Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Сьогодні остання мій робочий день перед відпусткою:girl_tender:. А ще з врочистості - в моєї мамочки сьогодні ювілей :air_kiss:, люблююююю її:kiss:

2. Mammy

Mammy Well-Known Member

Малявки сплять, а я сиджу... Чого сиджу? Почала мити посуд - доця прокинулась, погодувала, та й на ДП :) чекаэмо татка з роботи, бо маэмо велику урочистiсть - нашому Тимофiйчику сьогоднi 2 рочки! Спекла сирник, надули кульки, одним словом все як маэ бути! Тiльки... настрою чогось нема (

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не знаю, чи у всіх так на роботі, але у нас в п"ятницю - просто капці! Ото чекаю тої п"ятниці, а вона така постійно скажена. Сьогодні попросила цеглинку на голову, щоб дашок не від"їхав... З того всього втечу скоріше з роботи і буду готувати вечерю, бо робота-роботов, а організм і душа вимагає свого.

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

Врочність: Ми сьогодні приїхали з моря щасливі і здорові:girl_tender:
    А в мене останній день відпустки, і це моя ПРОЗА((( А ще до прози добавлю, що все моє організоване свято на ДН для мого Нікуськи відміняється, бо на саме ДН приїзжає на два дня все моє начальство:girl_emo:
    Ну і мушу поділитись своїм сьогоднішнім адреналіном (у кого слабі нерви не читиати...)
    Затримали наш літак сьогодні на 2 год, і коли ми замучені сіли в літак і почали розганятись на взліт, то літак різко зупинився БО ПРОПАЛА ЯКАСЬ ІНДУКТИВНІСТЬ в турбіні:scare:. Люди добрі, я ще так за всі свої перельоти ніколи не переживала, через годину ремонту літака, при наступному розгоні на взліт весь літак молився і хрестився, щоб тільки все було добре, деякі хотіли виходити з літака, але СЛАВА БОГУ ми взлетіли і преземлились добре:girl_tender:

5. Heureuse

Heureuse вірю...

я сьогодні така недобра як пес. всіх би пороздирала. на малу нагаркала. хочу сама десь на острів. але оскільки то нереально, то просто хочу дощу. якось він мене заспокоює останнім часом і так ніби очищає. і взагалі мрію вийти під зливу і добряче помокнути...:girl_in_dreams:

врочистість- в чоловіка сьогодні день народження. вечеря святкова вже готова, подарунок теж. тільки жінка зла як відьма :girl_haha:

о, вже гримить і хмари чорні лізуть- зараз буде кайф і я подобрішаю :girl_dance:

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

То так вже по традиціях дощ до нас приходить о 17:00-18:00 годині?
    Була сьогодні у рідних стінах академії, типу готувались до держ.іспиту :girl_crazy:
    Потім замовила собі мокасини і щаслива побігла забирати закордонний паспорт.
    Звісно, не без проблем його отримала, відчула до себе хамське відношення, але не хотіла сперечатись чомусь. Сама від себе в шоці :girl_impossible:

7. Mammy

Mammy Well-Known Member

А наша врочистiсть, мабуть, пропала :sad: я так сподiвалась, що дощ хоч трошки затримаэться, а тут... така злива!

8. kati

kati Well-Known Member

і в мого!

тільки в нас без вечері (тої що святкова) бо муж вечерятиме з колєгами...

Настрій піднесено-схвильовано-радісний, вже післязавтра весілля в сестрички, я страшно хвилююсь, бо треба буде казати тост, а я того страшно не люблю, не вмію....От вишукую якісь гарні привітання в неті, вже кинула ідею говорити прозою "від себе" бо боюсь через хвилювання крім" бажаю щастя і здоров"я" більше нічого не скажу))) тому напишу собі віршоване вітання на листок і прочитаю:)

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Десь читала що вечір п'ятниці має бути романтичним...Моя раманціка на роботі, де взяти час? Де щоб організувати хоч щось і встигнути дістати від того задоволення? В нас колись жодні вихідні не проходили вдома, десь тусували, а зараз для мене мрія - нормально виспатись і зранку не мчати нікуди, відвідати усіх-усіх колєжанок-сестер які протягом цього року народили діток, попити кави з подружкками, нарешті щось собі купити просто ТАК а не "бо треба".
    А ще сьогодні почула від одного шановного адвоката з 30 річним (за його словами) стажем в свою адресу - тричі що я соплячка. Як це дістало, що тебе у 32 роки сприймають, як вчорашню випускницю. Для самооцінки звичайно лесно, але в роботі та вже ДІСТАЛО!
    Одна врочистість -нарешті п'ятниця! Понила і легше :girl_blum:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

