Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Holly, 27 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (5)

Нудний й довгий день. Так таких не люблю..Коли єдина розвага - похід на кухню за смачненьким....В результаті з"їла весь сирник й кусок шоколадного тортика, який мав бути на завтрашні гості. Марк вередував, має закладений носик, так мені його шкода..Саша з сусідським хлопчиком бавились в піратів, то хоч в цьому плані спокійніше було. Так не люблю таких субот, коли сама з малими..Чекаєш-чекаєш тих вихідних, ну бо ж розраховуєш на поміч чоловіка, а тут бац - в нього якісь інші плани :girl_cray:. Жду-не діждусь того прекрасного дня-вечора, коли і я з спокійною совістю зможу залишати меншого й десь собі "плани" мати в своє задоволення. Й так, щоб мене нічого не хвилювало, десь на якісь гулянки, в сауну, банально з подружками на пів-доби зависнути. А муж хай варить їчти, бавить дітей, займається з ними розвиваючими іграми, прасує одяг, прибирає в хаті й робить необхідні покупки, щоб мене не цікавило, чому в хаті чогось нема :girl_devil::girl_emo:

2. AilataN

AilataN жива

Зранку прокинулася, почула дощ і пойняла , що день буде саме такий.
    Тому зробила вигляд гарної господині, і рванула на базар. А ви собі мастіть голову. А потім ще мене пожалійте, що я така , бідна, ходила все купувала і додому тягнула.

Купила піонів, на десятку три відра :), білих, пишних, ароматних
    Випила кави в підворотні під дощем
    Купку продуктів
    Посварилася на базарі :xaxa:

Час провела, задоволена, мокра і відпочивша прийшла додому, де мене чекав супчик смачний ( мужу +100), чайок, і пообідній сон.
    Ввечері прогулялися, попліткували, зараз поставлю тісто на круасани ранкові, почекаю поки допере пралька і спаатии...
    А моя сестричка десь там на ОЕ, радію за неї, з Одеси приїхала на концерт :)

3. olena

olena New Member

Почну з сьогодняшньої врочистості- у моєї дитини був звітний концерт її танцювального гурту, тому отримали купу позитивних емоцій, бо перейнялись драйвовим настроєм наших діток. Потім був невеличкий "святковий" обід з хресною, котра
    А взагалі у мене був дуже важкий тиждень, бо мала купу як дуже неприємних, так і купу дуже приємних подій. Посеред тижня до нас у квартиру залізли злодіїї, особливо нічого не взяли, але перерили усе, вивернули всі шафи, перетрусили усі тумби, було страшно неприємно бачити той розгардіяш, який вони влаштували у квартирі, довелоь на наступний день відпроситись з роботи і все видраяти, перескладати, але осад на душі залишився, бо картинка постійно поновлюється в пам'яті, якось мимоволі.
    Потім були на дуже класному дитячому дні народженні у нашого Ромчика-Домчика, де дітки і батьки отримали те, що було потрібне кожному: дітки гарну забаву, а батьки приємне спілкування і відпочинок.
    Ну і найдивовижнішим моментом цього тижня був похід на концерт ОЕ, вже дуже багато було сказано про цей концерт і тими , хто був там присутній, і тими, кого там не було, висловлю свою думку і думку своїх друзів. Концерт був бомбезним! Ми сиділи у боковому секторі і направду не відчували ніяких проблем зі звуком, мабуть ще й тому, що перейнялись енергетикою стадіону і такої величезної кількості присутніх на ньому людей. Коли почуваєш себе єдиним цілим величезного потоку, то й не можеш думати ні про які негаразди.

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я про питання культури - вказувати до чого привчати чи ні своїх дітей. Щодо Дзідзя-я не прихильник, скоріше противник. Але даю своїй дитині право вибору і це був її вибір, як і прохання взяти на ОЕ. А далі їй вибирати, що краще, і що слухати, але вона буде мати право вибору. А правильно че ци ні судити не Вам.

6. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

звичний день... нічого не хотілось робити, бо нарешті канікули і я маю цілих два вихідний підряд... але моя мама і магістерка думають інакше) мама приїхала, що буває дуууже не часто... і ми пішли в мак і по всіх книгарнях доки не закупили всі книжки які я вирішила що настав час читати моїм сестричкам (плюс вони мають по хеппі мілу, малих три, але якось поділяться надіюсь) і вернулись продовжувати пір во імя піра:) я спекла пляцок з ревенем і яблуками.. і ... тепер шкодую що стільки зїла, добре хоч коханому залишила гоститись:girl_spruce_up: ... але що зробити коли... як це.. "організм потребує!":)
    мама поїхала і я лишилась сама на сам з магістеркою і всіма серіалами нету :sad: оце вже справжнє випробування, але я тільки дві серії подивилась але вже все позаду.. залишилось привести ту ахінею в пристойну кількість сторінок і порозпихати циферки, порівняти поля.. і ех... 12 буду або лосиком або типу магістром...
    розписалась:girl_impossible:...
    спокійних всім снів:):girl_bye:

7. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сьогоднішній день мав пройти під гаслом "вдаримо дієтою по шпондерку на талії".
    Рішення прийшло не само по собі, просто вчора нарешті поставили нові батарейки до ваги. :eek:
    Купилисмо штири літри нежирного кефіру, і все так красиво починалось, поки не задзвонила свекруха. Приїде в обід, буде до завтра. Кефіру на всіх не стане і, боюсь, вона мене не зрозуміє. Відправила чоловіка за продуктами, треба думати про якесь жеровиско.
    Сюпруг не прогавить такої нагоди злиняти з розгрузочного дня. Я зла

а ще хочу байк, але не вмію на ньому їздити, нема де ставити і грошей, щоб купити. Відкритої категорії теж нема. Хіба продати свою машину, а мені шкодаааа. А як дощ, сніг, лід? Чоловік з мене рже, каже, значицця ти не справжній байкер, як комфорт важливіший. Справжньому, суровому, по вуха затрасканому болотом байкеру всякі комфорти по цимбалам і дощ по хребту ніпачьом.

дитина моя надихнулась вуйком Ібрагімом з ВС і хоче скрипку. Ніхто не здає якогось кута з вересня, мені певно буде треба?

8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ми теж отримали море мега вражень від ОЕ!
    Приїхали десь за 20-30 хв до початку, бо і по радіо чули, і подруга слухала прес-конференцію Славка, що концерт на 20:30. Тому ми зрозуміли, що почнеться десь біля 21.00:)
    Були у фанзоні, тому наскакалися і натанцювалися. Але коханий в мене не такий скажений, то він жалів, що не взяли квитки в сектори.
    Атмосфера на стадіону була неперевершена, особливо з ліхтариками в максимальній тиші, а емоції зашкалювали на моїй улюбленій "Не питай.."
    Вчора сходили нарешті на Форсаж 6 - крутезний фільм! Ввечері ще заїхали в гості до брата і він нам спрезентував ящик черешень зі Сходу. Ммм, така смакота...наїлися їх від пуза.
    Так що вихідні були супер!
    Ех, вже понеділок і знову паршива погода:girl_emo:
    Хочу сонечка!

9. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Як я не любила понеділків, коли в таку погоду треба було пертись на роботу... Зато зараз я повноцінно насолоджуюсь декретом, сиджу в теплому ліжечку з кружкою гарячого чаю і чорним шоколадом і читаю посиденьки. Так мені цього не вистачало раніше. І нікуди не треба бігти, мокнути і поспішати... В планах на сьогодні скласти пакети в ПБ, бо щось я закинула ту справу:) Всім гарного тижня, наскільки це можливо з такою погодою)

10. Mammy

Mammy Well-Known Member

От скажіть мені, що в наших людей за манера пхати свій ніс в життя чужих людей? Сьогодні довелось їхати з малою маршруткою в поліклініку, по дорозі назад зайшла на базар... І от купа жіночок/бабульок мені доказували, що я не мала виносити "бідну дитину" на таку погоду на двір і їхати з нею кудись. А якщо вже їхати, то "закутати в одіялко і покласти у візок". А коли я сказала, що мушу їхати громадським транспортом - "є маленькі візочки, та й люди поможуть. От я..." і далі по тексту. І абсолютно чужі люди (( Ну таке враження, що мені щойно 16 виповнилось і я роблю все найгірше для своєї дитини... Довго я ще буду виглядати "малолєткою"? Коли я навчусь гідно і чітко закривати роти таким людям? :girl_impossible: З хорошого - наш татко сьогодні відпросився і цілий день вдома!!! :)

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

12. shparynka

shparynka Well-Known Member

А я не маю настрою сьогодні ні на шо. Посуд стоїть немитий, інет не оплачений, дощ на вулиці, і опше, всьо погано, весь світ проти мене. Почалось з вчора, коли подзвонила мамам, і почала розказувати, що я неправильно навчила малого вишивати, бо ж хіба ти вмієш? І то нічого, що в мене піввишиванки вже готово. і чого малий спить зі світлом, тратата, блаблабла. Закінчилось всьо файною мораллю- дивлюсь я на вас, і думаю, як ви будете жити далі? Аж з того всього мусила подзвонити до коліжанки, шоб спитати, може, зі мною шось не так, зі сторони ж краще видно. Сказали не перейматись і запити водою. але ж дістало. Морально готуюсь до вечора, бо проводжаю милого далеко-надовго, буде плач Ярославни на бальконі. Маю лишень одну врочистість, йду забирати посилочку з НП.

