Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Того року Миколаєм для всіх і для себе була я. Вперше! Странно как то...
    Вчора ввечері все посортувала по пакетах, заховала, зранку всім зробила "квест холодно-тепло"... Хочу Миколая-сюрпризу, несподіванки, очікування, а нема:sad:

Чоловік сьогодні зробить мені подарунок - залишиться вдома, погуляє з малою, а ввечері повезе мене на шопінг. Може куплю собі плаття на НР і буду красіва і щаслива:)

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Ранок (5 год) почався з того, що Аня принесла свій величезний подарунок в нашу кімнату, включила світло і почала усіх будити: "Вставайте, бо Миколай вже прийшов, давайте будемо подарунки розглядати!" Отож ми з 5 год вже не спимо, діти з тої радості не знають куди себе подіти, емоції зашкалюють. А ще сьогодні бабусі з дідусями прийдуть. Але це так приємно бачити ці сяючі, сповнені радості очі.
    І до мене Миколай прийшов з парфумами і косметикою!!!
    Настрій класний, святковий, чого і всім бажаю! Зі святом ВАС!!!

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

"Сіжу в ожиданії" Миколая. Проза: зранку я його не отримала. Напевне, пішов до церкви. Врочистість: "ожиданіє". То так приємно перебувати в очікуванні свята.
    В офісі пахне мандаринками і цукерками і зовсім немає бажання працювати. Маю надію, що сьогодні перейду у вихваляльну темку.

4. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Оце я так цілу ніч страждала:) Чоловік (він же Миколай) вечером запхав 3 кг мандарин мені під подушку, і я то думаю, чого я так погано спала. Але святкового настрою це мені взагалі не зіпсуло! Примчалась на роботу перша, порозкладала подарунки і потім тільки й приймала їх у відповідь. Попереду багато хороших, позитивних подій, тому моєму щастю не має меж! Всім гарного Миколайка:)

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

З шостої ранку складаю Лего. Пальці всі бурячкові, печуть, ніготь один зламала... Нехай тільки той Миколай прийде з роботи, я йому блін дам! Купив забавку собі, бо старший сам складе, а молодшому ще потрібно допомагати, чоловік поїхав на роботу, відповідно з тим Лего мордуюсь я.
    Ну а якщо по темі - то в нас сьогодні така файна, домашня врочистість. В хаті сміх, розкидані шкірочки від мандарин, обгортки всякі, лунають колядки і Миколайські пісні, мама по хаті ходить в халаті, на сніданок-обід-вечерю сьогодні солодощі......одним словом СВЯТО. Ну і що, що не отримала подарунка під подушку, ну і що, що пальці спухли і болять, ну і що, що за вікном холодно. Сьогодні такий гарний день, і попереду ще стільки свят, і я знаю, що ті свята пройдуть суперово, бо я так хочу...... і я так зроблю..... бо є для кого :girl_smile:

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Вчора після роботи літала затарювалася цукерками і мандаринками для малої, племінниці, бабусів-дідусів і нас з чоловіком. Думала, чоловік підбере мене, вони з малою виїхали на заняття до нашої Цокотушки з годинним запасом. Ага, розмріялася: я якраз підповзала до місця, де ми мали зустрітися, як зателефонував чоловік і сказав, що через затори він до мене не добереться. Уууууууу, а у мене до повного щастя на чоботи супер-майстри набили набійки з якогось чуда, слизького як оргскло, ноги роз"їжджаються, як в корови на льоді, в руках купа торб, тротуарів під купами снігу майже не видно, назустріч несуться такі ж самі злі і недобрі люди з такими ж торбами, та ще й телефон розривається, ну чому, чому я постійно комусь потрібна саме тоді, коли до того телефону неможливо добратися?! :girl_devil: Був момент, коли вже хотілося жбурнути ті торби в сніг і стояти ревіти над ними... :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
    Нарешті я долізла до хати, і проза вчорашнього дня закінчилася, почалися вихвалялки. Ледве встигла я попакувати і заховати подарунки, як прилетіла щаслива Настя. Їй до Цокотушки Миколай приніс чудовий-пречудовий подарунок!!!! Поки ми роздивлялися його неїстівну частину, наш кіт почав добиратися до їстівної, взагалі-то він випічки не їсть, але тут його так привабив аромат, що ми ледь встигли врятувати наш медівничок.