За годину ще концерт грати, а в мене вже таке враження, що то нині не день , а кілька пройшло. Стільки біганини, писанини і всього-всього... І то від самого ранку, репетиція, між тим заповнювання анкети, намагання зрозуміти подану мені директором муз.школи інформацію про програму викладання... Потім нотаріус, ужонд, купа документів, питань, незрозумілих відповідей :girl_impossible::girl_impossible:
    Але саме цікаве сталося в міській ратуші. Ой люди, як я сміялася, після того як відзлилася :girl_crazy: Коротче, пішли ми туди в касу платити квитанцію. Значить панянка просить документи наші. Даємо паспорти закордонні. Панянка відкриває десь на візі чоловіковий паспорт, при чому на старій шенгенці якійсь. Я акуратно роблю їй зауваження, що то віза і на першій сторінці є вся необхідна інформація про особу. На що отримую зверхню відповідь, , що то не суттєво і вона знає сама , де їй що треба знайти. Ну гаразд. Щось там вона видруковує. Бере мій паспорт, я даю їй вже відкритий на першій сторінці. Вона гонорово і спеціально листає далі і відкриває на моїй старій німецькій візі, поставленій в Німеччині, яка впринципі трохи відрізняється і там важко так одразу щось зрозуміти. Видно, що вона не допетрає, я прошу дати мені паспорт і відкриваю їй на польській візі-ну раз хоче вона тільки з візи виписати моє ім'я і прізвище :D. Зробила, дає нам квитанції, ми виходимо і заодно перевіряємо все. Моя все ок, в чоловіка- Od kogo -Schengen Staaten -то типу пані написала ім'я і прізвище... :khomyak::khomyak::khomyak:
    Ну і якою треба бути тупою, щоби отаке написати..(грубо, але своїм тоном вона мене довела). То їй Шеншен Стаатен більше смахує на прізвище і ім'я ніж справжнє мого чоловіка.... Ми звичайно повернулися і вона виправила зі словами, що вона просто ніколи ще з таким документом не стикалася. Ну але якщо ти ніколи такого не бачила, то чого корчиш з себе таку? Спитала би нас, де тут що є, а вона ще й не сприймала допомоги. І от перестаралася і всю свою сутність яскраво продемонструвала....
    Ну але документи ми таки здали, ще потім ровер мій завезли на гарантійний огляд, ну і телефон я таки купила :girl_blush2:

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то як про мене з коліжанками в дитинстві, ми так любили ті папки/зошити, грали в якісь підприємства, перевіряли присутність працівників, з/п їм нараховували гггг
    Таки сьогодні я пекла один з тих шоколадних чуд (Тетянко я б з"їла той блог), ой і намахалась, влила в форму тісто, а дно не з тої сторони поставила, підняла і сюрпрайз-бах! відлетіло дно:girl_haha:, добре що поруч була тарілка і я все швидко перелила, потім намагалась подружитись з своєю новою духовкою, я і так до неї і сяк, спочатку змінила мову на російську (чоловік мене сьогодні не похвалить:girl_haha:) потім почала по тому сенсору набивати всяке різне аж пальці потерпли, неа техніка-то не моє! раз в пів року з"являється натхнення щось спекти і одні перешкоди на шляху:girl_haha:, то був не кінець, спекла-виняла і дійшло до мене, що не підстелила пергамент, нічого віддерла трохи лопаткою, залила помадкою-охолоджується. Але натхненна знайомством з духовкою вирішила і в мікрохвильовці мову переставити і спекти курку, пробувала різні програми і методом тику смачна куряча грудка спеклась, ура! зараз ввімкну пилосос і помию ним плитку, а потім посаджу дітей в машину і завезу одне з них додому.
    а завтра Варяти-шоу, ура!