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ооо! До мого мужа часто з таким бабульки пристають:). Він в мене хлоп колоритний, смуглий, чорний, зазвичай з тижневою щетиною....Він для гуляння суто слінг визнає, то все якась "добра" душа дріботить за ним з аналогічними порадами...
    Врочистість - Саша в басейні з бабусею, а я сама пакую брауніз (це просто неймовірно фантастичний смак!), які пекла для Сашки. Отака я добра мама :girl_crazy:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

погодка шепче, ага, і то так, що ми з Домчиком проспали до 11 години, люди! я сьогодні просто щасливезна! вже була в косметолога, обмінялись враженнями про концерт:girl_dance:
    обід для дитини є, тому зараз думаю спробувати взяти в руки голку і ..... тадам-повишивати трошки:)
    а ще мені в вікно вже сонечко зазирає, всім вдалого і продуктивного тижня!

15. Mammy

Mammy Well-Known Member

Малявки сплять, а я п'ю улюблене какао, читаю ДП, і думаю скільки ще всього робити! Хорошого дня...

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дивлюсь за вікно і не можу вирішити - хочу я дощу чи не хочу :girl_in_dreams:. Якщо буде дощ, то ми не підемо гуляти, що є не дуже добре , а якщо не буде дощу, то треба буде йти гуляти, що мені робити не дуже хочеться. Але, дуже мені забаглося зробити у хлібопічці полуничний джем, отже дощу мені не треба :girl_nea:.
    Зробили з Юстинкою сніданок для усіх, поснідали о 12 :girl_crazy:, скоро обід :girl_impossible:.
    Хочу того, чого не знаю сама. Треба відновити свої заняття у спортзалі, бо щось я зовсім розклеїлась :girl_sad:.
    А, ще хочу, у кругосвітню подорож за 80 днів :girl_yes2:. "Есть ли у меня план, у меня всегда есть план !" (с) Пішла я на базар, поки немає дощу :girl_bye2:.

17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Вчора начиталась тут про враження від концерту ОЕ, і потім цілий вечір слухала їхній новий альбом. Наслухалась донесхочу. Сьогодні півдня цей альбом дуже голосно слухає моя сусідка , ну і я з нею за компанію :girl_crazy:.
    А так проза-прозою. Школа закінчилась, погода погана, троє дітей вдома дуркують.

18. Holly

Holly Moderator

Будучи малою, неймовірно любила таку погоду. Закутувалась в ковдру, сідала на сходи біля хати і шила одяг лялькам, читала книжку чи просто дихала повітрям. А дощ капотів по даху. Чомусь захоплювала така погода, особливо коли серед дня ставало темно від хмар. Ех, ностальгія
    Та й зараз люблю, але розумію що дітям тре гарної погоди і прогулянок на вулиці, а не сидіти цілодобово в хаті. Малий спить, Яринка температурить. Через те дуже сумує, бо айкіно нині відміняється. Я зробила літру чаю, закуталась в коцик, дістала в"язання і в роздумах що б то почати.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

І я зараз дуже люблю дощ.Але власне не просто надокучливий осінній дощ, а такий "справжній" літній - зливу з грозою.Особливо люблю "нічну стихію", коли темно і ...захопливо.Тоді відчувається власне якась сила природи.
    А щодо прози...Ага, коли вдома діти , то треба сонця. Бо почалися канікули і "веселощі" для мам вдома у дощову погоду.Але ми сьогодні ще встигли погуляти.

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Всі ходили на концерт ОЕ, а я їздила додому. І ніц там не робила. Рудий вернувся з далеких країв, і я закатала йому скандал. Нормальний такий, нема що сказати. З криками і плачами. Але то вже пройшло, мир, дружба і любофф. І хтілам би сходити в іншу темку і забити себе. Але вже передумала.

Статус теми:
Закрита.