7. kyharochka

kyharochka Member

Я також прийшла перша, поскладала всім подарунки, стільки радості було, мої теж поприносили мені подаруночки, дуже приємно. Та й вдома всі були дуже раді. Такий настрій сьогодні святковий, що нічого й робити не хочеться.

8. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Всіх з Миколаєм!
    Чудовий ранок. Вночі чую, чоловік вже встав, шурхотить. Я далі заснула (важкий день вчора, ще й ті корки...). Чую заходить. Я до нього зі сну:"Що вже час вставати?". Він розгубився, каже, так коротко певно хотів пояснити:"Я - Миколай". І все, мене на сміх пробило. Ніколи не думала, що Миколай отакий - в трусах-майці, зате з коробками в руках.
    Діти щасливі, за вуха від нових забавок не відтягнеш. Ледь до школи-садка не спізнилися, ловила їх по хаті. У школі все було розкладено, ялинка вбрана. Молодці мамочки, підмінили мене. Діти аж дуріють від радості.
    В меншої сьогодні свято в садочку. Фотоапарати вже на зарядці.
    Чудовий-чудовий день!
    Одна прикрість, наш улюблений похресник у лікарні. Передали вчора йому миколайчик, сподіваюся його потішить і його маму. Біднятко, ще й на Миколая, і менший братик за ним вдома скучить. Сподіваюся, це тільки на цей тиждень, як їм обіцяли. Мамі триматися, а йому виздоровлювати, хай Бозя поможе.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А теж так хочу:girl_sad:, але немає. Собі Миколая зробила сама, прикупила плойку, два светрики від Вікторії, чай, каву, шоколад, які якраз в дорозі до мене:girl_dance:, а чоловік сказав, що мій Миколай в дорозі...побачимо, що з того вийде:girl_crazy:
    Вчора всім посортувала пакети, хотіла ввечері всім роздати, чоловік сказав чекаємо до ранку, бо Миколай ходить вночі:girl_nea:
    Зранку дитина не знала за що братися, під такими позитивними враженнями була...
    як то класно бачити своїх рідних щасливими:girl_in_love:

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я вчора на свою дурну голову попхалась в центр - дещо докупити - то назад на Сихів їхала 2,5 год...Я вже думала, що ніколи не доберусь - а ще так в туалет хотіла ))), поки за Сашком зразу в садок . поки з ним додому - а у нас ліфт не працює..То я з тими пакунками , з пузом + з сильною природньою потребою ледве доповзла до 9 поверху.
    Зранку проснулась з соплями, чоловік проспав - в скаженому темпі збирав малого - бо вони спізнювались в садок, Сашко так й не встиг подивитись взагалі, що йому Миколай приніс :sad:, а там ціла торба - від нас, від хресних, від бабусів-дідусів...
    Надіюсь вечір буде святковіший. Наразі я сама поїдаю цукерки й мандаринки й борюсь з "рікою" з носа...

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Розмріялася...:girl_in_dreams:
    Чоловік розбудив мене о 4 ранку, щоб повідомити, що у дітей в кімнаті світиться світло і підозріло весело. Заходимо - діти сидіть на підлозі серед обгорток, у Юстини в руках ножниці і вона продовжує методично все розпаковувати :girl_crazy:, Мартин вже грає на гітарі, на руці у нього годинник і він нам повідомляє, що на годиннику 04:12 :smile:. Наступного року буду подарунки класти вранці :girl_smile:.
    Пи.Си. До нашого кролика також прийшов Миколай. Тепер діти впевнені, що лише Дуська, яка вночі не спить, бачила Миколая . Сподіваюсь, що малята ій не влаштують "допрос с пристрастием" :girl_haha:.
    Пи.Си.1. Мені Миколайко приніс класні червоні лижні палички :connie_pull-pigtail. Як чоловік проніс їх додому, щоб я не помітила, засунувши в штанину, окрема цікава історія :biggrin:.

