Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Вчора мала врочистість, пройшло вже три роки з дня нашого весілля:girl_tender: Не віриться, так час летить, але досі пам"ятаю кожну хвилину того незабутнього дня.
    Телефон вчора був гарячий від дзвінків, всі вітали з річницею і іменинами, люблю 24 липня! Татко зранку привітав мене в ліжку кавою з "київським тортиком" і корзинкою червоних троянд, ну і звичайно ще доці подарував білу трояндочку, який він у мене молодець, кохаю його! Ми домовились цього року без подарунків, адже в суботу їдемо на море і вирішили трошки поекономити, але він не полінувався проснутись зраненька, поїхати купити квіточки і торт:girl_dance:
    Настя цілий день мене обнімала цілувала, такий гарний день, я приготувала святкову вечерю і ввечері трохи вісвяткували в сімейному колі.
    Сьогодні вже почала готуватись в дорогу, пишу списки що купити, в аптеку потрібно збігати ліків докупити, щось з тими ліками зовсім розгубилася (якщо хтось має список що краще брати для діток віку моєї Насті, скиньте в пп будь-ласка:girl_blush2:)
    А, і ще вихвалялка, купила собі купальник для пузіка в мозеркар по знижці за 200гн, рада як слон, чесно шкода на три тижня купляти купальник за 500-600гн. Вдома робила примірку і так сама собі подобаюся з тим животиком, та я дуже скромна, поміряла ще свої купальники з попередніх років і о диво - ще у всі влізаю:girl_crazy:
    Всім гарного дня!

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А в мене все в купу і проза і врочистість
    почну з хорошого) сьогодні мені вдалось трошки попрацювати(дякуючи чоловіку), підтягую хвости. Завтра приїджає моя мама:girl_crazy:, не хочу щоб вона бачила як я гарую на кухні, тому сьогодні ще працюю а від завтра по мінімуму. На вихідні плануєм відпочинок і це мене тішить(сьогодні купила шашлик)
    Печу торт, 1/2 на замовлення а решта для мами
    В молодшого лізуть кутні, і тут в мене відчуття мішані, рада але те постійне ниття мене добиває. Дістав сьогодні по дупі, до обіда встиг 6 раз вибрати мені землю з вазонів. Я не знаю як йому пояснити, я сварюсь а він дивиться і робить:girl_cray:
    З прози-болить низ живота і віддає в поперек. Сестра оглянула, ніби нічого, випила смазмалгон і лежу, якась тупа біль.
    Іван на вулиці.
    Ще спекти 1 корж а далі ліпка, а я не хочу:girl_mad:
    Хочу завтра вирватись на роздачу посуди САМА, віддихнути.
    Ну і тішить мене що з 1 серпня малий піде знову в садок

3. kati

kati Well-Known Member

день почався дуже рано...о 10 вже мали зустріч на дачі з ландшафтниками. Тож снідали на свіжому повітрі..красота. Погода не льотна, людей на озері нема.. такий спокій і тиша.Саша поганяв з псом, скучив..після відпочинку ще не були на дачі. Вдома ніхто нас з обідом не чекав- тому обідали в Да вінчі. По дорозі від туалету до кафе я встигла ще собі прикупити біжутерію до одного сарафана( чоловік навіть не здивувася))) Щось мені так встрілило,що треба мені спорт. костюм- зайшли в адідас, мені там нічого не сподобалось, зато Сашці сподобалось-має нові кроси:) Пригледіла в рібоку костюм, але діма захотів в туалет і вже не помірялась..треба вернутись. А от ціни на кросівки( а їх ж теж треба ,бо як костюм без кросівок))) мене вразили, тому "по гарячих слідах" замовила з пм кроси, майже вдвічі дешевше ніж у нас в магазині. Голова тріщить...погода мені взагалі не підходить, сподіваюсь на вихідні буде жара, бо три дні гулятимемо по забавах

4. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Сьогодні у мене вихідний- це врочистість.
    Якщо зранку встати, виявляється , можна дуже багато встигнути.

Поїхала нарвати полуниць. Тепер маю таке в кухні- пахнуть на цілу хату.

