Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ну-у, то такоє...Очепяточка вішла...

Нада, Фєдя, нада...

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ачо нє? Я так і прочитала )))))
    В мене з зором певне проблеми почались, бо вчора теж неправильно читала і перекручувала слова. В темці "Затуркана ..." є детальніше.
    А по темі - проооза. Попрацювала сьогодні так файнюсінько на городі. Сподобалось. Зараз йду ще. Муж за то пообіцяв смачну вечерьку забацати і солоденьке купити.
    В хаті посуди гора, їсти не зварено, а я бавунькаюсь шугарингом. Всю суху шкіру здерла, а волосся як було, так і лишилось. Нє бєрьот. Епілятор моє всьо.
    Котисько вправно допомагає лапою набирати допис, тільки встигаю стирати :girl_haha:
    Нового більше ніби нема нічого. Тре йти на город. Роздягатись і вкалувати.

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

ггг:) вирішила сусіда зваблювати?;)

ну а в мене була б врочистість, якби не зіпсований настрій.
    Отже тепер я на три місяці "громадянка" Австрії. інститут просто шикрний- колишня літня резеденція Марії Терези, все таке величне і красиве, що не можу передати. Хотіла пофотографувати, але мої колеги дивляться на мене як на божевільну, тож покищо я кинула це діло. Тут стільки національностей і культур, ви навіть не уявляєте (представники 23 країн світу). Приємно здивувало, що я працюю з укрїнцями, правда не знаю чи це добре. Зрозуміла остаточно, що моя англійська жахлива:sad:людей з різковираженим акцентом я практично не розумію...
    Підвела погода, холодно і накрапає дощ!
    Ну а хороший настрій миші зїли!Тут не варто ходити стомленим і засмученим,тож цілий день виставляєш всі свої 32, а на вечір навіть вже більше нікого не хочеться бачити. Взагалі хочеться закритись від всіх, сховатись і не показуватись! Мрію про вихідні, будуть якісь пдорожі, тож можливо трішки розвіюсь...Скучаю за домом, не вистачає домашньої атмосфери. Ніби все супер, але розумію що щось не так...А ще гарно розчарувалась в людях. Моя найбільша проблема, що я швидко починаю довіряти, занад-то швидко:sad:

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нє-нє, ніззя. Минулого року на городі була в купальнику, то сусід один музику мені включив і ходив через кожних 10 хвилин питати чи подобається мені пісня. Але коли я одягнула футболку, то більше не приходив. Добре, що хоч музику не виключив )
    Я просто засмагати буду і одночасно працювати, ну або навпаки :connie_pull-pigtail

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

згадалось як минулого року я в купальнику на городі працювала, а в мене через дорогу пожежна частина, там якраз набрали нових хлопців на роботу, то вони тиждень подвіря замітали коли я на городі була. А потім похолодало і замітання частини закінчилось:) Згодом начальник сказав, що завдяки мені прибрано хоч було, а то вони віники в руки брали, якщо хтось по шиї дасть

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о, погода! в нас під вікнами міні-басейн :sad: ну і трохи проблем з сусідами, я вже сплю і бачу як би то було гарно якби то все владнати
    вранці з дітьми на мультик ходили, для Домініка то був дебют в кінотеатрі, окуляри не одягнув, але дивився не змигнувши, тепер точно знаю, що з ним на мультики ходити можна, але не в 3d:girl_cool: ага, з дітьми, бо в мене на пару днів буде їх 2-є, Улянка і Домчик, чоловік сказав, що двоє то точно краще ніж одне, але він не врахував, що Улянка то ж відносно доросла дитина, а я щось ніяк не наважусь зробити Домчика старшим братом, я ж то молодша і то файно, еххх
    діти їдять, бавляться, мультики дивляться, а я таки варена через ту погоду, накупувала шоколадок щоб пекти шоколадні тортики , але вже одну шоколадку стоптали і бажання до солодкого пропало:girl_haha:
    зажену малявок в ванну з пінкою і думаю якби то їх вкласти спати раніше ніж вчора:girl_in_dreams:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

