Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Якби знали, то заскочили б в гості :).
    Приємно тут бути, але відпочивати ще приємніше. Повернулись ми практично з казки, бо було ну дуже файно і сонячно і затишно. Взагалі супер. Тиждень без дзеркала у весь ріст і як окгруглився наш животик:). Повернулись загорівші та повні вражень. Дитина вперше побачила як ростуть чорниці, малина і не могли ми її відірвати від тих кущиків:girl_tender:. Я навіть в гори високі ходила. Та-та, я сама в шоці, але чомусь хотілось мені саме таких пригод).
    А ще додалась врочистіть- день народження коханого чоловіка. Він у мене великий молодень, бо завдяки йому відпочинок був відпочинком:girl_tender:.
    Мій подив був не меншим, бо точно не чекала знайомих зустріти в такій глуші, але ж і приємно було))).

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І ми там возились :)
    Сьогодні досить емоційно багатий день: була на Службі, потім заскочила в рідну академію. Далі здибалась з сестрою і малявками і тут почалось :girl_crazy:
    Спершу були на дитячій залізниці, потім пішли в Дитячий еколого-натуралістичний центр і видивлялись на різних-прерізних звірят :) Але і на тому не все! Потім поїхали в парк культури, покатали малечу на всіх можливих атракціонах і нагодували морозивом. Тут наше побачення з дітворою і завершилось.
    Вечір провела у компанії 4-х красівих хлопців у центрі.
    Зараз думаю вже варто засинати, а то завтра мене чекають екзамени :)

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну можна вже підводити підсумки як я провела вихідні - просто супер.
    Барбекю біля Дунаю, яке затягнулось до півночі було шикарне, навіть не зважаючи на те що мене скусали комарі! Наспівались (будете сміятись - польських пісень - головним заводілом був поляк), натанцювались, надурілись, що я ледь ножки приволокла. Знайшла собі власного водія тут;) Ну я танцювала з умовою що він мене потім в інститут привезе.Після 2-ох годин краковяка я б точно не зашкутильгала сьогодні. Звісно треба похвалитись що майже навчилась танцювати краковяк. Ну і люди чогось вирішили що я в Україні модель:girl_cool: . воть так вот! і то так смішно, одна дівчинка мене питалась, і то вчуяли всі, і після того я топ-модель тут:)
    Одним словом купа хороших емоцій і необхідність відпочити після відпочинку:) Висновок один - вихідні вдались!
    Ну і то вже суто моя вихвалялка, я вчора цілий день розмовляла практично англійською мовою без будь-якого дискомфорту. Бувають дні, що я навіть слова видавити не можу, а вчора...Навіть те що мій друг розуміє українську не зупинило розмовляти англійською! Ну от від чого то залежить?! Ну і знову заявили що я в Британії навчалась...смішно;)

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і ми тільки з села, майже тиждень були, сумки розкладаю-складаю, сьогодні знов в дорогу, я ніколи не була привязана додому, така собі Фігаро тут-Фігіро там, але зараз якщо чесно то вже втомилась, незважаючи на мою любов до їзди в авто не хочеться нікуди їхати з дому, хоч і не надто обжитого, блін а як його можна ожити якщо туди-сюди постійно соваємось?
    а на селі було суперово, бо були ще мої батьки і навіть був день, що Домініка я бачила тільки коли спати вкладала (ага 80 серій Сили то ж треба мати час подивитись:girl_haha:), були в мЄсній колибі на ювілеї чоловіка коліжанки, були в гостях в "тепер улюбленої тітки з Італії" (чоловік не може натішитись, що в нас тепер теж є хтось звідти ггг), щодня після обіднього сну ходили з малявкою в курник бо курочка несла кіндер джой, наша великодня казочка триває, кльово бути дорослим і створювати казку для малечі:girl_in_love: головна зміна-Домчик більше не супер-супер герой, а ніндзя черепашка, тепер вже з мечем і маскою, так ходить і всім про то розповідає, фантазія моєї дитини тішить всіх навколо:)
    вчора ще на вечірній сеанс в кіно з чоловіком ходили, загалом все чудненько, не має на що скаржитись, але якось так мені "втомливо" що капець, зараз йду в душ, сподіваюсь він поверне мене до життя
    всім продуктивного тижня, то ж понеділок? я ніби щопонеділка тут відзначаюсь:)

5. natka75

natka75 Well-Known Member

Повертаюсь, але лікування продовжується, почуваюсь набагато краще.Надіюсь з Божою допомогою вилікуюсь повністю і все буде добре:girl_in_dreams:.Муж мене по скайпу теж цьомає, вже не може дочекатись коли приїду, але він напевно думає, що я відразу займусь хатніми клопотами....нєєє...я за той час в Італії відучилась трохи, розслабилась і до мене дійшло, що треба себе полюбити і цінувати:girl_cool:. Вчора були всією родиною тут на морі **поїхали ради мене пообіді коли сонце не пече і є тіньочок**, то я наплавалась, нафоткалась, вперше спробувала "дідову каву"(caffe di nonno), яка то смакотіща:girl_in_love:

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і ми завтра в далеку дорогу-повертаємось з відпочинку до Львова..знову добу в автобусі..сподіваюсь,все буде добре,як і перший раз..
    попри зубний біль,який мене тиждень мучив,ми вперше з чоловіком ще б на кілька днів залишились на морі..це дійсно вперше,що ще не хочемо додому...
    а вдома нас чекає прання,варка,прибирання,підготовка до нового навчального року,повторна адатпація в садок до нової групи і мій моральний настрой на роботу..треба виходити я си думаю,нє?:girl_cool:

7. zetta

zetta Well-Known Member

ми на неї в Греції підсіли, то смааачно.
    не думає, він тішиться шо ти в нього є, шо ти нарешті повертаєшся, така тепла, своя, можна тебе в живу поцьомкати..
    а хатні справи... ну ти ж

а з таким настроєм все буде по іншому))
    сиджу, одне око вже спить а друге ше хоче дещо почитати.

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вчора була спокійна неділя, надоїло завжди кудись гнати, чоловік намагався мене витягти до тата на шашлик, але навпаки я витягла тата до нас на вареники.Дідо+баба чемно вигулялись на подвірї з внуками, я трішки відпочила)
    Шалений понеділок. Ходила на розборки в банк, збирала довідки на дитячі гроші, оновила гардероб допоки чоловік вирішував свої справи, закупи. А далі я відпахала по повній програмі на кухні, ще зараз допікаю пиріг на завтрішнє замовлення і засинаю(
    А на завтра знову плани Наполеона

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Які вихідні! Які вихідні!
    Я вперше за останні роки забула що я поважна цьотка-мама і розслабилась по повній програмі, як двадцятирічне дівчисько.
    В ці чотири дні за містом було все: і купання в озері, і шашлик, і велосипедні подорожі, щей в неділю трясанули костями на місцевій дискотеці, поки бабуся забрала і вклала спати нашого вже такого дорослого і чемного синочка.
    Дитині - рай! Купа трюрідних братиків - сестричок не давали йому сумувати цих півтижня, постійно надворі і постійно в бігах.
    А зараз ми приїхали додому, дітьо пішло в садочок, а в мене по плану
    почта, манікюр, робота, і пасувало б, напевне розібратись з своїм здоров"ям.

Ех, абажаю вихідні, особливо коли вони затягуються і маєш змогу забути про все на світі...

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

в мене вихідні пройшли під таким же гаслом!
    відгуляли весілля сестирички:girl_in_love:! я вже давно не пам"ятаю, щоб так забавлялася, мабуть ще як на своєму весіллі, а було це вже доволі давненько)) і цей цілий тиждень обіцяє бути таким же насиченим на забави як і вихідні)) чує моє серце, що до кінця тижня мене вже будуть відскрібати з ліжка, бо сну бракує катастрофічно, але настрій бойовий, чого і всім бажаю! гарного всім дня!

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

І в мене чудовий настрій. Прокинулась на 18-ому поверсі в 6!!! ранку і почуваюсь мега виспаною хоч спала кілька годин, в шоці бо я на пам'ятаю коли я так класно спала, прогулялись Києвом і чекаємо на сніданок в дуже гарному ресторані біля Оперного театру:) а взагалі Київ для мене це стрес, великі міста точно не моє:)

12. Solomi

Solomi New Member

для мене - насолода, обожнюю його

я зранку вже завезла дитячий аналіз, а потім ...

доїхала на роботу на ровері, то мій самий перший раз

але :girl_crazy: як файно - настрій суперовий!!!!

13. olena

olena New Member

От і у мене були суперові вихідні, два дні з наметами в карпатах, з однієї сторони ліс, з іншої річечка - ляпота. Діти нагонилися, надихалися, потішилися від спання в палатці-хатці( як вони її називали).
    А сьогодні настрій жахливий, зранку ледь встала, ледь розбудила чоловіка і дітей, та й ще їхали на роботу і якийсь "дуже нехороший дядько" (хотіла написати інше слово, але стрималась), притерся до нас своїм мерседесом. І до чого нахабний, знає що 100% неправий, ще й торгується, але зрозумівши, що коли приїдуть гайці, то йому це вийде значно дорожче, віддав необхідну суму, побурчав і поїхав.
    Сьогодні мої старшенькі їдуть з бабусею в село і я майже місяць буду мамою одніє дитинки, не знаю як то буде, бо синочок без мене довше декількох днів не залишався, але він каже, що вже виріс і зможе бути без мами такий довгий період, ще й питав чому Вероніку з ними не віддаю( ото би бабця потішилась).

