Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Проза - робота.
    А вдома - врочистість :dance2:.
    Сьогодні минуло 11 місяців від першого побачення із тепер уже чоловіком :radist:. Якби рік тому мені хтось сказав, що в цей час буду заміжня - певне би послала до лікаря :shutup:. А зараз маю чудового чоловіка і дуже-дуже щаслива :girl_in_love:
    Коли прийшла додому, мене чекали гарнючі трояндочки :yahoo:. Разом приготували вечерю і будемо трошки святкувати :kiss3:

• Подобається Подобається x 1
  2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Виходжу я нині зранку від свекрухи, а коло дороги на траві лежить кицька і щось коло неі таке мале, сіре і пікає. То два котятка новонароджені і вона в процесі родів, бо животик ще такий огого. Ну і чого вона обрала таке небезпечне місце... Тепер не вилазить мені з голови та кицька, надіюся вона свою малечу десь сховає від машин, собак і дітей, яким ж по любе буде цікаво, а вони там на самому видному місці...

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

а сьогодні в нас велике свято - словянський день..організація шкутильгає на всі чотири лапи...настрій так собі, хочеться піти поспати і нічого не робити:sad:
    з врочистості - буде з мене програміст - переставила сама віндовс, встановила все що треба і вчора вночі друг перевірив чи все добре, сказав що я дуже велика панікерша і треба мене бити. Бо то він мав мені помагати але був зайнятий, а оскільки мені треба вже, прийшлось самі;)
    вчора відбулась досить цікава розмова, яка навіяла багато цікавих думок. можливо даремно, але зараз приємно:)
    сьогодні написала декілька листів...як це приємно писати від руки...і чому люди перекинулись на інтернет? більше емоцій, час очікування, якась інтрига...

Останнє редагування: 1 Серпень 2013
  4. Farfalla

Farfalla Member

ми і надалі стриюємо у моєї мами :) повітря чудесне, поміж прозою проскакує врочистість, погода тішить, от тільки... маємо з козявкою малою соплі.. звідки? - невідомо... промиваємо носи, але поки змін ніяких... ото і вся проза...

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Прилягла, ноги гудуть
    Люблю своїх клієнтів! так за мене переживають що вчора скинули 5 замовлень до тих 2 що я мала і все до кінця тиждня:girl_crazy:. Люблю роботу, але коли забагато то голова моя як баняк.
    Мама поїхала по справах, в суботу їде, чоловік на роботі, молодший заснув, старший на вулиці. БЛАГОДАТЬ! Поставила тушити голубці для Олесі+ чекаю клієнтку+дорвалась до посиденьок.
    Все, йду пити каву і далі працювати
    Всім гарного настрою.
    і як хтось там сказав"що нас не вбиває робить нас сильнішими"(я походу тепер супер сильна:girl_smile:)

6. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене сьогодні якийсь електровіник вселився, бо цілий день маю бажання шось робити. таке нечасто буває гг тож я ловила момент. в результаті, прання вже висушене і поскладане, їсти наварено, ванну видраяла, хоч чоловік категорично заборонив мені наближатись до всяких доместосів. а мені та вся хімка так смачно пахне, що взагалі скуштувати хочеться :girl_crazy:
    після всіх подвигів зробила розкішний темно-зелений манікюр і зараз вечеряю кавуном.
    головна радість- на вихідні їдем з друзями за місто. буде озеро, сосновий ліс, шашлик, ну і решта приємностей відпочинку на природі. вже так хочу їхати, що сьогодні більшість речей склала, хоч виїжаєм в суботу зранку :girl_haha:
    а, ну і прикол був з приміркою купальників- з шести штук з горем пополам можна вдягнути аж один, для якого раніше моє..кхм..декольте було забідне. а зараз якраз :xaxa:

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

день якийсь розслаблено-лінивий. спали з пузиком поганенько вночі, як завжди останнім часом. тому зранку поснідали разом з татком, відправили його на роботу і знову вклалися читати і надолужувати недоспіну ніч. прокинулася біля 12ї і ще раз поснідала свіженькими млинцями.
    а далі валялися на дивані-в*язали-дивилися кіно. наш татко прийшов і засмажив нам смачнющі стейки + крапелька чілійського вина. ще напакувалася гречки( далі боремося за гемоглобін)) файненький був обід :) а зараз відправила коханого до його батьків аж до суботи. трохи прогулялася і візьмуся, мабуть, до якогось рукоділля. маю початий в*Язаний пледик для лялюсі, або ще хочу вишити кілька картинок для дитячого кутка і ще чекає на мене фетр, з якого буду майструвати мобіль для ліжечка. тепер головне взятися до праці, бо щось так лінь :girl_crazy:
    ага, ні, я все ж трохи потрудилася сьогодні - попрала і розвісила білизну :girl_haha:

