Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Вчорашній вечір був файний - катались на атракціонах, приїхали додому дуже пізно, думала, засну за мить в ліжку. Ага, до 4-ї ранку крутилася з боку на бік, чоловіка будила, бо скучно було самій неспати :) Добре, що хоч ДП вже не спить в такий час. Все, мабуть, через горло, яке поболює не знати чого. Я так рідко хворію, що мені якийсь дрібязок видається чимось дуже нестерпним:girl_blush2: І мала щось трохи прихворіла з того всього, і чоловік зранку на горло пожалівся... Будемо весь день чаювати, мед облизувати:)
    Нарешті нам вчора відкрили басейн біля будинку, майже все літо робили ремонт, так тягнули з тим, жила б в Україні зараз, то навіть не дивувалася б тому, а тут... якось не пасує чи що? Мала плани сьогодні там зі Златкою поплавати, а все мідним тазом зверху... Якась одна жилєтка)
    Гарних всім вихідних!;)

2. zetta

zetta Well-Known Member

і в мене)
    я, трохи кави, трохи чаю, Львів, вулиці...і файна форумляночка потім долучились її доця з саморобними масочками зайчика та чоловік. Додому я добралась аж по 10й, моя булочка мене чекала , ну може не так мене як цицю але то все одно я)
    сьогодні робочий день, ароматерапія для сусідів у вигляді спалювання всякого сухого хабазу, потім оберемок сухої старої м"яти і пахла вона навіть крізь дим. Замісила тісто на булочки з чорницями.
    всім здоров"я та гарних пригод.

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Болить мене голова. І чим далі, тим сильніше. То проза.
    З врочистості сьогодні дуже позитивний день, бо повирішувалось купа питань які не давали спокійно спати в ночі. То зранку ми усією сімєю їздили в відділ соцзахисту, далі ще трохи справ і решта будня в дома.
    Хочу їсти. І не знаю чого саме хочу, то певно теж проза :), бо сиджу голодна, ще як снідала.
    В понеділок відправляю родичів в Карпати на два тижні і хата гуляє. 6 серпня так точно)).
    Ну і головна радість то вихідні. Я чогось цього тижня їх особливо чекала. Тому тепер їх посилено планую.

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Моя триденна відпусточка ніц мені не дала. Почитала форум, у всіх щось цікаве. А в мене, как всігда, хата і робота. Рудого не бачу вже з вівторка, тіко по телефону. І хтілам би забити, але то напрвду нема за що. Зайнявся ремонтом по повній. А він такий, що як одне то не друге. Хоча мені якось вдається то поєднувати...
    Тиждень дурний, як все. Ще й напряжний! Тєжко бути депутатом (я ж то депутат маленької міської ради)! Вже від січня місяця не їздила на сесію. Але сталося в нас ЧП. Нашого секретаря загребли за хабарчик... І сміх, і гріх... Скликали позачергову сесію, але я, як все, забила бобіка. Аж раптом дзвонить мені наша міський голова і каже, жеби м приїжджала.
    То я з роботи зробила тю-тю і на сесію. А там! Балаган і цирк.Х двох питань порядку денного проголосували одне! Потім самі себе загнали... Я ще на початках пробувала щось сказати, але потім відчепилась, бо мене з того всього крику і безглудості розболілась голова.
    В батьків вдома ремонт. Зайшла і впала. Армагеддон! Короче, на наступний тиждень візьму собі ще два дні відпусточки, щоб допомогти мамі прибрати і видраїти то всьо.
    Хочу в неділю десь до водички, як буде погодє. Але навіть не знаю, як то свого псіхованого господаря намовити. Бо зараз буде нив, що він змучений. Е-ех! Сумно то всьо і якось невесело...