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в мене так вже більше тижня. надоїїїлооо!
    хочу салат з тунцем, або оселедець під шубою! і тут, як на зло, в хаті нема ні цибулі, ні моркви, ні картоплі... а я планувала сьогодні піжамно-ліжковий день. і тепер не знаю, чого більше мені хочеться - не виходити з дому, чи все-таки рибного салату...:confused:

13. Hanny

Hanny Active Member

запрошуємо в гості на оселедець під шубою, якраз сьогодні зраненька такий робила :girl_wink:
    А в мене з понеділка такий настрой, піжамно- ліжковий, лінивий, ще й доня більше цицяється , капризує!
    Зранку об'їлися солоденьким, яке Миколайко-татко під подушку поклав, оскільки спали майже до 10, то обідній сон відкладається, тому збираємось на вулицю хоч на годинку , а ввечері в гості до братика вже запросили:drinks:
    Всім гарного дня , щедрого на сюрпризики від рідних і близьких !!!

14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

нехай очі буденно сльозяться, і буденно біжить річка з носа, всерівно пробивається врочистий запах мандаринів, шоколаду. Чути шурхіт обгорток, звуки ВАУ :girl_crazy:
    о, добавився хрумкіт олів"є

15. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

І в нас почався день весело. Малий зранку розбудив, щоб я йому допомогла скласти дорогу для машинки, яку приніс Миколай. От цілий ранок сиділи і ті запчастинки до купи складала. Зараз дивимось мультфільми, які нам теж Миколайко приніс. Був з самого ранку настрій про100 супер. Але сама-собі його зіпсувала. Хотіли з Сашком сьогодні прибрати ялиночку. Але напевно нам не судилося. Ще вчора з вечора принесла до дому з чоловіком нашу штучну ялинку, сьогодні я її розкрила, взялась до купи складати, а ніжок нема:girl_cray:Всю хату вже перерила, весь гараж, підвал, сарай і так її і не знайшла:girl_cray:І сижу і думаю. Як мені то зробити шоб її поставити. І навіть не знаю чи таке продається. А ялинки вже так хочеться:girl_in_dreams:

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

всі хваляться подарунками, а в мене така приємність зранку була. всі мої домашні сьогодні вихідні, а я на роботу пішла. темінь на вулиці, холод...їду в тролейбусі, моя зупинка, вже майже виходжу і помічаю що асфальт на тротуарі суцільний лід...і тут мужчина, що стояв при дверях і не планував виходити перший виходить. подає мені руку і допомагає вийти. цілий день тішуся тепер))

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

в нас сьогодні теж свято, бо тато дома :)
    З самого ранку забавки, мандаринки, в хаті так "чисто", якби й не прибирано вчора було, але то дурниця, ми поснідали і пішли в парк, кататися на саночках, всією сім"єю (цьогоріч ще того не було, та й взагалі ще не було), трохи змерзли, пообідали, маленькі в люлю (з татком), я прибрала, сидю за компом цуці поїдаю, ляпота....
    або до мене, я все відварила, зараз йду робити, свіженький ))))

і я... але коли бачиш ті щасливі оченята, то найкращий подарунок на Миколая.

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

і таак, я це зробила! зібрала себе, дитину, і сходили в магазин. зараз відварюю овочі, і буду щаслива вечеряти шубою :girl_yes2: ням.
    але то не даремно ми не хотіли нинька виходити, там така зюзя, бррр. дуже неприємний вітер, сирість і мороз, противна погодна суміш.

19. Logos

Logos Member

сьогодні такий гарний день, бо і Миколайко прийшов і вчора доці рочок був подарунків ціла хата, а цукорків і мандаринок ще більше, а я сиджу і на то все поглядаю, бо не можна мені того, бо Настусю сипить,(сподіваюсь переросте), мушу терпіти, то пішла собі спекла вівсяноо печення легше стало, щеб кави...
    і я хочу, але то вже напевно на суботу

20. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

А ми тільки із вистави з РОКСу повернулися)))
    Вистава ніби і нічого така, але то явно не для двохрічних діток... а від надто сильного звуку в мене аж голова розболілася - ну хоч вбивайте, але не розмумію ДЛЯ ЧОГО аж так гучно??
    І ще моє дитьо категорично відмовилося фотографуватися біля ялинки :girl_cray:
    Синочок спить, а мама шарудить обгортками від цекерок і попиває кавусю - ляпота :girl_dance:

Статус теми:
Закрита.