Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

а в мене врочистість :girl_in_love:: до мене матуся вчора приїхала, яку я не бачила цілий рік, а я сиджу на роботі і в прямому сенсі слова парюся.. а як подумаю, що зараз ще треба виходити на вулицю деякі справи вирішити (а це зупинка-маршрутка і походеньки містом в таку спеку :girl_impossible:), після цього ще тренування.. ггг
    вже чекаю вечора, стільки всього хочеться розказати, поговорити. За цей час поки я працюю, впевнена, що вона вже на кухні пече-смажить шось смачненьке, а то доця така бідна, худонька, ніколи не має часу.. і т.д.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я вся в прозі :).
    Робимо ремонт і від того роботи море, в хаті безлад. Одним словом ремонт.
    Але мали суперові вихідні. Були в Карпатах, нахлюпалиль, накупались, трохи позагоряли. Там так пахне оте ромашково-гірське повітря:girl_tender:.
    Правда вкусила мене за ногу якась невідома муха, нога спухла. Сьогодні нарешті попускає.
    А сьогодні в проміжку між варенням їсти і прибиранням купались з Ромасиком в басейні. Фаааайно, нарешті літо :).

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ненавиджу такі дні як сьогодні. В холодильнику завелися миші, їсти хочуть всі, а за продуктами піти немає кому. Вибралася на базар, а там жарище. Ледь то все купила і притягнула до хати. Поки чекала на маршрутку бачила цікаву картину: мама виховувала дитину кропивою. Було в мене таке бажання тою крпивою мамі по одному місці надавати, а не дитині. А все почалося з того, що дитина бавилася парасольою дитячою, а мамі вона заважала, і та хотіла, щоб парасолю закрила мала, а мамала далі бавиться. От та зірвала кропиву і почала ганяти дитину по всій зупинці, попекла малій дупцю ноги і руки....короче люди були в шоці.

А ще треба щось все ж таки піти зробити їсти з того , що купила, а мені ліньки. Мене та жара вбиває. Дихати важко , на кухні взагалі капець, а миші далі бігають :)

4. Heureuse

Heureuse вірю...

та, я хотіла спеки. але важко мені дихати і набридло прилипати до подушки :girl_crazy: тому покапризую трохи, мені ж можна :girl_blush2:
    а загалом день вдалий, лише дуже спекотний. погуляли з малою лише зранку, поки не було ще так душно. я навіть сама собі спрезентувала каву з макдаку, ну за ті страждання, що довелось пережити в поліклініці :) добра цьоця якось так брала мені кров з пальця, що маю там синяк і болить ще досі..
    ех, йду певно знов мокнути в душ, бо не можу. казав марік, що буде злива скоро. чекаєм :girl_in_dreams:

5. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Поки гуляли сьогодні з малою в голові чомусь наспівувалась пісня "Але ти лети"

Такі гарні спогади нахлинули з цією піснею: гори, ватри, гарні людиська довкола...
    Поки шукала ту пісню в плейлисті ВК, наслухалася купезну хороших і трохи забутих мною піснів Pink Floyd, Whitesnake, Guns N' Roses... і так добре:girl_in_love: що вже заплановані справи відклала на кращі часи. І поки дитина в солодких снах, я в солодких спогадах:girl_blush2:
    Всім :good: вечора.

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вчора була врочистість. Святкували іменини Ігора. І так файно все вдалося, що навіть гроза нам не помішала. І сварливі сусіди теж...
    З прози - мій ніс починає линяти, в тому розумінні, що з нього облазить шкіра. Але чомусь той ніс не чухається, а поболює. Е-ех! Красуня я... писана...

7. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Проза почалася вчора з візиту до лікарів і сьогодні продовжилася походом на гастроскопію. Так переживала, а виявилося досить навіть весело завдяки мабуть неодруженому і веселому лікарю, який мене активно "клеїв" і пропонував свій метод лікуваня:girl_cool: Дав свій телефон і сказав наступного тижня подзвонити за результатами аналізів, то ж треба буде ще раз іти до нього:) А інший лікар сказав, що вперше бачив пацієнту, яка під час процедури сміялася.
    А з врочистості і УЗДист, і ендоскопіст сказали нащо я - така молода і здорова - до них приперлася. Як ж то файно знати, що все гуд. Аж захотілося ще щось профілактично перевірити, може б то флюрографію і кардіограму зробити?:girl_haha:
    Але досі не ясна причина моїх скарг, тому мабуть мій похід по лікарях продовжується..

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я дорвалась додому до морозілки:girl_claping:за 2 неповних дні наліпила 14 кг. Хто невірить може сьогодні приїхати і подивитись.Пять хвилин лежу і біжу закину пралку та посудомийку, а ще треба зробити манікюр:d23:(сестра вчора зробила гелевий френч за 80 грн з чисткою, але в мене він напевно на довго не буде тому просто зроблю собі сама). На вечір плани знову працювати(ще 8 кг і все).
    До суботи віддаю всі замовлення і буду ВІДДИХАТИ
    Всім гарного дня!