Закупилася продуктами і косметикою. Вибирала гелі для душу тільки по запаху, вдома глянула- лимонні, динькові, з алоє, от що спека з людиною робить.

Купила кавуна, вдома розрізала, а він повністю зелений. Назад віддавати не поїду, бо дорога дорожче обійдеться, ніж той кавун.
    Зараз буде проза- приїде електрик-треба буде його пильнувати.

На вечір заплановані посиденьки в скайпі- з мамою і подружкою.

Всім гарного дня!

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

точно, мені взагалі все це літо не підходить
    тішусь, що сьогодні нарешті нормально поприбирали/попилососила/повимивала хату розвішала прання на дворі і цілий день "на стрьомі" чекаю дощю щоб бігти знімати:girl_haha: в обід дико розболілась голова і спина, тому я лягла спати, а зараз насмажила морквяних оладок, залила їх кленовим сиропом і балдію. Треба ще в дворі грушки позбирати, може компот з них зварю:girl_in_dreams: від вчорашнього дня в телефонному режимі намітила собі кілька зустрічей з давніми друзями-подругами-їх дітками, яких давно, а кого і взагалі не бачила і думаю коли то почати їх підтверджувати і вилазити з хати, на разі сталево "забита" тільки субота;)

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

На мене вчора напала кулінарна муза і я пів дня готувала, варила, пекла :ed4d70def841dc74b57 , одних лише млинців 50 штук насмажила
    Завтра чекаю у гості прибиральну музу, а ще б краще прибираючу :girl_yes2:.
    Ходили з Мартинком у перукарню - його постригли моднячо, мені "окультурили" ручки :d23:. При мені дуже класно підстригли дівчину, я вже майже була готова і собі так підстригтись, стримало лише те, що дуже коротко, а я ж хочу мати довге волосся і... ноги довгі теж би не помішали :girl_in_dreams: , якщо і не мені, то чоловікові вже точно (тут далі йде мова про мої ноги) :girl_haha:.
    Треба йти гуляти з малючком, спекла смачний сирник, понесу дівчатам на вулицю, нехай знають яка я файна господиня :girl_blum:.

7. zetta

zetta Well-Known Member

сидимо п"ємо каву, і так добре вона пилась... тихо....ловлю себе на думці, чого тихо, адже малявка сама , більше дітей нема. Заходжу в кімнату і шок, мої босоніжки, мої італійські красунчики ((( розмальовані жовтим і червоним лаком, давай я їх відчищати ... в то що вони перетворились то капець. На доданок поки пішла мити руки пес вибіг вчепив їх і давай гризти. Не було меж моєму розчаруванню. І так з взуття лишились черевички і кроси. Взулась пішла до міста купити якісь шльопки. Зустріла знайомих поки посиділи в машині -розговорились , а їм треба в сусіднє містечко, ну думаю скільки там... поїхали. По дорозі дзвонить брат каже він теж в тому містечку, сіла з ним а йому треба до Львова... ну думаю скільки там))) поки він ходив по справам - я ходила Львовом, по місцях бойової слави ))гг, в Світі кави посидіти - то ритуал (сама з собою попила фраппе, макарун посмакувала) , дещо прикупила і мене забрали привезли до хати.
    Файно було, дарма я погодилась назад їхати так швидко. Щось вже і босоніжок не так шкода...

п.с. Доця хотіла планшет, татко їй спрезентував на ДН... на другий день той гаджет вже був заблокований графічно, я навіть не йду з тим в жилєтку в порівнянні з моїми двома парами взуття не відчуваю ніякої втрати, хіба мені полегшення шо та штука лежить (її треба перепрошивати) а доця бавиться-ганяє на вулиці і маленьке Дзі з нею.

8. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Останні два дні були дуже насичені.. Четвер - зранку відвезла чоловіка на вокзал, потім в МРЕО міняти права, де я надивилась на купу рагулів і в кабінетах сидящих, і на коридорах стоящих, і в черзі пхаючих.... Це просто жах.. Очікування, ТИкання, швиряння документами. Ну але головна врочистість, що я все-таки змінила права:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Ввечері знову на вокзал і з коханим чоловіком додому святкувати оновлення документів.
    Вчора зраненька привела свої ручки в порядок - тепер замість довгого гель-лакового покриття маю коротенькі і покриті прозорим нігтики. Потім на заняття, забрала замовлення і поїхала додому міряти обновочки.. Ввечері почитала і спатки...
    Виговорилась - важко вчора було без посиденьок:connie_pull-pigtail

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

і не кажіть.
    То напевне залежність, яка дуже тяжко лікується.
    Ломка прям.

Встала в 7 ранку, приготувала хлопцям сніданок, попрацювала за компом. Нагодувала і відправила своїх затаритись м"ясцем. По обіді чкурнем до якоїсь баюрки відкисати. Нарешті тепло прийшло.:girl_claping:

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

теж нині рання пташка..
    покавували з чоловіком під малиновий рулетик,яких я вчора 2 забацала новим міксером (цьогорічний подарунок мужа на ДН-ніяк хлоп не хоче мене на роботу впускати:girl_wink:), бо у нас типу завтра празник+наш приїзд+іменини в свекра..тому маємо 3 причини відкоркувати шампана і пригостити рідних ракією...
    вже хатку вилизали..попереду манікюр+помити голову,бо на 15.00 маємо дитяче гостювання з нагоди Дня народження однієї дуже гарної і розумної дівчинки...побачу усіх (майже:girl_tender:) дорогих подруг,сподівюсь гарно посидимо,бо бачились ще місяць тому...

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

і в мене вчора був стрес, пропали посиденьки:suicide:
    Вчора був дуже гарний день(це я так думала в обід)
    Приїхала мама, діти прилипли до неї(відстали від мене), я до обіду навіть їх не бачила! Потім поїхала на роздачу посуди, вирвалась сама-красота!
    Прикупила все для суші, накрутили з сестрою роли, намхались ними, мама не їла, ми лише зробили їй пару фото.
    А потім почався кошмар. В мене стався серцевий приступ(вперше), я була в дикому шоці, сестра напхала мене таблетками і за годинку я відійшла. Потім повалила в верх температура, морозило, тошнило, ламало руки ноги-одним словом жах. Цілий вечір лежала камінцем, цілу ніч мучилась, щойно стала і дорвалась до посиденьок.
    Я надіюсь що посиденьки більше не будуть пропадати

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Нарешті прийшла довгоочікувана спека, я не дуже люблю жару, але коли в липні надіваю на прогулянку куртку, відчуваю дискомфорт :dntknw:.
    Чоловік поїхав на роботу, ми з Мартинком поснідали не поспішаючи, пакуєм речі та їдемо до Юсті. Дзвоню до неї та й питаю, може щось потрібно привезти необхідне. Відповідь - зарядний пристрій до телефну та й усе. Ну ясо, конче необхідна річ, дитя цивілізації :connie_pull-pigtail. Та й чоловік, вже добряче від"їхавши від дому, повернувся, бо забув телефон. И как мы раньше жили (с) :girl_in_dreams:.
    Пи.Си. Поставила собі діагноз - залежності від ДП вже немає, бо навіть не знала, що вони не працювали :girl_blum:. А от серіал "Друзі", то вже назавжди, затягнуло так, що аж страшно :girl_haha:.
    Вдалих вихідних усім :girl_bye2: !

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ласую біля дому в тіньочку кавуном. Лише пташки співають... Я в раю?
    На завтра плани складені, їдемо святкувати іменини мого чоловіка та кума на "ранчо" до нашого кума:girl_haha:. Мясо замариноване, продукти куплені, буде файно.
    А сьогодні просто гарний день. Поснідали, відпочили, поміняли воду в басейні і плануємо. Подивилась "Ревізор", зокрема ревізію в вареничній і захотілось мені у таку вареничну, ммм, аж мені пахне. Вже кілька раз натякнула про це чоловіку:girl_haha:. І хіба в нього є вибір?:connie_pull-pigtail, дівчатам но-но відмовляти.