8. Seferi

Seferi Well-Known Member

Завтра їдемо до свекрів на Вінничину. Не дуже щось хочеться. Тішусь лише тим, що побачу племінничків коханих. Вже чекають. Може вдасться ще й подивитися картотеку Тульчинського будинку малюків. Це якщо начальник відділу у справах дітей буде на місці. Дуже прошу Бога про допомогу. А ще у нас завтра 16 років як ми офіційно чоловік і жінка. День, коли ми розписалися

9. Neverland

Neverland Well-Known Member

Мене щось торкнуло сьогодні мити вікна. Помила. Потім видраяти ванну. Видраяла. Потім захтіла фастфуду з Чікенхати - муж приніс:girl_crazy: А зараз вкладу малого і буду готувати програми занять. А ще хочу кавовий апарат Дольче Густо, щоб ще кава ота смачнісіммо хіматуріссімо була:girl_crazy:

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Провела чудовий тиждень з малятами у селі. Вранішня кава на вулиці ще в піжамі - це так класно :girl_blum: . Дітки цілий день булькались у басейні. Свіженьке молочко, сметанка, сир (таке харчування не всім пішло на мінус :girl_impossible:). Але, то все файно, коли відпочиваєш, а працювати у селі треба огого .
    Сьогодні повернулись до нашого татка, який вже за нами скучив. Вдома порядок - посуд помито, холодильник не порожній, одяг випрано :girl_in_love:... а вазони усі посохли :girl_cray:. Я стою над ними , бурчу :girl_sad:. Чоловік :
    -Тю, так і знав, що щось забув :scratch_one-s_head:.
    Пи.Си . Така була смачна вечеря, що я вже добра :girl_wink:.
    Я вспыльчивая, но отходчивая — отхожу пару раз тем, что под руку попадётся… И всё… Успокоилась! (с) :girl_haha:

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

А ми вже майже місяць в селі і наш тато нам дзвонить хіба коли щось дуже треба... Відпочиваємо по повній.
    На наступному тижні вирушаємо на Львів:sad::sad::sad: таааааааак мені не хочеться. Хочу, щоб так як зараз тривало вічно. Ота ранішня кава в піжамі на вулиці, Марусина, яка від п"янкого свіжого повітря спить-спить-спить... Мартуся, яка завжди чимось зайнята, а не ниє і не лазить за мною "маааам, маааам, мааааам" ех.... Блін, переїжджаю сюди жити

12. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Приїхала з Рівного. Чоловік зустрів білими трояндами для кожної "його дівчинки" і коробочкою нямок з Вероніки. Це він, крім того, що радий, що ми повернулися, відмазувався за сварку. Чоловіки як діти, їй Богу, - квіти і цукерки, і тебе вже мусять пробачити:girl_bye:. Пробачила, бо бачу дійсно заскучив і радіє, певно таки любить нас.
    І понеслось... В перший же вечір на нас у ванні почала капати каналізація зверху. Чекаєш ЖЕК, сантехніків, страхову... Через майже 3 дні дочекалася, щоб це припинилося. З сусідкою конфлікту нема, в неї було сухо, що ж вона винна? І так дала в себе плитку довбати, щоб ту трубу поміняти.
    Крім того, останні приготування планів до ремонту, вибір сантехніти і тд. Купили пару речей на розпродажах до школи і садку малим.
    Ще трошки і я закінчу нарешті розпаковувати сумки.
    Тільки вчора вирвалася в басейн з малими, зняла стресс.
    Чоловік не витримує, проситься відпочити десь недалеко. Може в Мигове, бо хоче до одного старенького родича в Чернівцях навідатися. А мені аби басейн і дит майданчик, бо я дітям з розвагами сама ради не дам.
    Так що, всім ПРИВІТ!