14. Holly

Holly Moderator

ооо, як я чекаю вихідних. Теж чекають нас намети, щоправда в Шацьку. Мали минулих вихідних їхати, але комусь не вийшло, то перенесли на ці. Діти кожного дня питають коли ми нарешті поїдемо))) В мене тепер щодень врочистість - ми ГУЛЯЄМО. Вчора ввечері гуляли 3 години!!! Як мало для щастя треба. Зараз переберу шафу, бо багато з чого діти повиростали, поприбираємо і на вулицю.

15. Farfalla

Farfalla Member

Повернулась з йоги зранку... Прекрасні відчуття!!! Легкість, я неначе метелик, який може літати-літати-літати... Поснідали і зараз будемо збиратись з мацьопіком на прогулянку... А потім - приготувати обід, вкласти доціка і може дійдуть руки до вишивання... Аж сором бере... Більше року вишиваю-вишиваю і ніяк не довишиваю... :girl_blush2:

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Як класно все-таки відпочивати великою бандою, даремно я переживала, що їдемо таким табором, в цьому так багато плюсів, завжди хтось займе шезлонги. Діти бавляться між собою.Ми, як цигани, хтось один веде дітей їсти, інші бавляться з ними, приглянуть біля басейну, дадуть пити.Сьогодні чергова була я -влаштувала їм кінопалац у нас в номері.Ввечері буде презентація того, що діти прочитали вдень.І дорослим є час для себе.Я тут навіть встигаю позайматись в залі у прогулятись по кромці моря, це ще мрія з минулих відпочинків. Як добре відпочивати!

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні сталось диво, ми все ж таки організовуєм словянський день і канешно самого главного назначили мене, понадавала людям прикази, нехай виконують. А сама вивчаю краковяк...Уже другий день ходжу як інвалід, ноги так болять що просто капець.
    Щойно склала план святкування, тішусь як слонь..одна проблема що нічого толкового по роботі не зробила:sad:
    ну можливо то треба у вихвалялки, але так уже і бути - прийшла моя карточка на 50% знижку на квитки по Австрії, короч я тепер крута! Ну а ще сьогодні поспала багатенько!

18. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну а в мене якась суцільна проза сьогодні.
    Вихідні так гарненько пройшли. Попри головний біль, гарно з кумою посиділи, зробили супер пікнічок. Потім кума забрала Артемка і вони два дні гуляли містом, ходили на піццу, на майданчики, в Аквапарк, їли всякі смакоти. Ех, як то добре, що моя кумаська в мене є, люблю її. Ми з Данусиком теж файненько час провели. Ходили на морозиво, їздили до Львова, купили мені футболочку нову, а дитині машинку, заскочили на майданчик біля Інтерсіті, і нарешті забрали Артемка. Данік трошки був ображений, бо то його хресна, а не Артемка, чому вона саме Артемка забрала, а не його. Ну але домовились, що наступного тижня Данусик поїде в гості до хресної.
    А сьогодні день почався гарно. Голова вранці боліла лише трошки, тому мали смачненький сніданочок, під веселу музичку. А перед тим дуже продуктивна зарядка була. Тішусь, що взялись за це цілою сім*єю, бо Артемко вперто не хотів робити зарядку. Але вже кілька днів підрят приєднуєтьсмя до нас з Данилком.
    От, а зараз до нас прийшов сусідський хлопчик, який на рік старший від Артемка. І я чую, що він вкакався. То вже двічі він так приходить і від нього такий запах разючий. Наразі мій Артемко пробує локалізувати запах, а я відкрила вікно. Незручно мені того хлопчика виганяти, бо так добре бавляться, але не знаю, чи витримаю ще довго. Данилко не витримав лихої долі і пішов мультики дивитись в іншу кімнату :)

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

сонний день, відходили від чоловікового ДН, нічого толкового не встигла поробити з запланованого, але довольна що вчора так гарно і тепло посиділи
    ввечері ходили з коханим на прогулянку до лісу, бачили лисичку:)

20. Farfalla

Farfalla Member

А в нас сьогодні ніби й врочистість - їдемо на багаті українські села, до бабусі чоловіка... Але я завжди після тих поїздок повертаюсь така втомлена, виснажена... Цілий день "відбиваю" атаки бабці з різних приводів! Починаючи з харчування: дитина має багато їсти, особливо м"ясо і взагалі - кожні 2 год. щось в організм має поступати з їжі, про чудодійні властивості шоколаду і льодяників... Закінчуючи тим, як доця говорить і чому зараз діти так погано розмовляють...Раніше мене від того аж "трафляло"... Тепер намагаюсь не сприймати близько до серця і як якісь слова чітко йдуть в розріз з моєю позицією, то кажу, що вважаю зовсім по-іншому, приводжу аргументи (це моє маленьке-велике досягнення, що я вже не просто мовчу і переборюю обурення в собі, а відповідаю на це)... Отака прозова врочистість... Всім файного дня!:girl_bye:

Статус теми:
Закрита.