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Наше помешкання - це карантинна зона. Спочатку це почалося в Кирилка, потім перейшло на нашого тата і, непомітно крадучись, напало на Матвія, врешті, на мене, як виявилося, найстійкішої. І заразило нас якимось вірусняком, що проявляє себе в досить агресивній формі: температура, головний біль, загальна слабкість та інші приємні моменти:) На цьому сюрпризики не скінчилися, адже в мене ще й проклюнувся кон'юктивіт на оці раптовим способом:crazy: Та ми не сумуємо, ми відважно боремося з небезпечними ворогами нашого здоров'я. І ми на вірному шляху до перемоги!:tanksmile:

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Корисно зранечку піти на тренування, приходиш додому з гарним настроєм і ДП працюють вже, життя налагоджується! Я від позавчора по-справжньому вдома, бо я в Брюховичах. Таки своє, то є своє і навіть в свекрухи вдома я не почувала себе комфортно. Все мені було там не так, не така чистота, як я люблю, не такий порядок. А тут собі роблю комфорт сама і тащуся від того. Хоча приїхала я сюди швидше, ніж планувалося, бо моя кицюнька раптом захворіла :sad:. Стала слабенька, сумненька і ми її швиденько повезли до лікаря, де їй наміряли дуже високу т-ру.. Коротче ми пережили огляд, побір аналізу (бррр, я ще такого крику киці не чула в житті...) і тепер вдома оклигуємо, лікуємося і набираємося сил :). А чоловік до нас ходить вгості :D, бо мусить зараз бути з бабцьою.

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Хе, а в нас яка врочистість, старшонькому 6. зробила торт, ні тортище ))) відсвяткували тихенько, скромненько.
    З шаріками, подарунками і вимацькуваннями в торті:girl_tender:але без фото

17. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

неспокійний мій живіт))) ні! не від того, що з"їла щось несвіже, а від того, що згадую, як два роки тому рахувала схватки і записувала інтервали))) як швидко минув час... ще декілька годин і моєму золотку виповниться рівно 2 рочки... ми такі дорослі, вже стільки вміємо, а ще зовсім недавно тарабанила маму в пузі...
    надуваємо кульки... завтра подвійне свято... не знаю - чи то я, чи то доця, але нашому таткові на іменини подарунок зробили - народила і народилась)))

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

Ми в Криму. Я хвилювалась за багато речей: і за дорогу, і за умови, в які попадемо, і за прведінку малого на новому місці, ну за все, крім погоди. І чкраз вона нас і підвела :sad: море дуже неспокійне і сильний холодний вітер. Видувае всі мізки. Я вчора на фармацетрон присіла, сьогодні свекруха зашмаркала, а про найменшу мальоту взагалі мовчу - сопе з температурою 38.
    Умови нормальні, пляж супер, чистий, окремий, харчування нормальне, а погода нікудишня, ех... слів нема, ще й мале хворе :sad:

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мій муж повернувся з відрядження акурат на свої іменини, спить втомлений з дороги, малята ще теж посапують - а я з кавою розслабляюсь,
    пиріг вчора не вдався, і я вкотре переконалась - що випічка - то не моє, мені легше м"ясні страви вдаються
    подарунки готові - Іруся таку гарну листівку татові намалювала - я аж позаздрила:)

ну і від середи тепер маю забавку - організувала собі подарунок на іменини від чоловіка - електронну книжку,
    вже дочитую другу книгу і розумію що тепер часу навіть на ДП не вистачить, не те що на хатні справи:)

Всім гарного недільного дня!

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

"Ми в Криму."
    а ми вже четвертий день на азовському морi )) радостi повнi плавки! дiтлашня тiшиться,ми - разом з ними.погодка дивна. до обiду спека,пiсля - вiтер. зате комарiв нема )) кожного дня креветки, мiдii, морозиво. вже тут вiдсвяткували веронiчкiнi iменини, завтраii дн, а потiм ще й наша рiчниця одруження ) якщо всi грошi не протринькаэмо, то в планах ще декiлька днiв у криму

Статус теми:
Закрита.