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Файний день. Була сьогодні у Львові , купила трошки смакоти, за що мене кума сварила. Саме вона контролює мій раціон, тому мала повне право нагавкати на мене. Посиділи на лавочці, поки малишня на майданчику літала, поржали, попліткували, і я поїхала додому. По дорозі малі позасинали, а я насолоджувалась краєвидами. Щось ніколи так толком не заглядала у вікна, а сьогодні погляду не відводила. Такі в людей квітники цікаві бувають. І взагалі, такі цікаві люди бувають, ги-ги.
    Приїхали, повечеряли і кожен зайнявся своєю справою. Я - прибиранням, а хлопці - сіли бавитись лего(м).
    Татусько наш якесь там бушідо дивиться, а ми зараз вже йдемо спатки.
    Отримала файне повідомлення, аж на душі легше стало. Не можна, щоб люди зникали безслідно, бо я тоді сильно нервуюсь. А так ніби все нормально.
    Ага, я в шоці, що то вже завтра субота, бо цей тиждень таааак швидко промчався!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Сукня, туфельки і піджачок складені, купальник зараз підшию.. То все в сумку і завтра з самого ранку до подружки в гості. А туди підтягнеться ще одна коліжанка і будем трохи відпочивати в славному місті Калуш:girl_crazy: Маю грандіозні надії гарно провести вихідні, а з понеділка вже маю заплановано каву з ще однією подружкою:girl_cool: Ну як 2/3 літа профукала, то хоч зараз трошки погуляю.. Нічого б не забути і щоб погода вдалась.
    Сьогодні мала дуже насичений день - возила мужа по роботі, бо біднятко моє підтравилось вчора трохи (Я до того непричетна. Чесно-чесно:girl_crazy:) Ще зараз манікюр зроблю, речі порозвішую, закину на мп3-шку музики якоїсь і спатки. Всіх файнезних вихідних:girl_in_love:

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ну відсвяткували ми Словянський день! Чесно, все було дуже-предуже круто! Всі сказали що це найкраще святкування, яке вони коли небудь бачили. Пісні під гітару (причому українські), всі українці в вишиванках. Було все так супер, що я навіть і не мріяла що так буде! Я особисто надурілась. Ніколи не любила танцювати, а тепер главний заводіло до танців був. правда я і ще один хлопчик танцювали, всім іншим було всеодно...
    позїдали все, та і випили все що було. Ну от про випили, то краще не давати було їм випивки. Ато у вечері ходила всіх розводила по кімнатах...
    Одним словом відірвались на повну і сьогодні ніхто не пішов на роботу! практично ніхто, комусь було впадло, а хтось так наскакався, напився що навіть не мав бажання кудись іти!
    Можу сказати однозначно, що це найбожевільніше літ, яке було в моєму житті! Наробила багато дурниць, совість мене зато гризе..але живемо раз! То для чого шкодувати! все супер!і з жахом розумію що через місяць додому...Був час коли я вовком вила, а тепер освоїлась і хочу остатись...Дійсно іноземці дивні люди...Вони зовсім не такі як ми, інше в них сприйняття світу і нікуди не дінешся...

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Як добре впасти на подушку)
    Болять руці, ноги і спина. Цей тиждень я мала віддихати а вийшло навпаки, відпрацювала на своїй "пекельній кухні"(жара) по повній програмі.
    Завтра маю купу справ, в неділю їде мама(10 днів пролетіли:girl_cray:)
    З понеділка треба дозбирати довідки і заскочити в соцзахист+ мене чекають ще 4 замовлення
    Коли відпочивати?:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дітки у бабусі. Сядь, ні - приляж жіночко , відпочинь. Нє :girl_nea: . Цілий день прибирала, готувала :ed4d70def841dc74b57, потім вичитала про супер дієву сливову дієту і пішла на базар за сливами, а на базарі :preved: - чорниця, суниця, малина, груша, яблуко ... Я ж стільки ягідних дієт не знаю і не подужаю :girl_haha: . Пропонував чоловік піти у кІно, а я вирішила, що треба терміново спекти яблучного пирога, а потім ще й попрасувати здАлося б чи може здалОся :girl_wink:. У хаті страшенна спека, а я печу пирога і прасую :girl_impossible:. А могла дивитися кіно і жувати попкорн :girl_in_dreams:.