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ой, людоньки добрі, як то файно на "родине". Єдине, що ріже слух як ніколи - російська мова, раніше суржику було багато, а зара нє. Але то таке. Маю купу врочистостей, від абрикосів під вікном, до приємної теплої і соняшної погоди. Мої батьки тішаться онуками, мої діти тішаться бабусею і дєдой, а я відсипаюся. :girl_yes:

Збираюся сьогодня приготовити щось смачненьке - мама не дає, каже віддихай. (я в раю?) А ще мала два дня ефекту турбослім :xaxa:

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А в нас прозіща. Відправили ми нашого татуська в делеку Макаронію, а самі скучаємо. Артемко знов захворів, температурить, ну і все решта. Данік бігає по вулиці, тішиться сонечку, а я філософствую. Купа різних думок, купа різних вчинків людей, над якими саме зараз є час задуматись.
    Маю трохи обновок хатніх, муж постарався :) Завтра вже буду використовувати. А ще приємна несподіванка - відкриваю тумбочку з чаєм, а там Снікерс лежить. Дивиться на мене. Точно хоче. щоб я ним повечеряла. Нуішо шо не можна наніч солодкого, він ж там лежить, чекає мене!
    Треба йти посудку мити, речі попрані складати, а мені якось так ліньки. Починається той стан, за який я б себе прибила. Нема стимулу, тим все і пояснюється.

11. amaretto

Іду на рекорд, сьогодні наліпила 11 кг пельменів(аж самій не віриться)
    Загальна сума за 2,5 дня 25 кг. Хтось бачив повну морозілку вареників і пельменів?
    Завтра все роздаю і буду віддихати:girl_tender:

12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

сфоткай ті всі пельмені:girl_haha:

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Мала сьогодні такий класний настрій кльовий, і то просто так. А тепер щось він мені впав. Раптом усвідомила, що то наближається три вихідних, а в нас ніяких планів. Правда з Рудим щось запланувати, то простіше заправити труселя в шубу. Мама кличе додому... І я сі потіряла.
    На пару з носякою облазять руки і лоб... Карочє, шось сумно мені...

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я - шаленна домогосподарка, яка не тримається дому :girl_haha:, в мене сьогодні навіть хліба не було, така зайнята, така зайнята ))), була вже на 2 автосервісах і якихось гаражах, де добре роблять автокондиціонування (тре було бачити очі тих всіх мужиків, коли їм явилась я, в машинці, обліпленій буквами "У"). Чоловік сказав, що даватиме на все гроші, але щоб його отака всяка дрібнота не хвилювала, мол, хотіла, жінко, машину - сама і їзди.
    Єдина печаль моя - загубила десь чохол від навігатора...
    ...п.с. Зараз вже майже 1 година ночі, а в "малолєток" в дворі дикотека..В мене таке ехо ц так чути, ніби я в кімнаті сама ту музику включила. Ужжжаас. Ще якби мзика гарна була, а то якісь завивання.

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Хм, а в мене під вікнами також дискотека, але на гитарі грають і співають. Якби це було днем, то супер, а в першій ночі щось мене не пре.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От і п"ятниця, я не втигла оглянутись - і знову минув тиждень.
    П2ю каву, поки мої голубки сплать і планую день, маю купа планів, і гарну прогулянку, і на 10 ранку виступ в садочку, і гостей ввечері, головне все встигнути.
    Врочистість - зрозуміла, що я стала неврозна, і то все відбивається на моїй старшій дитині, вирішила працювати з собою,
    Друга врочистість - моя Іринка вчора ввечері зі своєї ініціативи поприбирала в дитячій! Молодчинка!
    Отак і живем)
    Ще б татко наш швидше додому повернувся - взагалі було б чудово.

17. amaretto

О і я з тих хто вже давно встав
    Чоловік повіз сестру на випускний в універ, старшого в садок, напакувала йому половину замовлень(бідолаха-мусить то всьо возити).., молодший товчеться мені по голові, включила музику(нова пісня Тіни Кароль)
    Врочистість-це за 2 дні поклеїли шпалери і положили ламінат:girl_dance::girl_dance:Сьогодні ще прикрутити плінтус і поприбирати

половина вже поїхали, але як знауду в тому бардаці фотік то решту зазнимкую
    Йду пити каву
    Всім гарного дня

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Цього тиждня я пізнала таку радість, як вільний час для себе.
    Роман на диво добре сприйняв садочок, щей спитав вчора, чому я так швидко його забираю.:8: І то міій Роман, той що від спідниці не відлипав, не гуляв навіть з бабулями і з народження боявся спілкування з ровесниками. Я приємно здивована.
    Купу всього переробила за ті години спокою.
    Дуже спекотно.
    Сидю, і медитую на телефон, як би то вмовити нашого татка смикнути з роботи з обіду, щоб нас з дитиною десь викупати за містом.
    Ми цього тижня молодці, тому, думаю, таке заслужили.

19. amaretto

:girl_dance::girl_dance::girl_dance:їдуть мої меблі:girl_dance:
    йшла пити каву а пю чай з медом і печеньком савоярді

20. zetta

zetta Well-Known Member

а я гуляю. Сама... На вулицi легкий дощик, дiти дома з татом (i мене навiть не цiкавить що вони там роблять, а iх дуже iнтересуе що роблю я гг) сиджу в тихому кафе в центрi мiста, п'ю каву з молоком i круасанчиком. Лажу по магазинам. Нiкого не помiчаю, часом навiт парасолю забуваю розкривати, люблю дощ... Зараз виберу всю молочну пiну i йду далi...

Статус теми:
Закрита.