гг, я затарилась шокладками в "Сільпо" - й так тре десь їздити-практикуватись, то я за порадами дівчат, за кожною дурницею тепер вожусь ))), а в "Сільпо" якраз акція на екстрачорний шоколад..
    Пекла знову черговий шоколадний тортик, Саша спочатку визвався допомагати, але потім щось знудився й тільки нив мені на кухні...Не знаю, що вийшло, бо тільки я поставила в духовку, як вирубало світло. Потім вже допікала. Я з того всього лежала на дивані біля Марка, лежала, та й заснула на 15 хвилин.
    А, підстриглась ще, ще не привикла до себе. Бо виникла в мене спонтанна божевільна ідея підстригтись дуже коротко, порівняно з тим, що було.
    А ще запхалась в центр - ну бо ж тре вміти всюди їздити..Краще б я цього не робила. Я аж почала вживати нецензурні слова. Це ж тре було умудритись запхатись в саме пекло - перехрестя Франка-Герцена-Князя Романа...
    Сьогодні відправила мужу в одну далеку поїздку, буде аж в неділю пізно ввечері (((, дуже переживаю, бо там така дорога...
    Сашка мав співбесіду в 1 клас, теж переживаю, бо щось він трохи путався..
    Одним словом був дуже насичений і емоційно важкий день для мене.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Суцільна проза! Як пояснити річній дитині що можна спати хоча б до 10 год. Молодший став в 6.00, хворіє, виспався-виліз мені на голову і товкся, а в мої плани такий ранній падйом не входив. Тепер він заснув, а я пю каву. Болить горло. Погода жахлива! Багато роботи(я завжди рада коли багато замовлень, але відсутність морозилки не дає мені можливості нормально працювати)
    Всі пішли на роботу, чоловік втікає на квартиру доробляти ремонт(єдиний позитив)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ох, таки кінець дня вчора був добрий. Прийшло у школу багато дітей і молоді здавати екзамен. Добре, що поділили комісію на дві і все пішло швидше. А так як ми з директором переходили в іншу аудиторію, а та перша лишилася там, де всі зібралися, то нам перепало трохи менше дітей. Хоча голова до 12ої дитини вже трохи пухла від пісеньок, ноток, акордів і ритмів :connie_pull-pigtail. Ну але зато я вже приблизно знаю, хто в мене буде :girl_claping:. Телефон ввечір таки запрацював, правда у нього тепер свій режим роботи-він собі часом сам виключається і назад включається... А я задумалася над новим телефоном,, побачимо що з того буде...
    Завтра у нас концерт, на якому ми будемо грати твір Планети Г.Холста, де кожна частина про планету якусь. І під час концерту будуть крутити фільм-зйомки з космосу, який привіз диригент американець. Каже, що він то просив сам у NASA і щоби ми завтра на концерті грали, а не крутили головами до екрану ( над чим я вже два дні думала, як встигнути і в ноти дивитися , і фільм глянути :girl_crazy:), то нам нині його покажуть :girl_claping:. Юхххууу. Якщо ми не заснемо :D, бо нас нині на роботу заставляють прийти на 8му, бо будуть робити знимки до книжки на наступний сезон. А це треба прийти раніше, щоби одіти концертний одяг, а ще треба намалюватися, причесатися :girl_impossible: (добре, що ми близько живемо)

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вчора такий був гарний день до обіду, і просто катастрофа після. Зранку пройшла медогляд, сказали, шо годна :girl_haha:
    Потім таки замовила тур в Грецію, нашій Тані тре молоко давати за то шо терпить таких вредних клієнтів :girl_tender:
    Ну а потім почалося.
    Думала не писати, але таки вирішила - може хтось навчиться на моїй помилці і не зробить такого :)
    Їхала я з лікарні, ну і не було мені чим дихати в машині, то я відкрила люк. Закрити я його звичайно забула, а почався дощ. Добре шо добрі люди сказали, то закрила. Залило трохи сидіння. Але їхати я боялася, шоб нічо не закоротило. Словом, така велика а така немудра :girl_blush2:
    Але то тільки початок. Вдома напевно через грозу згорів котел і роутер. Давно я не жила без теплої води, вже і забула яке то щастя... Ну і без інтернету важко жити. Такшо чекають зайві витрати.