Ну и кто мне доктор ? (с) :girl_crazy:

10. Divchyna vesna

Заснула десь біля четвертої, прокинулась о восьмій. Лажу по хаті, не можу до купи зібратися. І тре шось робити, а мені не хочеться. Зараз бабахну кави, може, прийду до тями. Всім продуктивного дня!

11. Holly

Holly Moderator

Ми в селі і то врочистість. Бо не знаю як таку жару перебула б у Львові. Сиджу в тіньку під горіхом і вишиваю, Маркіян біля мене спить у візку. Дівчата хлюпаються у воді. Власне подвір"я то круто! Не хочу у Львів

12. Savchenko

Savchenko Member

Тиждень без інтернету і таке враження що відпочила на безлюдному острові:girl_crazy: Але я тиждень була в мамуськи...йой яка то благодать мою альтанку переробили - поставили туди диванчик, альтанка обплетена виноградом та квітами,зробили новий паркан, що ніхто не йде і не заглядує, що ти робиш і в якому ти вигляді, намостили мені і пузіку подушок, скачені улюблені фільми море фруктів домашніх і всі капризи для вагітної...відпочила тілом і дущою так би мовити, але і я і малеча скучили за нашим татком і він за нами от сьогодні повернулась прийняла душ і сюди) Попереду багато планів та справ : відпустка - декрет об"єднались...так що тепер вовсю готуємось до зустрічі з нашою крихіткою:girl_in_love:

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Класний день.
    Багато прибирала, міняла постіль, сушила ковдри-подушки на вулиці, всюди-всюди пилососила, мила вікна, прала, складала попрані речі, їсти варила, посуду мила. І дуже сподівалась, що завтра собі відпочину.
    Плани поміняв телефонний дзвінок. Тато подзвонив, завтра забирає нас на празник в Шоломию, там дорога родина вже скучила за мною. Ну то добре є. Зараз лізу в душик, потім манік-пєдік, потім масочка на личко, потім ще щось може напацькаю кудись, гг, я то люююблю.
    Гардероб ніби продуманий, погода дає добро, настрій гарний.
    Сиджу за компом і співаю пісеньку з фільму одного. Бо після душу якраз зібралась на мужчину симпатичного подивитись, ой, тобто фільм подивитись, фільм, я мала на увазі.

14. Divchyna vesna

Якось так тєжко нині щось робила. Як на панщині, на халяву і задурно.
    Наварила жерти, хоча зранку як поснідала, то більше вже і не їла. Тепер позапихала то всьо в холодильник, і думаю, що то робити, щоб те їдло не пропало.
    Думаю, що скоро поселюся в іншій темі. Сльози рікою цілий день, вже запухла вся. Спати хочу, але не можу. Короче в мене депресія, яка глибшає з кожним днем, і скоро я в ній втоплюся.
    Маю бажання до змін, але не маю плану, з чого ті зміни починати... :girl_cray:

15. shparynka

shparynka Well-Known Member

Врочистості ніякої. А, нє- була нині на городі, як там тепер класно!! Море помідорів, червоних, жовтих, малинових, то такий сорт, а то такий, а то ще інакший. То в мене мама такий Мічурін, все в неї росте, цвіте і пахне. А є такі величезні томати, один до півкг, а може, й більше. Зацвіли мої улюблені айстри)) З таким гарним настроєм прийшла домів, звонить мій коханий, з новиною- запропонували роботу з хорошою зп, але в Москві, і аж на рік, не приїжджаючи додому. Всьо, я захлюпала носом(( Але клятвенно завірив, що не лишиться, бо хоче сюди. А я ж тут дні рахую, і тойво... кран протікає, і розетку зробити тре, і опше, непочатий край роботи))) А змучений такий, по голосу чути навіть. Шкода мені так його.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Нині прокинулась з страшною головною біллю. Шукала таблетку, знайшла Новопасит. Прийняла на голодний шлунок. Дістала таку нервицю, що думала вмру. Тиск підскочив до небес, голова розколювалась, я падала з ніг. Прийшла мама на гору і почала визбирувати, яка я безсовісна і таке всяке, бо лахи не поскладала. Я в напів-живому стані почала складати. Тоді зробила собі і мамі сніданок. Мама сказала, що вона не планувала мене гнати до роботи, бо я мала то ще вчора зробити. :girl_crazy: Одним словом, я їй була вдячна, що вигнала мене з ліжка, бо я більше не мала сили саможалінням займатись.
    Постнідала. Почала прибирати. Пройшла голова, і сонечко виглянуло зза хмар. Поїхала з малечою в магазин, тепер купа овочів лежить чекає на мене. А мені ліньки, але треба робити, бо пропаде. Шкода. Завтра йдемо в гості до сестри двойорідної на річницю.

