама і це прекрасно :girl_smile: От зараз повечеряємо і буду пакувати сумку, вимиватись і лакувати нігтики! Тре бути красІвою :girl_spruce_up:

Статус теми:
Закрита.