12. AilataN

AilataN жива

Пошкодуй діток, завези всіх додому :girl_impossible:

Втікла сьогодні від дощу два рази. перший раз бігли від палацу мистецтв через піноккіо ( десерт так і не встигли з"їсти)
    В парку заховалася я під дашком якоїсь буди, песик мене за ногу обійняв, гримить, блискає, я обертаю голову , а на буді пише : велкам, череп намальований, і всяке таке

Злива дуже швидко стихла, і я сухенька прийшла додому, а ще якби кроси були "недихаючі" то би й зовсім суха прийшла)).

Муж планує о третій(ранку) виїжджати на рибалку. З огляду на його хропіння у мене є сумніви чи він туди виїде, не те що доїде.
    Казав, що без риби не повернеться.
    А я щось не дуже то й хочу тої риби :xaxa:

Останнє редагування: 8 Червень 2013
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

З самого ранку благодатттть…:rolleyes:))
    Малий ще солодко сопить, сонечко так гарно світить, я вже збігала, повішала лашки, повідкривала всі вікна, п"ю кавусю з сирником, балдю… Але то таке затиш"я перед бурею. Ага, і я то знаю. Чоловік нині працює мабуть до пізнього вечора, а ми з малявкою самі. А малявка в мене шустрик буйний, з ним ні спуску, ні свалу нема, а я вже не така шустра чим ближче до пологів. От і тому день пророкує бути веселим.:xaxa::8:
    Ще з ранку розбила свій улюблений скляний піднос. Надіюсь то до щастя, але підноса таки шкода.
    А з рештою якось розбиремся...)) Всім гарних вихідних.:give_rose:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

що означає пошкодуй і всіх? в мене кілька днів гостювала Улянка, її і треба було завезти додому, але їхали всі разом і Доміка там на годинки дві залишили, бо хотів бавитись з маленьким Толіком, якого любить:girl_tender: а ми з чоловіком летіли додому щоб пильнувати рівень води за хатою щоб не спричинити проблем нашому єдиному хорошому сусіду:) а гроза була огого
    питають в карму про торт і блог, пекла оцей http://buxgalter-sofi.livejournal.com/76312.html, блог відкрила для віх Тетянка в темі "з особистих рецептів", чоловік вчора сказав, що то його улюблений десерт, а Домінік вранці з"їв пів шматка і то мега похвала бо по-перше, це вперше він хоч спробував, те, що я спекла, а по-друге, він ніколи не їсть випічки більше ніж раз вкусити:)
    на дворі сонечко, хочу гарного дня і вихідних, чого всім і бажаю!

15. AilataN

AilataN жива

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

сестро! ))
    мій музь теж на риболовлі, казав що поїдуть в 6, а прокинувся в 7-15 і то я його будила копнячками своїх ніжних ніжок)) таки поїхав, а в мене купа справ і ще більша купа ліні. Приймаю ставки яка купа переможе ;)

17. ZaKohana

ZaKohana New Member

І я вже перечитала цей блог. В часі, коли ми на повній гіпоалергенній дієті, тепер пускаю слюнки на рівні з малою :girl_yes2:
    Прийдуть гості до нас сьогодні. У малечі нові захцянки - гуляє вона тільки зі мною і заспокоюється на руках також. Як результат, усе в хаті перевернулося - чоловік на кухні і на прибиранні, а ми йдемо тішитися сонечку :girl_haha:

18. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Зайшла на 5 хв, щоб розказати про рибу і похвалити Рудого, а виявляється, я не одна така.
    Вчора на вечерю Ігорко захотів рибки. Їздили ми, шукали її довго. Не знайшли. Після обіду Рудий дзвонить, каже, що рибка вже в холодильнику. На моє запитання, чи він її калатнув, Рудий відповів, що поки я прийду додому, та рибка сама сконає. Ну, такі в нього жарти.
    Прийшла домів, дивлюсь, на кухні шота нє то, побував барабашка. В холодильнику випотрошені величезні коропи. Я їх лише порізала на шматки (і ножі нагострені!). А потім доперла, що то моя лябофф привезла ту рибку, калатнула, випотрошила, нагострила ножі, прибрала за собою гарненько в кухні і з почуттям виконаного обов"язку поперла в баньку.
    Наразі всьо, не маю часу, бо варю солянку. Потім ще прийду.:girl_bye:

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

А бебехи рибячі знайшли? :). В багатьх магазинах, ну в Сільпо точно, за додаткові гривень 20 тобі любоі величини коропа почистять :).

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

може 2 грн? ( бо в Океані 2 грн чищення вартує)

Статус теми:
Закрита.