13. Муська

Муська Well-Known Member

А я сьогодні буду святкувати:girl_in_love:- 5 років від росписки (печатки в паспорті :) ) .
    Чоловікові замовила квіти на подарунок (так-так він в мене такий, що треба нагадати і замовити(бажано щей розказати, що бим хотіла). Старший малий ще на селі з бабою, менший поїхав з татом в "мандри". Ляпота ,тишина і спокій в хаті.
    Мій невибагливий чоловік замовив на подарунок лагман(дуже він його любить). Тож іду на закупи в магазин. Може ще щось по дорозі і собі прикуплю :girl_cool:

14. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В мене сьогодні врочистість - ДН. З самого ранку отримала від чоловіка і дітей квіти і подарунки, один з яких - парфуми . Так приємно, всі дзвонять, вітають. Ну а святкувати будемо в неділю на природі біля озера.

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І в нас сьогодні врочистість - четверта річниця весілля:girl_tender: Отримала зранку від чоловіка квіти, улюблені цукерки і улюблений сир. Ввечері будемо трошки святкувати. А зараз п'ю чайок і їм цукерки:connie_pull-pigtail

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я нарешті вийшла з хати, мене вже тут крило, була зла і недобра і куди я пішла? правильно - в перукарню! освіжила кінчики, зробила біоламінування, надихнувшись фоткою вареників, які смачно наминала донька Олільолі пригнала додому, зварила, наїлась, привезла до малого лікарку, горло червоне все решта добре, ну і так пробігло пів дня, обідній сон ще не настав і от думаю чи то не запізно вже? але в мене болить голова тому треба дрімнути. Ще маю бажання чи то потребу сьогодні прибрати в хаті, бо ще трохи дурної енергії є, прибирання мене заспокоює:girl_haha:
    о і ще врочистість, моя коліжанка і колишня співробітниця стала мамою! так за них тішусь:girl_tender:
    медитую щоб вихідні були вдалі бо тиждень був тяжкий

17. Музик

Музик Мартуська

а в мене така трошки не дуже весела врочистіть - чоловік не пішов на роботу, тому мене нині з ліжка не випускав (лапка мене далі болить, ходити важко), тож сам собаку вигуляв, нагодував, собі їсти приготував, виправ, посуд помив, мені чайок носить з шоколадками. отак добре бути хворенькою :) лиш би нога перестала нарешті боліти

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А ми вже вдома, і перше що попросила Ярка після перетину кордону-ваареники! Ну не гурман вона грецької кухні :girl_in_love:
    Помаленьку привикаю, перу купи лахи і страшенно хочу назад, але ще не визначилась куди - в Грецію чи все-таки у той спа-рай у Болгаріїї, через який вертались додому, я там просто прибалділа - одних саун - видів з 10 - серед незвичних - травяна, кріо і соляна сауна, а масаж ммм просто повний релакс, а вид з тераси, закохалась одним словом!

Вдома мене чекав сюрприз - золота в мене свекруха - вдома заповнений холодильник, який я відключила на час поїздки і приготовлена смачна вечеря - це найбільший сюрприз для мене! Привіт Львів!!!!

19. Heureuse

Heureuse вірю...

ніколи в житті не заїдала стрес, а шойно шось торкнуло мене- навіть не помітила як запхала в себе штук 10 печива. тепер мене нудить і до фігового морального стану додався ще й фізичний
    мамі трохи краще, відпустили додому, але з горою ліків і якщо що то вже точно з госпіталізацією. я при ній трималась, а недавно так мене прорвало шо просто викричалась на чоловіка по телефону, кинула трубку і розридалась.
    взагалі сьогодні день, який просто треба пережити...

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

проза - сиджу на роботі і не хочу працювати! Жахливо не хочу тут бути. Забула телефон вдома, то не знала що там ся діє з моєю сплячою красунею. Потім вияснила, що таки завезли до школи, правда швидше ніж мали б але добре, що вчителька була на місці.
    Поговорила з дітисками. Вони дуже файно відпочивають. Баба їм дала гроші і вони собі ходили на базар і дівки купили собі мьошта, сукні, спіднички. Їдним словом, хочу аби мені свекруха дала грошей і хочу нову спідничку.:girl_cray: А муж село вистрашив з самого раня. Люди женуть корови пасти, а він в зелених трусах трусцой біжить. Явно не нормальна картіна для села. :girl_haha:

Статус теми:
Закрита.