Нині була дуже вдячна мамі за її ниття. Якби вона не нила, то я б так і гнила цілий день, а хата була б догори-ногами. Так хоч трошки очі дістала.

А мої розбійники на вісілю були. Цікаво так! :girl_in_dreams:Аж мене розпирає з цікавості. :girl_haha: І хто б то додумався якусь фотку кинути на аднакласнікі, га? :girl_crazy:

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ще один божевільний день! Побували ми цього разу в Угорщині. полазили по замку, по старовинному містечку, натрапили на фестиваль, де мене чуть турки в полон не забрали, прийняли душ під пожежним рукавом;) поїли національних блюд- люблю Угорщину за велику кількість мяса, всі наші були в шоці від сала, ніколи такого не їли і довго не могли його розкуштувати:)
    Ну а у вечеері відбулось найголовніше - дегустація вина...ех...бідненька я була, випити 8 бокалів для мене було трішки забагато. Я так багато алкоголю не пю:sad: Приємно здивували друзі - людина яка споювала мене оберігала від всяких бездумних і дурних вчинків, а коли ми вже приїхали передав всю відповідальність іншій:) Не думайте що напилась до білої гарячки, все було в межах норми. Просто переживали щоб на дискотеку не пішла випивша. А то тут дійсно краще лише тверезим ходити на дискотеки - стільки арабів, які пристають!
    вночі похолодало, стало +30 ...

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ми,як і всі нормальні люди,влітку тягнемось до води,тому 2 дні мокнемо на Задорожньому..вчора була погода ще не дуже до купання,проте людей було наааабагато менше...с
    сьогодні поїхали швидше і правильно зробили, бо потім яблуку ніде було впасти...люди-дачники ледве проїжджали попри припарковані авто....але потішила погодка і водичка...ляпота..ще й в гості напросилися,ледве дітей витягнула з компашки міні-дитсадка....мої діти зацінили кльовизну власного пляжу і цілу дорогу мене мучили,коли ми ще приїдемо до тьоті Каті:girl_in_dreams:а тим часом картопля з часником і салом запеклася, м"яско зачервонілося і трапеза продовжилась уже в родинному колі....приїхали додому червоні як раки,діти прийняли душ,несподівано ще попросили молочне на вечерю і відрубались...а у нас вечір ще продовжується...

19. Balu

Balu Member

Вирішили ми вчора провести сьогоднішній день в лісі. 9:00 ранку взяли старт на ліс, що за заводом "Іскра". Набрали овочів, замаринували кури, запаслись водою, і таким собі табором (коханий, я, дітьо і два песика) потьопали. Так класно відпочили. Малий був в захваті. Потім пішли до джерела похлюпатись водичкою і аж раптом вирішили дійти до Винниківського озера. Там покупались і вернулись своїм табором додомцю. Отака суха розповідь, але лише через те, що просто немає вже сил. Малий сам пішов спати і в дві секунди відрубався :)

20. Divchyna vesna

Була м нинька трішки за Задорожним. В тому місці, що й на Івана... Коротше,думаю всі поняли... що в мене не все гуд. Депресія не пройшла. Незважаючи на поїздку на ставок, все одно криє. Вобшем те хрінове діло глибшає. Виплакалась сьогодні, знову запухша. А завтра на роботу... Хочу до мами...

Статус теми:
Закрита.