12. карапуз

карапуз Well-Known Member

Весь вечір вивчала рецепти з блогу, котрим поділилась Тетянка (не блог, а казка :nyam2:, надивилась я фото всяких смакот, то вже не вечеряла). Вибрала рецепт тортика, який мала пекти сьогодні увечері ( ну бо дощ і гуляти ніхто не піде), написала список того, чого треба прикупити, видрукувала рецепт і опа, сюрприз, не вистачає до повного щастя 30 грам какао і фсьо, нич не вийде, у магазин ніхто не хоче йти, ну і не треба, стрункіші будемо :girl_wink:.
    Чоловік, добра душа, сказав, що буде з дітЯми сидіти, поки я у спортзалі, і що ? Вчора у нього робота, сьогодні волейбол, завтра важлива зустріч :beee:.
    Дуже хочу піти у кінотеатр на вечірній сеанс з коханим чоловіком, взяти квитки на останній ряд:girl_wink: і що, теж не виходить:girl_in_dreams:. Щось я нудю.
    Покладу дітей спати, скачаю файну кіношку, дочекаюсь чоловіка зі спорту і влаштуємо кінотеатр удома :girl_flirt: :girl_blum:.

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я сиджу, заїдаю тяжкий, виснажливий і стресовий місяць канапками з щойнозробленим домашнім майонезом, сиром і помідорами. Мдямс. Сподіваюсь, що вчорашня втрата телефону - то був фініш моїм негараздам і купі дрібязкових проблем. Виявляється не всі люди чесні і з совістю. Ну нехай, нехай буде для них корисним, значить він комусь більш потрібен. Я навіть не злюсь, хіба трохи шкода бо й пів року не покористувалась. Зате муж мене підтримав словами: о, а я ламав голову, що тобі на ДН спрезентувати:girl_smile:
    Між тим в суботу маєм Причастя похресника, через тиждень буде наша друга спроба почати відвідувати дитсадок (на роботу мамі пора(с), а ще в цьому місяці мені гримне 30, і я вже починаю задумуватись, як би так їх запам"ятати, щоб як в 25 було. А в день свого 25-річчя я познайомилась з своїм коханим, тому задача то не з простих. Оттакі от вареники...

14. Олька

Олька Well-Known Member

Ага, і я її сьогодні підгрузила добряче, але марно(Передумали ми з Грецією, вирішили Єгипет, зате я така рада, що вже хоч визначились накінець-то. І то виявилось, що це я одна в Грецію хотіла, а мої обоє хотіли в Єгипет і тихенько мовчали, щоб мене не дратувати) Ми 20 червня летимо і я не знаю як маю витерпіти ще два тиждні((( Цілий день сиділа вивчала наш готель, все спання в мене нема))) ХОЧУ ВЖЕ!!!!

15. kristina

kristina Well-Known Member

16. Олька

Олька Well-Known Member

King Tut Aqua Park Beach Resort 4*

17. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

такс,відправила старшенького до своєї мами в село, завтра по плану знову зубний,а потім хочу впорядкувати всої папери в книжковій шафі, бо за роки усього потрібного/непотрібного наскладалось..тому перед виходом на роботу треба все "почистити"...вчора, йдучи за парфумами до Веронки, зустріла свого керівника з університету, кілька хвилин побалакали ітак приємно, що Марія Олесіївна Зубрицька сказала мені:"Уляно,не переживайтье за роботу,а сприймайте ці 8років декрету як час для себе":girl_tender:

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я сьогодні отримала величезний стрес від нашої дитячої поліклініки. Й чому я швидше не зайнялась питанням мед. огляду перед школою?....Черги просто кілометрові...Вбили там 4 години, душно, шумно..А обійшли тільки 3 лікарів. З понеділка знову на повторні круги цього пекла.

19. zetta

zetta Well-Known Member

і так канікули, старша доня з сусідськими дітисками знайшли офісне барахло яке залишила переїжджаюча фірма після себе, набрали паперу, папок , ручок і тд... біля під"їзду зробили прилавок і репетують цілий день зазиваючи покупців. Магазин навається " 4 блискітки" , і попадаються їм покупці )))
    а Дзі тим часом, нарила батарею майток які баба купила собі гуртом , повідривала цінники і приміряла
    отак і живемо.

20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А в мене врочистість. Маю квитки до теплих країв. Мама не вірить коли їй розказую, що зимно і дощ падає, каже а поливаємо город і їмо черешню.

Статус теми:
Закрита.